Tuorein sisältöVain otsikot

Entinen suomalainen F1-kuski laittoi parasta päälle - Heikki Kovalainen vuosimallia 2018

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 21.21

Heikki Kovalainen (37) ajoi F1-kuskina vuosina 2007-2013. Kovalainen ajoi McLarenilla ja Lotuksella. Kovalainen voitti kaksi vuotta sitten Japanin Super GT -luokan mestaruuden. Kuluvana vuonna Kovalainen sijoittui sarjassa yhdeksänneksi. K... Lue lisää

0 kommenttia


Mowgli

Viihdeartikkeli 08.12.2018 klo 20.00

Yksi kaikkien aikojen kalleimmista "tv-elokuvista" on tarjolla, mutta... painotan juuri nyt tarinan arvoa. Kiitos kybermaanantain alen, näin ensi kertaa elämässäni 60-hertsin 4K-videoita oikeista eläimistä. Lähikuvat ilmeikkäistä apinoista muistutt... Lue lisää

2 kommenttia


Ilman Dickinsonia äänitetyt kaksi Iron Maidenin Blaze Bayleyn ajan albumia, rautaa vai roskaa - Steve Harris kommentoi

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 19.07

Vuonna 1994 Blaze Bayley liittyi Iron Maidenin miehistöön Bruce Dickinsonin lähdön jälkeen. Bayleyn lauluvastuun aikana julkaistiin kaksi albumia, The X Factor (1995) ja Virtual XI (1998). Chris Jerichon "Talk Is Jericho" -podcastissa Iron Maiden... Lue lisää

2 kommenttia


Kun megastaran massiivinen joulukuusi kaipaa avuksi henkilönostimen

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 18.06

Jennifer Lopez on lisännyt someen kuvaa perheensa massiivisesta joulukuusesta. Kuten megatähdeltä sopii odottaa, kuusella on kokoa ja näköä. Riittävätkö tikapuut? Henkilönostin lienee ainoa järkevä vaihtoehto moisen kuusen koristeluun. ... Lue lisää

1 kommentti


Tales-sarjan komistettu paluu herkuttelee toiminnalla ja visuaalisuudella

Peliuutinen 08.12.2018 klo 17.00

Jo kymmenen vuoden ikään ehtinyt Tales of Vesperia uusitaan alkuvuodesta nykyalustoille, ja sitäkös kelpaa esitellä ennakkoon. Perijapanilaista animetyyliä maiskutellaan tuoreella trailerilla japaniksi, mutta sehän ei toiminnan ja visuaalisen tyyli... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: lennossa keksitty jekku, jonka huipentaa Avengers: Endgame

Viihdeuutinen 08.12.2018 klo 17.00

Enää 5 tuntia elokuvaan The Avengers Vain Nelosella. Avengers: Endgame sai eilen nimen ja ensimmäisen trailerin. Masentuneiden sankareiden näkökulmasta Thanos teki juuri sen, minkä hän lupasi, mutta leffasarjan lupaukset ovat vähän niin ja näi... Lue lisää

2 kommenttia


''Jos metsään haluat mennä nyt'', tuumaavat Abzûn tekijät seuraavalla teoksellaan

Peliuutinen 08.12.2018 klo 14.00

Meren syvyyksiin sukeltaneella Abzûlla huomiota herättänyt Giant Squid -studio paljasti The Game Awardsissa seuraavan luomuksensa. The Pathless vie pelaajan tekijöille tyypillisten tunnelmien äärelle, joskin tällä kertaa miljöönä nähdään vehreä met... Lue lisää

0 kommenttia


Sega tarjoaa ilmaisen mahdollisuuden nujertaa natseja sankariseurassa

Peliuutinen 08.12.2018 klo 11.00

Mikäli Steam-kirjastossa on sotaisan strategian mentävä aukko, virheen voi korjata viikonlopun ajan tyystin ilmaiseksi. Sega tarjoaa kesällä viisi vuotta täyttänyttä Company of Heroes 2:ta omaksi veloituksetta. Toisen maailmansodan itärintaman t... Lue lisää

0 kommenttia


Videoarvostelu: Tesla vs. Lovecraft tykittää Cthulhu-möröt hauskassa twin stick -räiskeessä

Peliuutinen 08.12.2018 klo 09.00

Tampereelta kajahtaa isoja sanoja, suuria laukaustenryöpsähdyksiä sekä muinaisten jumalten epäpalvontaa. Vanha kunnon kauhumaakari Lovecraft näet koettaa kutsua jumalia maan päälle tekemään selvää ihmiskunnasta, mutta ei hätää, keksijänero Tesla t... Lue lisää

2 kommenttia


Kimi Räikkönen tyylikkäänä Pietarissa - 'From Russia with love'

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 22.31

F1-sarjan kärkikolmikko palkitaan Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintogaalassa Pietarissa. Mukana on myös Ferrarin Kimi Räikkönen, joka on kauden loppupisteissä kolmantena. Kimim ja Minttu ovat lisänneet someen tyylikästä juhlakuvaa. Ku... Lue lisää

0 kommenttia


Westeros joko jäätyy tai palaa tuhkaksi: uusi Game of Thrones -härnäke

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 22.30

Symbolisten trailereiden arvo on helppo kyseenalaistaa, mutta allekirjoittaneen pipo nousee tälle videolle, joka muistuttaa iskevästi, mikä on saagan alkuperäinen nimi ja mille logiikalle kaikki on koko ajan rakentunut. Tulen ja jään laulu kertoo poh... Lue lisää

0 kommenttia


PS Storen joulualessa kakkoskierros - Kratos ja Lara pikakampanjan ykköstähtinä

Peliuutinen 07.12.2018 klo 22.00

Kuten viikko sitten uutisoimme, PS Storen joulualet käydään tänä vuonna viikonloppuerinä. Tämän vuoden kakkoskierros on käynnissä nyt, ja vaikka tarjoustavaraa riittää niin kauan kuin vain halukkaita piisaa, hankintapäätös täytyy tehdä maanantaihin... Lue lisää

0 kommenttia


Deadpool on vesitetty Disney-diilin vuoksi? Joo, sanoo uusi mainos

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 21.32

Once Upon a Deadpool on matalan ikärajan versio elokuvasta Deadpool 2. Uusi mainos on niin lyhyt ja ytimekäs, että sitä on turha tämän enempää alustaa. Sama pidempänä versiona. Monikin koomikko tahtoisi olla ninja samasta syystä kuin he ovat koo... Lue lisää

0 kommenttia


Näin upeana Janni Hussi lähti viettämään treffi-iltaa

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 20.49

Fitness-hahmo Janni Hussin ja Hjallis Harkimon pojan Joelin rakkaussuhteesta on huhuttu jo parin kuukauden ajan. Jokin aikaa sitten Janni matkusti Karibialle (St. Maarten) - "sattumalta" samoihin aikoihin samaan paikkaan saapuivat Joel Harkimon j... Lue lisää

0 kommenttia


Super Smash Bros. Ultimaten ensimmäinen lisäsoturi on värikäs Persona

Peliuutinen 07.12.2018 klo 20.00

Tänään Switchille julkaistu Super Smash Bros. Ultimate pitää katsetta jo tukevasti tulevassa. The Game Awards -gaalassa paljastettiin teoksen ensimmäinen lisäsisältösoturi. Tekijätiimin hihasta paljastui ässän sijasta Jokeri. Persona 5 -sarjasta... Lue lisää

0 kommenttia


Oscar-gaala menetti taas juontajan homofobisten kommenttien vuoksi

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 20.00

Ohjaaja Brett Ratner aikoi tuottaa 84. Oscar-gaalan ja hänen komediansa Tower Heistin tähti Eddie Murphy aikoi juontaa sen. Kumpikin jäi pois, kun Ratner möläytti "harjoittelu on hinteille" markkinoidessaan Tower Heistiä. Hän päätyi myös pyytelemään ... Lue lisää

4 kommenttia


Uudet sankarit, vanhat värit: Men in Black International ensimmäisissä kuvissa

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 19.05

Men in Black International sai virallisen nimensä äskettäin ja liikkeellä on nyt myös pari kuvaa. Kesällä valmistuva sci-fikomedia on itsenäinen jatko-osa alkuperäiselle trilogialle Jurassic Worldin hengessä. Will Smith ja Tommy Lee Jones eivät ole m... Lue lisää

0 kommenttia


Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Peliarvostelu 07.12.2018 klo 18.25

Pokémon Go oli ensimmäinen Pokémon-sarjan teos johon ikinä tutustuin. Aloitin virtuaalisten hahmojen metsästämisen heti, kun se vain Suomessa oli mahdollista. Kesä 2016 meni pihalla kirmatessa ja pokémonien perässä juostessa. Sitten tuli talvi, näpit... Lue lisää

0 kommenttia


Kaikki päättyy (mutta universumi porskuttaa): tältä näyttää Avengers: Endgame

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 18.20

Avengers: Endgame huipentaa kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan, jossa tuhottiin juuri puolet maailmankaikkeuden elävistä olennoista. Ensimmäinen traileri tekee terveen valinnan ja panostaa mököttäviin sankareihin. Eeppistä jytkettä ehditää... Lue lisää

0 kommenttia


Ihan kuin ikkunasta ulos katsoisi - PUBG saa lunta tupaa tänään

Peliuutinen 07.12.2018 klo 18.00

Tätä kirjoitettaessa ulkona on hieman lunta, mutta eiköhän tilanne taas pian muutu - riippuen toki, missä päin Suomea uutista lueskelee. Mikäli säätila on pimeä ja sateinen, lunta tupaan saa tänään PlayerUnknown's Battlegroundsin uudessa Vikendi-ka... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: uskot Cumberbatchin pervoilleen Ruotsissa, mutta tekikö hän hyvääkin?

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 17.00

Enää 5 tuntia elokuvaan Viides valta Vain Nelosella. Benedict Cumberbatch näyttelee Wikileaksin perustajaa Julian Assangea, joka oli otsikoissa viimeksi eilen. Tuoreen uutisen mukaan Assange voi viimein poistua Ecuadorin Lontoon suurlähetystös... Lue lisää

0 kommenttia


Ensimmäiset pelit nyt ostettavissa Epic Games Storesta

Peliuutinen 07.12.2018 klo 16.00

Eilen kerroimme siitä, kuinka Epic Gamesin uusi kauppapalvelu vastaa Steamin ylivaltaan tarjoamalla pelintekijöille paksumman siivun pelien tuotoista. Nyt ensimmäiset kaupassa myytävät pelit on julkistettu ja kauppa on nyt avattu. Ashen / A44 an... Lue lisää

1 kommentti


Tales from the Loop - häikäiseviä scifi-muistelmia vaihtoehtoiselta 1980-luvulta

Viihdeartikkeli 07.12.2018 klo 14.55

Ruotsalainen Simon Stålenhag on tieteiskirjailija ja -taiteilija hämmästyttävimmästä huikeuden yläpäästä. Jokseenkin sattumalta käsiini etsiytyneet Stålenhagin Tales from the Loop -tarinat näet iskivät nerokkaan science fictionin ja tarinankerronna... Lue lisää

0 kommenttia


Liigavahti-sovellus nappasi kultaa

Viihdeuutinen 07.12.2018 klo 14.39

Telian Liigavahti-sovellukselle kultaa Paras Mobiilipalvelu 2018 -kilpailussa. Lähes 35 000 aktiivista käyttäjää reilussa kuukaudessa saavuttanut Telian Liigavahti-applikaatio palkittiin ajanvietepalvelut-kategorian voittajaksi. Kilpailuraadin muk... Lue lisää

0 kommenttia


Onko se... onko se? Kyllä se on - Dragon Age 4:ssä mukana tuttu hahmo

Peliuutinen 07.12.2018 klo 14.00

Kuten odotettua, Bioware julkisti The Game Awards -tapahtumassa Dragon Age 4:n. Ja kuten oletettua, julkistus oli vielä hyvin pintapuolinen ja lyhyt. Yllätys oli sen sijaan vanhan tutun hahmon paluu: mukana on Dragon Age: Inquisitionin Solas (#D... Lue lisää

1 kommentti


Tampereen IDDQD-Peliklubi houkuttelee pelaajia lauantaina 8.12.

Peliuutinen 07.12.2018 klo 13.12

Tamperelainen pelibaari ZBase järjestää lauantaina 8.12. toivottavasti kantavaksi perinteeksi muodostuvan IDDQD-peliklubin, nyt toista kertaa ikuna. Yhdellä sisäänpääsymaksulla pääsee pelaamaan kaikkia paikan pelejä ja osallistumaan lasersotaan nii... Lue lisää

0 kommenttia


Obsidianin uusi roolipeli matkaa galaksin reunimmaisiin maailmoihin

Peliuutinen 07.12.2018 klo 13.00

Obsidianin uudesta roolipelistä lupailtiin julkistusta The Game Awards -tapahtumassa ja näin myös kävi. Pelin nimi on The Outer Worlds ja kyseessä on scifi-teemainen yksinpelattava roolipeli. Klassiselta scifiltä kuulostavassa juonessa pelaaja herä... Lue lisää

7 kommenttia


Nyt tarkenee! JVG on NHL 19:ssä myös pelihahmoina, räppikaksikon tiimillä kovat vastukset

Peliuutinen 07.12.2018 klo 12.30

Aika jännää Suomi-spessua Änäriin: EA SPORTS on mallintanut JVG:n Jaren ja Ville Gallen pelihahmoiksi NHL 19 -peliin - päivitys julkaistiin tänään kello 12. Lätkäfaneina tunnetut muusikot ovat globaalisti esillä NHL Pro-AM -pelimuodossa, mutta ... Lue lisää

1 kommentti


Psychonauts 2 varmisti ensi vuoden julkaisun uudella trailerilla

Peliuutinen 07.12.2018 klo 12.00

Kulttiklassikko Psychonautsin jatko-osaa on odotettu hartaasti ja viime yönä varmistui, että se saapuu vuonna 2019. Samalla saatiin myös pelaamista esittelevä traileri. Meno on taas mystistä ja kummaa - ja kaiken keskipisteessä on jälleen vanha tut... Lue lisää

0 kommenttia


Anthemin TGA2018-traileri näyttää todella komealta

Peliuutinen 07.12.2018 klo 11.00

Viime yön pelijulkistustulvaa puretaan vielä koko tämä päivä. Yksi ennakkoon tiedetyistä julkistuksista oli Anthem-pelin uusi traileri, eikä se varmasti peliä odottavia pettänyt, vaikka olisi voinut pidempikin olla - sekä sisältää reilummin pelikuv... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova