Tuorein sisältö

Gladiaattorin jatko-osaa odotellessa: Anthony Hopkins keisaroi Those About to Die -trailerissa

15.06.2024 klo 13.30 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Those About to Die on gladiaattoreista ja jossain määrin Rooman politiikasta kertova tv-sarja, jonka maailmanensi-ilta on heinäkuun puolivälissä. Anthony Hopkins näyttelee keisari Vespasianusta, joka oli vallassa vuosina 69-79. Hän oli ensimmäinen keisari, joka pysyi vallassa kauemmin kuin vuoden sen jälkeen, kun tyranni Nero oli vienyt valtakunnan konkurssin partaalle.

Poliittista puolta tuskin kannattaa ottaa vakavasti. Eeppiseksi kuvaillun ja modernilla musiikilla mainostetun sarjan päätekijöihin lukeutuu ohjaaja Roland Emmerich, joka tunnetaan pontevan hömpän erikoismiehenä (Independence Day, The Day After Tomorrow) ja vuoden huonoimmiksi luokiteltujen paukkujen päästelijänä (10,000 BC, Moonfall).

MTV3 ja MTV Katsomo esittävät sarjaa syyskuussa.

Se on epäselvää, onko sarjaa mahdollista katsoa jo aiemmin. Ensiesitys on amerikkalaisessa Peacock-palvelussa. Useissa Euroopan maissa SkyShowtime esittää osaa Peacock-ohjelmista, mutta nyt kansainvälinen levittäjä onkin Amazon Prime. Pohjoismaat puuttuvat eräältä listalta, joka mainitsee Prime-maat.

Sarja on joka tapauksessa mahdollista kokea ennen marraskuuta, jolloin isolle kankaalle saapuu Ridley Scottin ohjaama Gladiaattori 2.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Steven Spielbergin m... The Boys 4-3: tahdon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova