Tuorein sisältöVain otsikot

Jason Momoa vaihtaa merten syöverit Dyyneihin

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 17.17

Jos joku leffa on liian iso epäonnistumaan, niin - tähtikaartin perusteella - ohjaaja Denis Villeneuven Dune. Jason Momoa on uransa huipulla Aquamanin johdosta ja nyt hänkin neuvottelee Duneen liittymisestä. Momoan on määrä näytellä Duncan Idahoa.... Lue lisää

0 kommenttia


Rainbow Sixissä siegaillaan taas viikonloppu ilmaiseksi

Peliuutinen 15.02.2019 klo 16.41

Tänä viikonloppuna on Rainbow Six Siegen "free-play weekend" ja tehän tiedätte mitä se tarkoittaa! (Ainakin jos englannin kieli on hallussa). Ilmaisuusajanjakso koskee kaikkia pelialustoja (PC, X1, PS4) ja peliä voi pelailla kokonaisuudessaan maana... Lue lisää

2 kommenttia


Jalkapallon Mestarien liigaa C Morella maaliskuussa - näillä aikatauluilla mennään

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 15.24

C Morella maaliskuussa - jalkapallon Mestarien liiga. Matka kohti Mestarien liigan himoittua pokaalia on käynnissä. Mestarien liigassa pelataan neljännesvälierien 2. osaottelut, joiden jälkeen 8 parasta joukkuetta jatkavat puolivälieriin. C Moren ... Lue lisää

0 kommenttia


Maksukanavia vapaassa katselussa 15.2.-17.2.

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 15.13

Kotimaiset televisioyhtiöt, operaattorit ja kaupan toimijat järjestävät ensimmäisen valtakunnallisen Televisioviikon 11.-17. helmikuuta. Operaattori DNA osallistuu Televisioviikkoon avaamalla suuren määrän HD-laatuisia urheilu- ja dokumenttikanav... Lue lisää

0 kommenttia


Myyräntyöt paljastetaan kilpailijoille ja katsojille 2.3.

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 15.02

Kuka on myyrä -kysymykseen saadaan viimein vastaus, kun ohjelman finaalijakso esitetään MTV3-kanavalla lauantaina 2. maaliskuuta kello 19.30 alkaen. Finaalilähetys on ensimmäinen kerta, kun ohjelman varrella kisasta pudonneet sekä finaalikolmikko... Lue lisää

0 kommenttia


THQ Nordic jatkaa pelistudioiden haalimista - sotahevonen laukkasi talliin

Peliuutinen 15.02.2019 klo 15.00

THQ Nordic se on ahkera vekkuli ostelemaan pelien oikeuksia ja kokonaisia pelistudioita kattonsa alle. Firmalla on jo mm. Kingdoms of Amalur, Carmageddon ja Outcast sekä Koch Media, Bugbear ja Coffee Stain. Uusin hankinta on Kingdom Come: Delive... Lue lisää

0 kommenttia


Will Smith selittää, miksi hän valitsi Wild Wild Westin, eikä The Matrixia

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 14.40

Se on yleistä tietoa, että Will Smith olisi halutessaan päässyt näyttelemään The Matrix -trilogian Neoa. Smith elävöittää tarinaa YouTube-kanavallaan, tylyttäen kuulemaansa "juonikuvausta", muttei leffaa itseään. Hän väittää pelastaneensa The Matri... Lue lisää

1 kommentti


The Division 2 on Epic Games Storessa, jotta Ubisoftin oma kauppa pärjäisi paremmin

Peliuutinen 15.02.2019 klo 14.32

GamesIndustry.biz kertoo, millä perustein Ubisoft päätti julkaista The Division 2:n Epic Games Storessa, eikä Steamissa. Syynä on se, että kun Steam ei kahmi kaikkia ostajia, niitä riittää enemmän myös Ubisoftin omalle Uplay-kauppapaikalle. Str... Lue lisää

2 kommenttia


Live Nation Finland ja Blockfest tekivät diilin - Blockfest kasvattaa 'lihaksiaan'

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 12.54

Live Nation Finland ja Blockfest ovat torstaina allekirjoittaneet sopimuksen, jossa osuus Blockfestista siirtyy Live Nationin omistukseen. Blockfestin liiketoiminta ja työntekijät jatkavat toimintaansa Tampereen yksikössään. Festivaalin perustaja Kal... Lue lisää

0 kommenttia


Moonspell ja Rotting Christ Suomeen

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 12.47

Portugalin dark metal -ylpeys Moonspell sekä Kreikan rähinäveteraani Rotting Christ saapuvat synkistämään marras- joulukuun vaihdetta. Kaksikko nähdään Helsingin Tavastialla 29. marraskuuta ja seuraavina päivinä pimeyttä ylistetään Tampereell... Lue lisää

0 kommenttia


Metro Exodus

Peliarvostelu 15.02.2019 klo 12.32

Ja niin pätkähti ilmoille odotettu ja kaivattu (sekä kehittäjän viivästyttämä) Metro-pelisarjan kolmas osa, Exodus. Exodus pohjautuu suurpiirteisesti Dmitri Gluhovskin samaa nimeä kantavan kirjasarjan kolmanteen ja viimeiseen osaan nimeltä Metro 2035... Lue lisää

3 kommenttia


Liian härskiksi karanneen Japanin EVO-peliturnauksen striimi katkaistiin

Peliuutinen 15.02.2019 klo 12.00

Kotaku kertoo, että Japanissa järjestetyn EVO-peliturnauksen livestriimi jouduttiin katkaisemaan, koska Dead or Alive 6:tta mainostanut osuus lähti väärille raiteille. Pelidemon esittelijä nimittäin päätti demonstroida pelin kameraominaisuuksia ... Lue lisää

1 kommentti


Superharvinaisesta NES-konsolin Super Mario Bros. -pelistä maksettiin yli 100 000 dollaria arvostetussa huutokaupassa

Peliuutinen 15.02.2019 klo 10.38

Heritage Auctions tiedottaa, että täysin avaamattomasta ja upeassa kunnossa olevasta Super Mario Bros. -pelistä Nintendon NES-konsolille on maksettu 100 150 dollaria. Sata tuhatta? Super Mario Brosista? Kyllä. Rahan maksoi joukko keräilijöitä pel... Lue lisää

3 kommenttia


Selviytyjät Suomessa kauhistellaan moraalista ongelmaa - kilpailija pyrkii rahalla varmistamaan pitävän liiton!

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 10.19

Selviytyjät Suomen tulevassa jaksossa pohditaan moraalikysymyksiä. Veronica vetää Tuulin ja Lotan sivuun kertoakseen näille Kimin kanssa käymästään keskustelusta. Kimi on luvannut rahasta sopia pitävästä liitosta. "Mä sanoin, että mä en lähde t... Lue lisää

0 kommenttia


Hyvinkään Rockfest lisäsi nimiä

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 10.05

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävä Rockfest on julkaissut artistikaartiinsa joukon uusia kiinnityksiä. Hyvinkäälle saapuvat mm. yhdysvaltalainen rock-suuruus Ugly Kid Joe, norjalainen black metal -kokoonpano Enslaved sekä Bristolist... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen pelimuseo täytti 2 vuotta - herkuttele Pelitaide pähkinänkuoressa -esitelmällä

Peliuutinen 15.02.2019 klo 09.00

Suomen pelimuseo täytti kaksi vuotta tammikuussa 2019. Museolla järjestettiin sen kunniaksi iloiset synttärihippalot, joiden puheohjelmana Vapriikki-museokeskuksen auditoriossa jutskailtiin pelitaiteesta. Pelikirjailijat Juho Kuorikoski (Pelitaitee... Lue lisää

0 kommenttia


'You can make me fly like I'm superman' - onko tästä biisistä Suomen euroviisuksi?

Viihdeuutinen 15.02.2019 klo 08.27

Suomen edustuskappale kevään Eurovisionin laulukilpailun finaalikoitokseen valitaan Uuden Musiikin Kilpailussa lauantaina 2.3. Viikko sitten julkaistiin viisuedustan Daruden ensimmäinen UMK-kilpailukappale Release Me. Toinen ehdokas on Superman. ... Lue lisää

0 kommenttia


Maistuuko Falloutiakin falloutimpi taktinen roolipeli? Obsidian kurkistaa The Outer Worldsin kulisseihin

Peliuutinen 14.02.2019 klo 23.00

Muun muassa Fallout: New Vegasin ja Star Wars: Knights of the Old Republic 2:n kehityksestä vastannut Obsidian herkuttelee perin falloutmaisella uutuustuotos The Outer Worldsillaan. Jo pelikuvamaistiainen sekä ennakkomateriaali povaa tuttua New Vegas... Lue lisää

0 kommenttia


Mielenkiintoinen uutinen Van Halen -faneille

Viihdeuutinen 14.02.2019 klo 22.26

Van Halenin alkuperäinen basisti Michael Anthony on saanut soiton Van Halenin manageriportaalta - yhteydenotto tapahtui viimeisen puolen vuoden aikana. Näin väittää myös itse Van Halenin kokoonpanossa vaikuttanut Sammy Hagar. Anthony ei ole soi... Lue lisää

0 kommenttia


Beast In Blackin tuore video verkossa

Viihdeuutinen 14.02.2019 klo 22.19

Kotimaisen metallistin Beast in Blackin uuden albumin nimikkobiisin videoversio From Hell With Love löytyy verkosta. Albumi julkaistiin viikko sitten. Videon on ohjannut Ville Lipiäinen. ... Lue lisää

0 kommenttia


Oi ystävänpäivää, DC:n superfriikitkin löysivät toisensa: täyspitkä Doom Patrol -traileri

Viihdeuutinen 14.02.2019 klo 22.00

Supersankarikomedia Doom Patrol debytoi huomenna DC Universe -palvelussa, joka toimii vain Yhdysvalloissa. Nähtäväksi jää, päätyykö sarja lähitulevaisuudessa esimerkiksi Suomen Netflixiin, kuten sen edeltäjä Titans teki. Mainokset ovat olleet hyvi... Lue lisää

0 kommenttia


District 9 -luojan Anthem-lyhäri mehustelee komeilla puitteilla todella lyhyesti

Peliuutinen 14.02.2019 klo 21.30

Kuten alkuviikosta kerroimmekin, District 9 -ohjaaja Neill Blomkamp on ehtinyt istahtamaan myös Anthem-lyhytelokuvan vastuupallille. EA:n ja Blomkampin hedelmää päästään nyt ihastelemaan, vaikka lopputulos onkin lyhyenpuoleinen. Conviction-lyhäri ... Lue lisää

0 kommenttia


Tissejä, robotteja ja robottitissejä: mielipuolinen montaasi esittelee David Fincherin uusimman Netflix-sarjan

Viihdeuutinen 14.02.2019 klo 21.14

Tuleva Netflix-sarja Love, Death & Robots on kokoelma sci-fi-, fantasia-, kauhu- ja huumoritarinoita. Kukin tarina on toteutettu omalla tyylillään, joten ensimmäisen trailerin tehtäväksi jää myydä anarkistinen asenne yhdistävänä tekijänä. Hirveää s... Lue lisää

0 kommenttia


Days Gone herkuttelee pienillä häillä sekä katastrofaalisella pandemialla

Peliuutinen 14.02.2019 klo 20.00

Papin alttarilla virkkomaan "kunnes kuolema erottaa" -sanaparteen mahtunee mukaan myös kuolleet, vaikka eivät yleensä seremoniassa tulekaan mainituksi. Tämä on ainakin pelin henki tuoreella Days Gone -trailerilla, jossa muistellaan autuaampia häähetk... Lue lisää

0 kommenttia


Chris Pratt lähtee "Aavekutsuntoihin" pelastaakseen meidät kaikki

Viihdeuutinen 14.02.2019 klo 19.30

Guardians of the Galaxy -leffat ovat vaikeuksissa, Pyhimyksen uutta versiota ei filmata aivan vielä ja (kuvaavasti nimetty) Cowboy Ninja Viking jatkaa lykkääntymistään, joten Chris Pratt ei ole niin kiireinen, kuin monia leffasarjoja kahmineen mieh... Lue lisää

0 kommenttia


Ystävänpäivä täynnä pelijulkistuksia: Dragon Questissa rakennetaan taas, Hollow Knight saa jatkoa, Hellblade ja FF9 Switchille...

Peliuutinen 14.02.2019 klo 18.00

Tänään on ollut pitkästä aikaa jonkinmoinen ruuhka peliuutisrintamalla. Kun yöllisistä Nintendo-julkistuksista (alla vielä muutama niitäkin) ja Ubisoftin lehdistötiedotteiden kahlaamisesta on enimmäkseen selvitty, voidaan kertoa vielä seuraavia: ... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Trials nousee avoimeen betatestailupöristelyyn aivan pian

Peliuutinen 14.02.2019 klo 16.00

RedLynxin Trials Rising -moottoripyöräpelin beetaversiota pääsee kokeilemaan 21.-25. helmikuuta PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleilla sekä Windows-tietokoneilla. Beetaversion esilatauksen voi aloittaa jo 19. helmikuuta. A... Lue lisää

0 kommenttia


Rock Band -ryhmä repäisee: räiskyvää rytmiräiskintää

Peliuutinen 14.02.2019 klo 15.00

Guitar Heron, Rock Bandin ja Amplituden kehittäjä Harmonix jatkaa rytmi veressään: uuden pelin nimi on Audica ja se on hmm... EDM-savikiekkoammuntaa? Kyseessä on virtuaalitodellisuuspeli (PC, myöhemmin PSVR), jossa räiskitään pumppaavan elek... Lue lisää

0 kommenttia


Huhuttu Assassin's Creed III -versiointi varmistui - tulossa myös Switchille

Peliuutinen 14.02.2019 klo 14.00

Assassin's Creed III:n uusioversionnin Switch-versiosta on liikkunut huhuja ja vuotanut tietoja, mutta vasta nyt se on julkistettu virallisesti. Paketti sisältää alkuperäisen Assassins Creed III -pelin ja sen dlc-lisäosat sekä Assassin’s Creed L... Lue lisää

1 kommentti


God of War pyyhki sotakirveellään DICE-palkintopöydän puhtaaksi

Peliuutinen 14.02.2019 klo 13.00

Pelialan Oscareiksi tituleeratut, arvostetut DICE-palkinnot on taas jaettu ja God of War vei hieman odotetustikin isoimman potin - mutta ehkä jopa odotettuakin isomman. Toinen useamman pystin napannut oli toimintaloikinta Celeste. Autopelisarjassa ... Lue lisää

3 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova