Tuorein sisältöVain otsikot

Doom Patrol 2-2: usko Helvettiin on uudistettu

Viihdeuutinen 04.07.2020 klo 23.00

Kausi 2 - Jakso 2: Tyme Patrol Katso kuvaa apinatytön mielikuvitusolennosta. Se, että olennot ovat teurastaneet muutamia ihmisiä, ei täysin perustele tytön tiedemiesisän sadan vuoden suunnitelmaa, jossa hän luo superfriikkejä ja rikkoo todellis... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi viikon laiteuutiset 27-20 - Pelinäyttöjä ja supermalleja

Peliuutinen 04.07.2020 klo 22.28

Philips on julkistanut uusia konsolipelaamiseen suunnattuja näyttöjä. 55-tuumainen 558M1RY on Philipsin mukaan maailman suurin näyttö konsolipeleille ja 27-tuumaisen 278M1R:n luvataan vastaavan etenkin eSports-pelaajien tarpeisiin. 558M1RY:ssä on U... Lue lisää

0 kommenttia


James Bondin virallinen Instagram kunnioittaa edesmennyttä Bond-kasvoa

Viihdeuutinen 04.07.2020 klo 21.20

Bermudalaissyntynyt brittinäyttelijä Earl Cameron on kuollut 102-vuotiaana. Cameron muistetaan Bond-seikkailusta Pallosalama, kuten myös Doctor Who -sarjasta. Cameron nähtiin vielä vuonna 2010 Christopher Nolanin ohjaamassa tieteisleffassa Ince... Lue lisää

0 kommenttia


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Viihdeartikkeli 04.07.2020 klo 20.15

Haluatko huutaa ruudulle, kun amerikkalaisten Euroviisuissa esiintyy Lordi-klooni, mutta vasta (ja välittömästi) hirviöiden jälkeen lavalle astelee Suomen edustaja? Tunarit! On elämys paheksua pisteenlaskun virheitä, kun aitokin pisteenlasku on tyl... Lue lisää

1 kommentti


23 vuotta sitten David Beckham kiinnostui eräästä räväkästä naisesta - David ja Victoria Beckham jo 21 vuotta avioliitossa

Viihdeuutinen 04.07.2020 klo 19.08

Futistähti David Beckham kiinnitti 23 vuotta sitten televisiota katsoessaan huomiota Spice Girlsin Posh Spice -hahmoon eli Victoria Adamsiin. "Tykkään tuosta kovasti", oli David todennut ja nyt pari on ollut naimisissa jo 21 vuotta. David ja Vi... Lue lisää

0 kommenttia


Daruden vesitornikeikka siirtyy

Viihdeuutinen 04.07.2020 klo 18.18

Daruden oli tarkoitus esiintyä tänään lauantaina Halikon vesitornin katolla mutta koko tapahtuma siirretään sunnuntai-iltaan sääolosuhteiden johdosta. Salolainen musiikkifestivaali Oodi joutui tekemään kovan päätöksen jatkuvien sateiden johdosta. ... Lue lisää

0 kommenttia


The Last of Us Part II:ssa ääninäytellyt Laura Bailey jakoi Twitterissä kuvakaappauksia saamistaan uhkauksista

Peliuutinen 04.07.2020 klo 17.00

Huom! Mikäli et halua tietää mitään The Last of Us Part II:sta, suosittelen harkitsemaan uutisen lukemista. Vastikään julkaistussa The Last of Us Part II:ssa Abby-hahmoa ääninäytellyt Laura Bailey on jakanut Twitterissä kuvakaappauksia saamistaa... Lue lisää

2 kommenttia


Yhdysvaltalaiset pääsevät nautiskelemaan aamupalaksi Minecraft-muroja

Peliuutinen 04.07.2020 klo 14.00

Kellogg's on tuomassa markkinoille Minecraft-muroja, jotka maistuvat kanelille. Raksujen seassa on myös maukkaita vaahtokarkkipaloja. Muropaketissa piilee kuitenkin yllätys, sillä niistä löytyy Minecraft-koodeja, joilla saa lunastettua itselleen pe... Lue lisää

0 kommenttia


Captain America saapui Fortniteen, mutta vain hetkeksi

Peliuutinen 04.07.2020 klo 11.00

Marvelin sarjakuvasankari Captain America on saapunut Fortniteen. Pelin sisäisestä kauppapaikasta on ostettavissa Captain America - bundle 2000 V-Bucksilla eli noin 20 eurolla. Paketti sisältää ulkoasun hahmolle, räiskyvän ilotulite emoten ja ikoni... Lue lisää

0 kommenttia


Orjuuden aika on toivottavasti pahaa unta kauhuelokuvassa Antebellum: traileri

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 23.59

Lopullinen Antebellum-traileri nostaa kulmia väkevällä kuvastollaan. "Antebellum" on latinaa ja tarkoittaa aikaa ennen sotaa. Sanalla on historiallisesti viitattu mm. Yhdysvaltain sisällissotaa edeltäneeseen aikaan etelävaltioissa, joiden talous rake... Lue lisää

0 kommenttia


Ainakin yksi näyttelijä jatkaa, jos Päiväni murmelina onnistuu jatkumaan tv-sarjana

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 22.45

Klassikkoelokuva Päiväni murmelina (Groundhog Day) vuodelta 1993 muuttui virallisesti lajityypiksi viime vuosikymmenellä. Yksi tai useampi sankari joutuu elämään saman päivän yhä uudestaan. Tarinalla on loputtomasti mahdollisia suuntia, paitsi kull... Lue lisää

0 kommenttia


Jälleen uusi Putous Allstars -nimi julkistettu

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 22.02

Putouksen Allstars -kauden viides näyttelijänimi on Christoffer Strandberg. Kolmen kauden verran Putouksessa viihtynyt Christoffer tekee seuraa Jenni Kokanderille, Riku Niemiselle, Joonas Nordmanille ja Kiti Kokkoselle. "Putous on antanut mulle... Lue lisää

0 kommenttia


Horizon Zero Dawn saapuu PC:lle elokuun alussa - katso uusia ominaisuuksia esittelevä traileri täältä

Peliuutinen 03.07.2020 klo 22.00

Aiemmin vain PlayStation 4:lla nähty Horizon Zero Dawn päivättiin PC:lle. Peli saapuu Steamiin ja Epic Games Storeen 7. elokuuta. PC:lle seikkailusta saapuu 50 euron hintainen Complete Edition, joka sisältää peruspelin sekä The Frozen Wilds -laa... Lue lisää

1 kommentti


Mausteliemeen säilötty Seth Rogen tapaa modernin Seth Rogenin: HBO-komedia An American Pickle trailerissa

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 21.59

An American Pickle on teattereita varten tehty komedia, josta koronaviruskriisi teki HBO Max -palvelun ensimmäisen yksinoikeuselokuvan. HBO ei käytä tuoretta HBO Max -nimeä kaikilla markkinoilla, joten se on epäselvää, missä kaikkialla leffa debytoi ... Lue lisää

0 kommenttia


Dark 4/26: essen meine scheiße on paljon pyydetty

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 21.15

Kausi 1 - Jakso 4: Doppelleben Pelkäsin sarjan temppuilevan aikamatkalla ennen nykyisyyden selittämistä, mutta on hauskaa, kun kertoja satuilee tulevaisuuden vaikuttavan menneeseen. Sitä fantasiaa en tajua, jossa mustat aukot ovat aukko: ne ova... Lue lisää

2 kommenttia


Desperados III

Peliarvostelu 03.07.2020 klo 20.04

Villin lännen tarinat ovat usein nostalgian värittämää kaipuuta menneisyyteen, mitä ei välttämättä ollut edes olemassa. Amerikan kesyttämättömiä korpimaita nähdään elokuvia harvemmin peliruuduilla, mutta ne harvinaiset poikkeukset ovat olleet sitäkin... Lue lisää

1 kommentti


Pohjoismaissa räiskitään Rainbow Six Siegen tahtiin - jo yli miljoona pelaajaa

Peliuutinen 03.07.2020 klo 20.00

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on kerännyt tasaisesti suurempaa ja suurempaa suosiota, eivätkä pohjoismaalaiset pelaajatkaan ole sitä karsastaneet - päinvastoin! Pelillä on maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa, joista yli... Lue lisää

0 kommenttia


Yhdysvaltain presidentti joutuu mielisairaalaan kauhuelokuvassa: traileri

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 18.40

Setä joutuu mielisairaalaan, vaikka hän on hyväntahtoinen herrasmies, joka puhuu selkeää englantia, eikä läärää oranssia paskaa naamaan. Maalaisjärkikin sen sanoo: hän on todennäköisesti Yhdysvaltain presidentti ja jokin on mennyt kammottavasti pie... Lue lisää

3 kommenttia


PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n pelit ovat taas kympin kalliimpia?

Peliuutinen 03.07.2020 klo 18.01

Toissapäivänä paljastettiin NBA 2K21 -pelin kansikuvapelaajat, mutta samaan tiedotteeseen oli piilotettu jotain muutakin: PS5- ja XSX-versioiden hinta. Tiedotteessa kerrotaan, että peli maksaa 59,99 dollaria nykysukupolven konssoleilla ja 69,99 ... Lue lisää

3 kommenttia


Iholla-sarjan julkkisnelikko paljastettu - näin Sara Sieppi ja Martina Aitolehti kommentoivat somessa

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 17.55

Iholla nähdään ensi keväänä Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa. Dokumentaarinen sarja seuraa tiiviisti julkisuudesta tutun nelikon elämää. Päähenkilöt kuvaavat itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin, ja kamera kulkee heidän mukanaan lähes... Lue lisää

0 kommenttia


Tappelupelien jättitapahtuma kaatui ahdistelusyytöksiin - Evo 2020 on peruttu

Peliuutinen 03.07.2020 klo 15.09

Evo-tapahtumat ovat olleet vuosien ajan tappelupeliharrastajien vuosittainen kohokohta ja tunnetuista syistä johtuen Evo 2020 oli tarkoitus järjestää täysin digitaalisena. Sitten alkoi tapahtua. GameInformer kertoo, että tapahtuman toimitusjoht... Lue lisää

0 kommenttia


'Jätä sali väliin, meil on koko yö aerobist' - no nyt on kuumaa Sini Sabotagelta

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 12.59

Sini Sabotage julkaisi viimeisen singlen elokuussa ilmestyvältä albumiltaan. Aerobist-viisulta ei huumoria puutu - mukana kuullaan hulvattomista somevideoistaankin tunnettu Seksikäs-Suklaa. "Mikä sopiikaan paremmin kesään kun kunnon dancehall-polj... Lue lisää

1 kommentti


Huippumalli Cindy Crawfordin poika täytti 21 vuotta - tältä Presley näyttää nykyään

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 12.27

Huippumalli Cindy Crawfordin (54) ja Rande Gerberin poika Presley on täyttänyt 21 vuotta. Sekä äiti että isä ovat julkaisseet somessa kuvallisia muistoja jälkikasvustaan. Myös Presley tekee uran mallimaailmassa - mikä on ymmärrettävää Presleyn ... Lue lisää

0 kommenttia


Entinen esports-pelaaja ja suosittu striimaaja Byron ''Reckful'' Bernstein on kuollut

Peliuutinen 03.07.2020 klo 12.05

Entinen esports-pelaaja ja suosittu striimaaja Byron “Reckful” Bernstein on kuollut. Suru-uutisen vahvisti Byronin veli Gary Bernstein Twitteriin jaetun viestin välityksellä. Reckful tuli tunnetuksi World of Warcraftin ja Hearthstonen pelaamisesta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pori Jazz 2021 julkisti ensimmäiset artistinimet

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 11.50

Pori Jazz jää tänä kesänä järjestämättä, mutta ajatukset ovat vahvasti jo ensi vuodessa. 9.–17. heinäkuuta 2021 juhlittavan tapahtuman ensimmäiset 18 artistinimeä on julkistettu. Artistilistalta löytyvät mm. John Legend, Emeli Sandé sekä pitkäs... Lue lisää

0 kommenttia


Anette Olzon aviomiehensä kanssa somekuvissa - tältä näyttää rokkari-Johan nykyään

Viihdeuutinen 03.07.2020 klo 10.39

Ex-Nightwish Anette Olzon on julkaissut somessa yhteiskuvia rokkarimiehensä Johan Husgafvelin kanssa. Johania nähdään harvoin Anetten someotoksissa mutta nyt Instagramista löytyy useampi kuva. Johan Husgafvel on tuttu mies Peter Tägtgrenin Pain... Lue lisää

0 kommenttia


Charlize Theronin Netflix-scifi The Old Guard räiskyy uudessa trailerissa

Viihdeuutinen 02.07.2020 klo 23.59

Charlize Theronin näyttelemä Andy johtaa palkkasoturien ryhmää. Koko nimi on eksoottisesti Andromache skyytialainen, sillä nainen ja hänen joukkonsa ovat lähes kuolemattomia ja useampi heistä on nähnyt Skyytian kaltaisten kotimaiden syntyvän ja kuole... Lue lisää

0 kommenttia


Tältä näyttää Hyper Scape - Ubisoftin uusi ilmainen battle royale - peli ja näin voit päästä pelaamaan sitä

Peliuutinen 02.07.2020 klo 23.00

Ubisoft julkisti tänään ennakkoon huhutun uuden ilmaisen 100-hengen battle roayle -pelinsä nimeltään Hyper Scape. Peli tulee ilmestymään Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille mutta PC-pelaajilla on jo nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan peli... Lue lisää

3 kommenttia


Doom Patrol 2-1: "viime vuoden huonoin" sarja alkoi taas innostaa

Viihdeuutinen 02.07.2020 klo 23.00

Kausi 2 - Jakso 1: Fun Size Patrol Otsikon heittomerkit myöntävät 1. kauden tarjonneen myös hyvää ja kaunista. 15 jaksoa oli liikaa. Krooniset rytmihäiriöt ja villien ideoiden painottomuus turhauttivat. Sekavaa päätösjaksoa tosiaan pidin viime ... Lue lisää

1 kommentti


Mötley Crüen Nikki Sixx osaa tarkalleen sanoa, milloin mies sekoitti itsensä viimeksi nautintoaineilla

Viihdeuutinen 02.07.2020 klo 22.37

Mötley Crüen Nikki Sixx osaa tarkalleen sanoa, milloin mies sekoitti itsensä viimeksi nautintoaineilla. 61-vuotias rokkari on viimeksi ollut pienessä laitamyötäisessä tai lievästi pilvessä 19 vuotta sitten. Pahassa huumekoukussa pyristellyt Six... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova