Tuorein sisältö

Soulm8te on M3GAN-jatkumoon sijoittuva eroottinen trilleri

20.06.2024 klo 23.00 | Luettu: 472 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kauhuelokuva M3GAN kertoo pikkutytön näköisestä robotista, joka kehittää itsetietoisuuden ja ryhtyy terrorisoimaan vihollisiksi kokemiaan ihmisiä ja sitten omistajiaankin. Leffa oli iso hitti. Suora jatko-osa M3GAN 2.0 valmistuu kesällä 2025.

Yksi tuleva oheistuote on NECA-firman luoma 500 dollarin hintainen nukke, joka on aidon M3GANin kokoinen. Siteeratakseni lelukeräilijöiden podcastia, sitä ei ole tarkoitus ostaa poikamiesboksiin.

Pian rahansa voi ehkä sijoittaa paremminkin. Samaan jatkumoon sijoittuva elokuva nimeltä Soulm8te valmistuu tammikuussa 2026. Se kertoo surevasta leskimiehestä, joka yrittää korvata hiljattain menehtyneen puolisonsa aikuisen näköisellä seksirobotilla.

Robotti on alunperin harmiton, mutta kun mies yrittää virittää siitä aidosti tuntevan ja ajattelevan olennon, hän luo vahingossa murhanhimoisen sielunkumppanin. Kuvauksen mukaan leffa on eroottinen jännäri ja 90-luvun henkinen parisuhdejännäri modernilla silauksella.

Ohjauksesta ja osittain käsikirjoituksesta vastaava Kate Dolan pitää leffaa myös kuvauksena yksinäisyydestä ja muista ihmisyyteen liittyvistä totuuksista, jotka eivät muutu, vaikka teknologia kehittyy. Dolanin esikoispitkä oli kauhuelokuva You Are Not My Mother.

Ihmisen kokoinen lelu uudesta murhanhimoisesta seksirobotista on täysin mahdollinen, sillä NECA on tehnyt mm. aidon kokoisen Pennywise-pellen ja sodanjumala Kratosin. Ehkä sille saadaan aito tekoälykin, joka eräiden ennustusten mukaan tuhoaa ihmiskunnan viimeistään vuonna 2030.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oulun Qstock julkist... Bruce Willisin vaimo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova