Tuorein sisältöVain otsikot

Fantasiasarja Ajan pyörä värväsi Gone Girl -tähden pääosaan

Viihdeuutinen 26.06.2019 klo 19.10

Amazon kehittelee Taru sormusten herrasta -sarjan lisäksi Ajan pyörä (The Wheel of Time) -sarjaa, joka myöskin perustuu eeppisiin fantasiaromaaneihin. Ajan pyörää tähdittää Rosamund Pike, joka on seikkaillut niin James Bondin, Johnny Englishin kuin... Lue lisää

0 kommenttia


Pidempi pätkä Jedi: Fallen Order -pelikuvaa, jedeille luvataan haasteita

Peliuutinen 26.06.2019 klo 18.00

Eurogamer kertoo, että Respawn Entertainment on julkaissut 25-minuuttisen video Star Wars Jedi: Fallen Order -pelistä vastauksena palautteeseen siitä, että E3:lla nähty 15 minuutin pätkä vaikutti vaisulta ja suoraviivaiselta. Tarkoituksena oli e... Lue lisää

0 kommenttia


"Hiirten Game of Thrones" on kuollut: tältä se olisi näyttänyt (tai tuntunut)

Viihdeuutinen 26.06.2019 klo 17.58

20th Century Fox kehitteli Mouse Guard -elokuvaa, mutta Disney perui sen Foxin ostettuaan. Leffa oli valmis kuvattavaksi. Se etsi uutta yhteistyökumppania pari kuukautta, mutta ketään ei löytynyt ja nyt projekti on virallisesti kuollut. Labyrintti-... Lue lisää

0 kommenttia


The Sinking City

Peliarvostelu 26.06.2019 klo 16.40

Onko H.P. Lovecraft lähellä sydäntäsi? Jos vastasit kyllä, The Sinking City on kuin tehty sinua varten. Jos taas vastasit ei, saatat silti innostua synkkää seikkailua ja tutkimista yhdistelevästä pelistä. The Sinking City on “ennakkovaroituksen” muka... Lue lisää

0 kommenttia


Overwatchin SM-kulta lähti toistamiseen samaan osoitteeseen

Peliuutinen 26.06.2019 klo 15.05

Gigantin omistama esports-joukkue Team Gigantti on voittanut Overwatchin SM-kisat toista vuotta peräkkäin. Kevään aikana pelattu FEL Overwatch Cup huipentui tiistaina 25.6.2019 finaaliin Team Gigantin ja Esteettömän imuroinnin välillä. Suomen elekt... Lue lisää

0 kommenttia


Mikä ihmeen LiputOn - luotettava jälleenmyyntikanava pääsylipuille

Viihdeuutinen 26.06.2019 klo 15.05

Tiketti avaa lippukaupan, jossa voi jälleenmyydä Tiketin välittämiä tapahtumalippuja. Uusi lippukauppa on sekä lipunostajalle että myyjälle turvallinen ja luotettava. Jokaisen myyntiinlaitettavan lipun kelpoisuus tarkistetaan ennen kuin lippua voi my... Lue lisää

0 kommenttia


Suoratoistopalvelu Viaplay ottaa käyttöön asiakkaiden toivoman ominaisuuden

Viihdeuutinen 26.06.2019 klo 12.22

Suoratoistopalvelu Viaplay lanseeraa käyttäjätileihinsä profiilit, joilla voi erottaa tilin eri käyttäjien katsomat ohjelmat ja suositukset toisistaan. Jokaiseen käyttäjätiliin on mahdollista luoda kuusi eri profiilia. Profiilit mahdollistavat käytön... Lue lisää

0 kommenttia


Kesälomabudjetti paukkuu? Steamin kesäalennukset alkoivat

Peliuutinen 26.06.2019 klo 11.00

Eri pelilatauspalveluita alkaa olla niin paljon, että aina jossain on tarjolla erikoistarjouksia tai jopa ilmaisia pelejä. Steamin isot alennusmyyjäiset ovat tosin kertaluokkaa odotetumpi tapaus, joten taas on aika suunnata osoitteeseen store.steam... Lue lisää

0 kommenttia


Doom Patrol, osa 8: tienpätkä on henkilökohtaisesti homo - uhka vai mahdollisuus?

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 8 Danny Patrol Siviilejä hämäryyksiltä suojeleva agenttijärjestö menettää miehen, kun outolintujen katu haihtuu ilmaan. Kun Doom Patrol johdetaan kadun uuteen olinpaikkaan, on hetken lupa tulkita, että agentti on aivopesty, mutta... Lue lisää

0 kommenttia


Rammstein paljasti tulevaa - näillä paikkakunnilla bändin voi nähdä ensi kesänä, mukana suomalaisten rokkareiden uusi suosikkikaupunki

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 22.26

Rammstein soittaa elokuun alussa kaksi keikkaa Tampereella. Bändi on paljastanut Instagramissa jo tulevaa vuotta. Keikkoja on luvassa mm. Trondheimissa, Århusissa, Göteborgissa ja Tallinnassa. Tallinna lienee mielenkiintoinen kohde - Bon Jovi ... Lue lisää

0 kommenttia


Harry Potter: Wizards Unite ei ole julkaisunsa perusteella aivan Pokémon Gon kaltainen hitti

Peliuutinen 25.06.2019 klo 22.00

Viime viikolla julkaistu Nianticin kehittämä Harry Potter: Wizards Unite on saanut ihan kiitettävän onnistuneen aloituksen, mutta peli jää kuitenkin selvästi suosiossa jälkeen kehittäjän aiemman Pokémon Go -pelin huippulukemista. Mobiiliapplik... Lue lisää

0 kommenttia


Jos suunnitelmissa on Ruisrock, viimeiset liput myydään nyt

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 21.24

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna juhlittava Turun Ruisrock alkaa täyttyä. Jos haluat olla mukana reilun 100 000 hengen bileissä, varmista paikkasi nyt. Ruisrockin perjantain päiväliput sekä 2 päivän Pe + SU -liput on nyt varattu loppuun. Ai... Lue lisää

0 kommenttia


Metalcoresuosikki Killswitch Engage jälleen Suomen keikalle

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 21.20

Metalcoren arvostetuimpiin uranuurtajiin lukeutuva Killswitch Engage saapuu lokakuussa klubikeikalle Helsinkiin. Bändi julkaisee Kahdeksannen albuminsa "Atonement" elokuun 16. päivä. Helsingin The Circus-klubilla yhtye nähdään 28. lokakuuta. A... Lue lisää

0 kommenttia


Tasavallan tietokone tekee paluun - täysikokoinen ja toimivalla näppäimistöllä varustettu THEC64 julkaistaan joulukuussa

Peliuutinen 25.06.2019 klo 20.00

Suomessa tasavallan tietokoneeksi ristitty ja yhä rakastettu Commodore 64 tekee paluun emulaattoripohjaisena uusintaversiona. Virallisesti lisensoitu THEC64 tarjoaa täysikokoisen toimivan näppäimistön, 64 valmiiksi asennettua peliä, HDMI-liitännä... Lue lisää

1 kommentti


Netflixin suurmusikaalissa vilisee tähtiä Ariana Grandesta Meryl Streepiin ja Nicole Kidmaniin

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 20.00

Lavamusikaali The Prom suuntaa Netflixiin elokuvaversiona. Tähtikaarti on komea ja monella on lajityypistäkin kokemusta. Mukana ovat Meryl Streep (Maija Poppasen paluu, Mamma Mia), Nicole Kidman (Nine, Moulin Rouge), James Corden (Cats, Into the Wood... Lue lisää

0 kommenttia


James Bond Jamaikalla: tunnelmia kuvauksista

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 19.00

James Bondin YouTube-kanava on päivittynyt ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun uuden leffan tuotanto alkoi. Daniel Craig, ohjaaja Cary Fukunaga, Jeffrey Wright (Felix Leiter), Lashana Lynch (uusi hahmo Nomi) ja kumppanit hengailevat letkeästi Jamaika... Lue lisää

0 kommenttia


Top Gear -juontaja paljastaa henkilökohtaisen operaation somessa - piuhat nips naps poikki!

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 18.18

Top Gearin uusi pääjuontaja Paddy McGuinness (45) paljastaa somessa läpikäyneensä operaation, jossa laitettiin "piuhat poikki". Kyseessä on siis vasektomia eli miehen sterilisaatio. Juontajalla on 5-vuotiaat kaksoset Leo ja Penelope sekä tytär Fel... Lue lisää

0 kommenttia


Thor: Ragnarökin ohjaaja ratkaisee Flash Gordon -ongelman

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 18.00

Uusi Flash Gordon on potentiaalisesti uusi Star Wars, sillä George Lucas tahtoi tehdä Flash Gordon -leffan ennen Star Warsia. 80-luvun Flash Gordon on karsea Star Wars -kopio ja toisaalta kulttiklassikko. Uutta versiota on suunniteltu ikuisuus. 20... Lue lisää

0 kommenttia


Destroyer

Viihdeartikkeli 25.06.2019 klo 17.00

Runsaista lähikuvista huolimatta Nicole Kidman on uskottava sekä nuorena salakyttänä että vanhempana versiona, joka on imenyt 17 vuotta kossua ja sikaria sattuneesta syystä. Meikkaajia pitää kiitellä, mutta mistä? Pidän eniten mielikuvasta, jossa 5... Lue lisää

0 kommenttia


Sony lisää kehuttuja PlayStation-pelejä Hits-hinnoiteltujen listalle

Peliuutinen 25.06.2019 klo 17.00

Playstation Blog kertoo, että 28. kesäkuuta Playstation Hits -nimikkeiden listalle lisätään neljä uutta peliä. Tällöin niiden hinta laskee pysyvästi 19,99 euroon. Pelit ovat: Horizon Zero Dawn: Complete Edition God of War III Remastered Nioh ... Lue lisää

0 kommenttia


Scream: Resurrection viiltää heinäkuussa: puukkomies näyttää ja kuulostaa taas itseltään

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 15.55

Scream: Resurrection on periaatteessa vuonna 2015 alkaneen tv-sarjan kolmas kausi. Show on kuitenkin vaihtanut vetäjät moneen kertaan ja Resurrection vaihtaa näyttelijätkin kertoakseen uuden tarinan, joten tässäpä on tilaisuus palata aiheen pariin ... Lue lisää

0 kommenttia


Tämäkin oli tehtävä: ikäloput supersankarit sekoilevat vanhainkodissa

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 14.45

Irlantilainen korkean ikärajan komedia Supervized kertoo maineikkaiden supersankareiden viimeisestä haasteesta. Heidät on unohdettu vanhainkotiin bingoa pelaamaan, vaikka eritoten Ray eli Maximum Justice janoaa yhä tositoimiin. Kun Rainbow Warrior el... Lue lisää

0 kommenttia


Telian jääkiekon Liiga-tarjontaa nähdään valikoidusti myös MTV:n ilmaiskanavilla

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 14.44

Telian valikoituja Liiga-ohjelmia nähdään myös MTV:n ilmaiskanavilla syksyllä. Telia on solminut sopimuksen Telian jääkiekon Liiga-sisältöjen jakelusta MTV:n kanssa. Sopimuksen myötä valikoituja Liigan huippuotteluita ja Telian Liigalive 360 -stud... Lue lisää

0 kommenttia


Aikoinaan negatiivisia kommentteja kerännyt Metallican St. Anger toimii mainiosti livenä - ohessa tuore näyte

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 14.15

Metallican St. Anger -albumi oli 2000-luvun alussa monelle fanille suuri pettymys. Toisaalta, olisiko Metallicaa enää olemassa ilman kyseistä albumia? St. Anger sai taas bändimammutin veren virtaamaan. WorldWired-kiertueen aikana levyn nimibii... Lue lisää

0 kommenttia


Cyberpunk 2077:n esiosa julkaistaan elokuussa - nopat tulevat mukana

Peliuutinen 25.06.2019 klo 14.00

Cyberpunk 2077 on odotettu peli, jonka kimppuun päästään ensi vuoden huhtikuussa, mutta mikäli peli-intosi ei rajoitu ohjaimiin ja ruutuihin, sen esiosaa pääsee pelaamaan jo elokuussa. Cyberpunk 2077:han perustuu pöytäroolipeliin ja esiosa Cyber... Lue lisää

1 kommentti


George Clooney kohtaa maailmanlopun Netflix-sci-fissä

Viihdeuutinen 25.06.2019 klo 13.45

George Clooney ohjaa Netflixille tieteiselokuvan, joka perustuu Lily Brooks-Daltonin romaaniin Good Morning, Midnight. Elokuvaversion nimeä ei ole päätetty. Hyvä syy vaihtaa nimi on se, että kahdella täysin erilaisella romaanilla ja yhdellä maineikka... Lue lisää

0 kommenttia


Hitman hiipii tänään Isoon Omenaan

Peliuutinen 25.06.2019 klo 11.19

"The Big Apple" eli New York on Agentti 47:n uusin matkakohde ja sinne sijoittuva laajennus Hitman 2 -peliin julkaistaan tänään. Laajennus sisältyy Expansion Passiin sekä Expansion Pack 1:een. Mukana on uuden ympäristön lisäksi uusi kampanjatehtävä... Lue lisää

0 kommenttia


Krypton 2-2: Deadpool voi tehdä sinusta pienen poninsa, mutta Loboko myös?

Viihdeuutinen 24.06.2019 klo 23.30

Kausi 2: Jakso 2 Ghost in the Fire Varsinaisella planeetta Kryptonilla harrastetaan sujuvaa roskasci-fiä. Tulevaisuuden afrokenraali Zod paljastui Teräsmiehen sedäksi ja hän vähän valloittelee, joten Teräsmiehen vaniljavaarin albiinopappa (Zodi... Lue lisää

0 kommenttia


Rillit huurussa -kaunotar täytti 39 vuotta

Viihdeuutinen 24.06.2019 klo 22.25

Rillit huurussa -tähti Melissa Rauch (Bernadette) on täyttänyt 39 vuotta. Rauch on esiintynyt televisiosarjoissa kuten True Blood, Kath & Kim sekä Konttori. Vuodesta 2009 Rauch näytteli Rillit huurussa -sarjassa. Rillit huurussa -työtoveri ... Lue lisää

0 kommenttia


Fortnitessa alkaa 14 päivää kestävä kesäloma - luvassa uusia pelimuotoja ja vanhoja aseita

Peliuutinen 24.06.2019 klo 22.00

Suositussa battle royale -peli Fortnitessa alkaa huomenna 14 päivää kestävä kesäloma. Kahden viikon aikana pelaajat pääsevät käsiksi muun muassa uusiin päivittäin vaihtuviin pelimuotoihin, päivätehtäviin ja ilmaisiin palkintoihin. Sen lisäksi mukaa... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova