Tuorein sisältöVain otsikot

Star Wars -sarja The Mandalorian käyttää uutta teknologiaa: vilkaisu kulisseihin

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 20.46

The Mandalorian on Disneyn suoratoistopalvelun lippulaivasarja, joka on saanut pääasiassa kiitosta, siinä missä viimeaikaiset Star Wars -elokuvat ovat jakaneet mielipiteet tehokkaasti. George Lucas tahtoi aikanaan tehdä Star Wars -aiheisen tv-sarjan,... Lue lisää

0 kommenttia


Sylvester Stallonen tytär kävi kuvauspaikalla ihmettelemässä, kun isi sai kokea kovaa kohtelua

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 20.26

Sylvester Stallone kuvaa parhaillaan Julius Averyn ohjaamaan scifidraamaa Samaritan. Leffaan varten Stallone on joutunut "vanhentamaan" itseään - tai ehkä voidaan tarkemmin sanoa Stallonen näyttävän ikäiseltään. Vaalea parta ja hiustyylin muokkaus... Lue lisää

0 kommenttia


Spice Girls -tähti juhannuksena Suomeen

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 20.16

Alahärmän PowerParkin juhannus palaa jälleen 2020. Iltatapahtuman artistit on julkistettu. Tämän lisäksi luvassa on huvia koko perheelle raviurheilun parissa sekä huvipuiston pyörteissä aina iltamyöhään saakka - Huvipuisto on avoinna poikkeukselli... Lue lisää

0 kommenttia


Fortniten Chapter 2 - Season 2 sai agentti-teeman, mukana myös Deadpool

Peliuutinen 20.02.2020 klo 20.00

Fortniten uusi kausi alkoi tänään. Tällä kertaa teemana on Top Secret eli mukana on agenttihommia huippusalaisten tehtävien parissa. Uusi seasonia esittelevä video näyttää muun muassa kuinka sankarit liittyivät yksitellen huippusalaiseen tiimiin, j... Lue lisää

0 kommenttia


Jennifer Lawrence varoittaa turhaan meteoriitista Netflix-komediassa

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 19.47

Jennifer Lawrence tähdittää tieteiskomediaa Don't Look Up, jonka ohjaa ja kirjoittaa The Big Shortin käsikirjoituksella Oscarin voittanut Adam McKay. Netflix on ostanut oikeudet elokuvaan, jonka kuvaukset alkavat huhtikuussa ja jonka on tarkoitus v... Lue lisää

0 kommenttia


Jatka peliseikkailuja piirrettyjen puolella: Diablosta animea, Overwatchista animaatiosarja

Peliuutinen 20.02.2020 klo 18.09

Gamespot kertoo, että lisää pelisarjoja on siirtymässä sille vähemmän interaktiiviselle puolelle. Diablosta tehdään "anime-tyylinen" sarja Netflixiin ja sen työstäminen on jo alkanut. Vahvistus tuli Activision Blizzard Studiosin Nick van Dykin Link... Lue lisää

0 kommenttia


Katso Animal Crossing Nintendo Direct nyt!

Peliuutinen 20.02.2020 klo 16.00

Animal Crossing -aiheinen Nintendo Direct on parhaillaan käynnissä ja sen voi katsoa tästä, videon alla hieman yhteenvetoa: Animal Crossing: New Horizons julkaistaan 20.3. The Verge summasi pelin sisältöä seuraavasti: - koko peli alkaa... Lue lisää

0 kommenttia


Janni Hussi twerkkaavana mummona - sen on pakko olla Biisonimafia

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 14.17

Janni Hussi on lisännyt someen kuvaa twerkkaavasta mummosta - Biisonimafian juttuja. Biisonimafian pikahupailusta Vetovartti on julkaistu jälleen uusi jakso - mukana myös Janni. ... Lue lisää

0 kommenttia


Tammerfestin pääareenan ohjelmisto julkistettu

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 14.03

Tampereella heinäkuun puolivälissä 16.-18.7.2020 juhlittavan kaupunkifestivaali Tammerfestin pääareenan ohjelma on valmis. Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät mm. Tehosekoitin, JVG sekä Antti Tuisku. Torstai 16.7.2020 Apulanta, Kaija Koo... Lue lisää

0 kommenttia


PAX East -tapahtuma alkaa viikon päästä, mutta The Last of Us 2:a ei nähdäkään Koronaviruksen vuoksi

Peliuutinen 20.02.2020 klo 14.00

Pelijulkistuksia, indiepelejä ja muuta mukavaa yleensä pullollaan oleva PAX East -tapahtuma järjestetään Bostonissa 27. helmikuuta alkaen, eli tasan viikon päästä. Yksi tapahtuman kohokohdista piti olla Sony ja Naughty Dog esittelemässä The Last of... Lue lisää

0 kommenttia


THQ Nordicin emoyhtiö osti Saberin, pelijätillä nyt 26 studiota, Desperados 3 ja Gothic Remake vihdoin tulossa

Peliuutinen 20.02.2020 klo 11.00

Ellei nyt viikoittain, niin jotakuinkin kuukausittain kuuluu uutisia siitä, että THQ Nordic tai sen emoyhtiö Embracer Group on hankkinut tai perustanut uuden pelistudion. Kokonaismäärä nousee nyt 26:een, kun Embracerin tiimiin hankittiin reilulla 5... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi haastatteli: Media Moleculen monimuotoiset unelmat

Peliartikkeli 20.02.2020 klo 10.02

Tammikuun lopulla Media Moleculen pitkään odotetun ja ihmetellyn Dreams-luontipelin yhteisön jäseniä palkittiin IMPY-palkinnoilla (V2.fi uutinen täällä). V2.fi sai tilaisuuden haastatella Media Moleculen viestintäjohtaja Abbie Heppeä sekä yhteisöpääl... Lue lisää

0 kommenttia


Locke & Key 1-4: poraa reikä päähäsi, jos haluat pariutua

Viihdeuutinen 19.02.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 4: The Keepers of the Keys Sisko murhasi päänsä pelkohirviön. Nyt hän pärisee itsevarmana, mutta veli pohtii, onko tunteen tappaminen järkevää. Tämä olisi kiinnostavampaa, jos Pixarin Inside Out ei muistuttaisi, että näin iso id... Lue lisää

0 kommenttia


Seiniä päin kävelyä ja nykivää liikkumista - näin huvittavalta Skyrim näyttäisi oikeassa elämässä

Peliuutinen 19.02.2020 klo 22.00

Kaikki Elder Scrolls -sarjan fanit voivat varmasti myöntää, että pelisarjan pelimoottorilla omat oikkunsa, joka saa esimerkiksi Skyrim-pelin ei-pelaajahahmot käyttäytymään välillä hieman eriskummallisesti. Näistä oikuista ammentaa ideansa myö... Lue lisää

0 kommenttia


Brittiläinen progesuosikki Suomeen

Viihdeuutinen 19.02.2020 klo 21.39

Englantilainen progressiivisen rockin suurnimi The Pineapple Thief saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kahdelle keikalle. Yhtye nähdään Tampereen Olympiassa lauantaina 28.11. ja Helsingin Tavastialla sunnuntaina 29.11. Vuonna 1999 perustettu yhtye o... Lue lisää

0 kommenttia


Sotaelokuva V2 on korkeampi kuin se on leveä

Viihdeuutinen 19.02.2020 klo 21.30

Merkillä ei ole väliä. Voit kokeilla tätä juuri nyt. Kun käännät puhelintasi 90 astetta, puhelin muuttuu pieneksi televisioksi. Ruutu oli korkeampi kuin se oli leveä, mutta nyt ruutu on leveämpi kuin se on korkea. Jos silmäsi ovat vierekkäin, eivätkä... Lue lisää

0 kommenttia


Kimi Räikkönen vakavailmeisenä Alfa Romeon uudella mainosvideolla - kokenut mutta ei vanhus!

Viihdeuutinen 19.02.2020 klo 20.50

Kimi Räikkösen F1-tallin Alfa Romeon uusi työkalu C39 on julkistettu. Alfa Romeon mainosvideolla nähdään myös tallin vakavailmeiset kuskit Kimi, Antonio ja varakuski Robert Kubica. Hauska huomata, ettei Kimi näytä missään nimessä "ikälopulta" n... Lue lisää

0 kommenttia


Ensi viikolla on mainio syy kuunnella radiota - Yle Puheen Aamu on täynnä peliaiheista puheohjelmaa

Peliuutinen 19.02.2020 klo 20.00

Ensi viikolla Yle Puhe -radiokanavan Aamu-ohjelma juhlistaa pelaamista ja sisältää peliaiheista puheohjelmaa joka arkipäivänä. Arkkiviikko huipentuu perjantaina 28. päivä Puheen pelipäivään, jolloin koko aamulähetyksen ajan kello 7-10 puhutaan pe... Lue lisää

0 kommenttia


Lunta riittää! Ainakin SnowRunnerissa renkaiden alle

Peliuutinen 19.02.2020 klo 18.02

Kohtuullisen kulttisuosion saavuttanut MudRunner-peli saa jatkoa, kun mudan lisäksi rämmitäänkin lumihangessa. Uusitun grafiikkamoottorin ja fysiikanmallinnuksen ansiosta SnowRunnerin luvataan tuntuvan "entistäkin hurjemmalta, vaativammalta ja myös... Lue lisää

2 kommenttia


PlayStation juhlistaa pelaajien yhteistyötä ja tarjoilee palkintoja

Peliuutinen 19.02.2020 klo 16.02

PlayStation on aloittanut PlayStation Player Celebration -kampanjan, jolla juhlistetaan PlayStation 4 -konsolin seitsemänvuotista taivalta sekä PlayStation-pelaajia. Eilen helmikuuta käynnistynyt kampanja yhdistää eri maiden pelaajat yhteisen tavoi... Lue lisää

0 kommenttia


EVE Online -räiskintä peruttiin, mutta sen sijaan julkistettiin EVE Online -räiskintä

Peliuutinen 19.02.2020 klo 14.06

Pitkään kehityslimbossa ollut Project Nova, eli EVE Onlinen universumiin sijoittuva räiskintäpeli on nyt lopullisesti heitetty roskakoriin. Sen sijaan CCP on ilmoittanut kehittävänsä Eve Onlinen sijoittuvaa räiskintäpeliä! Erona on se, että uusi... Lue lisää

0 kommenttia


Huomenna iltapäivällä suunnataan Animal Crossingin maailmaan

Peliuutinen 19.02.2020 klo 10.59

Huomenna 20. helmikuuta klo 16:00 Suomen aikaa on luvassa Animal Crossingille pyhitetty Nintendo Direct, eli Animal Crossing: New Horizons Direct, jossa paljastetaan lisätietoja Nook Inc.’s Deserted Island Getaway Packagesta. Toki mukana on muutaki... Lue lisää

0 kommenttia


Kärsimys ja kunnia

Viihdeartikkeli 18.02.2020 klo 22.00

Elokuvaohjaaja kärsii paitsi elämäntuskasta, joka saa ohjaamaan elokuvia elämäntuskasta kärsivistä ohjaajista, myös fyysisistä vaivoista. Vikalista tulee 90-luvun multimedia-CD:n tyylillä ja ennen sitä kaleidoskooppi oksentaa alkutekstit. Pian ohja... Lue lisää

0 kommenttia


Xbox Game Pass saa hurjasti lisäystä lähipäivien aikana - mukaan muun muassa Yakuzaa ja Kingdom Heartsia

Peliuutinen 18.02.2020 klo 20.00

Tammikuussa Microsoft kertoi, että helmikuu on Xbox Game Passin paras kuukausi. Taisivat olla tosissaan, sillä pelikirjastopalvelu on saamassa jälleen uusia teoksia. Alla oleva listaus sisältää kaikki mukaan saapuvat pelit julkaisupäivineen. 20.... Lue lisää

1 kommentti


NVIDIA jakaa ilmaiseksi 77 kappaletta Cyberpunk 2077 teemaisesti koristeltuja GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimia

Peliuutinen 18.02.2020 klo 18.00

Kaipaako koneesi suorituskyky parannusta? Oletko sattumoisin vielä tulevan Cyberpunk 2077 -pelin fani? NVIDIAn kilpailu on mahdollinen ratkaisu suorituskyvyn puutteeseen, sillä yhtiö on käynnistänyt kolmessa sosiaalisen median kanavassa kilpailun, ... Lue lisää

2 kommenttia


Sony sulkee PlayStation.comin keskustelupalstan 27. helmikuuta

Peliuutinen 18.02.2020 klo 16.00

Sony on ilmoittanut, että se sulkee PlayStation-foorumin eli keskustelupalstan. Asiasta tiedotettiin lyhyesti ja ytimekkäästi kyseisen foorumin kautta. PlayStation.comin foorumi lakkaa toimimasta 27. helmikuuta. Jatkossa käyttäjiä pyydetään keskust... Lue lisää

4 kommenttia


Kultakausi on alkamassa - Fortniten seuraavaa seasonia markkinoidaan metroasemilla ja kaduilla

Peliuutinen 18.02.2020 klo 14.00

Fortniten seuraava kausi eli Chapter 2 Season 2 alkaa tulevana torstaina. Uutta seasonia koskeva markkinointimateriaali on herättänyt kummastusta pitkin maailmaa, sillä tällä kertaa markkinointia on tehty muun muassa metroasemilla ja kaduilla. E... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Store jatkaa samaa tahtia: seuraavat kaksi ilmaispeliä on nyt julkistettu

Peliuutinen 18.02.2020 klo 11.00

Kuten kuvastakin näkyy, seuraavat Epic Games Storen tarjoavat ilmaispelit ovat torstaista (tai ehkä perjantaista Suomen aikaa) lähtien Faeria sekä Assassin's Creed Syndicate. Assassin's Creed Syndicate oli paluu AC-sarjan peruskaavaan, mutta laa... Lue lisää

0 kommenttia


Activision Blizzard pelien poistuminen Geforce Now -palvelusta johtuikin ilmeisesti Nvidian väärinymmärryksestä

Peliuutinen 17.02.2020 klo 22.00

Viime viikolla Nvidian lupaavan oloinen GeForce Now -pelipalvelu koki hienoisen kolauksen pelitarjontaansa kuin Activision Blizzard veti kaikki pelinsä pois palvelusta. Johtuen Activision Blizzardin viime aikaisista PR-sekoiluista, niin pelaajat ... Lue lisää

0 kommenttia


Huhu: Switchin pelivalikoima kasvaa taas parin modernin klassikon käännöksellä

Peliuutinen 17.02.2020 klo 20.05

Nintendo Switchin suosio on saanut useat julkaisijat kiinnostumaan hieman vanhempien pelien kääntämisestä Nintendon konsolille. Aiemmin tammikuussa Taiwanin pelien tarkastuslautakunta oli tarkistanut Bioshock-kokoelman Switch-version ja nyt inter... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova