Tuorein sisältöVain otsikot

Onko Avengers: Infinity War huijausta? Ohjaajat vastaavat.

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 18.36

Spoilereita. Se vahvistuu ensi keväänä, miten merkittäviä elokuvan Avengers: Infinity War juonenkäänteet ovat. Fanien laaja armeija uskoo tietävänsä, miten viimeistä käännettä käsitellään: jos tiedämme, mitä Marvel tekee seuraavaksi, tiedämme my... Lue lisää

6 kommenttia


Wesley Snipes kohtaa Eddie Murphyn Netflixissä

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 17.24

Wesley Snipes on liittynyt Eddie Murphyn seuraksi elokuvaan Dolemite is My Name, jonka tuottaa Netflix. Murphy tulkitsee edesmennyttä Rudy Ray Moorea, joka piristi stand-up-rutiiniaan Dolemiteksi kutsutulla sutenöörihahmolla. Moore näytteli hahm... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: eeppinen maailmanloppujen putki!

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 16.00

Enää viisi tuntia Maailmanlopun merkkeihin Vain kanavalla 5. Komedia This Is The End kertoo, mitä Seth Rogen ja ystävät tekisivät maailmanlopun kynnyksellä. Leffa on rikkaiden pervojen seuraleikki, joka koettaa saada kaikki tekemään jotakin nolo... Lue lisää

0 kommenttia


Sannilta yllätys, porealtaan lisäksi jo toinen uusi biisi kuluvalle viikolle

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 15.09

Sanni julkaisee kuluvan viikon aikana jo toisen uuden biisin! Ensin tanssibiisi Jacuzzi, nyt ihmissuhdepyöritys Sit kun mä oon vapaa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Nintendon lähes kadonnut pelihallikummallisuus saapuu Switchille

Peliuutinen 15.06.2018 klo 15.00

Sky Skipper on Nintendo-peli, josta harva on kuullut. Se julkaistiin pelihalleihin vuonna 1981 Donkey Kong -menestyksen jälkeen, mutta sittemmin kaikki pelikabinetit emolevyineen muutettiin Popeye-peleiksi, yhtä lukuunottamatta. Se yksi kappale sijai... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Disneyn tuhma setä eroaa - muistokirjoitus

Viihdeartikkeli 15.06.2018 klo 14.25

Koetan muistuttaa vaihtoehtoisista näkökulmista. Kun Pixarin perustajaa John Lasseteria kuvailtiin visionääriksi, muistutin hänen pilanneen elämäni (tietokoneanimaatio syrjäytti piirretyt) ja että hän näyttää pervolta (vaistoni ei luota ylipositiiv... Lue lisää

0 kommenttia


The Last of Us 2: Joel, Joel, missä on se Joel?

Peliuutinen 15.06.2018 klo 13.00

IGN vahvistaa Naughty Dogin Neil Druckmannin kertoneen, että Ellie on The Last of Us 2:n ainoa pelattava hahmo. Ensimmäisen pelin Joelilla ei siis pääse taistelemaan, mutta monilla on epäilyksensä Druckmannin lausahduksen paikkansapitävyydestä - eh... Lue lisää

1 kommentti


Yli 500 NHL-ottelun mies Telian Liiga-asiantuntijaksi

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 12.59

Peliuransa viime kauteen päättänyt hyökkääjätähti Sean Bergenheim palaa Suomeen, Telian Liiga-asiantuntijana. Ensi kaudesta alkaen yksinoikeudella Suomen jääkiekon Liigan ottelut näyttävä Telia jatkaa asiantuntijanimien värväämistä suoraan lajin h... Lue lisää

0 kommenttia


Max Cavaleran Soulfly Suomeen

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 12.34

Max Cavaleran Soulfly saapuu Suomeen klubikeikoille - metallinelikko nähdään sunnuntaina 15. heinäkuuta Tampereen Klubilla sekä maanantaina 16. heinäkuuta Helsingin On The Rocksissa. Liput tulevat myyntiin Tiketissä ensi maanantaina klo 9. Alku... Lue lisää

0 kommenttia


My name is Bond - siis Lars, Ulrich - Metallican rumpalilla gaalapukeutuminen hallussa

Viihdeuutinen 15.06.2018 klo 11.59

Metallican Lars Ulrich ja Robert Trujillo vastaanottivat eilen Polar Music Prize -palkinnon Tukholmassa järjestetyssä näyttävässä gaalatilaisuudessa. Lars oli pukeutunut valkoiseen ja mustaan - tyylikästä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Olisiko aika päivittää Windows? Steam lopettaa XP- ja Vista-tuen

Peliuutinen 15.06.2018 klo 11.00

Kuinka moni vielä pelaa Steam-pelejä Windows XP:llä tai Vistalla varustetulla tietokoneella? PC Gamer kertoo, että kyseisten käyttöjärjestelmien omistajat voivat Steam-pelailla vuoden loppuun asti, mutta 1.1.2019 bileet ovat ohi. Sitä ennen retrom... Lue lisää

0 kommenttia


Michael Monroe on kiertänyt vuosikymmeniä mutta nyt rokkarin seurassa nähdään todellisia ikiliikkujia

Viihdeuutinen 14.06.2018 klo 22.42

Hollywood Vampires esiintyi juuri Helsingissä ja tottakai lavalle nousi myös Turun rokkikukko Michael Monroe. Monroe on lisännyt Instagramiin kuvaa yhdessä Alice Cooperin (70), Joe Perryn (67) ja Johnny Deppin (55) seurassa. Monroe on oman osan... Lue lisää

1 kommentti


Maailman tehokkainta käsikonsolia esiteltiin E3:lla - taskujyrä pyörittää vaikka Overwatchia

Peliuutinen 14.06.2018 klo 22.00

SMACH Team julkisti E3-tapahtumassa trailerin kannettavalle PC-pelikonsolilleen, jonka nimi on SMACH Z. Laitteessa on kuuden tuuman kosketusnäyttö ja sen luvataan pystyvän pelaamaan AAA PC-pelejä HD-resoluutiolla. Laitteesta on tulossa kaksi versio... Lue lisää

2 kommenttia


Shia LaBeouf esittää omaa isäänsä - kuvauspaikalta bongattu kaljamahainen näyttelijä ankea ilmestys

Viihdeuutinen 14.06.2018 klo 21.45

Shia LaBeouf (32) esittää omaa isäänsä tulevassa leffaprojektissa Honey Boy. Lucas Hedges esittää Shiaa tarinassa, joka todellisiin tapahtumiin perustuen seuraa pojan ja "renttu-isän" suhdetta. Shia LaBeouf kuvattiin keskiviikkona kuvauspaikall... Lue lisää

0 kommenttia


James McAvoy peri Daniel Craigin fantasiaroolin

Viihdeuutinen 14.06.2018 klo 21.30

James McAvoy ja mm. sarjasta The Wire - Langalla tuttu Clarke Peters ovat liittyneet BBC:n fantasiasarjaan His Dark Materials, joka perustuu samaan romaanisarjaan (suom. Universumien tomu) kuin vuoden 2007 floppileffa Kultainen kompassi. Tällä kert... Lue lisää

0 kommenttia


Nightwishin ex-laulaja Anette Olzon rokkaa perjantaina Ilmajoen Musiikkijuhlilla

Viihdeuutinen 14.06.2018 klo 21.19

Anette Olzon rokkaa huomenna perjantaina Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Dark Friday tuo lavalle Olzonin ja Jani Liimataisen projektibändi Dark Elementin lisäksi Heidi Parviainsen (ent. Amberian Dawn) Dark Sarah -kokoonpanon. Pe 15.6.2018 klo 21 Pa... Lue lisää

0 kommenttia


Netflix tarjoaa matkan Marsiin ja Haadekseen

Viihdeuutinen 14.06.2018 klo 20.15

Netflix on tilannut pari uutta tv-sarjaa. Uutiskuva on elokuvasta Red Planet. Netflixin Away tulee kertomaan ihmiskunnan ensimmäisestä miehitetystä lennosta Marsiin. Esquiren samannimiseen artikkeliin löyhästi perustuva / siitä inspiroitunut sar... Lue lisää

0 kommenttia


Switchin upeasta JRPG:stä tarjolla tänään kolmituntinen demo

Peliuutinen 14.06.2018 klo 19.00

Octopath Traveler saapuu tänään / on jo saapunut Nintendon eShopiin ladattavaksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Kolmituntinen demo esittelee Octopathin taisteluita, maailmaa sekä komeaa retrohenkistä ulkoasua. Demossa voi kokeilla kaikkia pelin ... Lue lisää

0 kommenttia


Miksei E3:lla nähty Metroid Prime 4:ää? Reggie vastaa

Peliuutinen 14.06.2018 klo 17.00

Nintendon E3-esityksessä ei fanien pettymykseksi nähty mitään Metroid Prime 4:stä, vaikka sillä jo vuosi sitten kiusoiteltiin. Polygon kertoo nyt Reggie Fils-Aimen selittäneen, miksi näin kävi. "Meistä ei ole reilua kiusata faneja jatkuvasti. S... Lue lisää

0 kommenttia


Netflixin Stranger Things kummastuttaa pelinä, Telltalen palikkapäiset louhijat tv-sarjana

Peliuutinen 14.06.2018 klo 15.00

Netflix ja Telltale Games ovat paljastaneet kaksi tuoretta yhteisprojektiaan, joissa TV-sarja taittuu peliksi sekä sama juttu toisinpäin. Luvassa on Stranger Things -seikkailu sekä Minecraft-sarja. Telltale Games vahvisti asiat Twitterissä, joss... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n amerikanherkkua: The Oregon Trail

Peliartikkeli 14.06.2018 klo 14.54

The Oregon Trail on historiallinen opetuspeli, joka on sukupolvikokemus ainakin Amerikassa koulunsa käyneille. Target-kauppaketju päätti paketoida sen halvaksi handheld-peliksi. Lähdetään siis asuttamaan villiä länttä. Suurkiitos pelin hankinn... Lue lisää

2 kommenttia


Yoshi hautoo muniaan ja Switch-seikkailuaan odotettua pidempään

Peliuutinen 14.06.2018 klo 13.00

Iki-ihana Yoshi loisti Nintendon E3-esityksessä poissaolollaan, vaikka vihreän dinosauruksen oman Switch-tasoloikan oli määrä pomppia kauppoihin vielä tänä vuonna. Parrasvalojen väistämiselle on nyt kuitenkin paljastunut syy. Nintendo on käynyt ... Lue lisää

0 kommenttia


Switchille kääntyvän Grim Fandangon ääninäyttelijät riemastuttivat E3:ssa uusimalla klassikkokohtauksia

Peliuutinen 14.06.2018 klo 11.00

Double Fine on tuomassa klassikkoseikkailunsa Switchille. Luvassa on niin kuolleena temmeltämistä kuin joukkorahoitettua teineilyäkin. Teoksista tunnetumpi on Grim Fandango Remastered, joka julkaistiin alkujaan vuonna 1998. Teos täyttää siis tän... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Netflixin Sense8 päättyi hyvän sään aikana

Viihdeartikkeli 14.06.2018 klo 01.40

Telepaattinen side sallii tuntemattomien ohjata toisiaan ja tuntea olevansa ihmeellisissä tilanteissa, vaikka he kyhnöttäisivät komerossa? Mahdikasta. Toisen kauden katsominen lopetuspäätös mielessä teki kriittiseksi, sillä vaikka sähäkän transhakk... Lue lisää

0 kommenttia


FIFA 19 nappaa kaverit viheriölle myös Switchillä

Peliuutinen 13.06.2018 klo 23.00

FIFA palaa syskyllä odotetusti laitteelle jos toisellekin, ja tänä vuonna Switch-versio pääsee ominaisuuksissaan entistä lähemmäs kilpailijoitaan. Tulevassa painoksessa on mukana nettiominaisuuksia, joita viimevuotinen painos ei vielä sisältänyt. ... Lue lisää

0 kommenttia


Switchin Fortniten kimppuun himoinneet veteraanit törmäsivät ikävään käyttäjätiliongelmaan

Peliuutinen 13.06.2018 klo 19.00

Fortnite julkaistiin eilen Nintendon E3-esityksen yhteydessä Switchille, joten peliä muilla alustoilla tahkonneet ovat rynnänneet riemuissaan japanilaisyhtiön konsolille pelaamaan. Samalla monia on kuitenkin kohdannut ikävä pettymys. Mikäli teosta... Lue lisää

6 kommenttia


'Scarlett'-Xboxit tulossa vuonna 2020?

Peliuutinen 13.06.2018 klo 17.00

Microsoftin E3-tilaisuudessa kerrottin sivulauseessa, että seuraavaa Xbox-konsolia kehitetään kovaa vauhtia. Thurrott.com-sivustolta kaikaavat epäviralliset tiedot, jotka kertovat hieman yksityiskohtiakin. Niiden mukaan Microsoftin seuraava kons... Lue lisää

9 kommenttia


Uusin SoulCalibur 6 -video paljastaa viimein myös odotetun päivämäärän

Peliuutinen 13.06.2018 klo 15.00

SoulCalibur 6:sta on saatu hahmojulkistustraileri hahmojulkistustrailerin perään, mutta julkaisuajankohdaksi on tähän asti mainittu ainoastaan "2018". E3-hulinan - ja uusimman trailerin - myötä tämäkin asia kuitenkin korjaantuu, sillä SoulCalib... Lue lisää

0 kommenttia


Reilusti pelikuvaa E3:n vauhdikkaimmasta ja naljailevimmasta supersankariseikkailusta

Peliuutinen 13.06.2018 klo 13.00

E3:lla nähtiin monia pelejä, jotka varmasti nousivat pelaajien ostoslistoille ja yksi niistä oli todennäköisesti PS4-yksinoikeus, Insomniac Gamesin Spider-Man, vaikka sen traileri aiheuttikin hieman pahis-ähkyä. Kymmenminuuttinen pelikuvaa sisäl... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi uudelleen: Dark Souls, Burnout Paradise, South Park: TFBW

Peliartikkeli 13.06.2018 klo 12.26

Dark Souls Remastered (PS4) Kun Dark Souls vuonna 2011 näki päivänvalon (alkuperäinen V2.fi-arvio), se oli erinomainen peli. Moni sai sen myötä ensimmäisen kosketuksensa FROM Softwaren tapaan tehdä outoja ja vaikeasti lähestyttäviä pelejä, ja mene... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova