Tuorein sisältöVain otsikot

Ylhäinen versio niputtaa Final Fantasy XV:n uutuussisältöineen yksin kansiin

Peliuutinen 16.01.2018 klo 13.00

Taannoinen tietovuoto on osoittautunut oikeaksi, kun Square Enix vahvisti tuovansa kevätauringon seuraksi Final Fantasy XV:n kaiken sisällön niputtava Royal Editionin. Konsoleille ja PC:lle julkaistava kokoelmapaketti sisältää emopelin ohella yl... Lue lisää

0 kommenttia


Assassin's Creed: Origins päivittyy tänään uusille alueille

Peliuutinen 16.01.2018 klo 11.00

Assassin's Creed: Origins saa tänään mittavan päivityksen, jonka mukana virtuaalinen Egypti täydentyy uusilla alueilla sekä tehtävällä. Uusi päivitys alustaa tulevaa The Hidden Ones -päivitystä. Tuleva laajennus sijoittuu kahdelle uudelle alueel... Lue lisää

1 kommentti


Ruotsalainen progelegenda perjantaina Helsingissä

Viihdeuutinen 16.01.2018 klo 10.36

Ruotsalainen progelegenda Träd, Gräs och Stenar esiintyy harvinaisella keikalla Helsingin G Livelabissa perjantaina 19.1. 1970-luvun ruotsalaisen rockmusiikin edelläkävijöihin lukeutuva yhtye saapuu Helsinkiin julkaistuaan viime keväällä tuoreen ... Lue lisää

0 kommenttia


Tampereen Blockfest lisäsi nimiä

Viihdeuutinen 16.01.2018 klo 09.41

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali, Tampereen Blockfest, on julkistanut uusia artistikiinnityksiä. $uicideboy$ (US) on uusi ulkomaan vahvistus. $uicideboy$ nähtiin Blockfestissa myös vuosi sitten. Myös tanskalainen Noah Carter ja kotimaiset... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Warhammer Vermintide 2 - lupaava jatko-osa unelmien nettiräiskinnälle

Peliartikkeli 16.01.2018 klo 09.00

Parin vuoden takainen Warhammer-tulkinta Vermintide oli päheän riemastuttava ja viimeistelty nettiräiskintä, joka sai paljon rakkautta pelaajiltakin. Ja mikäs sen iloisempaa kuin palata samaan räväkkään nettimoninpelimaailmaan jatko-osan kera.... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Kylie ihastuttaa perjantaina

Viihdeuutinen 16.01.2018 klo 08.34

Kylie Minoguen tuleva albumi on nimeltään Golden. Ensimmäinen sinkkubiisi, Dancing, julkaistaan perjantaina 19.1. "Lovers, the countdown begins... Dancing, the first single from my new album #Golden is released this Friday. When I go out, I wan... Lue lisää

0 kommenttia


Top Gearin Matt LeBlanc on lisännyt someen kuvaa kaukaisesta kuvauspaikasta, 'Epic'

Viihdeuutinen 16.01.2018 klo 00.15

Top Gearin pääjuontaja Matt LeBlanc on lisännyt someen kuvaa Top Gearin kuvauskohteesta - Sri Lankasta. Vaarallisia tilanteita lienee luvassa kun katsoo kuvien serpentiiniteitä; ... Lue lisää

0 kommenttia


Cabin in the Woods -ohjaajan jännäriin Russell Crowe ja Dakota Johnson

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 23.30

Bad Times at the El Royale on syksyllä valmistuva jännäri, josta ei tiedetä paljoa, mutta jota Drew Goddardin ystävät odottavat innolla. Goddardin esikoisohjaus on omaperäinen kauhukomedia The Cabin in the Woods, hän on Netflixin kiitellyn Daredevil-... Lue lisää

0 kommenttia


Stranger Things -tytöstä Sherlock Holmesin pikkusisko

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 22.15

Mystistä Eleveniä tv-sarjassa Stranger Things näyttelevä Millie Bobby Brown saa oman elokuvasarjan. Pohjana toimivat Nancy Springerin Enola Holmes -romaanit, jotka kertovat Sherlock Holmesin ja Mycroft Holmesin pikkusiskosta. Enola aloittaa omat ... Lue lisää

0 kommenttia


STATUS: INSANE

Peliarvostelu 15.01.2018 klo 21.46

Suomalainen peliteollisuus on elänyt jo jonkin aikaa suurinta aallonharjaansa, varsinkin mobiilipelien saralla. Elämää on kuitenkin myös ruohonjuuritasolla, siitä esimerkkinä joensuulainen Frostbullet, joka on saanut STATUS: INSANE -esikoispelinsä ni... Lue lisää

2 kommenttia


Driveclubin ja Motorstormin tekijöitä lyöttäytyi kimppaan uuteen studioon

Peliuutinen 15.01.2018 klo 21.31

Mahtaisiko olla tulossa lisää moottoriurheilua markkinoille? Ilmeisesti kuitenkaan ei, vaikka joukko entisiä MotorStorm- ja Driveclub-pelejä työstäneitä pelityöläisiä on perustanut Liverpooliin uuden pelistudion nimeltä Wushu Studios. Wushun perust... Lue lisää

0 kommenttia


Genius jatkuu: tällainen on Antonio Banderas Picassona

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 21.12

Viime vuonna alkanut tv-sarja Genius kertoi alkajaisiksi Albert Einsteinin tarinan. Huhtikuussa alkava toinen tuotantokausi käsittelee Pablo Picassoa, jota näyttelee Antonio Banderas. Banderas on pitkään uneksinut tästä roolista, mikä juontuu osittai... Lue lisää

0 kommenttia


Mötley Crüe -rokkari esittelee somessa muinaismuistoa vuodelta miekka ja kivi - kaikkea sitä rokkari jemmaa nurkkiinsa!

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 19.00

Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixx osoittaa olevansa samanlainen tavaran kerääjä kuin me tavalliset virtaset. Sixx kertoo somessa löytäneensä pääkallon, jota käytettiin promokuvissa vuonna miekka ja kivi - siis 80-luvulla. Kallo on ollut mukana m... Lue lisää

0 kommenttia


Minecraft-miljardööri leikkii vokseleilla - tulokset nähdään Twitterissä

Peliuutinen 15.01.2018 klo 18.00

Minecraftilla jättiomaisuuden tienannut ja sittemmin (ainakin some-viestien perusteella) enemmän tai vähemmän sekavassa olotilassa oleillut Markus "Notch" Persson on aktivoitunut esittelemään Twitterissä viimeisiä koodituotoksiaan. Tammikuun alusta... Lue lisää

2 kommenttia


Kohua aiheuttanut Pussy Riot Suomeen

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 17.14

Venäläinen kohuryhmä Pussy Riot saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen Riot days –projektinsa kanssa ja esiintyy tiistaina 6. maaliskuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Vuonna 2017 alkunsa saanut Riot Days -nimellä kulkeva esitys perustuu Pussy Riot –ryh... Lue lisää

0 kommenttia


Spielberg ja Neeson eivät pärjänneet Jumanjille Yhdysvalloissa

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 16.30

Jumanji: Welcome to the Jungle oli jälleen viikonlopun katsotuin elokuva Yhdysvalloissa. Tasaista suosiota nauttiva tehostekomedia on tienannut maailmanlaajuisesti jo 666 miljoonaa dollaria. Levitystä laajentanut The Post nousi listakakkoseksi. St... Lue lisää

0 kommenttia


Autoilujuontaja Jeremy Clarksonin säähän liittyvä kommentti osuu turhankin kipeästi maaliin

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 16.25

Suomessakin puhutaan, että lämpötilojen nousun myötä Etelä-Suomeen on saapunut brittiläinen ilmasto jatkuvien vesisateiden ja tummien pilvien muodossa. Lumi tuo valoa tammikuun pimeyteen mutta entä jos sitä ei ole? Autoilujuontaja Jeremy Clarks... Lue lisää

2 kommenttia


Sega kiusoittelee huomisella pelijulkistuksella

Peliuutinen 15.01.2018 klo 16.00

SEGA on aikeissa julkistaa uuden projektin. Yhtiö kiusoittelee yhdessä Two Point Studiosin kanssa ilmoituksesta, joka on määrä paljastaa huomenna. Two Point Studiosin Twitter-viestissä ei ainakaan korupuheita säästellä. Projektia kuvataan ”yllät... Lue lisää

0 kommenttia


Kotimainen lottokomedia päihitti taskuun mahtuvan Matt Damonin

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 15.45

Kaikki oikein oli viikonlopun katsotuin elokuva Suomessa. Kotimainen komedia pohtii ikuisuuskysymystä: tuoko Loton päävoitto onnea? Eevi ja Kari yrittävät elää entiseen malliin voitettuaan, mutta he ja lähimmäiset huomaavat, että kaikki on muuttunut.... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: jedien suurmestari Bruce Lee

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 15.00

Jopa Darth Maulin leuka loksahtaa lattiaan. Luke ei jää historiaan saamattomana jedinä, koska hän poltti sen historian. ... Lue lisää

0 kommenttia


80-luvun suosikkiartisti Kim Wilde julkaisee uutta

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 13.43

80-luvulla listojen kärjessä viihtynyt Kim Wilde julkaisee uuden albumin. "Here Come The Aliens" -niminen levy on artistin ensimmäinen studioalbumi seitsemään vuoteen. Ricky Wilden tuottama albumi julkaistaan 16. maaliskuuta. Levy äänitettiin ... Lue lisää

0 kommenttia


Maria Veitola yökyläilee myös pääministerin luona

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 13.03

Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola -keskusteluohjelmaan on kuvattu ylimääräinen bonusjakso pääministeri Juha Sipilän luona. Jakso esitetään kauden päätteeksi Pitkäperjantaina 30.3. Somekuvassa Maria ja pääministeri saunottavat V... Lue lisää

2 kommenttia


Seksistiseksi rasistiksi syytetty Quantic Dream -pomo lyttää ex-työntekijöiden väitteet: ''Tuomitkaa minut luomusteni perusteella''

Peliuutinen 15.01.2018 klo 13.00

Suositun Quantic Dream -studion entiset työntekijät väittävät yhtiön ilmapiirin olevan epäterve ja hävytön. Beyond: Two Soulsin, Heavy Rainin sekä tulevan Detroit: Become Humanin taustalla olevan studion pomot ovat viikon alkajaisiksi kieltäneet ka... Lue lisää

5 kommenttia


Death metal -legenda Cannibal Corpse Suomen kiertueelle

Viihdeuutinen 15.01.2018 klo 11.52

Death metallin legendoihin lukeutuva yhdysvaltalainen Cannibal Corpse saapuu kiertueelle Suomeen heinäkuussa. Yhtye nähdään 16. heinäkuuta Tampereen Pakkahuoneella 17.7. Oulun Hevimestassa, 18.7. Turun Logomossa ja 19.7. Helsingin Nosturissa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Awesome Games Done Quickin speedrun-suoritukset keräsivät ennätyspotin hyväntekeväisyyteen

Peliuutinen 15.01.2018 klo 11.00

Viikon kestänyt Awesome Games Done Quick saatiin eilen päätökseen. Pelejä mahdollisimman nopeasti kipittäneet pelaajat saivat kerättyä kasaan jälleen kerran jättisumman dollareita. Syövän ennaltaehkäisevään hoitoon raavittiin kasaan 2,263 miljoo... Lue lisää

0 kommenttia


The End of the F***ing World - 1. kausi

Viihdeartikkeli 14.01.2018 klo 23.00

Pari hylkiötä etsii itseään anarkistisesti. On sääli paljastaa lisää, sillä vaikkei sarja yllätä, pidin koukuttavana sitä, etten ollut varma, minkä suunnan sarja parista vaihtoehdosta valitsee. Kyllästyin ironisiin murhafantasioihin God Bless America... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Mega Driveä Tuulikilta

Peliartikkeli 14.01.2018 klo 20.30

Reilut 15 vuotta sitten vierailin Raumalla sijaitsevassa kodinkoneliikkeessä, jonka ikkunassa olevia vuosikertatavaroita olin ihastellut jo pitempään. Mukaan tarttui pelejä mm. Mega Drivelle. Tutustutaan niistä kahteen varsin laadukkaaseen. ... Lue lisää

7 kommenttia


Oletko koskaan miettinyt, miltä Transformers-kaunotar näyttäisi punaisessa alusasussa?

Viihdeuutinen 14.01.2018 klo 18.39

Transformers-tähti Megan Foxin Frederick's of Hollywoodin alusasukampanja on kerännyt huomiota - ansaitusti. Someen lisätyt pari lisäkuvaa eivät ole vaarantamassa Foxin asemaa yhtenä Hollywoodin kuumimmista staroista; ... Lue lisää

2 kommenttia


Nintendo-pomolta tyly vastaus 4K:n ja VR:n perään haikaileville

Peliuutinen 14.01.2018 klo 17.00

Nintendo ei ole ratsastanut teknologian aallonharjalla hyvään toviin, eikä japanilaisyhtiö ole moiseen kilpailuun lähdössä vastaisuudessakaan. Nintendon Ranskan pomo Philippe Lavoué toisti ranskalaislehti Les Numériquesille yhtiön kielteisen kannan... Lue lisää

12 kommenttia


Päivän pila: Sam Rockwell väistelee seksiskandaaleita

Viihdeuutinen 14.01.2018 klo 15.00

Saturday Night Live pisti Sam Rockwellin tukalaan tilanteeseen useampaan kertaan. Myös SNL-veteraani Bill Murray piipahti show'ssa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova