Tuorein sisältöVain otsikot

"Tehosteet ovat yllättävän halpoja nykyään" -trilogia päättyy: Skylin3s-traileri

Viihdeuutinen 24.10.2020 klo 18.30

Skyline ("taivaanranta") on lyttyyn haukuttu mutta taloudellisesti menestynyt tieteiselokuva vuodelta 2010. Tehosteiden päälle ymmärtävät Strausen veljekset loitsivat suhteellisen eeppisiä näkyjä suhteellisen pienellä 10 miljoonan dollarin budjetilla... Lue lisää

0 kommenttia


Scarlett Johansson on täydellinen nainen (tieteiselokuvassa)

Viihdeuutinen 24.10.2020 klo 17.15

Scarlett Johansson on kiinnitetty elokuvaan Bride. Hän näyttelee synteettistä naista, joka on luotu täydelliseksi ainakin vaimoa kaipaavan miehen näkökulmasta. Kun nainen kääntyy luojaansa vastaan ja pakenee, maailma pitää häntä hirviönä. Pakoreiss... Lue lisää

0 kommenttia


Apex Legends saapuu kauppapaikka Steamiin marraskuun alussa - Nintendo Switch -versio sen sijaan myöhästyy ensi vuoteen

Peliuutinen 24.10.2020 klo 17.00

Battle royale -peli Apex Legendsin kehittäjät ovat päivittäneet tietojaan koskien Apex Legendsin saapumista kauppapaikka Steamiin sekä julkaisua Nintendo Switchille. Steamiin moninpeli saapuu Season 7:n alettua eli 4. marraskuuta. Nintendo Switchil... Lue lisää

0 kommenttia


Call of Duty: Black Ops Cold Warin Zombies Onslaught -pelimuoto nauttii vuoden yksinoikeudesta PlayStation-konsoleilla

Peliuutinen 24.10.2020 klo 14.00

Sony on ilmoittanut blogikirjoituksessaan, että Call of Duty: Black Ops Cold Warissa oleva Zombies Onslaught -pelimuoto nauttii vuoden yksinoikeudesta PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleilla. Muilla alustoilla mittelöimään pääsee vasta 1. marra... Lue lisää

0 kommenttia


Eikö PlayStation 5 -konsoli sovi sisustukseen? Vaihtokuoret ovat saapuneet jo myyntiin

Peliuutinen 24.10.2020 klo 11.00

19. marraskuuta julkaistava PlayStation 5 -konsoli on väritykseltään valkoinen. Ulkoasu ei välttämättä miellytä kaikkien silmiä. Asiaan on kuitenkin ratkaisu: vaihdettavat ulkokuoret. Kolmannen osapuolen tarvikkeita myyvä PlateStation 5 on tuonu... Lue lisää

2 kommenttia


Daniel Radcliffe ja entinen jumala Steve Buscemi suuntaavat villiin länteen

Viihdeuutinen 24.10.2020 klo 00.30

Komediasarja Miracle Workers saa kolmannen kauden. Jokainen kausi on itsenäinen, mutta keskeiset näyttelijät pysyvät samoina. Kun Taivaasta siirryttiin pimeälle keskiajalle, Jumalaa näytellyt Steve Buscemi alennettiin paskanlapioijaksi ja enkeliä näy... Lue lisää

0 kommenttia


Tim Burtonin The Addams Family -haaveet ovat toteutumassa näyteltynä versiona

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 23.55

Charles Addamsin sarjakuva The Addams Family on johtanut jos jonkinmoisiin versioihin. 90-luvun alussa eli Tim Burtonin kulta-ajalla se oli Barry Sonnenfeld, jonka ohjasi aiheesta pari varsin Burton-henkistä näyteltyä elokuvaa. 2000-luvulla Burton ... Lue lisää

0 kommenttia


Minecraftin Java-versio vaatii jatkossa Microsoft-tilin - katso ohjeet miten toimia

Peliuutinen 23.10.2020 klo 23.00

Mojang Studiosin Minecraft Java-versio vaatii jatkossa käyttäjältään Microsoft-tilin omistamista sekä käyttämistä. Minecraftin blogissa kerrotaan muutoksen syyksi turvallisuuden parantaminen, sillä jatkossa pelaajat voivat ottaa käyttöönsä kaksivai... Lue lisää

0 kommenttia


The Mandalorian 1-8: ihmisen naama ja Ville Valomiekka

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 8: Redemption Kausi päättyy, joten nyt minäkin olen iso poika, jollaiset kiusasivat, kun kehtasin aloittaa vasta kun sarjaa oli laillista katsoa. Shokkipaljastus: Pedro Pascal esiintyy tässä sarjassa, ellei deepfake-tekniikka... Lue lisää

2 kommenttia


Viikate - Rillumarei!

Viihdeartikkeli 23.10.2020 klo 22.26

Mollivoittoista rautalankametallia soittava Viikate on ollut koko uransa ajan tuottelias yhtye. Vuosituhannen alussa ilmestyneen debyyttilevyn jälkeen bändi on pistänyt pihalle lukuisia studioalbumeita, EP-julkaisuja sekä kokoelmakiekkoja jopa siihen... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy kertoi haastattelussa maineikkaan kitaristin esittämästä huimasta ehdotuksesta

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 22.18

Kitarasankari Eddie Van Halenin kuolema on koskettanut laajasti musiikkimaailmaa. Myös Ozzy Osbourne on ottanut osaa keskusteluun. Ozzy paljasti SiriusXM:n Ozzy's Boneyard -ohjelmassa mielenkiintoisen kuvion - Eddie oli kuulemma tiedustellut Ozzyn... Lue lisää

0 kommenttia


AC/DC:n uudelle videolle ilmoitettiin julkaisupäivä

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 21.39

AC/DC julkaisee ensi maanantaina musiikkivideon uuteen sinkkubiisiin "Shot In The Dark". Kokonainen albumi Power Up ilmestyy 13.11. Levy äänitettiin Vancouverissa syyskuussa 2018. ... Lue lisää

0 kommenttia


Metalliveteraani Sepultura teki uusioversion suositusta kasarihitistä

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 21.33

Metalliveteraani Sepultura on coveroinut kasarihitin Tainted love - viisu kuullaan brasilialaisessa tv-sarjassa "Desalma". Brittiläisen syntikkapop-orkesteri Soft Cellin kasariklassikko on vuodelta 1981. Uusioversion tuottajana on toiminut Raf... Lue lisää

0 kommenttia


Borat Subsequent Moviefilm

Viihdeartikkeli 23.10.2020 klo 21.00

Great success! Amerikkalaiset äänestävät pian muustakin kuin Sauli Niinistön kaltaisesta koristeesta ja leffa vähän kommentoi. Se ei ole leffan syy, että tilanne on niin epätoivoinen, että kaikki (Jari Tervosta äärioikeistoon) pohtivat jo etukäteen... Lue lisää

9 kommenttia


Osta noin 5 euroa maksava pelipaketti ja autat mielenterveysjärjestö Safe in Our Worldin tekemään työtä

Peliuutinen 23.10.2020 klo 21.00

Vuonna 2019 perustettu mielenterveysjärjestö Safe in Our World on juhlinut ensimmäistä syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi Fanatical-palveluun on tullut myyntiin Safe in Our World 1st Anniversary Charity Bundle. Paketti maksaa 5,09 euroa ja sen ostaj... Lue lisää

0 kommenttia


Kylmä sota kiinnostaa - Call of Duty: Black Ops Cold Warin beta on suosituin CoD-beta koskaan

Peliuutinen 23.10.2020 klo 18.53

Call of Dutyn virallinen Twitter-tili (upotus alla) kertoo, että Call of Duty: Black Ops Cold Warin moninpeli-betatesti on kaikkien aikojen suosituin Call of Duty -pelisarjan betatesti. Mitään lukemia ei kerrota, mutta ainakin Modern Warfaren lukem... Lue lisää

0 kommenttia


Noita

Peliarvostelu 23.10.2020 klo 16.21

Kotimaisen Nolla Gamesin esikoispeli Noita keräsi itselleen laajalti huomiota jo hyvissä ajoin ennen kuin pelin julkinen testiversio edes ilmestyi. Noita kun on peli, joka myy itsensä pelaajalle jo parin animoidun GIFin avulla: realistiset fysiikkaef... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Gamesilta Halloween-aiheisia ilmaispelejä ja tarjouksia - kohta kutsutaan apuun Haamujengi

Peliuutinen 23.10.2020 klo 15.35

On Halloween-aika, joten Epic Gamesin tämän viikon ilmaispelit liittyvät aiheeseen. Tällä viikolla kauheat tai kauhistuttavat ilmaispelit ovat Costume Quest 2 sekä Layers of Fear 2. Ensi viikolla teema jatkuu Blair Witchin ja Ghostbusters: The Video ... Lue lisää

0 kommenttia


Salkkareissa koetaan surulliset jäähyväiset - vuosikymmenen sarjassa vaikuttanut hahmo poistuu kuvioista

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 14.32

Salatut elämät -sarjassa koetaan surulliset jäähyväiset. Jiri Viitamäen roolihahmo poistuu sarjasta - 11 vuoden ajan sarjassa näytellyt Mikko Parikka (31) siirtyy muiden haasteiden pariin. Tai on jo siirtynyt, sillä Parikka kuvasi viimeiset Sal... Lue lisää

0 kommenttia


Mediaväite, KISS-pomo Gene Simmons muuttaa Kaliforniasta vältelläkseen verokarhun ylisuuria vaatimuksia

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 14.16

Wall Street Journalin mukaan KISS-pomo Gene Simmons muuttaa Kaliforniasta Washingtonin suuntaan verokarhun johdosta. Rokkarin Los Angelesin Benedict Canyonin alueella sijaitseva kartano on myynnissä, hintalappu yli 20 miljoonaa dollaria. Simmon... Lue lisää

0 kommenttia


Devolver Digital hankki Serious Samin tekijät ja lisäapua Fall Guys -hahmojen lisensointiin

Peliuutinen 23.10.2020 klo 11.56

Rock, Paper, Shotgun uutisoi, että Devolver Digital on hankkinut omistukseensa Croteamin, kulttimainetta nauttivien Serious Sam -pelien tekijän. Yhteistyötä on tehty ennenkin ja lehdistötiedote kertookin että pitkästä seurustelusta on nyt siirrytty... Lue lisää

0 kommenttia


Suoratoistopalveluissa yli 40 miljoonaa striimiä - Alex Mattson julkaisi uutta

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 10.43

22-vuotias Alex Mattson on herättänyt huomiota Suomessa, Baltiassa ja Pohjoismaissa pop-koukkuisilla EDM-kappaleillaan vuonna 2016 julkaistusta UFO-debyyttisinglestään lähtien. Mattsonin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa kokonaisuudessaa... Lue lisää

0 kommenttia


Bodom After Midnight Tavastialla - sunnuntaille vielä saatavilla lippuja

Viihdeuutinen 23.10.2020 klo 10.14

Joulukuussa lopettaneen Children of Bodomin keulahahmon Alexi Laihon uusi yhtye Bodom After Midnight soittaa vihdoin ensimmäiset Helsingin keikkansa Tavastialla 24.- ja 25. lokakuuta. Sunnuntain keikalle on vielä saatavilla lippuja. Tavastian ... Lue lisää

0 kommenttia


Pac-Man saa oman battle royale -pelin - Pac-Man Mega Tunnel Battle saapuu ensimmäisenä Stadialle marraskuussa

Peliuutinen 22.10.2020 klo 23.00

Bandai Namco on ilmoittanut, että ikoninen pillerinpopsija Pac-Man saa myös oman battle royale -pelin nimeltä Pac-Man Mega Tunnel Battle ja peli ilmestyy ensimmäisenä Google Stadialle. Pac-Manin juhlavuonna ilmestyvässä pelissä 64 pelaajaa taist... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy yrittää jälleen Euroopan kierrosta - myös Suomen keikka ohjelmassa

Viihdeuutinen 22.10.2020 klo 21.52

Ozzy Osbourne yrittää jälleen Euroopan kierrosta. Ozzy on perunut jo pari kiertuetta - nyt "No More Tours 2" -kiertueen ajankohdaksi on ilmoitettu tammi-maaliskuu 2022. Ozzyn kanssa Euroopan keikkalavoja kiertää Judas Priest. 26.01 - Saksa -... Lue lisää

1 kommentti


Susanna Laine pääsee lauantaina kiusaamaan työtoveriaan erotiikkakysymyksellä

Viihdeuutinen 22.10.2020 klo 21.36

Lauantaina Susanna Laineen ja Timon Koivusalon parisuhdetenttissä Tuttu Juttu Show'ssa nähdään Susannan työtoveri Puoli seitsemän -ohjelmasta, Mikko Kekäläinen yhdessä vaimonsa Kristiinan kanssa. Niin, ja erotiikkakysymys on luvassa! Tuttu Jutt... Lue lisää

0 kommenttia


Ubisoftin julkaisemat pelit saavat jatkossa alustojen välisen moninpelituen uuden Ubisoft Connect -palvelun myötä

Peliuutinen 22.10.2020 klo 21.00

Ubisoft on ilmoittanut yhdistävänsä Uplay-sovelluksen ja Ubisoft Club -palkinto-ohjelmansa uudeksi Ubisoft Connect -nimiseksi palveluksi, joka lupaa jatkossa yhdistää kaikki Ubisoftin pelien käyttämät alustat. Tämä tarkoittaa jatkossa pelijulkaisij... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Roccat Elo 7.1 USB -kuulokkeet

Peliartikkeli 22.10.2020 klo 19.38

Roccat julkaisi satsin uusia kuulokemikrofoneja, joista V2.fi:n testiin saapui Elo 7.1 USB. Lisäksi tarjolla on myös sisarmallia, joista Elo X Stereo (50 eur) on langallinen stereoäänisetti 3,5 mm:n liitännällä ja Elo 7.1 Air (100 eur) samankaltainen... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Immortals: Fenyx Rising (PC)

Peliartikkeli 22.10.2020 klo 19.00

Kuka muistaa vielä Breath of the Wildin? Todennäköisesti aika monikin, olihan kyseessä kuitenkin yksi vuoden 2017 parhaista peleistä. Varmuudella voin sanoa, että ainakin Ubisoftilla peli muistetaan, sillä firman tuloillaan oleva Immortals: Fenyx Ris... Lue lisää

0 kommenttia


Nämä suositut sovellukset ovat käytettävissä PlayStation 5:lla konsolin julkaisusta lähtien - mukana mm. Netflix ja Spotify

Peliuutinen 22.10.2020 klo 19.00

Sony on ilmoittanut blogissaan, mitkä suositut sovellukset ovat käytettävissä tulevalla PlayStation 5 -konsolilla heti sen julkaisusta lähtien. Phil Rosenberg kertoo kirjoituksessa, että lista päivittyy tulevaisuudessa muilla sovelluksilla. Myöhemm... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova