Tuorein sisältöVain otsikot

Spotify julkaisi muhkean paketin aikamme sielukkaita hittejä - ei vain striimatuimpia vaan genrensä merkkiteoksia

Viihdeuutinen 14.04.2024 klo 00.36

Suoratoistopalvelu Spotify julkistaa Spotify CLASSICS -kokonaisuuksia. Sarjan toisena saadaan kuunteluun sata parasta r&b-viisua - "100 Greatest R&B Songs of the Streaming Era". Spotifyn kohdalla listalla on biisejä, jotka on julkaistu Spotify-p... Lue lisää

0 kommenttia


Älä ihmettele, kun Tampereen Blockfestin nimi kirjoitetaan jatkossa uudessa muodossa - maanantaina saadaan suuria uutisia

Viihdeuutinen 14.04.2024 klo 00.07

Tampereen urbaanin musiikin festivaali Blockfest juhlitaan jälleen elokuun puolivälissä. Blockfestin nimen perään lisätään tästä lähtien yhteistyökumppanin nimi - Blockfest presented by OnePlus. Lisäksi maanantaina on luvassa suuria uutisia. Vi... Lue lisää

0 kommenttia


Argylle

Viihdeartikkeli 13.04.2024 klo 21.00

Kingsman-ohjaaja Matthew Vaughn uudistaa agenttijännäreitä innovatiivisesti kuin syöpä. Kymmenet solusi muuttuvat syöpäsoluiksi päivittäin, ja yhtä luonnollista on pursuta ideoita, mutta immuunijärjestelmän on tarkoitus pysäyttää pahalaatuinen kehi... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi:n laiteuutiset 13-04-24: Monenmoisia peliohjaimia, Logitechin huippupelinäppis, Fairphone-kuulokkeet, Pro-Razeria konsolipelaajien korville ja pienempiä julkistuksia

Peliuutinen 13.04.2024 klo 20.00

PowerA tuo myyntiin langattoman peliohjaimen Nintendo Switchille. Ohjain tukee myös Lumectra-RGB-valaistusta (24 väriä, 4 valoaluetta) ja akkukestoa luvataan jopa 20 tuntia. Ohjaimen kätevä nimi on "Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch ... Lue lisää

0 kommenttia


GTA 6:n traileri kuvattiin oikeasti - katso Miamissa toteutettu video täältä

Peliuutinen 13.04.2024 klo 17.00

Videokuvaajat Andrew Levitt ja Jacob Phillips viettivät viikon Miamissa kuvaamassa realistista GTA 6 -traileria, joka on lähes identtinen Rockstarin luoman peliversion kanssa. Yksi merkittävä kohtaus videosta kuitenkin puuttuu, sillä Bikini Girl -k... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt on ajot ajettu - Ubisoft poisti The Crew -ajopelin lopullisesti

Peliuutinen 13.04.2024 klo 14.00

Viime vuoden joulukuussa Ubisoft ilmoitti sulkevansa The Crew -ajopelin serverit. Tuolloin ilmoitettiin, että ajella voisi aina 31. maaliskuuta 2024 saakka. Tätä ennen pelaajilta kuitenkin estettiin pelinsisäiset ostot. Palvelimien sulkemisen syynä... Lue lisää

3 kommenttia


Call of Duty: Mobilen neljäs kausi alkaa pian - luvassa on aarteenmetsästystä

Peliuutinen 13.04.2024 klo 11.00

Call of Duty: Mobilen neljäs kausi käynnistyy 17. huhtikuuta. Kausi kantaa nimeä Fool’s Gold. Luvassa on muun muassa uusi pelitila ja ase. Tuttuun tapaan osa härpäkkeistä on maksullisen battle passin takana, kun taas osasta lisäyksistä pääsee nautt... Lue lisää

0 kommenttia


Pelivatkain 066 – Choro Q tasoloikkii söpöillä leluautoilla

Peliuutinen 13.04.2024 klo 09.00

Choro Q - Pelivatkain matkaa MSX-maailmaan. Reippaat retronuorukaiset Manu Pärssinen ja Jukka O. Kauppinen käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja iskevät hampaansa MSX-kotimikrojen pelilliseen historiaan. Siinä missä Manulla on omakohtaista MSX-taustaa... Lue lisää

0 kommenttia


Yhdeksän vuotta sitten musiikkiteollisuuden teknisen kehityksen roskakoriin tuomitsema vinyylilevy sai merkittävän imagovoiton

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 02.40

Huhtikuussa vuonna 2015 koettiin Britannian albumilistalla järisyttävä uutinen - vinyyli tekee paluun Official Music Chartin listoille, oikein oman listan muodossa. LP-levyformaatti hävisi taistelun CD-levyille 1980-luvun lopulla. Mutta, vinyyli o... Lue lisää

0 kommenttia


Beverly Hills 90210 -sarjan tähdistä kaksi täytti juuri vuosia, katso kuvat - muistatko kuka on vakioporukan ikävuosiltaan vanhin?

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 02.10

Beverly Hills 90210 -tähti Shannen Doherty täytti perjantaina 53 vuotta. Shannen sairastaa parantumatonta syöpää, joka on levinnyt myös aivoihin ja luustoon. Myös toinen sarjan tähti täytti juuri vuosia, Jennie Garth. Jennie Garth täytti kuu... Lue lisää

0 kommenttia


Janni Hussi somekuvassa sohvaperunana verkkareissa ja ilman meikkiä - somekommentit ylistäviä!

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 01.44

Janni Hussi on tuttu kasvo somepostauksista, tosin Jannin somesta löytyy kuvia myös vähemmän laitetusta kaunottaresta arkiasussaan. Tuoreessa somepostauksessa Janni ja hänen kumppaninsa Joel Harkimo haluavat näyttää eron ammattilaisen meikkaaman j... Lue lisää

0 kommenttia


Kasaritähti Samantha Fox selvitteli känniraivoaan oikeudessa - tästä ikävästi paisuneessa välikohtauksessa oli kyse

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 01.12

80-luvun laulajatähti Samantha Fox (57) vieraili oikeuden istunnossa selvittelemässä viime joulukuussa tapahtunutta lentokoneraivoaan. Räyhääminen ja väitetty yhteenotto alkoi Lontoosta Müncheniin matkalla olleessa koneessa. Kone ei ollut ehti... Lue lisää

0 kommenttia


Brittiläisen kohubändin 'hotellista' löytyy kylpyamme, josta rocklegenda Jim Morrison löydettiin kuolleena - katso video

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 00.38

Kohurokkari Pete Dohertyn The Libertines -yhtye on Dohertyn mukana seilannut kohusta toiseen. Mutta, miten on asian laita Jim Morrisonin kylpyammeen suhteen - omistaako kohurokkari Doors-legendan "kuolinammeen"? The Libertines -kaksikko Doherty ja... Lue lisää

0 kommenttia


The Voice of Finland: nyt on mahtava Yö-versiointi, uusi tähti on syttynyt!

Viihdeuutinen 13.04.2024 klo 00.08

The Voice of Finlandissa karsittiin Sannin ja Artun tiimit vain kahteen parhaaseen laulajaan. Artun tiimissä jatkavat loistava Jaromir Jokinen, jonka Yö-versiointi Vie mut minne vaan säteili rock-asenteen lisäksi vahvaa herkkyyttä. Artun toinen... Lue lisää

0 kommenttia


Star Trek: Strange New Worlds jatkuu, mutta Lower Decks päättyy

Viihdeuutinen 12.04.2024 klo 23.35

Näytelty sarja Star Trek: Strange New Worlds työstää parhaillaan kolmatta kautta, joka nähdään ensi vuonna. Neljäs kausi on virallistettu jo nyt. Sarja kertoo, mitä tähtireki USS Enterprise ja sellaiset legendat kuin Kirk ja Spock tekivät ennen ens... Lue lisää

1 kommentti


Kahdesti kuollut supersankarisarja Heroes lämpenee jälleen mikrossa

Viihdeuutinen 12.04.2024 klo 23.10

Geneerisistä supersankareista kertova tv-sarja Heroes alkoi vuonna 2006, jolloin Marvelin elokuvauniversumin alkuun oli vielä pari vuotta, mutta jolloin Spider-Man- ja X-Men-elokuvat ja Batman Begins olivat jo määritelleet Hollywoodin suunnan. Sarj... Lue lisää

0 kommenttia


Rockstar haluaa GTA+-tilauksesta jatkossa enemmän - hinta nousee myös Suomessa

Peliuutinen 12.04.2024 klo 22.05

Rockstar on kertonut nostavansa GTA+-tilauksen hintoja joka puolella maailmaa. Jatkossa tilaus maksaa Euroopassa 5,99 euron sijaan 7,99 euroa. Isossa-Britanniassa hinta nousee jopa 40 prosenttia. Tilausmaksu on kuukausikohtainen ja sen voi peruutta... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Storessa jaossa maksutta Ghostrunner - myös ensi viikon pelit paljastuivat

Peliuutinen 12.04.2024 klo 20.00

Epic Games Store jakaa maksutta toimintapeli Ghostrunneria aina 18. huhtikuuta saakka. Kyseessä on cyberpunk-teemainen ensimmäisen persoonan toimintapeli hardcore-slasher-täytteillä. Ensi viikolla 18. huhtikuuta alkaen PC-pelaajat voivat napata ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Pebble X Plus -kaiuttimet

Viihdeartikkeli 12.04.2024 klo 15.17

Creative osaa halutessaan tehdä vallan mukavalta kuulostavia kaiuttimia työpöydälle. Nyt se on rakentanut kaksi kivenmurikan näköistä ämyriä, jotka varsinkin subwooferilla terästettyinä soivat aivan mukavasti hintaluokassaan. Creative Pe... Lue lisää

0 kommenttia


Persona 3 Reload

Peliarvostelu 12.04.2024 klo 15.08

Vuonna 2006 julkaistu Persona 3 oli sarjan historiassa hyvin tärkeä peli, sillä vaikka se ei ollut tietenkään Persona-pelisarjan ensimmäinen osa, eikä edes se ensimmäinen länsimaissa julkaistu sarjan teos, se oli silti monelle länsimaiselle Persona-f... Lue lisää

0 kommenttia


Pelien BAFTA-palkinnot jaettiin, Alan Wake 2 palkittiin kuvasta ja äänestä

Peliuutinen 12.04.2024 klo 14.34

Eilen illalla jaettiin yhdet pelialan arvostetuimmista palkinnoista, eli BAFTAt. Alan Wake 2 oli ehdolla kahdeksassa kategoriassa kovien kilpakumppanien seassa ja illan saldo oli lopulta kaksi palkintoa: parhaista visuaaleista (Artistic Achievement... Lue lisää

0 kommenttia


Voita peli tai lahjakortti! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit maaliskuussa

Peliuutinen 12.04.2024 klo 10.13

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi. Hintaoppaan maaliskuun suosituimpien pelien listan kärkeen kiilasi heti 22. maaliskuuta julkaistu Dragon’s Dogma 2 (PS5). Se ohitti suosiossaan jopa helmikuussa julkaistun Final Fantasy VII: Rebirth ... Lue lisää

0 kommenttia


Herttainen Sky: Children of the Light tuli Steamiin kausisisällön kera

Peliuutinen 11.04.2024 klo 22.00

ThatGameCompanyn maagisen lapsekkaaseen maailmaan sijoittuva Sky: Children of the Light löytyy nyt ilmaisena Early Access -julkaisuna Steamista. Aiemmin alustalle demona julkaistu Sky sisältää nyt maksulliset kosmeettisen sisällön sekä vaihtuvan ka... Lue lisää

0 kommenttia


Fallout 1-1: muu on ymmärretty, paitsi se tunne, kun päähenkilö astuu ulos

Viihdeartikkeli 11.04.2024 klo 20.10

Kausi 1 - Jakso 1: The End Toiveikkuus sekoittui pelkoon toisen maailmansodan jälkeen. Onko ihmiskunta matkalla atomienergian mahdollistamaan utopiaan, jossa jokaisella keskiluokkaisella mammalla on muovinen pihanurmi, pullantuoksussa auttava r... Lue lisää

2 kommenttia


Tuolit tyhjenevät - Immortals of Aveum -kehittäjän kerrotaan lomauttaneen valtaosan työntekijöistään

Peliuutinen 11.04.2024 klo 20.00

Immortals of Aveum -taikaräiskinnän kehittäjä Ascendant Studios on väitetysti lomauttanut suurimman osan työntekijöistään. Tilanne tuli päivänvaloon aluksi entisen työntekijän, Kris Mornessin LinkedIn-päivityksen kautta ja Polygonin Nicole Carpent... Lue lisää

0 kommenttia


Pelimaailman huippupalkinnot jakoon tänä iltana - Alan Wake 2:lla mahdollisuudet ennätykseen

Peliuutinen 11.04.2024 klo 18.00

Tänä iltana kello 21 Suomen aikaa jaetaan pelien BAFTA-palkinnot, eli yhdet arvostetuimmista alan palkinnoista, joita myös pelialan Oscareiksi kutsutaan (DICE Awardsien ja The Game Awardsien ohella). Lähetyksen voi katsoa alta ja valmistautua juhli... Lue lisää

4 kommenttia


The Rogue Prince of Persia on uuden näköinen, mutta perinteisiin nojaava - V2.fi tutustui

Peliuutinen 11.04.2024 klo 15.38

Ubisoft julkisti uuden pelin pitkäikäiseen Prince of Persia -pelisarjaan ja V2.fi pääsi sitä jo testaamaankin. The Rogue Prince of Persia on sivusta kuvattu tasoloikkatoimintapeli yhdistettynä roguelite-mekaniikkoihin. Peliä on työstän Evil Emp... Lue lisää

0 kommenttia


Korttimätkintä Slay the Spiren jatko-osa julkistettiin kauniilla animaatiotrailerilla

Peliuutinen 10.04.2024 klo 22.45

Tämän illan indiepelejä pursuileva Triple-i Showcase esitteli monen monta uutta peliä - ja vanhojen indien päivityksiä. Yksi tapahtuman isoimmista julkistuksista oli yllätys monelle: nimittäin jatkoa rakastetulle korttiroguelikelle Slay The Spire... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: The Rogue Prince of Persia (PC)

Peliartikkeli 10.04.2024 klo 20.45

V2.fi sai kutsun pelimedioille tarkoitettuun tapahtumaan, jossa toimittajat pääsivät tutustumaan Ubisoftin tulevaan uutuuspeliin omin kätösin. Evil Empiren kehittämä The Rogue Prince of Persia julkistettiin samalla aivan ensimmäistä kertaa, mikä vahv... Lue lisää

0 kommenttia


2024 on Shadow the Hedgehogin vuosi - ainakin Segan mukaan

Peliuutinen 10.04.2024 klo 20.30

Vuonna 2024 juhlistetaan Sonic-sarjan tärkeintä hahmoa eli Shadow the Hedgehogia. Näin Sega on päättänyt. Kyseinen markkinatempaus lienee lähinnä mainoskulkue, jonka päätepysäkkinä on Sonic x Shadow Generations ja kolmas Sonic-elokuva. Luvassa... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova