Tuorein sisältöVain otsikot

Apulannan Toni kuvattuna elokuvan kulisseissa, minkä luonnenäyttelijän Suomi on menettänyt!

Viihdeuutinen 09.12.2017 klo 18.09

Apulannan Toni Wirtanen nähdään Tuukka Temosen Valmentaja-elokuvassa. Tuoreessa Instagram-otoksessa Tuukka kehuu kaveriaan ja tämän näyttelijänlahjoja, "ihmettelen edelleen miksi et päässyt näyttelijälinjalle sisään?". Toni näyttää olevan rooli... Lue lisää

2 kommenttia


Milla Jovovichin tuima selfie hämmentää - 'Bowie, Mercury, Lennox?

Viihdeuutinen 09.12.2017 klo 17.56

Milla Jovovich on lisännyt Instagramiin kuvan parhaillaan työn alla olevan leffaprojektin kulisseista. Jovovich kuvaa Kiinan Pekingissä elokuvaa nimeltään The Rookies. Selfieotokseen Jovovich on ottanut seurakseen "tuplaajansa" eli vaaralliset... Lue lisää

0 kommenttia


Pommiuhkaus keskeytti e-sports-tapahtuman - pelaajat vain vitsailivat Twitterissä

Peliuutinen 09.12.2017 klo 17.00

Dallasissa pidettävä Call of Duty -viikonloppu ei onneksi saanut uhkauksista huolimatta räjähtävää starttia. Dallas Open -turnaus nimittäin keskeytettiin, kun paikallinen poliisilaitos sai tiedon mahdollisesta pommiuhasta. Uhkaus otettiin vakava... Lue lisää

2 kommenttia


Päivän pila: Texasin moottorisahamurhaajan joulu

Viihdeuutinen 09.12.2017 klo 15.00

Päivän pila......virittää kauhun ystävät joulutunnelmiin. Kuka enää muistaa, mikä on kenellekin suunnattu? ... Lue lisää

0 kommenttia


Kehittäjä latoi suorat sanat EA:n toiminnasta - ''Pelilläni ei ole mitään tekemistä sen roskan kanssa''

Peliuutinen 09.12.2017 klo 14.00

Kaksinpeliksi suunnitellun A Way Outin julkaisupäivämäärä paljastettiin The Game Awardsin yhteydessä, mutta kyseinen päiväys jäi huomioarvossa tylysti kakkoseksi. Kehitystyöstä vastaava Josef Fares ei nimittäin säästellyt sanojaan mikrofonin äärell... Lue lisää

1 kommentti


Retropelilehti Retro Rewind lähestyy maaliaan - joukkorahoituskampanja päättyy pian

Peliuutinen 09.12.2017 klo 12.22

Myös V2.fi:n sivuilta ja Suomen pelimuseosta tuttujen pelialaveteraanien joukkorahoituskampanja uuden retropeleihin keskittyvän pelilehden perustamiseksi on päättymässä. Kampanja on hyvin lähellä maaliaan, mutta vielä ehtii - ja kannattaakin – os... Lue lisää

4 kommenttia


PS4-pelaajien viikonloppu on hirviöntäyteinen - osallistumisesta saa ainutlaatuisia erikoispalkintoja

Peliuutinen 09.12.2017 klo 11.00

Jos pikkujouluhumputtelut ja kauppakeskuksissa raikavat joululaulut eivät kiinnosta, turvallisin vaihtoehto lienee pysyä sisätiloissa. Viikonlopun saa mukavasti kulumaan esimerkiksi Monster Hunter: Worldin betassa, joka käynnistyi tänään. PlaySt... Lue lisää

0 kommenttia


Salaiset kansiot -härnäke pohtii Mulderin ja Scullyn suhdetta - Gillan Anderson lupaa lämpimiä tunteita mutta kuinka lämpimiä?

Viihdeuutinen 09.12.2017 klo 10.18

Salaiset kansiot jatkuu tammikuun 3. päivä. Faneja kiusaavassa härnäkkeessä Mulder (David Duchovny) ja Scully (Gillian Anderson) yrittävät selittää Mulderin ja Scullyn suhdeen tilaa - työtovereita, rakastavaisia vain jotain siltä väliltä? G... Lue lisää

0 kommenttia


James Cameronin ikuisuusprojekti Alita: Battle Angel näyttää huikealta: traileri

Viihdeuutinen 09.12.2017 klo 02.23

Avatar ja uusi Apinoiden planeetta -saaga ovat saaneet kiitosta fotorealismia lähentelevistä tehosteista esitellessään inhimillisiä fantasiahahmoja. Ensi kesänä valmistuva Alita: Battle Angel ottaa erilaisen riskin: nimihenkilö on kyborgi, jonka on... Lue lisää

3 kommenttia


Patrick Stewart palaa Star Trekiin, jos Tarantino pyytää

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 23.11

Patrick Stewart tapaa sanoa, ettei hän usko palaavansa Jean-Luc Picardin rooliin. Häneltä kysytään asiaa jatkuvasti, mutta hän ei osaa visioida tilannetta, jossa paluu olisi mahdollinen tai mielekäs. Ääni on muuttunut kellossa tuoreen Quentin Tar... Lue lisää

3 kommenttia


Death Stranding ja The Legend of Zelda varastivat huomion The Game Awardsissa - tässä tapahtuman trailerisato

Peliuutinen 08.12.2017 klo 22.30

The Game Awards -gaalassa palkittiin onnistuneita pelejä, mutta pelaajia eniten kiinnostavinta antia lienevät uudet pelipaljastukset ja trailerit. Tänään uutisoitujen Soul Calibur 6:n, Bayonetta-kolmikon, Metro: Exoduksen ja muiden ohella saatiin r... Lue lisää

4 kommenttia


Tahko Juhannus kolmipäiväisenä, mukana Scooter

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 21.26

Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 - tapahtumapaikkana toimii Tahko Event Park. Juhannuksen juhlinta Tahkon idyllisissä maisemissa alkaa tänä vuonna jo torstaina. Ensimmäisen artistikiinnitykset ovat saksalainen elektronisen musiikin jä... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen suurin Ruisrock julkisti nimiä

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 21.10

Turun maineikas Ruisrock on julkistanut tulevan kesän ensimmäiset artistinimet. Ruissalossa 6.–8.7.2018 nähdään ainakin supersuosittu DJ-tuottajaduo The Chainsmokers, remixeillään maailmanlaajuiseen tietoisuuteen noussut DJ Marshmello, Grammy-ehdo... Lue lisää

2 kommenttia


Marvelin Squirrel Girl, Spider-Gwen ja muut tulokkaat nousevat ensi vuonna

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 20.42

Marvel koettaa luoda uuden fanisukupolven ensi vuonna valmistuvalla Marvel Rising: Secret Warriors -projektilla. Kuusi 4 minuutin mittaista animaatiota johtavat täyspitkään animaatioelokuvaan. Päähenkilöitä ovat Squirrel Girl, Ms. Marvel, Quake, P... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Etrian Odyssey V ja Culdcept Revolt (3DS)

Peliartikkeli 08.12.2017 klo 20.29

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth (3DS) Etrian Odyssey V: Beyond the Myth on klassinen “dungeon crawler,” eli peli jossa edetään labyrinttimäisissä tiloissa aina vain eteenpäin kohti lopullista päämäärää. Beyond the Myth -pelin tavoitteena on nous... Lue lisää

0 kommenttia


Soul Calibur 6 paljastettiin

Peliuutinen 08.12.2017 klo 19.30

Soul Calibur tekee paluun! Bandai Namco paljasti tuovansa rakastetun taistelupelisarjan takaisin ensi vuoden aikana. Unreal Engine 4:llä pyörivä Soul Calibur 6 vie pelaajat tarinallisesti 1500-luvulle, jossa metsästetään kuumeisesti Soul Swords ... Lue lisää

0 kommenttia


Kesällä yllättänyt Metro: Exodus sai julkaisuajankohdan ja uutta esittelymateriaalia

Peliuutinen 08.12.2017 klo 17.00

Kesän julkaisunsa jälkeen positiivista pöhinää kerännyt Metro: Exodus ei saanut vielä tuolloin julkaisuajankohtaa. The Game Awards -lähetyksessä kuitenkin viimein paljastettiin summittainen ajankohta uuden trailerin kera. 4A Gamesin kehittämä se... Lue lisää

0 kommenttia


Tomb Raider palaa ensi vuonna - tekijät päätyivät uudenlaiseen lähestymistapaan

Peliuutinen 08.12.2017 klo 15.00

Tomb Raiderit ovat saamassa jatkoa. Square Enix on paljastanut paljastuksen tapahtuvan alkuvuodesta. Square Enix aikoo ottaa huhujen ja vuotojen perusteella Shadow of the Tomb Raideriksi ristityn teoksen kanssa uuden lähestymistavan. Twitter-vie... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: näin alkaa Star Wars: The Last Jedi

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 15.00

Päivän pila......paljastaa, mitä Luke Skywalker on puuhastellut. Leiallakin on piileviä kykyjä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Tammerfest julkisti ensimmäiset nimet

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 14.50

Tammerfest järjestetään Tampereen Ratinanniemessä, Keskustorilla ja kymmenissä klubeissa jälleen 19.-21.7.2018. Ratinanniemen Festivaalipuistossa nähdään mm. Haloo Helsinki!, Mew (DK), Apulanta, Lauri Tähkä, Tiktak sekä Roope Salminen & Koirat... Lue lisää

0 kommenttia


Jurassic World: Kaatunut valtakunta kaataa kaiken jo trailerissa

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 14.37

Jurassic World: Kaatunut valtakunta (Jurassic World: Fallen Kingdom) on saanut nimeään vastaavan trailerin. Valtakunta kaatuu. Loppu? Suomalaiset oppivat 8. kesäkuuta, miten tarina jatkuu. Jurassic Worldin Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard ja kah... Lue lisää

2 kommenttia


Valmistuuhan se vihdoin: Sea of Thieves päästää merten kauhut keväiselle ulapalle

Peliuutinen 08.12.2017 klo 13.00

The Game Awards 2017 -tapahtuman lopussa saatiin odottamaton yllätys, kun Iisakin kirkkoakin kauemmin valmistuksessa ollut Sea of Thieves sai vihdoin ja viimein julkaisupäivän. Kotisohvien piraatit pääsevät kauheilemaan merille maaliskuun 20. päivä... Lue lisää

2 kommenttia


Nyt ostetaan sikaa säkissä - Weekend Festival elokuussa mutta paikasta ja artisteista ei vielä tietoa

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 12.35

Weekend Festival juhlitaan jälleen ensi elokuussa – tosin juhlapaikka on vielä hakusessa. Weekend Festival järjestetään 17.-18. elokuuta. Tapahtumapaikka ei ole vielä varmistunut, mutta siitä käydään parhaillaan neuvotteluja Helsingin ja muuta... Lue lisää

0 kommenttia


Bayonetta 3 varmistettiin! Myös avauskaksikko saa uuden elämän

Peliuutinen 08.12.2017 klo 11.00

Nintendo on paljastanut pelimaailman kovimman noidan palaavan markkinoille pelikolmikon voimin. Bayonetta 3 saapuu Switchille yksinoikeudella, mitä ennen voi kerrata tarinat uusioversioiden avulla. Platinum Gamesin työstämän Bayonetta 3:n julkai... Lue lisää

1 kommentti


Salaiset kansiot -tähti Gillian Anderson kehottaa vähentämään vaatteita (tirkistelijät älkää vaivautuko)

Viihdeuutinen 08.12.2017 klo 09.55

Salaiset kansiot -tähti Gillian Anderson kehottaa vähentämään vaatteita - ihan totta ja luvassa ei todellakaan ole nakuilua! ...vaan hyväntekeväisyyttä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Mudbound

Viihdeartikkeli 07.12.2017 klo 23.00

Netflix voittaa Oscareita, kunhan kulttuuri kehittyy, ja tänä vuonna on pohdittu, voisiko Mudbound rikkoa jään. Lyhyt dokumentti The White Helmets voitti jo, mutta se ei ole osa keskustelua elokuvateatterien asemasta. Mudbound on suhteellisen suor... Lue lisää

0 kommenttia


Ubisoftilta surullisia uutisia: Far Cry 5 ja The Crew 2 viivästyvät

Peliuutinen 07.12.2017 klo 22.30

Ubisoftin päämajalta kantautuu ikäviä uutisia näin itsenäisyyspäivän juhlahumun jälkeiselle ajalle. Ranskalaisyhtiön kaksi jättinimikettä ovat nimittäin päätyneet lykkäyslistalle, kertoo yhtiön kotisivu. Vähemmän kriittinen viivästys koskee Far ... Lue lisää

3 kommenttia


Sony paljasti PS4:n ylittäneen huikean myyntirajapyykin - Myös PS VR on käynyt kaupaksi

Peliuutinen 07.12.2017 klo 19.30

Sony on julkaissut myyntimääriä PlayStation 4:n suhteen. Ja mikäs on ilmoitellessa, sillä japanilaisyhtiön lippulaivakonsoli on ylittänyt merkittävän rajapyykin. PlayStation 4 -konsolia on kaupattu kuluttajille nyt jo yli 70 miljoonaa kappaletta... Lue lisää

2 kommenttia


Korealainen ikärajatarkastamo listasi uusvanhan Assassin's Creedin

Peliuutinen 07.12.2017 klo 17.00

Välivuoden pitänyt Assassin's Creed -sarja palasi Origins-osan myötä rytinällä, mutta fanit ovat saamassa silti lisääkin herkkua. Huhuissa pyörinyt Assassin's Creed Rogue HD on nimittäin listattu Koreassa ikärajatarkastamon tietoihin. Kyseessä e... Lue lisää

0 kommenttia


Fight of Godsiin lisätty Joulupukki antaa lahjojen lisäksi myös selkäsaunoja

Peliuutinen 07.12.2017 klo 15.00

Joulumaa on muutakin kuin rauhan valtakunta, sillä tänä vuonna Korvatunturin pääjehu on ärtyneellä päällä. Onneksi Pukki voi lievittää stressiään taistelupelirintamalla. Jo aiemmin tänä vuonna kohua herättänyt Fight of Gods -taistelupeli on lisä... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi:n joulukisa - Voittaja joka päivä!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova