Tuorein sisältöVain otsikot

Kun puhelimesi avustaja paljastuu takertuvaksi nartuksi: Jexi-traileri

Viihdeuutinen 23.08.2019 klo 14.40

Joaquin Phoenix rakastui kehittyneeseen puhelinavustajaan elokuvassa Her. Itse en ole edes kokeillut Siriä, sillä avustaja kuulostaa tarpeettomalta ja miellyttämishaluinen orja karmivalta. Palataan asiaan, kun puhelimeen saa töykeän nartun, joka aina... Lue lisää

0 kommenttia


Ready or Not

Viihdeartikkeli 23.08.2019 klo 13.30

Juokse, jos joku tarjoaa paikkaa, mutta yrittää yhteenkuuluvuuden nimissä nöyryyttää perinteellä. Omistaan välittävä lammaslauma ei suutu tahi pilkkaa. Jos joku pilkkaa, paljastit suden, joka roikkuu vinkuen asemassaan potkaistuasi sinne, missä tun... Lue lisää

1 kommentti


Kyllä, se PlayStation 5 -kuva oli aidosta asiasta - tältä se voisi näyttää

Peliuutinen 23.08.2019 klo 12.59

Alkuviikosta julkaisimme uutisen patenttitoimistoille ympäri maailmaa lähetetystä kuvasta, jonka epäiltiin esittävän joko PlayStation 5:ttä tai sen kehityslaitteistoa. TheSixthAxis kertoo, että kuva oli aito - ja että kyseessä on nimenomaan PlayS... Lue lisää

5 kommenttia


Epic taipui pelaajien tahtoon: Fortniten BRUTEilta vietiin tehoja

Peliuutinen 23.08.2019 klo 11.00

Vaikka vasta viikko sitten Epic perusteli Fortniten B.R.U.T.E-mechien olemassa oloa sillä, että huonompienkin pelaajien pitää välillä päästä voittamaan, se on nyt taipunut pelaajien tahtoon ja robojen tuhotehoa on vähennetty. Epic kertoo blogiss... Lue lisää

0 kommenttia


Kokkisota palaa MTV3-kanavalle, vierailijoina mm. Stig ja Paleface

Viihdeuutinen 23.08.2019 klo 10.49

Kokkisota palaa MTV3-kanavalle marraskuussa. Mukana tulevalla kaudella ovat tuttuun tapaan juontaja Sikke Sumari sekä kokit Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Teemu Laurell, Serko Rantanen, Kape Aihinen ja Linnea Vihonen. Uuden Kokkisota-tuotantokau... Lue lisää

0 kommenttia


Golfhistorian suurinta palkintopottia tavoitellaan viikonloppuna

Viihdeuutinen 23.08.2019 klo 10.36

Golfin ystäville riittää ohjelmaa viikonloppuna. PGA Tour Championship on käynnissä Atlantassa. Golfhistorian suurinta palkintopottia tavoittelee maailman 30 kärkigolfaria. Koko turnaus suorina lähetyksinä C Morella torstaista sunnuntaihin. ... Lue lisää

0 kommenttia


Tarmolta uutta, singejulkaisua juhlitaan marketin lihatiskillä

Viihdeuutinen 23.08.2019 klo 08.46

Tarmo Veijonen päätti vaihtaa Töölöntorin K-Marketin lihatiskin musiikkihommiin. Muistat varmaan Sata pisamaa -nimisen kappaleen? Nyt Tarmo julkaisee nuoruuden rakastustaan kertovan singlen Jeespoks ja näkemiin. Singleä juhlistetaan kakkukahvei... Lue lisää

0 kommenttia


Maanjäristys on vain alku merenalaisille kauhuille: tältä näyttää Kristen Stewartin sci-fi

Viihdeuutinen 23.08.2019 klo 00.52

Ensi vuoden alussa debytoiva kauhujännäri Underwater kertoo vedenalaisen laboratorion työntekijöistä, jotka pyrkivät pinnalle, kun maanjäristys runtelee laitosta. Siinä on kohtalaisen suurella budjetilla tuotettua selviytymiskauhua kerrakseen, mutta ... Lue lisää

0 kommenttia


Jean-Claude Van Dammen Äkkikuolema on uutena versiona virallisesti komedia

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 23.35

Äkkikuolema (Sudden Death) on Jean-Claude Van Dammen kulta-ajan toimintaelokuva. Leffa ei haastanut kirkkaimpia hittejä teattereissa, mutta 90-luvun puolivälissä myös kotivideomarkkinat kävivät kuumina. Van Damme näytteli elämässään epäonnistunutta p... Lue lisää

0 kommenttia


Iloitkaa lojaalit pulmanpoistajat - legendaarinen pöytäroolipeli Paranoia saa syksyllä videopeliversion

Peliuutinen 22.08.2019 klo 23.00

Syksyllä pelaajien kannattaa heittäytyä Tietokoneen hellään huomaan ja ottaa suunnaksi Alfakompleksi, sillä kulttimaineessa oleva pöytäroolipeli Paranoia saa vihdoinkin kunnollisen videopeliversion nimeltään Paranoia: Happiness is Mandatory. ... Lue lisää

0 kommenttia


Black Sabbath soi suositussa brittisarjassa

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 22.53

Mirrorin tietojen mukaan Black Sabbathin viisut "The Wizard" ja "War Pigs" kuullaan brittiläisen gangsterisarjan Peaky Blinders – gangsteriklaanin viidennellä kaudella. "Black Sabbath just felt like a no-brainer. I was going: 'Why've they not been... Lue lisää

0 kommenttia


Mindhunter 2-3: sedän maksa petti? Sarjamurhaajia! Kaveri myöhästyi tapaamisesta? Sarjamurhaajia!

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 22.30

Kausi 2: Jakso 3 Aloituskohtausten Nörtti Jormalaa ei ymmärtääkseni vangita aikoihin, sillä se on poliisityön realiteetti. Kausi keskittyy Atlantan lapsimurhiin. Asiantuntijan vaimo tuskin oli oikeasti murhapaikan kiinteistönvälittäjä? Kaikkiall... Lue lisää

0 kommenttia


Hervottoman terroristikomedian Four Lionsin tekijöiltä: The Day Shall Come

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 22.25

Ohjaaja Christopher Morris todisti komedialla Four Lions, että hän on valmis pilkkaamaan idioottimaisten ilmiöiden kaikkia osapuolia. Uusi elokuva The Day Shall Come kertoo tilanteesta, jossa FBI yrittää ruokkia radikalisoituneen pässinpään unelmia t... Lue lisää

0 kommenttia


Lemmy Kilmisterin ääntä kuullaan countryhenkisessä julkaisussa

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 21.26

Laulaja-lauluntekijä Lynda Kay julkaisee 23.8. viisun, jossa duetoi edesmennyt Motörhead-legenda Lemmy Kilmister. "The Mask" asettaa Lemmyn äänen Willie Nelson -tyyliseen countryfiilistelyyn. Tiettävästi kyseessä on ikivanha Lemmyn biisi, joka ... Lue lisää

0 kommenttia


Alkulämmittelyn aika - NBA 2K20:n ilmainen demo on nyt saatavilla

Peliuutinen 22.08.2019 klo 21.00

Korispelien ystävät voivat alkaa jo nyt lämmittelemään tämän vuoden merkkijulkaisua varten, sillä pelijulkaisija 2K Sports on julkaissut pelattavan demon tulevasta NBA 2K20 -pelistä. Demossa pelaajat pääsevät kokeilemaan uutta MyPLAYER-hahmoed... Lue lisää

0 kommenttia


Maksaisitko Nightwishin CD-sinkusta 1600 dollaria? Discogs julkaisi listaa arvokkaimmista CD-julkaisuista

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 20.58

Musiikin verkkotietokanta Discogs on listannut, yllätys, 100 arvokkainta CD-ostosta. Discogs tunnetaan erityisesti vinyylilevyjen keräilijöiden paratiisina mutta CD:ltä kuuluu myös musiikkia. Tilastolukuja: Noin 21 prosenttia Discogs-palvelussa... Lue lisää

1 kommentti


Touretten syndrooma tai ei, Bruce Willisin murha ratkaistaan: traileri Edward Nortonin uutuudelle

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 20.53

Touretten syndrooma on muutakin kuin tekosyy kiroilla, joten olen tänään kiltisti, vaikka tahtoisin kettuilla niin maan juupelisti "havainnollisista syistä". Myös Edward Nortonin näyttelemä yksityisetsivä koettaa nousta oireyhtymän yläpuolelle. Bruce... Lue lisää

1 kommentti


Terminaattori ja Jokeri ottavat mittaa Mortal Kombatin taistelijoista

Peliuutinen 22.08.2019 klo 18.49

Warner Bros on julkaissut uuden trailerin Kombat Pack -lisäsisällöstä Mortal Kombat 11:een. Mukana on kovia vastuksia: Terminator T-800 Terminator: Dark Fate -elokuvasta (eli Arska ite) sekä Batmanin arkkivihollinen Jokeri. Kaikki hahmot eivät saav... Lue lisää

1 kommentti


GameStop potki väkeä liikkeistään ja lehdestään - ''GameStop Reboot'' jatkuu

Peliuutinen 22.08.2019 klo 16.12

Pelimaailman kivijalkakauppana sinnittelevä GameStop on joutunut irtisanomaan yli 120 työntekijäänsä Yhdysvalloissa, kertoo Kotaku. Isoin kolaus osui GameStopin kustantamaan Game Informer -lehteen, jonka henkilökunnasta kortistoon suunnisti lähes p... Lue lisää

0 kommenttia


Sylvester Stallonen veli Frank lavalla - huomio kiinnittyy miehen upeaan kitaraan

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 14.24

Sylvester Stallone on lisännyt someen livepätkän veljensä Frankin keikalta Los Angelesin Vibrato Grill Jazz -ravintolasta. Juuri 69 vuotta täyttänyt Frank vetää isoa show'ta niin että tuntuu. Huomio kiinnittyy miehen upeaan kitaraan - Yhdysval... Lue lisää

1 kommentti


Cyberpunk 2077:n moninpeliä odottavien ei kannata pidättää hengitystään

Peliuutinen 22.08.2019 klo 13.38

Eurogamer kertoo, että vaikka CD Projekt Redillä on tiimi työstämässä Cyberpunk 2077:n moninpeliä, sitä ei välttämättä peliin lisätä. Julkaisupäivänään peli on yksinomaan yksinpeli. "Me kehittelemme ja tutkimme moninpelimahdollisuuksia, mutta ny... Lue lisää

3 kommenttia


Sonylta peli Epic Games Storeen, mutta Microsoft ei alakaan laajentaa muille alustoille?

Peliuutinen 22.08.2019 klo 11.14

Microsoftin edustajat ovat vihjailleet siitä, että heidän pelistudioidensa pelejä tultaisiin jatkossa näkemään muillakin alustoilla - ja tästä ovat jo todisteena Minecraft, sekä Switchille julkaistu Cuphead sekä tulossa oleva Ori and the Blind Fore... Lue lisää

1 kommentti


Beforeigners: suomalaisen viikingin murhatutkimukset

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 Luolamiehiä, viikinkejä ja 1800-luvun keikareita putkahtelee nykyaikaan mystisesti. Tarpeettomassa takaumassa heviparta oudosti ilmaisee tietävänsä, että hän tulee menneisyydestä. Soisin sarjan vain kertovan siirtolaisongelmasta... Lue lisää

0 kommenttia


Keskiaikaista sotatannerta tarjoava For Honor on taas tarjolla ilmaiseksi

Peliuutinen 21.08.2019 klo 22.00

Alle kuukausi sitten Epic Games Store tarjosi ilmaiseksi kuvitteelliseen keskiaikaan sijoittuvan nettimoninpeli For Honorin. Peli on toki ollut aiemminkin lunastettavissa hintaan nolla euroa, mutta on taas jälleen kerran hankittavissa maksutta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Final Fantasy VIII Remasteredin uusi traileri kertoo julkaisupäivän olevan heti syyskuun alussa

Peliuutinen 21.08.2019 klo 20.00

Final Fantasy VIII Remastered saapuu 3. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja PC:lle. Ensimmäisen kerran uusintaversion saapumisesta tiedotettiin E3-messujen aikana. Silloin kerrottiin, että esimerkiksi pelin visuaalista ... Lue lisää

0 kommenttia


Pössyttely poistettiin, nyt australialaisetkin pääsevät pelaamaan DayZ:tä

Peliuutinen 21.08.2019 klo 18.06

DayZ:n julkaisu Australiassa on ollut monen mäen ja mutkan takana. Pelin julkaisu estettiin, koska ikärajaviranomaisten mukaan pelissä esiintyi huumeiden käyttöä positiivisessa yhteydessä - kyseessä oli marihuanan pössyttely. Australian pelialan jä... Lue lisää

1 kommentti


Kingdom Two Crowns

Peliarvostelu 21.08.2019 klo 17.32

Harvoin sitä tajuaa vasta viiden tunnin pelaamisen jälkeen, että kaikki mitä on tehnyt, on turhaa. Ainoat vaihtoehdot ovat aloittaa koko peli alusta tai lopettaa kuningaskunnan hallitseminen kokonaan, painaa sulje-näppäintä ja poistaa Kingdom Two Cro... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi katseli: Tehosteita ruudun täydeltä - kolme vauhdikasta 4K-elokuvaa

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 17.15

Kesän aikana 20th Century Foxin 4K-tarjonta on kasvanut kolmella elokuvalla, joista riittää efektivyörytystä ja vauhtia koko perheelle. Katsastimme kolmikon pimennysverhojen kera. The Lego Movie 2: The Second Part Ensimmäinen Lego-elokuva oli r... Lue lisää

0 kommenttia


3! 4! 5! Yakuza-kolmikko saapuu puunattuna ja tuunattuna PlayStation 4:lle - ja kolmosen saa vaikka heti

Peliuutinen 21.08.2019 klo 16.00

Sega julkisti Gamescom-tapahtumassa The Yakuza Remastered Collection -kokoelman PlayStation 4:lle. Kokoelma sisältää pelisarjan osat 3,4 ja 5, mutta niitä on tietenkin entisestään tuunattu. Graafikoita on uudistettu, samoin resoluutiota (1080p) ja ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n käyttäjätapaaminen lähestyy - kisapalkintojakin on jo saapunut

Peliuutinen 21.08.2019 klo 12.36

Viime vuonna siirsimme V2.fi-miitin, eli lukijoidemme ja pelitoimituksen tapaamisen kesän kiireisiltä viikonlopuilta syksymmälle ja hommahan toimi! Tänä vuonna Suomen pelimuseolle Tampereelle kokoonnutaan taas mukavan yhdessäolon, juttelun, pelikil... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova