Tuorein sisältöVain otsikot

Maailman vahvimman miehen uudet vaatteet - uusi näkökulma Game of Thrones -jätin olemukseen

Viihdeuutinen 09.12.2018 klo 21.22

Maailman vahvin mies, Game of Thrones -sarjassakin nähty Hafþór Júlíus Björnsson poseeraa hieman erilaisissa kuvissa - nimittäin puku päällä. Puku tekee miehen mutta Björnssonin tapauksessa mies on enemmän kotonaan salivarusteissa! Björnsson Ki... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Segaa peltipurkista - Games Can Vol. 1

Peliartikkeli 09.12.2018 klo 20.30

Sega teki Japanissa kaikenlaista mielenkiintoista, kuten pyöritti Mega Drivelle verkkopalvelua, josta sai ladattua pelejä kotiin. Offline-pelaajien iloksi pelit julkaistiin myöhemmin kahdella "pelipurkilla", jotka tulin hankkineeksi Black Friday ... Lue lisää

0 kommenttia


Nuori formulalupaus saavutti historiallisen tuplan

Viihdeuutinen 09.12.2018 klo 19.45

Sauberilta Ferrarille siirtyvä F1-lupaus Charles Leclerc (21) valitiin vuoden tulokkaaksi FIA:n palkintogaalassa Pietarissa. Kyseessä on historiallisesti jo toinen kerta, kun Leclerc saa kyseisen palkinnon. Viime vuonna nuorukaiselle ojennettiin s... Lue lisää

0 kommenttia


The Walking Dead kömpii tammikuussa ylös Telltalen haudasta

Peliuutinen 09.12.2018 klo 17.00

Konkurssiin ajautuneen Telltalen loppu vaikutti olevan The Walking Deadin päätöskauden loppu, mutta fanien onneksi elävien kuolleiden invaasio ei pääty ihan niin helposti. Sunbound Gamesin suojiin päätynyt saaga palaa päätösmatkalleen tammikuussa, ... Lue lisää

1 kommentti


V-Rally 4

Peliarvostelu 09.12.2018 klo 16.51

PlayStationin V-Rally oli ensimmäinen konsoliralli, johon käytin paljon aikaani. Sitä vaivasi edelleen tuttu perisynti – eli se, että radalla oli monta autoa kerrallaan –, mutta ajotuntuma oli digitaalipadilla varsin hyvä ja vaikeusaste nousi sopivas... Lue lisää

1 kommentti


Tänään tv:ssä: Robin Williams siunaa penkin pyllyllään

Viihdeuutinen 09.12.2018 klo 16.00

Enää 5 tuntia elokuvaan Good Will Hunting Vain Avalla. Leffauutisia tänne suomentaa heppu, joka yläasteen opintojen jälkeen uskoi leffan nimen tarkoittavan "Jumala tulee metsästämään". Käytännössä Matt Damonin tulkitsema Will Hunting on jumiut... Lue lisää

0 kommenttia


Veri, petos ja synti muodostavat Tales-sarjan uuden osan rakennusainekset

Peliuutinen 09.12.2018 klo 14.00

Tammikuun alussa julkaistava Tales of Vesperia - Definitive Edition ei ole jäämässä vuoden 2019 ainoaksi länsimaiseksi Tales of -seikkailuksi. Bandai Namco vahvisti Twitterissä tuovansa uunituoreen Tales of Crestorian markkinoille ensi vuoden aikan... Lue lisää

0 kommenttia


Devil May Cry 5 päästää kurmuuttamaan demoneita jo nyt

Peliuutinen 09.12.2018 klo 11.00

Kyynelehtivää paholaista murjotaan viidennen kerran ensi keväänä, kun Devil May Cry 5 saapuu nykyalustoille. The Game Awardsissa julkaistiin komea maistiaspätkä tulevasta, minkä lisäksi tekijöillä oli ilouutisia sarjan malttamattomille faneille. ... Lue lisää

0 kommenttia


Entinen suomalainen F1-kuski laittoi parasta päälle - Heikki Kovalainen vuosimallia 2018

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 21.21

Heikki Kovalainen (37) ajoi F1-kuskina vuosina 2007-2013. Kovalainen ajoi McLarenilla ja Lotuksella. Kovalainen voitti kaksi vuotta sitten Japanin Super GT -luokan mestaruuden. Kuluvana vuonna Kovalainen sijoittui sarjassa yhdeksänneksi. K... Lue lisää

0 kommenttia


Mowgli

Viihdeartikkeli 08.12.2018 klo 20.00

Yksi kaikkien aikojen kalleimmista "tv-elokuvista" on tarjolla, mutta... painotan juuri nyt tarinan arvoa. Kiitos kybermaanantain alen, näin ensi kertaa elämässäni 60-hertsin 4K-videoita oikeista eläimistä. Lähikuvat ilmeikkäistä apinoista muistutt... Lue lisää

2 kommenttia


Ilman Dickinsonia äänitetyt kaksi Iron Maidenin Blaze Bayleyn ajan albumia, rautaa vai roskaa - Steve Harris kommentoi

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 19.07

Vuonna 1994 Blaze Bayley liittyi Iron Maidenin miehistöön Bruce Dickinsonin lähdön jälkeen. Bayleyn lauluvastuun aikana julkaistiin kaksi albumia, The X Factor (1995) ja Virtual XI (1998). Chris Jerichon "Talk Is Jericho" -podcastissa Iron Maiden... Lue lisää

2 kommenttia


Kun megastaran massiivinen joulukuusi kaipaa avuksi henkilönostimen

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 18.06

Jennifer Lopez on lisännyt someen kuvaa perheensa massiivisesta joulukuusesta. Kuten megatähdeltä sopii odottaa, kuusella on kokoa ja näköä. Riittävätkö tikapuut? Henkilönostin lienee ainoa järkevä vaihtoehto moisen kuusen koristeluun. ... Lue lisää

1 kommentti


Tales-sarjan komistettu paluu herkuttelee toiminnalla ja visuaalisuudella

Peliuutinen 08.12.2018 klo 17.00

Jo kymmenen vuoden ikään ehtinyt Tales of Vesperia uusitaan alkuvuodesta nykyalustoille, ja sitäkös kelpaa esitellä ennakkoon. Perijapanilaista animetyyliä maiskutellaan tuoreella trailerilla japaniksi, mutta sehän ei toiminnan ja visuaalisen tyyli... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: lennossa keksitty jekku, jonka huipentaa Avengers: Endgame

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 17.00

Enää 5 tuntia elokuvaan The Avengers Vain Nelosella. Avengers: Endgame sai eilen nimen ja ensimmäisen trailerin. Masentuneiden sankareiden näkökulmasta Thanos teki juuri sen, minkä hän lupasi, mutta leffasarjan lupaukset ovat vähän niin ja näi... Lue lisää

1 kommentti


''Jos metsään haluat mennä nyt'', tuumaavat Abzûn tekijät seuraavalla teoksellaan

Peliuutinen 08.12.2018 klo 14.00

Meren syvyyksiin sukeltaneella Abzûlla huomiota herättänyt Giant Squid -studio paljasti The Game Awardsissa seuraavan luomuksensa. The Pathless vie pelaajan tekijöille tyypillisten tunnelmien äärelle, joskin tällä kertaa miljöönä nähdään vehreä met... Lue lisää

0 kommenttia


Sega tarjoaa ilmaisen mahdollisuuden nujertaa natseja sankariseurassa

Peliuutinen 08.12.2018 klo 11.00

Mikäli Steam-kirjastossa on sotaisan strategian mentävä aukko, virheen voi korjata viikonlopun ajan tyystin ilmaiseksi. Sega tarjoaa kesällä viisi vuotta täyttänyttä Company of Heroes 2:ta omaksi veloituksetta. Toisen maailmansodan itärintaman t... Lue lisää

0 kommenttia


Videoarvostelu: Tesla vs. Lovecraft tykittää Cthulhu-möröt hauskassa twin stick -räiskeessä

Peliuutinen 08.12.2018 klo 09.00

Tampereelta kajahtaa isoja sanoja, suuria laukaustenryöpsähdyksiä sekä muinaisten jumalten epäpalvontaa. Vanha kunnon kauhumaakari Lovecraft näet koettaa kutsua jumalia maan päälle tekemään selvää ihmiskunnasta, mutta ei hätää, keksijänero Tesla t... Lue lisää

2 kommenttia


Kimi Räikkönen tyylikkäänä Pietarissa - 'From Russia with love'

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 22.31

F1-sarjan kärkikolmikko palkitaan Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintogaalassa Pietarissa. Mukana on myös Ferrarin Kimi Räikkönen, joka on kauden loppupisteissä kolmantena. Kimim ja Minttu ovat lisänneet someen tyylikästä juhlakuvaa. Ku... Lue lisää

0 kommenttia


Westeros joko jäätyy tai palaa tuhkaksi: uusi Game of Thrones -härnäke

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 22.30

Symbolisten trailereiden arvo on helppo kyseenalaistaa, mutta allekirjoittaneen pipo nousee tälle videolle, joka muistuttaa iskevästi, mikä on saagan alkuperäinen nimi ja mille logiikalle kaikki on koko ajan rakentunut. Tulen ja jään laulu kertoo poh... Lue lisää

0 kommenttia


PS Storen joulualessa kakkoskierros - Kratos ja Lara pikakampanjan ykköstähtinä

Peliuutinen 07.12.2018 klo 22.00

Kuten viikko sitten uutisoimme, PS Storen joulualet käydään tänä vuonna viikonloppuerinä. Tämän vuoden kakkoskierros on käynnissä nyt, ja vaikka tarjoustavaraa riittää niin kauan kuin vain halukkaita piisaa, hankintapäätös täytyy tehdä maanantaihin... Lue lisää

0 kommenttia


Deadpool on vesitetty Disney-diilin vuoksi? Joo, sanoo uusi mainos

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 21.32

Once Upon a Deadpool on matalan ikärajan versio elokuvasta Deadpool 2. Uusi mainos on niin lyhyt ja ytimekäs, että sitä on turha tämän enempää alustaa. Sama pidempänä versiona. Monikin koomikko tahtoisi olla ninja samasta syystä kuin he ovat koo... Lue lisää

0 kommenttia


Näin upeana Janni Hussi lähti viettämään treffi-iltaa

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 20.49

Fitness-hahmo Janni Hussin ja Hjallis Harkimon pojan Joelin rakkaussuhteesta on huhuttu jo parin kuukauden ajan. Jokin aikaa sitten Janni matkusti Karibialle (St. Maarten) - "sattumalta" samoihin aikoihin samaan paikkaan saapuivat Joel Harkimon j... Lue lisää

0 kommenttia


Super Smash Bros. Ultimaten ensimmäinen lisäsoturi on värikäs Persona

Peliuutinen 07.12.2018 klo 20.00

Tänään Switchille julkaistu Super Smash Bros. Ultimate pitää katsetta jo tukevasti tulevassa. The Game Awards -gaalassa paljastettiin teoksen ensimmäinen lisäsisältösoturi. Tekijätiimin hihasta paljastui ässän sijasta Jokeri. Persona 5 -sarjasta... Lue lisää

0 kommenttia


Oscar-gaala menetti taas juontajan homofobisten kommenttien vuoksi

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 20.00

Ohjaaja Brett Ratner aikoi tuottaa 84. Oscar-gaalan ja hänen komediansa Tower Heistin tähti Eddie Murphy aikoi juontaa sen. Kumpikin jäi pois, kun Ratner möläytti "harjoittelu on hinteille" markkinoidessaan Tower Heistiä. Hän päätyi myös pyytelemään ... Lue lisää

4 kommenttia


Uudet sankarit, vanhat värit: Men in Black International ensimmäisissä kuvissa

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 19.05

Men in Black International sai virallisen nimensä äskettäin ja liikkeellä on nyt myös pari kuvaa. Kesällä valmistuva sci-fikomedia on itsenäinen jatko-osa alkuperäiselle trilogialle Jurassic Worldin hengessä. Will Smith ja Tommy Lee Jones eivät ole m... Lue lisää

0 kommenttia


Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Peliarvostelu 07.12.2018 klo 18.25

Pokémon Go oli ensimmäinen Pokémon-sarjan teos johon ikinä tutustuin. Aloitin virtuaalisten hahmojen metsästämisen heti, kun se vain Suomessa oli mahdollista. Kesä 2016 meni pihalla kirmatessa ja pokémonien perässä juostessa. Sitten tuli talvi, näpit... Lue lisää

0 kommenttia


Kaikki päättyy (mutta universumi porskuttaa): tältä näyttää Avengers: Endgame

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 18.20

Avengers: Endgame huipentaa kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan, jossa tuhottiin juuri puolet maailmankaikkeuden elävistä olennoista. Ensimmäinen traileri tekee terveen valinnan ja panostaa mököttäviin sankareihin. Eeppistä jytkettä ehditää... Lue lisää

0 kommenttia


Ihan kuin ikkunasta ulos katsoisi - PUBG saa lunta tupaa tänään

Peliuutinen 07.12.2018 klo 18.00

Tätä kirjoitettaessa ulkona on hieman lunta, mutta eiköhän tilanne taas pian muutu - riippuen toki, missä päin Suomea uutista lueskelee. Mikäli säätila on pimeä ja sateinen, lunta tupaan saa tänään PlayerUnknown's Battlegroundsin uudessa Vikendi-ka... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: uskot Cumberbatchin pervoilleen Ruotsissa, mutta tekikö hän hyvääkin?

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 17.00

Enää 5 tuntia elokuvaan Viides valta Vain Nelosella. Benedict Cumberbatch näyttelee Wikileaksin perustajaa Julian Assangea, joka oli otsikoissa viimeksi eilen. Tuoreen uutisen mukaan Assange voi viimein poistua Ecuadorin Lontoon suurlähetystös... Lue lisää

0 kommenttia


Ensimmäiset pelit nyt ostettavissa Epic Games Storesta

Peliuutinen 07.12.2018 klo 16.00

Eilen kerroimme siitä, kuinka Epic Gamesin uusi kauppapalvelu vastaa Steamin ylivaltaan tarjoamalla pelintekijöille paksumman siivun pelien tuotoista. Nyt ensimmäiset kaupassa myytävät pelit on julkistettu ja kauppa on nyt avattu. Ashen / A44 an... Lue lisää

1 kommentti


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova