Tuorein sisältöVain otsikot

Kotimainen Housemarque syöksyy myrskyyn

Peliuutinen 21.04.2018 klo 17.00

Resogunin, Nex Machinan ja Matterfallin jälkeen uuden suunnan valinnut Housemarque on paljastanut seuraavan projektinsa. Tuleva teos kulkee nimellä Stormdivers. Myrskyyn sukelletaan moninpelivetoisesti. Tekijät ovat halunneet säilyttää salamyhkä... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: kauhuhitti Hiljainen paikka pieruilla

Viihdeuutinen 21.04.2018 klo 15.00

Hiljainen paikka käytti käsikirjoitusvaiheessa nimeä Hiljainen mutta tappava paikka. Bonusvideo on aivopieru! Tämä aasinsilta mahdollistaa 30 videota, mutta valitaan tämä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pärjäävätkö painajaiskuvastosi Agonyn synkkyydelle?

Peliuutinen 21.04.2018 klo 14.00

Orastavaksi kesäksi väitetty lämmin sääilmiö on saanut ihmisten mielen kirkkaiksi, mutta jatkuvaa selviytymistaistelua käyvät synkistelijätkään eivät joudu kärvistelemään auringossa yksin. Ahdistuksesta ja tuskasta pitää huolen Agony, jonka julkais... Lue lisää

2 kommenttia


Ashin ja Evil Deadin taru on loppu

Viihdeuutinen 21.04.2018 klo 13.10

Kuka olisi uskonut, että neljättä Evil Dead -elokuvaa yli 20 vuotta odottaneet fanit saavat kolme tuotantokautta tv-sarjaa Ash vs Evil Dead? Enempää ei ole tiedossa. Kolmas kausi päättyy ensi viikolla ja töpseli on vedetty seinästä. Kriitikot ovat yl... Lue lisää

2 kommenttia


Disgaean synkimmät tunnit uusitaan syksyksi

Peliuutinen 21.04.2018 klo 11.00

15-vuotias Disgaea-sarja juhlii merkkipaaluaan palaamalla juurilleen. NIS America ilmoitti tuovansa Disgaea 1 Complete -paketin länsimaihin syksyksi. Strategiaa ja roolipelaamista yhdistävä pläjäys julkaistaan Switchille ja PlayStation 4:lle. Lu... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -kaunotar täytti 21 vuotta - 'She’s 21, omg she still looks 13'

Viihdeuutinen 21.04.2018 klo 00.28

Game of Thrones -tähti Maisie Williams juhli jokin aikaa sitten 21-vuotissynttäreitään. Maisie on lisännyt someen kuvaa (ilmeisesti) synttäribileistään - valloittava ilmestys. "She’s 21?!?! Omg she still looks 13", on eräs somekommenteista. ... Lue lisää

1 kommentti


Bileet pystyyn, neljä remix-versiota Saara Aallon viisukappaleesta Monsters

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 23.57

Saara Aalto on julkistanut Euroviisubiisistä Monsters neljä erilaista dancemiksausta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Rialtoon pääsee temmeltämään nyt Overwatchin PTR:ssä

Peliuutinen 20.04.2018 klo 23.00

Blizzard ilmoittaa, että Overwatchin uusin PvP-kartta Rialto on nyt livenä PTR:ssä, eli Public Test Realmissa. Karttahan on tuttu Overwatch Archives -eventistä, mutta nyt Venetsiaan pääsee saattamaan payloadia pitkin kaupungin kanaaleita ja muk... Lue lisää

0 kommenttia


James Franco ja Milla Jovovich maailmanlopun hiekkamontussa: Future World -traileri

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 20.40

James Francon ohjaama ja tähdittämä tieteiselokuva Future World kertoo Mad Max -henkisestä maailmanlopun meiningistä. Franco tulkitsee sotaherraa ja Suki Waterhouse hänen seksirobottiaan & soturiaan, jolla on identiteettikriisi. Robotti lähtee omille... Lue lisää

0 kommenttia


Jos näillä kengillä ei pääse lujaa, niin ei millään - Pumalta Sonic-lenkkarit

Peliuutinen 20.04.2018 klo 20.00

Segalta tipahti toimituksen postilaatikkoon viesti, jossa firma kertoo ryhtyneensä yhteistyöhän Puma-kenkävalmistajan kanssa. Yhteistyön tulos on tietenkin Sonic-aiheinen juoksukenkä PUMA x SEGA RS-0 SONIC. Kengille on julkaistu myös oma trailer... Lue lisää

1 kommentti


Olli Lindholmin Yö-yhtye kahden kuukauden mittaiselle konserttisalikierrokselle

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 19.54

Olli Lindholmin luotsaama Yö-yhtye lähtee lokakuussa kahden kuukauden mittaiselle "Mitä jos mä rakastan" -konserttisalikiertueelle. Kiertue pitää sisällään liki 20 salia ulottuen niin Helsinkiin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon kuin muihin aktiivisiin ... Lue lisää

0 kommenttia


Denzel Washington tasaa tilit toistamiseen: The Equalizer 2 -traileri

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 19.44

The Equalizer 2 iskee teattereihin kesällä. Vanhaan tv-sarjaan perustuvan toimintajännärin jatko-osa kertoo omankädenoikeutta harrastavasta entisestä erikoisagentista, joka on valmis puolustamaan tuntemattomia. Mutta - varaudu yllätykseen - tällä ker... Lue lisää

0 kommenttia


Turmion Kätilöt julkaisi Universal Satania edeltävän Sikiön

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 19.35

Turmion Kätilöt julkaisee kahdeksannen albuminsa, Universal Satan, 14.9. Ensimmäistä kertaa yhtye julkaisee albumista myös vinyyliversion, joka sisältää bonusmateriaalia. Ensimmäinen sinkku on nimeltään Sikiö , joka on julkaistu tänään perjant... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Pulsefire Surge

Peliartikkeli 20.04.2018 klo 19.00

HyperX on lisännyt hieman edullisempaan, langalliseen pelihiireensä RGB-valaistuksen. Miltä uutuus tuntui viikon testikäytön aikana? HyperX Pulsefire Surge Lisätietoa: HyperX Gaming Hintaluokka: 60 euroa Kuvaus ja leikkaus: Nanne Ku... Lue lisää

3 kommenttia


SNK juhlii ja pistää pelejään todennäköisesti pieneen Neo-Geoon

Peliuutinen 20.04.2018 klo 18.00

Kotaku kertoo, että SNK juhlistaa 40-vuotista taivaltaan julkaisemalla "uuden pelikoneen". Pelikoneen kerrotaan sisältävän kokoelman suosittuja Neo-Geo-pelejä, mistä voisi päätellä, että jonkinlainen minikonsoli sieltäkin suunnalta on pukkaamas... Lue lisää

0 kommenttia


Fear Effect: Sedna

Peliarvostelu 20.04.2018 klo 16.53

Ken pelkonsa tunnustaa, on jo voittanut peloista ensimmäisen, sanotaan. Tunnustan pelänneeni Fear Effect: Sednaa pelatessani: en pelännyt torahampaisia savuhirviöitä, enkä ahdistunut päälle vyöryvistä zombeista. Minun pelkoni oli syvemmällä. Minä pel... Lue lisää

0 kommenttia


Kuka on kehdannut tehdä muutoksia Rillit huurussa -Sheldonin suosikkisarjiskauppaan!

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 16.25

Rillit huurussa -sarjan ystäville tuleva klassikkokohtaus (Huom: sisältää ennakkomaistiaisen) Sheldonin (Jim Parsons) suosikkisarjiskauppa on yhtäkkiä suosittu. Siellä on ihmisiä, ruuhkaksi asti. Eihän se ole soveliasta. Sheldon haluaa kaiken e... Lue lisää

0 kommenttia


Nikke Ankaran 'Ootsä nähny Nikkee' julkaistaan ensi perjantaina - ennakkoon jo tuplaplatinaa!

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 16.09

Nikke Ankaran toinen albumi "Ootsä nähny Nikkee" julkaistaan perjantaina 27.4. Albumia edeltää maanantaina 23.4. julkaistava uusi sinkku nimeltään Kiitos ja anteeks. Uuden albumin teksteissä käsitellään Niken matkaa artistina niin hyvinä kuin h... Lue lisää

0 kommenttia


The Divisionin maailmanlopun tunnelmille ohjaaja

Peliuutinen 20.04.2018 klo 16.00

Ubisoftin pyrkimys tuoda The Division valkokankaalle jatkaa hidasta etenemistään. Projektille on saatu pitkän radiohiljaisuuden jälkeen ohjaaja, kertoo Variety. Kameran taakse istahtaa uuden suunnitelman mukaan David Leitch, joka sai juuri Deadp... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: Alien vs Predator vs Freddy vs Jason vs King Kong vs Godzilla vs Heisenberg vs Harley Quinn

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 15.00

Kaikki roistot kohtaavat! Kaikki sankarit kohtasivat viime vuonna ja sekin oli korkeampaa taidetta kuin Ready Player One. Tee rakkautta, älä sotaa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Hollannin viranomaiset: neljä kymmenestä lootboxista rikkoo uhkapelilakeja

Peliuutinen 20.04.2018 klo 14.35

Alankomaiden peliviranomainen kertoo lehdistötiedotteessaan tutkineensa kymmenen eri pelin lootbox-mekaniikkoja (koko tutkimus täältä). Tarkoitus oli selvittää, vertautuvatko lootboxit uhkapelaamiseen. Tutkimus käynnistettiin pelaajilta, vanhemmi... Lue lisää

0 kommenttia


Elton Johnin pelastaneesta Kingsmanista tehdään Elton John

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 13.48

Elton John näytteli itseään elokuvassa Kingsman: Kultainen kehä, jossa roisto kidnappasi hänet huvikseen. Taron Egertonin ja kumppanien näyttelemät salaiset agentit riensivät hätiin. Egerton tulee näyttelemään Johnia elokuvassa Rocketman. Leffa ke... Lue lisää

0 kommenttia


'Kaikkien spektaakkeleiden äiti' - Apulanta julkisti areenakeikan

Viihdeuutinen 20.04.2018 klo 13.21

Apulanta soittaa Helsingin Hartwall Arenalla 16.2.2019. Areenakeikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 25.4. (Ticketmaster). "No nyt on. Kosminen jättiläismustekala tulee ja syö. Tästä tulee kaikkien spektaakkeleiden äiti - olkaa sit hereill... Lue lisää

0 kommenttia


Valven moka esti vastajulkaistun pelin ostamisen

Peliuutinen 20.04.2018 klo 13.00

Pelinkehityksestä innostunut Nikita P. sai ensiluomuksensa valmiiksi, kun Bustories julkaistiin viikko sitten. Paitsi että kukaan ei voinut ostaa peliä. Teos lisättiin Steamin valikoimaan huhtikuun 13. päivä, joka oli varsin kuvaavasti epäonnen ... Lue lisää

0 kommenttia


Huikea laitos, eikä edes aprillia: Creative 3DO Blaster

Peliartikkeli 20.04.2018 klo 11.32

Sega Teradrive -video saattoi hieman johdatella kuraveden kurlaukseen, mutta tässä olisi aito esimerkki lisälaitteesta, joka muuttaa PC-tietokoneen joksikin aivan muuksi. Creative Labs hankki 3DO-konsolin valmistusoikeuden ja julkaisi sen lisäkor... Lue lisää

5 kommenttia


Yle: Pokémon GO -pelaajien töykeä käytös hämmästytti kirkkoväkeä

Peliuutinen 20.04.2018 klo 11.00

Vuoden ensimmäiset kesäiset kelit ovat saaneet herätettyä Pokémon GO -pelaajat talviuniltaan raikkaaseen ulkoilmaan. Harmillisesti harrastuksesta on seurannut myös lieveilmiöitä. Lappeenrannassa hirviöjahti on vienyt virtuaaliotusten metsästäjät... Lue lisää

8 kommenttia


Suomen pelimuseossa pilkittiin urakalla - Pro Pilkki- ja Ice Lakes -pelien historia

Peliuutinen 20.04.2018 klo 09.00

Suomen pelimuseossa järjestettiin helmikuussa oikein kunnon pelitapahtuma, jossa pilkittiin porukalla ja kovaa. Pilkkipelipäivään oli näet saatu paikan päälle molemmat suomalaiset raskaan sarjan pilkkipelitekijäpoppoot, joiden käsissä ovat syntynee... Lue lisää

0 kommenttia


Professor Marston and the Wonder Women

Viihdeartikkeli 19.04.2018 klo 23.00

Viimeinen merkittävä sen puutteessa ollut supersankari Wonder Woman sai leffansa, jota on juhlittu vaginamonologeissa. Tänään puhumme hahmon luojasta. Ensimmäisessä otoksessa sarjakuvia poltetaan 40-luvulla. Sovinistinatsit koettavat nujertaa feminis... Lue lisää

0 kommenttia


Dragon Ball FighterZ saa viritetyn vahvistuksen

Peliuutinen 19.04.2018 klo 23.00

Taistelupeli Dragon Ball FighterZ saa vahvistuksen taistelijakööriinsä. Seuraava mukaan saapuva hahmo on Fused Zamasu. Asia paljastui Japanissa ilmestyvän V-Jump-lehden sivuilta, joka on sittemmin levinnyt verkkoon. Soturin voi tulevaisuudessa n... Lue lisää

0 kommenttia


Star Wars: Battlefront 2 sai mikromaksunsa takaisin

Peliuutinen 19.04.2018 klo 20.00

Viime vuonna äkäisen vihamyrskyn myötä lähes yllä olevan kuvan kaltaisella vauhdilla poistuneet Star Wars: Battlefront 2 -mikromaksut ovat tehneet paluun. Tosin alkuperäinen rahastusmalli on muuttunut matkan varrella ainoastaan kosmeettisiin esinei... Lue lisää

3 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova