Tuorein sisältöVain otsikot

Daredevil palaa: päivä, juliste ja pari uutta sekuntia

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 19.25

Marvelin Netflix-vuoden tai Netflixin Marvel-vuoden huipentaa Daredevilin kolmas tuotantokausi: kaikki jaksot ovat katsottavissa 19. lokakuuta. The Defenders -sarjassa osumaa ottanut sokea supersankari soutaa synkissä vesissä ja vaikuttaa lähestyvän ... Lue lisää

0 kommenttia


Minipleikkaripula iskee? Pienen PlayStation Classicin saa Japanissa vain säkällä

Peliuutinen 20.09.2018 klo 17.00

Kun minikonsoli PlayStation Classic eilen julkistettiin, sitä toivoi, että Sony olisi oppinut Nintendon virheistä ja laitteita tulisi joulumarkkinoille riittävästi kaikkien saataville. Viimeisimmät tiedot eivät kuitenkaan lupaa hyvää. Ainakin Fa... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: mene hoitoon, Stallone, olet kännissä

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 16.00

Enää 5 tuntia elokuvaan D-Tox Vain kanavalla 6 Sylvester Stallone palaa aina, pudotakseen korkealta sinne, mistä palata. Cop Landin ja Rocky Balboan välisen vuosikymmenen eräs huipentuma tai alentuma on D-Tox, joka yrittää tehdä sanasta "detox... Lue lisää

0 kommenttia


Genesis-mies Steve Hackett Suomeen

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 15.08

Genesis-legenda Steve Hackett keikkailee Suomessa toukokuussa. Hackett esiintyy yhtyeineen Circuksessa, Helsingissä lauantaina 11. toukokuuta. Hacketin konsertti on osa Spectral Mornings -albumin 40-vuotisjuhlakiertuetta. Kyseessä oli Hacketin... Lue lisää

0 kommenttia


Switch Online julkaistiin eilen - nyt siihen voi jo hakkeroida omia NES-pelejä

Peliuutinen 20.09.2018 klo 15.00

Nintendo Switch Online -palvelu käynnistyi virallisesti eilen ja yksi sen ominaisuuksista on tilaajamaksua maksaville tarjottavat kasibitti-Nintendon pelit. Polygon kertoo, että eipä kulunut vuorokauttakaan, kun joku kehitti tavan lisätä/vaihtaa pe... Lue lisää

0 kommenttia


Viimeiselle kierrokselle, KISS julkisti suuntaavansa 'End Of the Road' -kiertueelle

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 13.43

End Of the Road - KISSin viimeinen maailmankiertue lähestyy. 45 vuotta ja nyt on jäähyväisten aika. KISS julkisti kiertuesuunnitelman America's Go Talent -ohjelmassa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Rillit huurussa -tähti James Cordenin vieraana - Draken kirjoittama saippuasarja lienee näkemisen arvoinen

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 12.00

Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco ja koomikko-näyttelijä Joel McHale The Late Late Show with James Cordenin vieraana. Cuoco ja McHale pääsivät mm. näyttelemään suosikkiartisti Draken ja Terence Patrickin kirjoittamassa saippuasarjassa! ... Lue lisää

0 kommenttia


Janni Hussi 'mää-matkalla' kaukana ja lämpimässä - näissä maisemissa ja tunnelmissa

Viihdeuutinen 20.09.2018 klo 11.15

Fitness-hahmo ta juontaja Janni Hussi on suunnannut jälleen "mää-matkalle". Kaukana ja lämpimässä eli tällä kertaa kohteena on somen mukaan Kreikan Mýkonos. Näissä maisemissa ja tunnelmissa: ... Lue lisää

0 kommenttia


Rockstarin Villiin länteen lähdetään seikkailemaan myös porukalla - Red Dead Onlinen betatesti alkaa marraskuussa

Peliuutinen 20.09.2018 klo 11.00

GTA Online on ollut jättimenestys Rockstar Gamesille, joten reseptiä sovelletaan myös ensi kuun 26. päivä julkaistavaan Red Dead Redemption 2:een. Red Dead Online sekoittelee tarinankerrontaa ja pelaamista mondella tavalla, yksin, co-oppina tai... Lue lisää

4 kommenttia


Honor Play - turbotettu Android-pelipuhelin on hypensä veroinen

Peliartikkeli 20.09.2018 klo 09.00

Huawei on tullut muutaman vuoden aikana vahvasti Suomen puhelinmarkkinoille, sillä firma on löytänyt erinomaisen tasapainon älyluuriensa hinta/laatu-suhteelle. Mutta miten käy, kun firma tekee jättiloikan aivan uuteen suuntaan, pelipuhelimien jänni... Lue lisää

0 kommenttia


Arnold Schwarzeneggerin poika täytti vuosia - näin Iso-Arska muisti poikaansa somessa

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 22.47

Arnold Schwarzeneggerin (71) poika Patrik on täyttänyt 25 vuotta. Arnold hehkuttaa poikansa parhautta somessa: "I love you and I’m so proud of you. I love watching you grow into a great leading man, a fantastic business mind, and an even better... Lue lisää

0 kommenttia


Eddie Murphy on äksy vanha herra - Samppa Jackson on myös?

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 22.30

Eddie Murphy on kiinnitetty nimeämättömään elokuvaan, joka on inspiroitunut komediasta Äksyt vanhat herrat (Grumpy Old Men). Alkuperäisteoksessa pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Walter Matthau ja Jack Lemmon näyttelivät naapureita, joiden vuosikymmen... Lue lisää

1 kommentti


Alone in the Darkille uusi koti Pohjoismaista

Peliuutinen 19.09.2018 klo 22.00

Jo 1990-luvun alussa debytoinut Alone in the Dark -sarja on saanut uuden kodin. Yksinäisyyttä pimeyteen tuo vastaisuudessa THQ Nordic, joka lunasti sarjan oikeudet Atarilta. Samassa kaupassa THQ Nordic nappasi myös Act of War -naksutteluteoksen oik... Lue lisää

0 kommenttia


Bruce Willisin tytär varoittavana esimerkkinä - mieti tarkkaan ennen tatuoinnin ottamista

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 21.58

Bruce Willisin tytär Tallulah Willis (24) on "hyvä esimerkki" tatuointeja suunnittelevalle henkilölle - mieti tarkkaan ennen tatuoinnin ottamista. Kun olet päätöksen tehnyt, mieti vielä toistamiseen. Tallulah on lisännyt someen useita kuvia kivuli... Lue lisää

0 kommenttia


Lars Ulrich 'toimistolla' - Metallica-rumpalin työnäyte päivän soittokunnosta

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 21.49

Metallican Lars Ulrich (54) kuvattuna "toimistolla". Metallica jatkaa Pohjois-Amerikan kierrostaan ja somen mukaan Lars on asiasta enemmän kuin innoissaan - kuten koko bändi. Alla kuvaa työnäytteenä Ulrichin tämänhetkisestä soittokunnosta: ... Lue lisää

0 kommenttia


Angelina Jolie vannoo kostoa villissä lännessä

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 21.13

Angelina Jolie on kiinnitetty elokuvaan The Kept, joka perustuu James Scottin romaaniin. Vuoteen 1897 sijoittuva tarina alkaa, kun kolme hämärähemmoa saapuu maatilalle, joka sijaitsee New Yorkin osavaltion syrjäseudulla. Myöhemmin kun kätilö Elspeth ... Lue lisää

0 kommenttia


Final Fantasyn verkkoseikkailu laajeni vaikealla raidilla ja tuntien tarinasisällöllä

Peliuutinen 19.09.2018 klo 20.15

Massiivimoninpeli Final Fantasy XIV on saanut tuoreen sisältöpäivityksen. Uusi 4.4-versio kulkee nimellä Prelude In Violet, ja se tuo mukanaan tuntien edestä tuoretta sisältöä. Tuorein päivityspaketti on laajentanut maailmaa uusilla tarina- ja s... Lue lisää

0 kommenttia


Miksi katsoa Bruce Willisin Death Wish, kun Charles Bronson heräsi henkiin?

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 19.40

Bruce Willisin tähdittämä Death Wish löytyy vuokraamoista. Kyseessä on uusi versio 70-luvun Väkivallan vihollisesta, eli Charles Bronsonin tähdittämästä kostotrilleristä, joka sai neljä jatko-osaa. Väkivallan vihollinen 5: Kalman kasvot jäi Bronsonin... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: Liam Neesonin keski-iän kriisi onnistuu viimein

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 17.00

Enää 5 tuntia elokuvaan Taken Vain Subilla. Liam Neeson ei kuulemma haaveillut hitistä suostuessaan toimintatrilleriin Taken, mutta pari kuukautta Pariisissa, kamppailulajien opettelu ja omien stunttien suoritus kiinnostivat setää, joka oli vi... Lue lisää

0 kommenttia


The Witcherin sivupolun sivupolulle päästään samoilemaan lokakuun lopulla

Peliuutinen 19.09.2018 klo 16.00

Lokakuun loppu on The Witcher -fanien kulta-aikaa, vaikka pääsarjaan ei uutta peliä tulekaan. Ensinnäkin Geralt on mukana kuukauden päästä julkaistavalla SoulCalibur VI:llä tappelemassa ja seikkailemassa ja toiseksi Thronebreaker: The Witcher Tales... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi retrofiilisteli: Fujitsu FM Towns

Peliartikkeli 19.09.2018 klo 15.38

V2.fi:n käyttäjätapaamisen ja Suomen pelimuseon Ihan ihme vehkeet -tapahtuman yhteydessä yleisö pääsi pelaamaan Fujitsu FM Towns -kotimikrolla. Totesin, että siitä ei ole vielä videolle horistu, joten hoidetaan tämäkin puute nyt pois saman tien. ... Lue lisää

1 kommentti


Capcom sulki Dead Rising -studion - rahaa kaivoon 40 miljoonaa

Peliuutinen 19.09.2018 klo 14.31

Gamesindustry.biz uutisoi, että Capcom on sulkenut Vancouverin studionsa, joka on tunnetuin Dead Rising -pelisarjastaan. Capcomin pelien kehitys keskitetään vastaisuudessa Japaniin. Capcom Vancouverista työttömiksi jää 158 työntekijää, joille an... Lue lisää

3 kommenttia


Klamydia kertoo tarinan ihmisestä, isoilla kirjaimilla

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 13.46

Klamydian uusi single "Iso I" julkaistaan perjantaina 21.9. Biisi kertoo tarinan ihmisestä, vikoineen virheineen ja synteineen, isoilla kirjaimilla. Juhlavuoden kokopitkä albumi Aikuisilta kielletty ilmestyy 28.9. Samana päivänä käynnistyy ... Lue lisää

0 kommenttia


Marvelin Lokille ja Scarlet Witchille suunnitellaan tv-sarjoja

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 12.30

Disney valmistautuu aloittamaan Netflixin ja kumppanit haastavan suoratoistopalvelun. Uudet Marvel-sarjat ovat itsestäänselvyys ja kulissien takaa tihkuu lisätietoja. Variety on kuullut, että mm. Loki ja Scarlet Witch ovat saamassa omat 6-8 jaks... Lue lisää

0 kommenttia


Lisää vanhaa kaartia SoulCalibur VI:n pyörteisiin

Peliuutinen 19.09.2018 klo 11.28

Bandai Namco jatkaa SoulCalibur VI:n hahmorosterin paljastamista pätkittäin, kun julkaisuun on enää aikaa kuukausi. Uusimpana lisäyksenä on vanha tuttu Raphael. Aristokraatti-raffe on miekkailun mestari, mutta ei miekkosen elämä ole ollut pelkkää r... Lue lisää

0 kommenttia


Puolipakolliset sunnuntailounaat alkavat MTV3:n ohjelmistossa

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 10.18

Sunnuntailounas on hieman hullunkurisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai. Sarjan alussa perheen isä Tauno... Lue lisää

0 kommenttia


Tampereen Tullikamari juhlii työn merkeissä

Viihdeuutinen 19.09.2018 klo 10.15

Tampereella juhlitaan tällä viikolla Tullikamarilla jo 30 vuotta jatkunutta kulttuuritoimintaa. Historiallisessa, 117-vuotiaassa punatiilirakennuksessa vierailee vuosittain yli neljännesmiljoona kävijää. Tullikamari juhlii työn merkeissä: Ke ... Lue lisää

0 kommenttia


PlayStation Classic on Sonyn minikonsoli, mukana FFVII, Tekken 3 ja muita!

Peliuutinen 19.09.2018 klo 09.06

Kotaku kertoo, että Sony on juuri julkistanut Mini-Nintendon tyylisen retro-pleikkarin. PlayStation Classic maksaa sata dollaria, julkaistaan joulukuussa ja sisältää mm. pelit Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 ja Wi... Lue lisää

14 kommenttia


Switchille luvassa yli 50 Mega Drive -klassikkoa

Peliuutinen 18.09.2018 klo 22.45

Switchin pelikirjastoa täydennetään todellisilla megaluokan klassikoilla, kun Sega tuo Nintendon konsolille talven aikana yli 50 ikivihreän pelin kokoelmapaketin. Mega Drive Classics sisältää alla olevan pelilistan lisäksi paikallisen jaetun ruu... Lue lisää

0 kommenttia


Netflix toteuttaa Avatar: The Last Airbenderin oikeilla näyttelijöillä

Viihdeuutinen 18.09.2018 klo 22.40

Animesta inspiroitunut amerikkalainen animaatiosarja Avatar: The Last Airbender voitti läjän palkintoja ja hurmasi monenikäiset. M. Night Shyamalanin elokuvaversio The Last Airbender on syystä useilla kaikkien aikojen huonoimpien elokuvien listoill... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova