Tuorein sisältöVain otsikot

V2.fi viikon laiteuutiset (22/20): Kesäruuhkassa näppäimistöjä, näyttöjä, puhelimia ja paljon muuta

Peliuutinen 30.05.2020 klo 20.00

Logitech kertoo, että Logitech G915 Lightspeed -pelinäppäimistö on saanut rinnalleen kompaktimman tenkeyless-version. Logitech G915 TKL on matalaprofiilinen, langaton ja mekaaninen isoveljensä tavoin. Akun luvataan kestävän 135 päivää ilman RGB-val... Lue lisää

0 kommenttia


Tältä Half-Life 2:n peruttu spin-off-peli Ravenholm olisi näyttänyt

Peliuutinen 30.05.2020 klo 17.00

Nykyään erityisesti erinomaisista Dishonored ja Prey-peleistä tunnettu pelinkehittäjä Arkane Studios työsti yhdessä Valven kanssa vuosina 2006-2007 Half-Life 2:n spin-off-peliä nimeltään Return to Ravenholm. Ikävä kyllä, kuten niin moni muuk... Lue lisää

2 kommenttia


E3 peruuntui, mutta kesä on täynnä pelilähetyksiä - Katso koska kannattaa olla ruudun ääressä

Peliuutinen 30.05.2020 klo 15.00

E3-viikko on ollut perinteisesti kiireistä aikaa peliuutisten seuraajille, mutta koska tapahtuma tältä vuodelta peruuntui, luvassa onkin kiireinen kesä. Tässä tapahtumien tilanne 30.5., päivitellään tarvittaessa. KESÄKUU GameSpot Play For All... Lue lisää

0 kommenttia


Microsoft aikoo kuunnella pelaajien palautetta taaksepäin yhteensopivien pelien kirjaston laajentamiseksi

Peliuutinen 30.05.2020 klo 14.00

Microsoft kertoi Xbox Wire -sivustolla julkaistussa kirjoituksessa tarkemmin vanhempien pelin taaksepäin yhteensopivuudesta tulevalla Xbox Series X -konsolilla. Jutussa on paljon jo aiemmin maaliskuussa Eurogamerin Digital Foundry -osastolle k... Lue lisää

0 kommenttia


Vihattu Denuvo-suojausjärjestelmä on nyt poistettu Doom Eternal ja Metro Exodus -peleistä

Peliuutinen 30.05.2020 klo 11.00

Denuvon tekemät kopiointisuoja- ja huijauksenestojärjestelmät ovat pitkään aiheuttaneet piraattien lisäksi myös rehellisissä pelaajissa närää, sillä niiden on usein nähty heikentävän pelien suorituskykyä. Jopa Tekken 7 -pelin ohjaaja Katsuhiro Ha... Lue lisää

0 kommenttia


KISS-yhteyksistä tuttu Bob Kulick kuollut

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 22.19

KISS-soittajana tunnetun Bruce Kulickin vanhempi veli, muusikko ja tuottaja Bob Kulick on kuollut 70 vuoden ikäisenä. Kuoleman on vahvistanut veli Bob. Myös Bob Kulick tunnettaan KISS-yhteyksistään - Bob Kulickin soittoa kuullaan Alive II, Unma... Lue lisää

0 kommenttia


Space Force: Netflixin komediasarjan nimi oli hauska joskus pari vuotta sitten

Viihdeartikkeli 29.05.2020 klo 22.00

Kausi 1 - Jaksot 1 ja 2 Yleisesti ottaen hymähdän, kun Donald Trumpia imitoidaan. Esität versiosi paskiaisesta, jonka olemassaolo on puhdasta tuskaa, ja hoksaan heti, mitä tarkoitat. Kattavampi Trump-huumori on kyseenalaista. Our Cartoon Preside... Lue lisää

1 kommentti


Fortniten seuraava kausi viivästyy vielä viikolla - ennen sitä luvassa on kuitenkin vielä yksi kertaluontoinen tapahtuma

Peliuutinen 29.05.2020 klo 22.00

Pelinkehittäjä Epic Games on ilmoittanut vielä kertaalleen lykkäävänsä seuraavan kauden alkua suositussa Fortnite-pelissään. Tällä kertaa pelaajien täytyy odottaa vain viikko pidempään, sillä seuraavan kauden aloituspäiväksi on nyt vahvistettu ke... Lue lisää

0 kommenttia


Mara Balls 'Ratina '18' -livealbumi julkaistu

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 20.21

Mara Balls nähtiin Popedan suuressa illassa Ratinan stadionilla elokuussa 2018. Niin suuri ilta suorastaan vaatii muistamista äänitteen muodossa. "Ratina '18" -livealbumi on tänään julkaistu fyysisenä ääntteenä. "Maraversumissa tapahtuu epäsään... Lue lisää

0 kommenttia


Sony esittelee Playstation 5 -pelejä ensi viikolla

Peliuutinen 29.05.2020 klo 20.00

Sony vahvisti aiemmin liikkuneet huhut ja ilmoitti esittelevänsä ensimmäistä kertaa tulevia Playstation 5 -pelejä ensi viikon torstaina lähetettävässä livestriimissä. Suomen aikaa livestriimi alkaa kello 23.00 torstaina 4. päivä kesäkuuta ja k... Lue lisää

1 kommentti


The Witcher -sarjan pelejä on myyty jo yli 50 miljoonaa kappaletta

Peliuutinen 29.05.2020 klo 17.19

CD Projekt Red kertoo Twitterissään, että Geraltin seikkailuihin The Witcher -pelisarjan peleissä on tutustunut jo yli 50 miljoonaa pelaajaa. Netflix-sarja piristi pelien myyntiä viime vuonna, mutta toki niiden maisemissa seikkailu on ollut suositt... Lue lisää

0 kommenttia


Sonic the Hedgehog -elokuva on vuoden toiseksi isoin hitti! Jatkoa on tulossa.

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 16.34

Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatko-osan, jonka allekirjoittanutkin mielellään katsoo. Noin muuten otsikon "innostuneisuus" on vitsi. Tämä on niin huono vuosi elokuville, että kärjessä on 419 miljoonaa dollaria tienannut Bad Boys for Life ja tois... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Pelle Miljoona & Rockers -levy julkaistu

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 16.29

Pelle Miljoona & Rockers on julkaissut tänään perjantaina uuden albumin Tanssiva Tuli. Uudessa Rockers-kokoonpanossa kitaraa soittaa Veli-Pekka Oinonen, bassoa Tero Siitonen ja rumpuja hiljattain kolmenkymmenen vuoden Los Angelesin komennukselta t... Lue lisää

0 kommenttia


Minecraft Dungeons

Peliarvostelu 29.05.2020 klo 15.36

On vaikea kuvitella, että Minecraft alkoi vain yhden miehen pienenä indieprojektina. Vapaa-ajalla kehitelty peli on kasvanut kymmenvuotisen kehityksensä aikana elokuvia, sukkia, legoja, kirjoja ja coneja sisältäväksi multimediahirviöksi, jonka miljar... Lue lisää

1 kommentti


Mikko Leppilammelle tarjottiin kesäduunia: 'Tämä on asia, jota haluan muistella sitten kiikkustuolissa'

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 14.27

Radio Novan heinäkuisten kesäaamujen "kesäpoikina" toimivat Esko Eerikäisen rinnalla Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy ja Ile Uusivuori. Leppilampi tarttui haasteeseen innolla, kun hänelle soitettiin ja tarjottiin kesäpestiä radiossa. "Lähdin välittö... Lue lisää

0 kommenttia


Counter-Strikessa tapahtuu: Red Bull Flick Suomen finaaliturnauksen voittajat on hylätty

Peliuutinen 29.05.2020 klo 14.07

Red Bull kertoo sivuillaan, että FACEIT-turnausalusta, joka vastasi Suomen Red Bull Flick -tapahtuman järjestelyistä, on asettanut Suomen turnauksen voittajille bannit ja sen myötä heidän voittonsa on myös mitätöity. Turnauksessa toiseksi sijoit... Lue lisää

0 kommenttia


Arkane Studios täyttää 20 - tarjolla ilmainen peli

Peliuutinen 29.05.2020 klo 13.32

Mm. Dishonored-peleistä tunnettu Arkane Studios juhlistaa 20-vuotispäiväänsä tarjoamalla faniyhteisöön liittyville ilmaiseksi Arx Fatalis -pelin (Bethesda Launcherin (PC) kautta). Samalla tarjotaan myös digitaalinen taidekirja "Art of Arkane". Diil... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt on peppuja asenteella - Tinzen musavideolla Suomen ennätyksen verran peppuja?

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 11.01

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze julkaisi tänään debyyttisinglensä Bakara. Videolla yliannostus peppuja, Suomen ennätys? Singlellä mukana ovat Teflon Brothers sekä tämä hetken kuumimpiin tulokasartisteihin lukeutuva F. Kappaleen musiik... Lue lisää

0 kommenttia


PlayStation Plussan kesäkuun ilmaispeleissä on taistelua kahdella rintamalla

Peliuutinen 29.05.2020 klo 11.00

Se jo tiedettiinkin että PlayStation Plus -jäsenille tarjotaan kesäkuussa Call of Duty: WWII - koska pelin on voinut ladata jo tiistaista asti. Nyt toinenkin ilmaispeli on paljastettu ja se on mikromaksukohuissa aikanaan ryvetetty Star Wars: Ba... Lue lisää

0 kommenttia


Popedan Costello julkaisi uutta - Märkä betoni on ainakin yhtä hyvä kuin 'Tahdotko mut tosiaan'

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 10.49

Popedan Costello laulaa rakastumisesta elämää nähneen miehen näkökulmasta uudella singlellään Märkä betoni. Kyseessä on Costello Hautamäen ensimmäinen uusi soolojulkaisu sitten vuoden 2013. Märkä betoni on Janne Rintalan ja Aki Tykin käsialaa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Fantasiakoulusta valmistuu sekä sankareita että roistoja Netflix-elokuvassa

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 00.40

Paul Feig ohjaa Netflixille fantasiaelokuvan The School for Good and Evil. Leffa perustuu kirjailija Soman Chainanin yhä käynnissä olevaan nuorten aikuisten saagaan, jossa nuorukaisia kidnapataan nyrjähtäneellä logiikalla toimivaan opinahjoon. Heistä... Lue lisää

0 kommenttia


Tehokas tieteistykitys Upgrade jatkuu tv-sarjana

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 23.55

Tieteistoimintaelokuva Upgrade venytti penniä ja sai aikaan kiihkeää toimintaa pienellä budjetilla. Kiitosta sai myös ytimekäs tarina, jossa mikrosiru tekee miehestä taistelijan, jolla on saumaa selvittää asiaan liittyvä mysteeri. Lupailtu jatko... Lue lisää

1 kommentti


What We Do in the Shadows: Are You Lonesome Tonight?

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 23.15

Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8: The Return ja Collaboration Toivoin "paluun" viittaavan sarjan luojan Jemaine Clementin omaan hahmoon, enkä yökerhotyyppiin, jota en aluksi muistanut nähneeni, mutta ohjaajanakin Clement muistuttaa, mistä on kyse. Höhöt... Lue lisää

0 kommenttia


Black Sabbath -legenda vihjasi mielenkiintoisesta mahdollisuudesta uuden materiaalin julkaisulle

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 22.40

Guitar Worldin haastattelussa Black Sabbath -legenda Tony Iommi puhui jälleen kerran mahdollisista tulevista julkaisuistaan. Jo viime vuoden puolella mies suunnitteli aloittavansa uuden materiaalin valmistelun. Homma ei kuulemma ole edennyt, lähin... Lue lisää

0 kommenttia


OnePlussan ja Epic Gamesin yhteistyö syvenee - huomenna Fortniteen saapuu Creative Island 90 -pelialue viiden minipelin kera

Peliuutinen 28.05.2020 klo 22.00

Uutisoimme aiemmin OnePlussan ja Epic Gamesin aloittamasta yhteistyöstä, jonka ansiosta battle royale -peli Fortnite on pelattavissa 90 FPS -ruudunpäivitysnopeudella OnePlus 8 -sarjan puhelimilla. Nyt kahden yrityksen yhteistyöstä on luvassa u... Lue lisää

0 kommenttia


Anette Olzonin tähdittämä video ylitti miljoonarajan

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 21.40

Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Element -yhtyeen video "Songs The Night Sings" on kerännyt YouTubessa miljoonan katsojan huomion. The Dark Elementin samanniminen studioalbumi ilmestyi marraskuussa 2019. The Dark Elementin oli tarko... Lue lisää

0 kommenttia


Ruotsin suurfestari Sweden Rock siirtyi ensi vuoteen - onneksi on luvassa Sweden Rockin 'Online edition'

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 21.29

Ruotsin suurfestari Sweden Rock siirtyi koronapandemian tieltä ensi kesään mutta ei hätää - Sweden Rockin viikonloppuna yritetään juhlia sen, mitä pystytään. Verkon kautta, luonollisesti. Luvassa on arkistojen aarteita, kokonaisia keikkoja, haast... Lue lisää

0 kommenttia


Virtuaaliset torit varaukseen! Nordic Game Awards 2020 -palkinnot on jaettu - vuoden pohjoismainen peli on Control

Peliuutinen 28.05.2020 klo 20.05

Eilen käynnistynyt Nordic Game -pelikonferenssi huipentui tänä iltana järjestettyyn Nordic Game Awards 2020 -gaalaan. Koronapandemiasta johtuen gaala järjestettiin poikkeuksellisesti virtuaalisesti. Ehdokkaat kuitenkin osallistuivat gaalaan videovä... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Storen tämän viikon ilmaisjymypaketti on koko Borderlands The Handsome Collection

Peliuutinen 28.05.2020 klo 18.27

Ison kaliiberin pelien jakaminen ilmaiseksi Epic Games Storessa jatkuu ja tällä viikolla tarjolla (vaikka heti) on Borderlands The Handsome Collection. Komeaan kokoelmaan (ba-dum-tshhh) sisältyy: Borderlands 2 Boderlands: The Pre-Sequel kaikk... Lue lisää

0 kommenttia


Apex Legends Global Seriesin uusi kesäkiertue alkaa ensi kuun lopulla

Peliuutinen 28.05.2020 klo 16.30

EA ja Respawn tiedottavat, että Apex Legendsin Global seriesissä alkaa 20.6. uusi Summer Circuit. Kyseessä on neljän kuukauden mittainen kilpasarja, jossa pelaajat pääsevät näkemään suosikkijoukkueensa ympäri maailmaa tähtäimessään yhteensä 500 000... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova