Tuorein sisältöVain otsikot

Batwoman 1-7: sarjamurhaajia tulee kurittaa ilmaisilla benjihypyillä, jyrähtäisi Batmankin

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 7 Tell Me the Truth Kokemattoman sankarin voisi toteuttaa hitusen kokeneemminkin. Katsoin järjettömän aloituskohtauksen kolmesti. Kiväärimies sihtaa, mutta laukaisun hetkellä batköysi tempaisee hänet kiikkumaan. Tätä Batmanin per... Lue lisää

0 kommenttia


Metallisuosikki Amaranthe aloitti Suomen kierroksen

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 22.07

Ruotsalainen Amaranthe kiertää Suomea neljän keikan verran. Kierros pysähtyy parhaillaan Oulussa, torstaina soitetaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla ja perjantaina paikkana on Turun Messukeskus. Helsingin Hartwall Arenalla bändi soittaa lauantaina Sab... Lue lisää

0 kommenttia


World of Warships: Legends

Peliarvostelu 20.11.2019 klo 22.03

Suhteeni valkovenäläisen Wargaming.netin World of Warshipsiin on... sanotaanko vaikka ”ristiriitainen”. Se on todennäköisesti eniten pelaamani peli viimeisten kolmen vuoden ajalta. Olen myös upottanut PC-versioon useamman sataa euroa oikeaa rahaa ost... Lue lisää

0 kommenttia


Guilty Gear -pelisarjan uusi osa sai ensimmäisen trailerin ja virallisen nimen

Peliuutinen 20.11.2019 klo 22.00

Arc System Worksin tappelupelien kärkikastiin kuuluva Guilty Gear -pelisarja saa uuden osan ensi vuoden puolella ja nyt pelinkehittäjä on julkaissut ensimmäisen pidemmän trailerin, joka paljastaa pelin nimen olevan Guilty Gear Strive. Näyttävän t... Lue lisää

0 kommenttia


Porisperen juhlavuoden ensimmäiset nimet julkistettu

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 21.23

10-vuotias Porispere julkaisee 10 ensimmäistä artistia. Juhlavuoden kunniaksi artistit ovat kautta linjan enemmän tai vähemmän lähellä kymppiä. Anthrax ja Tehosekoitin, siinä kaksi kovaa täkyä. Muita kotimaisia julkistuksia ovat Popeda, Son... Lue lisää

0 kommenttia


Mitä ihmettä, Slayerin metallimoottori Kerry King ei ole sittenkään erehtymätön metallijumala - katso video

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 20.44

Slayerin jäähyväiskiertue kävi Suomessa viime kesänä. Bändin viimeiset keikat soitetaan marraskuun lopulla Los Angelesissa. Slayerin kitarajumala Kerry King osoittaa inhimillisiä piirteitä mokaamalla When The Stillness Comes -kappaleen intron per... Lue lisää

0 kommenttia


Epic jatkaa Fortniten uusinta kautta helmikuun alkuun, mutta lupaa jouluksi paljon uutta sisältöä

Peliuutinen 20.11.2019 klo 20.00

Epic Games ilmoitti tänään uudessa blogikirjoituksessa jatkavansa Fortniten nykyistä Chapter 2:n ensimmäistä kautta ensi vuoden helmikuun alkuun saakka. Alun perin nykyisen kauden piti loppua joulukuun puolivälissä, mutta jatkoajan myötä nyky... Lue lisää

0 kommenttia


Ilosaarirockin liput myyntiin sokkona

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 19.36

Joensuun Ilosaarirockin Sika säkissä –liput ovat nyt myynnissä. Erikoishintaisia kolmen päivän lippuja (139 €) myydään rajoitetun ajan aina ensimmäiseen ohjelmajulkistukseen saakka, jonka jälkeen lipun hinta kohoaa 149 euroon. Kolmen päivän VI... Lue lisää

0 kommenttia


Toi ota jos et muuta saa, tuumattiin Forzassa - ja nyt se onnistuu

Peliuutinen 20.11.2019 klo 18.36

Toyotan autoja ei ole muutamaan vuoteen näkynyt Forza-peleissä, koska molempia osapuolia tyydyttävää lisensointisopimusta ei ole saatu solmittua. Ensimmäinen osoitus tilanteen muuttumisesta on mk4 Supran saapuminen Forza Horizon 4:ään 12. päivä jou... Lue lisää

0 kommenttia


Joker saa jatko-osan ja ohjaaja tahtoo tehdä muitakin syntytarinoita

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 18.30

Joker on ensimmäinen korkean ikärajan elokuva, joka on tienannut yli miljardi dollaria. Ohjaaja Todd Phillips ja tähti Joaquin Phoenix suhtautuivat varovaisen myönteisesti jatko-osan mahdollisuuteen jo ennen ensi-iltaa, mutta he painottivat, ettei se... Lue lisää

0 kommenttia


MM95, never förget - Leijona-legendat takaisin jäälle Ruotsin kaatoon

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 18.25

Vuonna -95 Suomen Leijonat löivät pahimman vastustajansa Ruotsin ja voittivat jääkiekon maailmanmestaruuden luvuin 4-1. Suomen kansa villiintyi ja historiaa tehtiin niin että pauke raikaisi. Mitä tapahtuu, kun joukko entisiä maailmanmestareita ja ... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt puhutaan suoraan seksiin liittyvistä asioista - Sex Tape Suomi maaliskuussa

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 18.20

Sex Tape Suomi – parisuhdeohjelmassa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin. Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa parisuhdearkeaan ja maku... Lue lisää

0 kommenttia


Netflixin Rahapaja luiskahtaa Rainbow Six: Siegen puolelle

Peliuutinen 20.11.2019 klo 15.30

Netflixin Rahapaja (La Casa de Papel) -sarjaan perustuva minitapahtuma valtaa Rainbow Six: Siege -pelin tänään. Tapahtuma jatkuu marraskuun 25. päivän saakka. Lisäksi minitapahtuma on pelattavissa täysin ilmaiseksi 21.-25. marraskuuta välisen aja... Lue lisää

0 kommenttia


Uutta pussimäyräpeliä pukkaa? Uusi vihje Crash Bandicoot Worlds -pelistä

Peliuutinen 20.11.2019 klo 14.18

Vihjeitä siitä, että Crash Bandicoot saisi myös tuoreen pelin uudelleenlämmittelyn päälle, on kertynyt jo jonkin aikaa. Eurogamer kertoo, että uuden PlayStation-mainoksen kerrotaan myös vinkkaavan samaan suuntaan. Mainoksen Crash Team Racing -os... Lue lisää

0 kommenttia


KISS viimeistä kertaa Suomessa - infoa lipunmyynnistä

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 13.56

End Of The Road -jäähyväiskiertueellaan oleva KISS saapuu vielä kerran Suomeen. KISS soittaa viimeisen Suomen keikkansa lauantaina 27.6.2020 Helsingin Hartwall Arenalla. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 26.11.2019 klo 10.00 Ticketmasteri... Lue lisää

0 kommenttia


Vaikeuksissa oleva Star Trek 4 yrittää uudestaan Legionin luojan kanssa

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 13.41

Noah Hawley on palkattu seuraavan Star Trek -elokuvan ohjaajaksi ja kirjoittajaksi. Tähän tietoon Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Simon Pegg (Scott) ja Karl Urban (McCoy) jatkavat rooleissaan. John Cho (Sulu) puuttuu l... Lue lisää

0 kommenttia


Valhalla jatkaa Viikingit-sarjaa, tällä kertaa Netflixissä

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 12.56

History-kanavan ensimmäinen käsikirjoitettu sarja Viikingit (Vikings) päättyy ensi vuonna, kun kahtia jaetun 6. kauden 20 jaksoa on esitetty. Sarjan luoja Michael Hirst kehittelee jatko-osasarjaa, jonka nimi on Vikings: Valhalla. Sen on tilannut Ne... Lue lisää

0 kommenttia


Suomi on nyt osa Minecraftin maapalloa - loikkaa mukaan vaikka heti

Peliuutinen 20.11.2019 klo 11.22

Minecraft Earthin Early Access avautui eilen Norjassa, Tanskassa ja kyllä - Suomessa. Tehostetun todellisuuden peli tuo Minecraft-maailman pelaajien ympäristöön. Early Access on tarjolla sekä Android- että iOS-pelaajille. Early Accessin myötä peli... Lue lisää

3 kommenttia


Provinssi julkisti perjantain päänimen

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 10.59

Brittiläinen elektronisen musiikin suurnimi The Chemical Brothers saapuu tähdittämään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna juhlittavan Seinäjoen Provinssin entisestään vahvistuvaa ohjelmistoa. Chemical Brothers esiintyy Seinäjoella perjantaina 26... Lue lisää

0 kommenttia


Myytinmurtajat-hahmo pääsee räjäyttelemään asioita uudessa sarjassa

Viihdeuutinen 20.11.2019 klo 01.46

Myytinmurtajat-tuttu Tory Belleci räjäyttelee asioita Discoveryn Science Channelin ohjelmassa The Explosion Show. Toryn juontajakaverina nähdään hurjapää Tommy Passemante. Sarjassa siis tutustutaan räjähdyksiin pintaa syvemmältä mutta pääosassa... Lue lisää

0 kommenttia


Jennifer Lopezille jälleen mahtidiili

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 23.16

Jennifer Lopez on 50-vuotiaana uransa suhteen kuumempi kuin koskaan. Rahan tuloa ei voi estää. Uusi leffa Hustlers, Super Bowlin puoliaikaesiintyminen ja Versacen muotishow Milanossa. Ja jatkoa seuraa. Lopez on Coachin uusi markkinointikasvo. ... Lue lisää

0 kommenttia


His Dark Materials 1-3: jaarittelua, jonka aikana fantasioida Milla Magiasta

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 3 The Spies Ruth Wilsonilla on omaa kivaa roistona, joka tissuteltuaan ammuskelee isolla pyssyllä ja mätkii kaatamaansa murtovarasta kuin apina. Ehkä kuiva ja kankea sarja palkkasi koreografin; ehkä Ruthilla kilahti. Ruth on nime... Lue lisää

0 kommenttia


Detroit: Become Human ei ole enää PlayStation 4:n yksinoikeus - saapuu PC:lle joulukuussa

Peliuutinen 19.11.2019 klo 22.00

24. huhtikuuta 2018 PlayStation 4:lle julkaistun Detroit: Become Humanin yksinoikeus on päättymässä. Peli saapuu Epic Games Storeen 12. joulukuuta. Samalta kauppapaikalta löytyvät myös aiemmin julkaistut Heavy Rain ja Beyond: Two Souls. Detroit: Be... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy kutsuu faninsa suoraan helvettiin - helvetin todellinen olemus selviää perjantaina

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 21.45

Ozzy Osbourne kutsuu faninsa helvettiin - Straight to Hell. Viime viikolla ilmestyi Ozzyn tulevan Ordinary Man -albumin ensimmäinen singlebiisi Under the Graveyard. Onko Straight to hell uusi sinkkubiisi/video? Tai jopa jotain enempää - festari... Lue lisää

0 kommenttia


Pian opimme, onko The Irishman uusin mestariteos Scorseselta: lopullinen traileri

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 21.15

Netflixin tuottama ja Martin Scorsesen ohjaama The Irishman pyörii parhaillaan valikoiduissa elokuvateattereissa eri puolilla maailmaa, joten teknisesti ottaen et pääse haukkumaan tv-elokuvaksi tätä hyvin kallista teosta, jonka pääosissa nähdään lege... Lue lisää

0 kommenttia


Top Gear nousee uudelle tasolle - onko autoiluohjelmassa maailman vahvin tv-juontaja?

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 20.58

Nykyinen Top Gearin pääjuontaja Paddy McGuinness innostui jokin aikaa sitten salitreenistä. Mies on kolistellut rautoja maailman vahvimman eli Eddie Hallin ja Martyn Fordin kanssa jo useamman kerran. Tuoreissa someotoksissa Paddy toteaa edellisest... Lue lisää

0 kommenttia


Taru sormusten herrasta -sarja jatkuu toiselle kaudelle

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 20.17

Enpä tiedä, onko tämä uutinen vai vanhanen, mutta voimme joutessamme vertailla fantasiasarjojen tilanteita. Taru sormusten herrasta -tv-sarjan 1. kauden esituotanto on alkanut Uudessa-Seelannissa. Amazon on virallisesti antanut vihreää valoa 2. ... Lue lisää

1 kommentti


IS: Viime vuonna StarCraft II:n maailmanmestaruuden voittanut Joona Sotala sai kutsun Linnan juhliin

Peliuutinen 19.11.2019 klo 20.00

Kuva: Helena Kristiansson/ Blizzard Ilta-Sanomien mukaan viime vuonna StarCaft II:n maailmanmestaruuden voittanut Joona “Serral” Sotala on saanut kutsun Linnan juhliin. Sotala on vahvistanut tiedon Ilta-Sanomille. Viime vuonna Linnan juhlissa nä... Lue lisää

0 kommenttia


Cats ei ole tehnyt Sonic the Hedgehogeja: uusi traileri on ihan yhtä mahtava / karsea

Viihdeuutinen 19.11.2019 klo 18.44

Cats ja Sonic the Hedgehog saivat samantyylistä palautetta ensimmäisillä trailereillaan: "tästä on painajaiset tehty", sanoivat jotkut. Sonic lykkääntyi useamman kuukauden, jotta tyyli voidaan vaihtaa. Cats on yhä Cats allekirjoittaneen ja arviolta k... Lue lisää

1 kommentti


Tapa demonit - mutta tee se omalla tavallasi: uusi traileri Darksiders Genesis -pelistä

Peliuutinen 19.11.2019 klo 17.34

Uusi Darksiders Genesis -traileri esittelee pelin "Creature Core" -pelimekaniikkaa, joka sallii hevosmiehen taistelutekniikoiden kustomoinnin ja parantelun. Creature Coreja tienataan tietenkin voitetuista taisteluista, tai sitten niitä voi hankkia ... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova