Tuorein sisältö

Sweet Tooth 3-2: perähikiällä ei ole niitä nykyajan mutantteja

10.06.2024 klo 20.40 | Luettu: 334 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2
Thank God I'm a Country Boy


Jaksossa on hitusen itua, ja itua olisi hitusen enemmän, jos tämä olisi 1. kausi, eikä jatkumisen ilosta jatkuva maraton.

Pääpahikseksi ylennetty matami tahtoo ratkaista mutanttilapsitilanteen, jotta oma suku pysyisi "normaalina". Samaan aikaan satunnainen sivuhahmo Jumalan selän takana on synnyttämässä toista lastaan, kun sankarit ilmestyvät ovelle. Sankarit kaipaavat kyytiä, ja mukaan lyöttäytyi tuntemamme hyperventiloiva tohtori, joten sankareilla on tarjota kätilön palveluja vastineeksi.

Tutustumme perheeseen, joka edustaa tummanharmaita sävyjä. He toivovat "normaalia" vauvaa sillä perustelulla, että muut vainoavat mutanttilapsia, joten teoriassa he symboloivat vilpittömän tyhmiä juntteja, jotka eivät paremmasta tiedä. He kuitenkin väittävät esikoistaan normaaliksi, vaikka planeetan kaikki lapset ovat mutantteja.

Tämä on asiallinen tapa esitellä mielipiteiden kirjoa maailmanlopun jälkeen - tai olisi, jos tämä olisi 1. kauden 5. jakso. Myös käytännön toteutuksessa kuten lasten vuorovaikutuksessa on alkeiskurssin tuntua. Ongelma kytkeytyy yleisimpiin valintoihin: sarjan alussa muita mutantteja pantattiin ja sitten kokoelma kyykki kokonaisen kauden kellarissa. Jos emme näe mitään outoa siinä, että tämä on lapsilta kielletty lasten sarja, niin sitten lasten silpomiseen liittyvä... sympaattisen naiivi (?)... rautalankasymboliikka kai kannattikin säästää viimeiselle kaudelle.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koiramäen K18 Kesäil... Sandra Bullock ja Ni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova