Tuorein sisältöVain otsikot

Sony esitteli tulevan God of War Ragnarökin runsaita saavutettavuusasetuksia

Peliuutinen 21.05.2022 klo 11.00

Sonyn odotettu jatko-osa God of War Ragnarök ilmestyy vielä tämän vuoden aikana PlayStation 4- sekä PlayStation 5 -konsoleille ja peliä kehittävä Santa Monica Studios on tällä viikolla halunnut kansainvälisen saavutettavuuspäivän kunniaksi hieman... Lue lisää

0 kommenttia


Twisted Metal -peleihin perustuva romuralli värväsi Neve Campbellin ja Thomas Haden Churchin

Viihdeuutinen 21.05.2022 klo 00.50

Edellisestä Twisted Metal -pelistä on 10 vuotta, mutta ehkä makaaberin brändin sähköistää puolen tunnin jaksoista koostuva komediasarja. Scream-tähti Neve Campbell ja Oscar-ehdokas Thomas Haden Church ovat liittyneet Anthony Mackien eli hallitsevan... Lue lisää

1 kommentti


Lampun hengeltä kannattaa toivoa: Mad Max -ohjaajan fantasia Three Thousand Years of Longing

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 23.40

Idris Elba on tuhansia vuosia elänyt lampun henki ja Tilda Swinton on tutkija, joka hänet löytää. Tarjolla on kolme toivomusta. Henki tahtoo vapaaksi, ja tutkija tietää, että tällaisiin tilanteisiin tapaa kätkeytyä opetus. Kumpikin on ollut suhteelli... Lue lisää

0 kommenttia


Star Trek: Strange New Worlds 1-3: janoammeko lässytystä vai uhoa? Molempi parempi?

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 3: Ghosts of Illyria Kurssi pitää ja yhä selkenee, vaikka sitä, mitä voi kutsua jaloksi idealismiksi, voi kutsua myös uskottavuusongelmiksi. Kiltteys itsessään ei voi mennä liian pitkälle allekirjoittaneen makuun, mutta siinä on... Lue lisää

0 kommenttia


Käymättömistä korpimaista viimeinen kutsuu jälleen - Star Trek: Prodigy saa oman pelin lokakuussa

Peliuutinen 20.05.2022 klo 22.05

Viime vuonna alkanut uusi nuoremmalle yleisölle suunnattu Star Trek: Prodigy -animaatiosarja saa oman pelin tämän vuoden lokakuussa. Peli on nimeltään Star Trek Prodigy: Supernova ja trailerin perusteella se vaikuttaa olevan kevyillä pulmilla sek... Lue lisää

0 kommenttia


No nyt kuulostaa hitiltä, huipputuottajan upea versio JVG:n hittiviisusta

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 20.58

Espanjalainen huipputuottaja teki JVG:n hitistä kansainvälisen version. Uuden remixin takaa löytyy satoja miljoonia striimannut espanjalaistuottaja Sak Noel ja espanjalainen laulaja Franklin Dam. Sak Noel tunnetaan Sean Paulin kanssa tehdystä Trum... Lue lisää

0 kommenttia


Vampire the Masquerade – Swansong

Peliarvostelu 20.05.2022 klo 20.35

Vampire the Masquerade – Swansong ei hyppää maailmaan kaikkein helpoimmasta tilanteesta. Se edellinen Vampire the Masquerade -peli, Bloodlines, on ehtinyt jo 18 vuoden ikään, mutta siitä huolimatta se muistetaan edelleen PC-pelaamisen parhaimmistoon ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Gerda: A Flame in Winter (PC)

Peliartikkeli 20.05.2022 klo 20.10

Gerda: A Flame in Winter esittää sotaa harvinaisemmasta näkökulmasta: toiseen maailmansotaan sijoittuvassa pelissä ei räjäytetä sukellusveneitä tai nousta maihin kk-tulen alla – eikä siinä edes ammuta kilokaupalla natseja. Sotateatterin sijaan Gerd... Lue lisää

0 kommenttia


Norman Reedus paljasti Death Strandingin jatko-osan olevan työn alla

Peliuutinen 20.05.2022 klo 20.05

Pelinkehittäjä Hideo Kojiman vuonna 2019 ilmestynyt ja mielipiteitä vahvasti jakanut Death Stranding on saamassa jatkoa, ainakin pelin pääosaa esittäneen Norman Reedusin mukaan. Pelissä Sam Porter Bridgesiä näytellyt Reedus paljasti Leo-sivus... Lue lisää

0 kommenttia


MultiVersus asettuu EVO-turnauksessa oikeasti Smash Brosiksi Smash Brosin paikalle

Peliuutinen 20.05.2022 klo 15.15

V2.fi:n eilisessä MultiVersus-ennakossa pohdin, että Warner Brosin mätkintäpelillä on potentiaalia nousta aidoksi haastajaksi Nintendon Super Smash Brosille. Nyt Eurogamer kertoo, että koska Nintendo (vielä) nimeämättömistä syistä vetäytyi EVO... Lue lisää

0 kommenttia


The Rasmus kiertää kesällä Suomessa ja syksyllä Euroopassa

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 15.13

The Rasmus kiertää kesällä Suomessa ja syksyllä Euroopassa. Suomen keikat käynnistyvät heinäkuun ensimmäisenä päivänä (Savonlinna Soi). Kesäfestarikierroksen päätös on luvassa syyskuun 3. päivä (Ikaalinen Rock). Loppuvuoden Euroopan kierros käy... Lue lisää

0 kommenttia


Myös klassikkopeleistä voi ansaita trophyja, kun uusi PlayStation Plus saapuu

Peliuutinen 20.05.2022 klo 12.00

Kun PlayStation Plus uudistuu kesäkuussa ja jakautuu kolmeen osaan (Essential, Extra, Premium), Premium-jäsenet saavat ladattavakseen ja pelattavakseen pelejä myös PlayStationin historiasta: ensimmäiseltä pleikkarilta, PS2:lta, PS3:lta ja PSP:ltä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Evanescencen Suomen keikan lämppärit selvillä

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 12.00

Evanescencen Suomen-konsertin lämmittelijöinä nähdään sekä kansainvälistä huomiota ja yli 10 miljoonaa suoratoistokertaa kerännyt kotimainen Euroviisuehdokas Cyan Kicks että vuonna 2015 Englannissa perustettu Tigress. Kahdesti Grammy-palkittu Evan... Lue lisää

0 kommenttia


Def Jam Recordings Finlandille kiinnitetyltä rap-tulokkaalta julkaisu

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 11.28

Def Jam Recordings Finlandille kiinnitetty rap-tulokas Jodahe julkaisi tänään levymerkin kautta ensimmäisen singlensä Active. Kappaleella vierailee myös tämän hetken mielenkiintoisimpiin uuden aallon rap-artisteihin lukeutuva Madboiali. Energiselle, ... Lue lisää

0 kommenttia


Vaihtoehtorockin legenda The Cure vaihtaa Suomen keikan esiintymispaikkaa

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 11.24

Vaihtoehtorockin legenda The Cure vaihtaa Suomen keikan esiintymispaikkaa. Aiemmin Hartwall Arenalle (Helsinki Halli) suunniteltu The Curen konsertti siirtyy Helsingin Jäähalliin. Konserttipäivä säilyy samana: 8. lokakuuta 2022. Jo ostetut lip... Lue lisää

0 kommenttia


Nelli Matula, Diva

Viihdeuutinen 20.05.2022 klo 11.20

Nalli Matulan uusi single Diva on julkaistu. Samalla on saatu markkinoille "Kiltti tyttö" -albumin Deluxe-versio, jossa mukana kolme uutta biisiä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Kehitteillä on uusi Daredevil-sarja (tai kausi)

Viihdeuutinen 19.05.2022 klo 23.55

Disney ja Marvel eivät kommentoi, mutta sisäpiirilähteiden mukaan uuden, Disney+ -palvelua varten tehtävän Daredevil-sarjan kirjoittajiksi on palkattu Matt Corman ja Chris Ord. He ovat luoneet Covert Affairs -sarjan ja työskennelleet mm. sarjojen T... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: MultiVersus-mätkintä haastaa Marion ja kumppanit (PS5)

Peliartikkeli 19.05.2022 klo 23.45

2000-luvun vaihteessa pelialaa vaivasi kartingpeli-epidemia: jokaiselle brändille ja hahmolle piti saada oma kartingpeli, olipa lopputulos kuinka kuraa tahansa. Viime vuonna sieltä ja täältä alkoi kuulua tietoja kehitteillä olevista tappelupeleistä, ... Lue lisää

1 kommentti


Sotilassimulaatio Arma Reforger julkaistiin PC:lle ja Xbox-konsoleille noin 30 euron hintaan - Arma 4 saapuu myös markkinoille, mutta vasta myöhemmin

Peliuutinen 19.05.2022 klo 23.00

Bohemia Interactive järjesti tällä viikolla tilaisuuden, jonka jälkeen yhtiö julkaisi välittömästi Arma Reforger -pelin PC:lle ja Xbox-konsoleille. Kyseessä on toistaiseksi Early Access/Game Preview-leiman alla oleva kokeiluversio, joka käyttää Boh... Lue lisää

2 kommenttia


Halo 1-9: äkillisesti 'sir, finishing this fight' alkaa kuulostaa Shakespearelta

Viihdeuutinen 19.05.2022 klo 22.20

Kausi 1 - Jakso 9: Transcendence Semmoinen kausi. Tuijotan nyt tyhjää ruutua 10 minuuttia. Halo esiintyy yhä vain hallusinaatioissa. Sovinnon tehneet spartalaiset löytävät pelimäisen areenan, jossa pääufot sormeilevat maagisia megaesineit... Lue lisää

0 kommenttia


Nelli Matulalta uusi singleviisu ja tuoreen albumin Deluxe-versio

Viihdeuutinen 19.05.2022 klo 21.39

Nelli Matulan "Kiltti tyttö" - Deluxe. "Ens perjantaina droppaa Kiltti tyttö DELUXE! Levy saa kolme kokonaan uutta biisiä ja tarina viedään päätökseen. Stay tuned". Siis huomenna, Deluxe. Samalla ilmestyy Nellin uusi single Diva. Huhtikuun a... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Storen ensimmäinen mysteeripeli selvisi - nappaa Borderlands 3 ilmaiseksi PC:lle

Peliuutinen 19.05.2022 klo 21.00

Uutisoimme aiemmin, kuinka Epic Games tarjoilee seuraavaksi kauppapaikkallaan mysteeripelejä. Ensimmäinen yllätyspeli on paljastunut ja se on Borderlands 3. Vuonna 2019 julkaistu peli on ladattavissa PC:lle maksutta aina 26. toukokuuta saakka, jonk... Lue lisää

0 kommenttia


Amy Adams muuttuu koiraksi kauhuleffassa Nightbitch

Viihdeuutinen 19.05.2022 klo 20.30

Amy Adams on kiinnitetty kauhuelokuvaan Nightbitch. Päähenkilöllä on vaikeuksia sopeutua kotiäidin rutiinimaiseen elämään lähiössä. Vähitellen hän oppii syleilemään syviä, alkukantaisia äidinvaistoja, mutta samalla hän alkaa muuttua koiraksi. Ilmei... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS -älykello

Viihdeartikkeli 19.05.2022 klo 16.46

Enpä ole ennen ainakaan tietoisesti kuullut Mobvoin älykelloista ja koska aiemmat kokemukseni rannekoneisiin rajoittuvat parin vuoden takaisiin Honor- ja Huawei-testeihin, otin mielelläni TicWatchin testiin kun sitä tarjottiin. Sanat “Pro” ja “Ultra”... Lue lisää

3 kommenttia


Ubisoftin Roller Champions saapuu ilmaiseksi ensi viikolla

Peliuutinen 19.05.2022 klo 16.41

Ubisoftin Roller Championsissa kaksi kolmen hengen tiimiä kohtaavat toisensa erilaisilla areenoilla pelaajien koettaessa upottaa palloa vastapuolen maalirinkiin. Liikkuminen tapahtuu rullaluistimilla, joten liikkeen hallinta, pallon syöttely sekä ... Lue lisää

0 kommenttia


Herkkua legendaaristen ralliautojen faneille - WRC Generationsissa pääsee ajelemaan monen ikäisillä menopeleillä

Peliuutinen 19.05.2022 klo 12.00

NACON on julkistanut WRC Generations -pelin, jonka luvataan olevan "kaikkien aikojen monipuolisim rallipelikokemus". Yhteistyössä useiden rallikuskien kanssa kehitetty peli sisältää niin nykyaikaisia hybridiautoja, kuin valikoiman aiempien vuosien ... Lue lisää

0 kommenttia


Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Viihdeartikkeli 18.05.2022 klo 23.55

Viimevuotinen Resident Evil -peli muistutti, kuinka kivaa on jumiutua kartanoon, kun otsikko on Asukas Paha. Avainsana on "jumiutua". Fanien näkee yhä kaipaavan leffaa, joka sijoittuu 1. pelin kartanoon, vaikka vuoden 2002 leffa ja viime syksyn Wel... Lue lisää

0 kommenttia


Final Fantasy 7 Remaken ohjaaja lupaa uusia uutisia ensi kuussa

Peliuutinen 18.05.2022 klo 22.00

Vaikuttaa siltä, että ensi kuussa voidaan kuulla vihdoinkin uutisia liittyen Final Fantasy VII Remaken odotettuun toiseen osaan. Ohjaaja Tetsuya Nomura paljasti nimittäin Final Fantasy VII: The First Soldier -mobiilipelin japanilaisen livestriimi... Lue lisää

0 kommenttia


Test Drive Unlimited Solar Crown iskee jarrut päälle ja siirtyy ensi vuodelle - samalla pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot tippuvat kyydistä pois

Peliuutinen 18.05.2022 klo 20.30

Vuonna 1987 alkanut Test Drive -pelisarja on alusta lähtien päästänyt pelaajat nimensä mukaisesti kokeilemaan erilaisia ökyautoja ja moneen kertaa henkiin herätetyn pelisarjan muistettavampia osia olivatkin avonaiseen pelimaailmaan sijoittuvat Te... Lue lisää

1 kommentti


Yksi maailman suurimmista mobiilipeliyrityksistä perustaa uuden studion Pariisiin - johtoon asettuu tuttu kasvo Ubisoftilta

Peliuutinen 18.05.2022 klo 18.00

Gameloft on ilmoittanut avaavansa uuden studion Pariisiin uutisoi Gamesindustry.biz. Gameloft on vuonna 1999 perustettu yhtiö, joka on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista mobiilipeliyhtiöistä. Yrityksen mukaan avautuva studio tulee keskittymään ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova