Tuorein sisältöVain otsikot

Ambulance

Viihdeartikkeli 28.11.2022 klo 13.00

Kun vaimo sairastuu, ambulanssilla kaahataan. Pilkun kohdalla vakuutusyhtiön kepulipeliin kyllästynyt mies ryösti pankin veljensä kanssa. Mikseipä Michael Bay kiinnostuisi terveydenhuollosta: se on maataan palvellut sotilas, jota maa ei palvele,... Lue lisää

0 kommenttia


Marvelin Midnight Sunsissa riittää pölinää ja vaihtoehtoja - peli saapuu pian

Peliuutinen 28.11.2022 klo 11.49

Firaxis on julkaissut Youtubessa videon Marvel's Midnight Suns -pelistä otsikolla "Special Message". Peli julkaistaan tämän viikon perjantaina (PC, PlayStation, Xbox, Switch) ja videolla tekijät kertovat muun muassa pelin käsikirjoittamisesta, sekä... Lue lisää

0 kommenttia


Kauhajoen Nummirock julkisti ensimmäiset raskauttavat bändijulkistukset

Viihdeuutinen 28.11.2022 klo 10.11

Suomen raskain juhannusfestivaali, Kauhajoen Nummirock, julkistaa tulevan juhannuksen ensimmäiset artistivahvistukset. Asking Alexandria, Bloodywood, Born Of Osiris, Aborted, Blood Red Throne ja Misþyrming pimentävät aurinkoa ulkomaan nimistä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Valtteri Bottas lisäsi someen parasta mahdollista Suomi-propagandaa

Viihdeuutinen 28.11.2022 klo 09.34

Vielä viikko sitten Valtteri Bottas ajoi F1-testejä Abu Dhabin lämmössä. Nyt Valtteri on lisännyt someen videopätkän Suomesta. On Alfa Romeo -mainosta, lunta, hiihtämistä, saunaa, pizzaa...Suomen eksotiikkaa maailmalle! Videolla on jo 106 000 tykk... Lue lisää

1 kommentti


Kirjalähde: Redraman ja Olli Lindholmin kohtaaminen Voice of Finlandin kulisseissa - Ollin avauslause muutti kaiken!

Viihdeuutinen 28.11.2022 klo 01.28

Johannes Lahtelan kirjassa "Redrama : Liekeistä luovuuteen" Redrama eli Lasse Mellberg käy läpi rankkoja päihderiippuvuuden vuosiaan. Vuonna 2014 Redrama oli elänyt yli kolme vuotta raittiina. Clouds ja Let go olivat Suomen radiosoittolistojen yk... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Dinoforce, julkaisematon PC Engine -peli (ja muuta)

Peliartikkeli 27.11.2022 klo 20.30

Nykyisin löydetään ilahduttavasti vanhoja, miltei unohdettuja pelejä, jotka onnistutaan vieläpä saamaan paketoitua julkaisukuntoon. Kuluneella viikolla tuotiin julkisuuteen PC Enginen Dinoforce, joka paitsi julkaistaan fyysisenä kappaleena, myös ... Lue lisää

1 kommentti


Kazunori Yamauchi paljasti haastattelussa, että Gran Turismo -sarja saatetaan nähdä PC:llä

Peliuutinen 27.11.2022 klo 17.00

GTPlanetin(GT-sarjaan erikoistunut verkkoyhteisö) Jordan Greer pääsi haastattelemaan Gran Turismo 25 v. -tapahtumassa Gran Turismo -sarjan luojaa Kazunori Yamauchia. Greer kysyi haastattelussa, mitä Polyphony Digital ajattelee siitä, voisiko GT-sar... Lue lisää

1 kommentti


Kirjalähde: Redraman vaikeat vuodet - 'Miten erilaiselta tuntuikaan esiintyä selvin päin'

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 14.43

Johannes Lahtelan kirjassa "Redrama : liekeistä luovuuteen" käydään läpi Redraman eli Lasse Mellbergin vaikeita addiktioiden täyttämiä vuosia. Ohessa välähdys Redraman arjesta vuodelta 2010. "Miten erilaiselta tuntuikaan esiintyä selvin päin"... Lue lisää

0 kommenttia


Need for Speed Unbound -pelikuvaa vuoti verkkoon lähes 20 minuutin verran

Peliuutinen 27.11.2022 klo 14.00

Need for Speed Unbound saa julkaisunsa 2. joulukuuta, mutta valitettavasti pelistä on vuotanut pelikuvaa verkkoon lähes 20 minuutin verran. Asiasta uutisoi VGC. Ainakin toisen videon kuvauksesta käy selväksi, että YouTubeen videon ladannut käyttäjä... Lue lisää

1 kommentti


Tom Clancy's Splinter Cell kääntyy radiosovitukseksi - lähettäjänä toimii BBC Radio 4

Peliuutinen 27.11.2022 klo 11.00

Ubisoftin Tom Clancy's Splinter Cell kääntyy radiosovitukseksi, joka lähetetään BBC Radio 4 -kanavalla 2. joulukuuta alkaen. Kahdeksanosainen Tom Clancy's Splinter Cell: Firewall -sarja kertoo agentti Sam Fisherin uudesta tehtävästä. Firewall-romaa... Lue lisää

0 kommenttia


Herra Ylppö lisäsi someen liikkuvaa kuvaa metelöivästä Maj Karmasta - saa tykätä ja näkyy keikoilla

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 07.26

Maj Karma, 30 vuotta - juhlakiertue joulukuussa. Vanhat jaksaa ja meteli on kovaa. Alla Herra Ylpön kuvaamaa videomateriaalia, saa tykätä. Maj Karma, 30V: Ke 14.12. Tampere/ Olympia To 15.12. Jyväskylä / Lutakko Pe 16.12. Helsinki / Tavas... Lue lisää

0 kommenttia


Heikki Kovalainen palkittiin mestarina - huomio kiinnittyi kartanlukijan suomalaisin silmin katsottuna epätavalliseen asuun

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 03.33

F1-uransa jälkeen Japanissa kilpauraa jatkanut Heikki Kovalainen on palaamassa Suomeen. Mies on jo meriiteiltään myös Japanin rallimestari, ja Heikki aikoo ajaa rallia myös Suomessa. Tuoreessa somekuvassa Heikki on palkittavana Japanin rallimes... Lue lisää

0 kommenttia


70-vuotta täyttäneellä David Hasselhoffilla on lähes 30 vuotta nuorempi vaimo - tältä Hayley näyttää nykyään

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 02.22

Ritari Ässä ja Baywatch-tähti David Hasselhoff (70) avioitui nykyisen vaimonsa Hayley Robertsin kanssa vuonna 2018. Parilla on reilusti ikäeroa, sillä Hayley on 42-vuotias. Hasselhoffin tytär, myös nimeltään Hayley, on 30-vuotias. Kaikesta huol... Lue lisää

0 kommenttia


80-luvun seksipommi Sabrina täyttää parin kuukauden kuluttua 55 vuotta - ei voi olla totta, tältä hän näyttää nykyään!

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 01.29

Sabrina Salerno muistetaan hittilistoilta 80-luvun lopulta ja 90-luvun alkuvuosilta. Artistinimellä Sabrina hittilistojen järjestä löytyi viisuja kuten Boys (Summertime Love), Like a Yo-Yo, All of Me ja My Chico. Yli 20 miljoonaa myytyä levyä.... Lue lisää

1 kommentti


Voimamiesjätti Björnsson täyttää vuosia - vaimo lisäsi someen pari hulvatonta videota, joista toinen on hieman nolo!

Viihdeuutinen 27.11.2022 klo 00.13

Islantilainen voimamiesjätti-nyrkkeilijä ja näyttelijä Hafþor Júlíus Björnsson täyttää 34 vuotta. Game of Thrones -sarjassakin nähty voimamies on kuulemma jättämässä nyrkkeilyn ja ehkä mies nähdään jälleen Maailman Vahvin mies -kisoissa. Björns... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi tutustui: Samsung Smart Monitor M8 -näyttö

Viihdeartikkeli 26.11.2022 klo 19.54

Samsung lähetti kokeiltavaksemme Smart Monitor M8:n, joka yhdistää tietokoneen näyttöön älytelevision ominaisuuksia. Otimme sen pakkauksesta, yhdistimme tietokoneeseen ja yritimme keksiä, onko se lintu, lentokone vai kenties Teräsmies. Samsu... Lue lisää

0 kommenttia


The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Viihdeartikkeli 26.11.2022 klo 19.30

Melkein muistan missä sarjakuvassa sähelletään kuten tässä 40 minuutin spesiaalissa, lähinnä pirteät laulut poislaskien. Se on tyhmää ja fanille kivaa, kun puolijumalat vaihtavat vapaalle saagojen välissä ja ihmettelevät aitoa julkkista kuin pullia... Lue lisää

1 kommentti


Huijareiden ohjaamat lentävät kumiveneet ihastuttavat ja vihastuttavat Call of Duty: Warzone 2.0:ssa

Peliuutinen 26.11.2022 klo 17.00

PC Gamer uutisoi, kuinka hakkereiden ohjaamat lentävät lentävät kumiveneet ovat ihastuttaneet ja vihastuttaneet pelaajat Call of Duty: Warzone 2.0:ssa. Vaikka hakkerointi ja huijaaminen videopeleissä on todella ärsyttävää, on tällä kertaa nähty kei... Lue lisää

1 kommentti


Dead Island 2 Showcase järjestetään itsenäisyyspäivänä

Peliuutinen 26.11.2022 klo 14.00

Dead Island 2 Showcase -tilaisuus järjestetään 6. joulukuuta kello 22.00 Suomen aikaa. YouTubessa olevan esittelytekstin mukaan elokuvamaisen live-action esityksen aikana nähdään ennennäkemätöntä pelimateriaalia, minkä lisäksi esitellään Dead Islan... Lue lisää

0 kommenttia


Huhu: Epic Games jakaa joulupyhien aikana useita pelejä maksutta

Peliuutinen 26.11.2022 klo 11.00

VGC:n uutisen mukaan Epic Games aikoo jakaa joulupyhien aikana useita pelejä maksutta. Huhu perustuu Dealabsin billbil-kun-käyttäjän levittämään tietoon. Billbil-kun on kertonut myös aiemmin paikkaansa pitäviä vuotoja Epic Games Store -peleistä sek... Lue lisää

0 kommenttia


Nokka kohti Oklahomaa! American Truck Simulator laajenee järisyttävää vauhtia

Peliuutinen 25.11.2022 klo 22.00

American Truck Simulatorin kehittäjät ovat ilmoittaneet, että peli laajenee seuraavaksi Oklahomaan. DLC-osien julkaisutahti on melkoinen, sillä vasta 15. marraskuuta mukaan lisättiin Texasin alue. SCS Software ei kuitenkaan vielä kertonut, milloin ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Humankind - Together We Rule (PC)

Peliartikkeli 25.11.2022 klo 21.25

Amplitude Studiosin Humankind (V2.fi-arvostelu) oli miellyttävä pikku kilpailija 4X-strategiapelien sarjassa. Genren klassisinta klassikkoa, eli Civilizationia muistuttavassa Humankindissa ohjattiin yhtä kansakuntaa neoliittiseltä kaudelta nykyaikaan... Lue lisää

0 kommenttia


Cledos viihdyttää assykansaa Assembly Winter 2023 -tapahtumassa

Peliuutinen 25.11.2022 klo 20.00

2020-luvun suosituimpiin suomalaisiin räppäreihin kuuluva Cledos tähdittää Assembly Winter 2023 -tapahtumaa yhdessä DAVIn kanssa. Keikat nähdään heti tietokonetapahtuman ensimmäisenä päivänä eli torstaina 23.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Store jakaa ilmaiseksi muutama vuosi sitten julkaistua Star Wars -peliä - myös tulevien lahjojen valikoima paljastui

Peliuutinen 25.11.2022 klo 14.40

Epic Games Store jatkaa videopelien ilmaisjakelua. Nyt vuorossa on vuonna 2020 julkaistu Star Wars: Squadrons. Tällä kertaa taistelemaan päästään pilottina, sillä pelaaja pääsee ohjaamaan eri Star Wars -aluksia. Vuonna 2020 Star Wars: Squadrons sai... Lue lisää

0 kommenttia


The Callisto Protocol -pelin tekijät vannovat etteivät ole jättämässä sisältöä tarkoituksella pelistä pois myöhemmin myytäväksi

Peliuutinen 24.11.2022 klo 22.00

Reilun viikon kuluttua ilmestyvän The Callisto Protocol -pelin tekijät ovat joutuneet vakuuttamaan vihastuneille faneille, etteivät ole jättämässä pelistä sisältöä pois vain myydäkseen sen erikseen pelaajille kausipassin muodossa. Tuleva avar... Lue lisää

0 kommenttia


Need for Speed -pelillä karkasi mopo käsistä sosiaalisessa mediassa - EA pyysi faneilta anteeksi Twitter-tilin haukuttua näitä ''pirtelöaivoiksi''

Peliuutinen 24.11.2022 klo 20.00

Pelijulkaisija EA on päätynyt pyytämään faneilta anteeksi, kun pian ilmestyvän uuden Need for Speed Unbound -peli oli alkanut irrottelemaan kunnolla sosiaalisessa mediassa ja päätynyt riitelemään Twitterissä pelin keräilyversiosta sekä haukkumaan... Lue lisää

1 kommentti


Microsoft Activision-Blizzard -oikeusjutut paljastavat suunnitelmia: Koska on tulossa PlayStation 6, koska GTA VI?

Peliuutinen 24.11.2022 klo 17.00

Tietenkin suunnitelmat muuttuvat ja spekulaatiota on ilmassa, mutta kun eri osapuolet toimittavat papereitaan käsiteltäviksi Microsoftin Activision-Blizzard-ostoaikeita käsittelevissä tutkinnoissa, kaikenlaista paljastuu. Eurogamer kertoo, että ... Lue lisää

5 kommenttia


Wednesday 1-1: Tim Burtonin Addams Family, parasta ennen 1991

Viihdeartikkeli 24.11.2022 klo 16.00

Kausi 1 - Jakso 1: Wednesday's Child is Full of Woe Ohjaaja Tim Burtonille tarjottiin vuoden 1991 The Addams Family -leffaa, mutta kiireisenä hän ei edes tuottanut sitä. Silti se ja sen jatko-osa ovat "aidompia" "Burton-leffoja" kuin 2000-luvun... Lue lisää

3 kommenttia


Pokemonit porskuttaa - Scarlet ja Violet palloilivat 10 miljoonalle pelaajalle kolmessa päivässä

Peliuutinen 24.11.2022 klo 13.22

Vaikka uusimpien Pokemon-sarjan pelien saama palaute ei ole ollut pelkästään ruusuista (lähinnä teknisistä köhähtelyistä johtuen), pelit ovat odotetusti käyneet kaupaksi - jopa kaikki Nintendo-ennätykset rikkovaan tahtiin. Nintendo nimittäin ilm... Lue lisää

3 kommenttia


Netflix Games Studiossa työstetään AAA-luokan videopeliä, jota johtaa entinen Overwatch-konkari

Peliuutinen 23.11.2022 klo 22.00

Netflix Games Studio etsii riveihinsä uusia työntekijöitä. Hakuilmoituksesta selviää, että Netflix on työstämässä uutta AAA-luokan videopeliä, joka julkaistaan PC:lle. Yhtiö etsii riveihinsä pelijohtajaa, teknistä johtajaa, taiteellista johtajaa, a... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova