Tuorein sisältöVain otsikot

Voice Of Finlandissa jakson yksi huippukohdista on Antin laulama Feel - nyt asetetaan riman korkealle!

Viihdeuutinen 29.03.2023 klo 12.44

The Voice Of Finlandin Knockout-vaiheessa nähdään seuraavaksi Annan Puun tiimin laulajien määrän karsiminen livekuntoon. Antti Alatörmänen ja Robbie Williamsin Feel on yksi jakson huippuhetkistä - nyt asetetaan riman korkealle! Annan tiimin Kno... Lue lisää

0 kommenttia


Xboxin Elite-ohjaimet ovat punaisia, Xbox Elite-ohjaimet ovat sinisiä...

Peliuutinen 29.03.2023 klo 12.01

Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainta on aiemmin saanut vain mustavalkoisena versiona, mutta Microsoft on nyt julkistanut kaksi uutta väriä, jotka ovat punainen ja sininen. Niistä löytyy tietenkin samat ominaisuudet kuin aiemminkin ju... Lue lisää

0 kommenttia


Kirjalähde: räppäri Hassan Maikal, Aina ollu tääl - ja värillä on välii: 'Mun mielestä värillä pitäs olla välii'

Viihdeuutinen 29.03.2023 klo 00.50

Elina Westisen kirjassa "Aina ollu tääl - Suomiräp 4.0" (Johnny Kniga) annetaan ääni etnisiin vähemmistöihin kuuluville artisteille, jotka kertovat oman tarinansa suomalaisesta räpistä ja suomalaisuudesta. "Viime vuosina suomiräpinkin kuvasto on a... Lue lisää

0 kommenttia


Sideways lisäsi nimiä - artistilista valmis

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 23.10

Helsingin Nordiksella 8.–10. kesäkuuta juhlittavan Sidewaysin artistilistaan on lisätty 16 uutta nimeä, joiden myötä festivaalin musiikkiohjelma on valmis. Uusia kansainvälisiä esiintyjiä ovat Billy Nomates (UK), Sorry (UK), BCUC eli Bantu Continu... Lue lisää

0 kommenttia


Kesän E3-messuilla käy kato - Ubisoft, Sega ja Tencent ovat kaikki ilmoittaneet jättävänsä pelialan tapahtuman väliin

Peliuutinen 28.03.2023 klo 23.00

Reilu kuukausi sitten ranskalainen pelijulkaisija Ubisoft kertoi ehdottomasti osallistuvansa kesällä järjestettäviin pelialan E3-messuille ja olevansa innostunut esittelemään vahvaa tulevien pelien valikoimaansa. Ilmeisesti kuitenkin into on e... Lue lisää

0 kommenttia


Perry Mason 2-4: Indiana Mason ja kadonneen ristiretken metsästäjät

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 22.00

Kausi 2 - Jakso 4 Tänään puhun mietteliäisyydestä sympaattisilla kasvoilla, jotka on kehystetty uskottavalla, tarinan logiikkaan vaikuttavalla ajankuvalla, enkä eksistentiaalisista kriiseistäni. 5 minuuttia myöhemmin: olen nähnyt kaiken tuhannes... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Diablo IV (PC)

Peliartikkeli 28.03.2023 klo 21.21

Toimintaroolipelien faneilta ei nykyään puutu vaihtoehtoja. Lost Ark, Wolcen, Path of Exile, Last Epoch, Diablo 2 Remastered, Diablo 3 ja lukemattomat muut pelit tarjoavat pelattavaa, pitipä sitten miltei millaisesta naksuttelusta tahansa. Onko maail... Lue lisää

1 kommentti


Nintendo esitteli yli 10 minuuttia pelikuvaa odotetusta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomista ja julkisti huhutun Zelda-teemalla varustetun Nintendo Switchin OLED-mallin

Peliuutinen 28.03.2023 klo 21.00

Nintendo julkaisi tänään uuden videon, jolla The Legend of Zelda -pelisarjan tuottaja Eiji Aonuma esittelee Linkin uusia kykyjä odotetussa The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä. Yli kymmenen minuuttisella videolla nähdään muun mua... Lue lisää

0 kommenttia


Vetelä jannu & tulinen tyttö: Pixarin Elemental höyryää tyyliä uudessa trailerissa

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 20.10

Tietokoneanimaatioiden kuumin trendi on tavoitella piirretyn ja maalatun taiteen tunnelmia. Pixar seurasi omia ideoitaan toteuttaessaan Soul-elokuvan abstraktit viivaolennot. Täyspitkä traileri Elemental-elokuvalle tarjoaa aiempaa kattavamman kuvan m... Lue lisää

0 kommenttia


Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop: Scatman John saa elämäkertaelokuvan

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 19.05

Scatman John eli John Larkin kärsi pahasta änkytyksestä lapsena, mutta hän löysi lohtua pianonsoitosta ja myöhemmin jazziin kuuluvasta scat-laulamisesta. Viisikymppisenä hänestä tuli 90-luvun europopin yllätystähti, kun hän pärisytti huulta Ski-Ba-Bo... Lue lisää

1 kommentti


Sweden Rockin nimilista vahvistuu

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 18.05

Ruotsin suurfestivaali Sweden Rock julkistaa nimiä. Kesäkuun alussa juhlittava raskaamman rockin tapahtuma lisää jo valmiiksi muhkealle artistilistalleen seuraavat nimet: Blue Öyster Cult, H.E.A.T., Napalm Death, Katatonia, Smash Into Pieces, P... Lue lisää

0 kommenttia


Kaarinan Saaristo-festivaali vahvisti ulkomaan nimiä

Viihdeuutinen 28.03.2023 klo 16.13

Saaristo eli entinen Saaristo Open on lisännyt artistilistalleen ulkomaan nimiä. Entistä laajempana järjestettävän tapahtuman pääesiintyjiksi on buukattu kansainväliset huippunimet Robin Schulz (DE), John Newman (UK), Icona Pop (SE), sekä Jubël (S... Lue lisää

0 kommenttia


Toimintaa, rikoksia ja räiskettä - tältä näyttää Crime Boss: Rockay Cityn julkaisutraileri

Peliuutinen 28.03.2023 klo 16.10

Toimintapläjäys Crime Boss: Rockay City julkaistiin tänään komean trailerin kera. Ingame Studiosin kehittämä peli vie keskelle ryöstöjen ryydittämää gangsterielämää 90-luvun toimintaelokuvien hengessä. Hahmoille äänensä ja osittain kasvonsakin ... Lue lisää

0 kommenttia


Warner Brosin huippusuositun tappelupelin beta siirtyy tauolle

Peliuutinen 28.03.2023 klo 14.00

Warner Bros Games ja kehittäjä Player First Games ilmoittivat eilen MultiVersus-tappelupelin sulkeutuvan 90 päivän kuluttua. Nykyinen avoin beta menee tauolle 25. kesäkuuta, eikä peli ole sen jälkeen pelattavissa verkossa. Harjoittelutilat ja muut ... Lue lisää

0 kommenttia


Peliohjainkatsaus 9: Newport Controls ProStick II

Peliartikkeli 28.03.2023 klo 13.23

Katsojien pyynnöstä vielä kerran juttua tästä myyttisestä peliohjaimesta, joka on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosikeistani. Vilkaistaan ohjaimen sisälle ja tutkitaan myös sen aiempaa versiota, jonka lähdekirjallisuus tuntee vielä huonommin. ... Lue lisää

1 kommentti


Useita naisia ahdisteltiin ja huumattiin Game Developers Conference -pelitapahtumassa San Franciscossa

Peliuutinen 27.03.2023 klo 22.00

Useampi pelialan vaikuttaja on kertonut, että viime viikolla järjestetyssä Game Developers Conference -pelitapahtumassa naisia on muun muassa ahdisteltu ja huumattu. Aiheesta kertovat muun muassa Leena van Deventer ja Guy Blomberg, jotka kirjoittiv... Lue lisää

1 kommentti


Microsoft lopetti euron hintaisen Xbox Game Pass -kokeilutarjouksen

Peliuutinen 27.03.2023 klo 20.00

Microsoft on lopettanut euron hintaisen Xbox Game Pass -kokeilutarjouksen kertoo The Verge. Xboxin viestintäjohtaja Kari Perez kertoi The Vergelle, että jatkossa Microsoft kehittelee uusia tarjouksia ja markkinointikampanjoita. Kokeilutarjous päätt... Lue lisää

0 kommenttia


Scars Above

Peliarvostelu 27.03.2023 klo 17.33

Hyviä scifi-pelejä on aivan liian vähän. Olin Scars Abovesta aluksi innoissani, sillä oletin lähteväni kohti suurta seikkailua, jossa minua vastassa olisi joukko pelottavia olentoja ja suuri mysteeri selvitettäväksi. Ensiaskeleeni pelissä olivat hyvi... Lue lisää

1 kommentti


Mystinen Everywhere avautuu hieman - tällainen räiskintäpeli löytyy sen sisuksista

Peliuutinen 27.03.2023 klo 17.02

Everywhere-peli esiteltiin pikaisesti viime vuoden Gamescomin avajaislähetyksessä, mutta paljon tästä kunnianhimoisesta projektista, jota luotsaa yksi entinen GTA-tuottaja, ei ole kuultu. Se tiedetään, että kyseessä on avoimen maailman seikkailu, j... Lue lisää

0 kommenttia


Näin massiivisia maisemia on Final Fantasy XVI:n Valistheassa

Peliuutinen 27.03.2023 klo 14.00

Square Enix on julkaissut Twitterissään videon, jossa esitellään ensimmäistä kertaa hieman paremmin Final Fantasy XVI:n maailmaa. Videolla nähdään maisemia Valistheasta lähes kahden minuutin ajan - planeetalta löytyy niin hiekkaisia aavikoita, huikei... Lue lisää

0 kommenttia


Smile

Viihdeartikkeli 26.03.2023 klo 23.00

Hymy – kun näet sen, on jo myöhäistä. Jos odotat nyt Disneyn Bambin kevätkiiman kaltaista herkistelyä, pieleen meni, pervo. Smile on The Ring -kauhuleffan kaavamainen halpakopio, jossa VHS-nauhalle taltioituneen rinkulan tilalla on näyttelijöiden p... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Tuoretta AGA-Amigaa

Peliartikkeli 26.03.2023 klo 20.30

Otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja herättelin Amiga 1200:n toimimaan... ainakin melkein. Laitteiston kiukuttelusta huolimatta sain taltioitua teille katsauksen tuoreisiin paremman pään Amigoille julkaistuihin tuotteisiin. Kaksi niistä on päi... Lue lisää

0 kommenttia


Intelin perustaja Gordon Moore on kuollut 94-vuotiaana

Peliuutinen 26.03.2023 klo 17.00

Kuva: Walden Kirsch/ Intel Corporation Intelin toinen perustaja Gordon Moore on kuollut. Moore oli kuollessaan 94-vuotias ja hänen kerrotaan kuolleen rauhallisesti kotonaan 24. maaliskuuta Hawaijilla perheensä ympäröimänä. Moore perusti Intel... Lue lisää

0 kommenttia


Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat tulevat taas! Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin -sarjakuva kääntyy videopeliksi

Peliuutinen 26.03.2023 klo 14.00

Kuva: videopelistä Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Vuonna 2020 ilmestynyt Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin -sarjakuva kääntyy videopeliksi kertoo Polygon. Ensitietojen mukaan kyseessä olisi “aikuismaisempi” peli, jok... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi hakee kirjoittajaa peli- ja laitejutuille

Peliuutinen 26.03.2023 klo 11.30

Haaveiletko tienaavasi elantosi pelien parissa? Kiinnostaako ura tutkivan journalismin näköalapaikalla? ...vai tulisitko meille kirjoittajaksi? V2.fi etsii avustajaa kirjoittamaan arvosteluita PC- ja konsolipeleistä sekä laitteista, kuten puh... Lue lisää

3 kommenttia


The Lord of the Rings: Gollum sai vihdoin ja viimein julkaisupäivän - Klonkun seikkailu starttaa toukokuun lopussa

Peliuutinen 26.03.2023 klo 11.00

The Lord of the Rings: Gollum on vihdoin saanut julkaisupäivän. Klonkun saapuminen on viivästynyt useampaan kertaan ja viimeksi uudesta myöhästymisestä ilmoitettiin viime syksynä. Nyt lopullinen julkaisuajankohta on ilmoitettu ja se on 25. toukokuu... Lue lisää

0 kommenttia


Vesala - Näkemiin, melankolia

Viihdeartikkeli 25.03.2023 klo 23.15

Paula Vesala pistää taiteilijanimellä Vesala pyörineen sooloprojektinsa tauolle. Menestyksen puutteen vuoksi tätä ei kuitenkaan tarvitse tehdä. PMMP-nousuvuosien jälkeiset tekemiset ovat sementoineet artistin paikan kotimaisen musiikin kentän suurie... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n laiteuutiset 25-03-23: Turtle Beach Stealth Pro -kuulokkeet ja Philipsin näyttö kyytiin

Peliuutinen 25.03.2023 klo 20.00

Turtle Beach kutsuu uusia Stealth Pro -kuulokkeitaan "ultra-premiumeiksi". Langattomat lippulaivakuulokkeet (Xbox, PS, PC, Mac, Switch, mobiili) sisältävät 50 mm "Nanoclear"-elementit ja melunvaimennuksen kerrotaan tehoavan jopa 25 dB:n verran. Kuu... Lue lisää

0 kommenttia


Pariisin CS:GO-major jää viimeiseksi! Seuraavaa majoria saadaan odottaa ensi vuoteen asti

Peliuutinen 25.03.2023 klo 17.00

Valve on ilmoittanut, että Blast.tv Paris Major 2023 jää viimeiseksi CS:GO-majoriksi. Seuraava major pelataan Counter-Striken uudessa versiossa maaliskuussa 2024. Counter-Strike 2:n saapuminen julkaistiin aiemmin tällä viikolla. CS2 ilmestyy tuleva... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games joutui tarkentamaan käyttäjille, mihin Unreal Editor for Fortnitea saa käyttää - käyttöehtoja rikkovista rakennelmista on luvassa porttikielto

Peliuutinen 25.03.2023 klo 14.00

Kuva: Epic Games Epic Games julkaisi 22. maaliskuuta Unreal Editor for Fortniten ja Fortnite Creator Economy 2.0:n. UEFN:n avulla tekijät voivat julkaista omaa sisältöään Fortniteen. Nyt Epic Games on kuitenkin joutunut tarkentamaan sitä, mitä F... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova