Tuorein sisältö

Vasara Records aloitti toimintansa

20.10.2010 klo 12.32 | Luettu: 2430 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsinkiin on syntynyt uusi musiikkialan monitoimija VASARA Records Oy. Yhtiö on keskittynyt musiikin äänittämiseen, tuottamiseen ja julkaisuun. Lisäksi VASARA Records hoitaa artistien ja yhtyeiden merchandise- ja keikkamyyntiä. VASARA Recordsilla on myös oma levytysstudio Helsingin Kalliossa.

Yhtiön kantavana ajatuksena on tuoda levynjulkaisuun uudenlainen ajattelumalli, jossa panostetaan pienempään bändimäärään isommalla koneistolla, nykyaikaista mediaa paremmin hyödyntäen. Tärkeintä on bändin ja fanien viihtyvyys, ja sitä kautta saavutettujen tulosten ylivertaisuus. VASARA Recordsilla kaikki työskentelevät vahvasti hands-on asenteella.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Ville Houttu ja taiteellisena johtajana Jukka Kosunen, joilla molemmilla on yli kymmenen vuoden tausta musiikkialalta mm. soittajana, äänittäjänä, tuottajana ja säveltäjänä. Miehet ovat itse soittaneet ja soittavat mm. Leijonamieli & Putkimiehissä ja Jalavassa sekä mm. Kristiina Wheelerin ja Cristal Snown taustalla.

Yhtenä yhtiön tärkeimmistä kulmakivistä on, että artisteilla on turvallinen olo, heidän ei tarvitse stressata asioista ja musiikinteossa on reilu, hyvä ja avoin meininki.

VASARA Records hakee aktiivisesti uusia artisteja talliinsa. Hakukriteerinä toimii artistien ja bändien sisältä kumpuava tekemisen ja menestymisen halu sekä sen eteen tehty työ. Yhtiö ei hae vain valmiita bändejä vaan myös artisteja ja kokoonpanoja joista pienellä ohjauksella ja taustatyöllä saadaan sellaisia.

VASARA Recordsin ensimmäinen kiinnitys on kovassa nosteessa oleva helsinkiläisnelikko Fuerteventura. Bändin ensimmäinen single Day by Day julkaistaan 24.11 ja debyyttialbumi helmikuussa 2011.

www.vasararecords.com


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spinefarm julkisti u... Kiira Korpi nokittaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova