Tuorein sisältö

Invincible 2-6: pahin roisto olikin koko ajan kirjoittaja

20.05.2024 klo 21.00 | Luettu: 541 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
It's Not That Simple


"Game of Thrones -käänne": jokin asia tapahtuu loogisesti eikä siten kuin leffoissa. Viimeksi kolme sankaria jätti satunnaisen ufotappelun vahvemmille kollegoille. Kukkoillen he päättivät kohdata superrikollisten järjestön, joka on vitsi verrattuna muihin uhkiin mutta rikosjärjestö. Kaksi sankaria kuoli? Kolmannelta irtosi käsi, ja hän jäi polvilleen odottamaan niskalaukausta.

On yhä mahdollista "korjata kurssi" ja "pelastaa hahmoihin kätkeytyvä potentiaali" eli kumota kuolemat. Mutta... Viimeistä sankaria ammutaan päähän. Halleluja!

Ja sitten kaksi kuolemaa perutaan; kuten kykloopin ja Bobby Hillin kohtalot hiljattain. Kolmanteenkaan kuolemaan en usko - en vaikka hautajaiset nähdään -, sillä kyseinen sankari monistaa itseään: jos tiimi kuolisi ja hän olisi ainoa, joka kokoaa itsensä alkulimasta satunnaisen selityksen vuoksi, uskoisin siihen. Käsite "Game of Thrones -käänne" on olemassa syystä. Rajuin "Invincible-käänne" nähtiin sarjan alussa, joten se oli alkuasetelman määrittelyä. En tarkoita, etteikö olisi seuraamuksia ja etteikö jo hahmonkehitys voisi luoda tuoreuden tuntua, mutta: shokkikin maistuisi, ja Hollywoodin loputtomien huijauskäänteiden johdosta alkaa olla kyseenalaista, onko shokin väärtiä hetkeä mahdollista tunnistaa.

No: Invinciblen katala faija on odotuksia särkevä muuttuja. Tänään paljastuu, että hän on lukuisten muiden ominaisuuksiensa ohella epäonnistunut tieteiskirjailija. Ei saatana. Taide-taide saa pääni heti käymään läpi surun vaiheita tyyliin "en varmasti palaa Mortal Kombat 1:n pariin, jos joku saattaa pelata fiktiivisellä kirjailijalla" (se faija vierailee siinä). Tämä käänne on laiskin mahdollinen tapa siirtää Invinciblelle vähän kriittistä informaatiota, ja anteeksiantamaton tapa yrittää luoda faijalle tasoja.

Lopussa noin 20 sekuntia heruu kahdelle täysin erilliselle potentiaaliselle pääjuonelle. Haukotus.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lauri Haav päättää m... Nicolas Cage kähisee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova