Tuorein sisältöVain otsikot

Kaipaatko XCOMiisi moottorisaha-aseita? Gears Tactics ratkaisee ongelmasi

Peliuutinen 13.12.2019 klo 11.00

The Game Awardsissa näytettiin lisää kuvaa uusimmasta Gears of Wars -pelisarjan sivupolusta, joka on taktinen toimintastrategiointi Gears Tactics. Uuden trailerin myötä vahvistui, että inspiraatiota on haettu XCOM-puolelta, mikäs siinä. Tarina sijo... Lue lisää

0 kommenttia


Jonne Aaron keväällä konserttisalikiertueelle

Viihdeuutinen 13.12.2019 klo 10.24

Jonne Aaron nähdään pitkästä aikaa konserttisaleissa ensi keväänä. Kiertue alkaa Espoon Sellosalista 22.2. ja päättyy Turun Logomoon 18.4. Seitsemän salia käsittävällä Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoj... Lue lisää

0 kommenttia


The Game Awards -palkitut: vuoden peli ja eniten palkintoja kahminut yllättivät

Peliuutinen 13.12.2019 klo 10.22

The Game Awards on noussut "pelien Oscar-gaalaksi", vaikka hyvin eri konseptilla mennäänkin. Pelintekijät kuitenkin arvostavat palkintoja ja tänä vuonna oli mukana taas muutamia yllätyksiäkin. Vuoden peli -pystin vei Sekiro: Shadows Die Twice (joll... Lue lisää

4 kommenttia


Kyllä, Xbox Series X:n voi pistää vaakatasoon - ohjaimessa pieniä muutoksia

Peliuutinen 13.12.2019 klo 10.11

Viime yön monista julkistuksista isoin uutispommi oli se, että Microsoft julkisti seuraavan konsolinsa nimen ja ulkoasun jo näin vuotta ennen kuin se saapuu kauppoihin. Aiemminhan Microsoftin pelipomo Phil Spencer oli twiitannut, että hän käyttää u... Lue lisää

7 kommenttia


Tampereen Blockfestin kaikki lipputyypit nyt myynnissä

Viihdeuutinen 13.12.2019 klo 09.54

Tampereen Ratinan stadionilla ja ympäröivän Ratinnaniemen alueella jälleen elokuussa järjestettävän Blockfestin liput ovat nyt myynnissä sekä Tiketissä että Ticketmasterissa. Saatavilla on kaikki loput liput - myös päiväkohtaiset sekä ennakkomyyn... Lue lisää

0 kommenttia


Gwen Stefani ja Pori Jazz mainittu samassa lauseessa

Viihdeuutinen 13.12.2019 klo 09.46

Yhdysvaltalainen supertähti Gwen Stefani esiintyy Pori Jazzissa perjantaina 17. heinäkuuta 2020. Laulaja, muoti-ikoni ja tuottaja Gwen Stefani nousi maailmanlaajuiseen suursuosioon 1990-luvulla No Doubt -yhtyeen laulajana. Vuonna 2004 Stefani alo... Lue lisää

0 kommenttia


TGA: Jatko-osia pukkaa: Bravely Default II ja The Wolf Among Us 2

Peliuutinen 13.12.2019 klo 07.30

The Game Awards oli erittäin täynnä julkistuksia ja trailereita uusista isoista peleistä mutta joukossa oli myös muutamia vähän pienempiä mielenkiintoisia pelejä, mukaan lukien nämä kaksi jatko-osaa. Näistä ensimmäinen on yllätyksenä julkiste... Lue lisää

0 kommenttia


TGA: Uusi Fast & Furious Crossroads peli kaahaa ulos ensi vuoden toukokuussa

Peliuutinen 13.12.2019 klo 07.05

Aikoja sitten fysiikan lakien seuraamisen ohessa kaikki yhteydet katukisaamiseen taakse jättänyt Fast & Furious -elokuvasarja saa ihka uuden pelin ensi vuoden toukokuussa nimeltään Fast & Furious Crossroads. Pelin trailerin The Game Awards -ta... Lue lisää

1 kommentti


TGA: Remedyn ex-toimitusjohtajan uusi pelistudio Redhill Studios näytti ensimmäisen trailerin uudesta pelistään

Peliuutinen 13.12.2019 klo 06.05

Remedyn entisen toimitusjohtaja Matias Myllyrinteen uusi pelistudio Redhill Games esitti ensimmäisen teaser-trailerin tulevasta Nine to Five -pelistään. Redhill Games koostuu pelinkehittäjistä, jotka ovat työskennelleet Remedyn pelien lisäksi muu... Lue lisää

1 kommentti


TGA: Dishonored ja Prey -pelien tekijöiden uusi roolipeli Weird West vie pelaajat astetta oudompaan villiin länteen

Peliuutinen 13.12.2019 klo 05.40

Pelinstudio WolfEye esitteli The Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen trailerin tulevasta Weird West -roolipelistään. Vaikka pelistudio on uusi ja Weird West on sen ensimmäinen peli, studion perustajat eivät kuitenkaan ole ensikertaa liikkeel... Lue lisää

0 kommenttia


TGA: Godfall on Playstation 5 -konsolin uusi yksinoikeuspeli

Peliuutinen 13.12.2019 klo 05.15

Myös Sonyn ensi vuonna ilmestyvä Playstation 5 -konsolille esiteltiin sen ensimmäinen yksinoikeuspeli tänään The Game Awards -tapahtumassa. Peli on nimeltään Godfall ja sen kehityksestä vastaa Counterplay Games, joka on aiemmin tehnyt ilmaisen... Lue lisää

3 kommenttia


TGA: Ninja Theory työstää Hellblade-jatko-osaa yksinoikeudella Xbox Series X -konsolille

Peliuutinen 13.12.2019 klo 04.45

Microsoft julkisti uuden Xbox-konsolin nimen ohella myös jatko-osan Ninja Theoryn kehuja (esimerkiksi täydet 5 tähteä V2.fi:n Matiaksen arvostelussa) keränneelle Hellblade: Senua's Sacrifice -pelille. Uusi peli on nimeltään Hellblade II: Senua... Lue lisää

0 kommenttia


TGA: Microsoftin seuraavan sukupolven konsoli on nimeltään Xbox Series X

Peliuutinen 13.12.2019 klo 04.25

The Game Awards tiputti ensimmäisen ison yllätyksensä, eikä kyseessä suinkaan ollut se, että Death Stranding voitti palkinnon parhaasta pelimusiikista. Microsoftin Project Scarlett -nimellä tunnettu seuraavan sukupolven konsoli on nyt saanut ... Lue lisää

1 kommentti


Loppuvuoden isoimmat pelipippalot alkavat - katso suora lähetys täältä nyt

Peliuutinen 13.12.2019 klo 03.00

Perinteisesti täynnä "World Premiere" -trailereita, pieniä ja isompia julkistuksia - sekä tietenkin tämän vuoden pelien parhaimmiston palkitsemista oleva The Game Awards alkaa juuri nyt! Sen voi katsoa alta, mikäli uni ei maita tai aamulla ei o... Lue lisää

0 kommenttia


Kylo Ren oppii jotakin hyytävässä Star Wars: The Rise of Skywalker -näytteessä

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 23.45

Kirjoitinko, että Star Wars: The Rise of Skywalker saapuu nettiin sekunti kerrallaan? Nyt puhumme jo minuuteista. Suomen ensi-iltaan on vajaa viikko, joten kukin toivottavasti tuntee makunsa ja tietää, ovatko mainokset hauska osa matkaa vai pilaavatk... Lue lisää

1 kommentti


Turmion Kätilöt nosteessa, loppuvuoden keikkoihin iski 'loppuunmyyty'-ilmiö

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 23.13

Turmion Kätilöt suuntaa vuoden kuluttua Euroopan kierrokselle Nightwishin kanssa. Luvassa on suurempia keikkapaikkoja, jotka ovat varmasti tukossa porukkaa. Tukossa näyttävät olevan myös Turmion Kätilöiden loppuvuoden keikat: peräti kolme keikkaa ... Lue lisää

0 kommenttia


Aikainen joululahja Sega-faneille! Katso täältä Sonic Adventures-pelistä inspiraation saanut lyhytanimaatio

Peliuutinen 12.12.2019 klo 23.00

Sega antoi faneilleen aikaisen joululahjan julkaisemalla hauskan Sonic Adventures -peliin kytkeytyvän lyhytanimaation. Animaatio on nimeltään Chao in Space ja se viittaa alkuperäisessä Sonic Adventures -pelin kaupunkikentissä esiintyneisiin s... Lue lisää

0 kommenttia


Chernobyl 4/5: hyviä uutisia, jos se ramaisee, kun koirat selviävät aina katastrofielokuvista

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 23.00

Jakso 4: The Happiness of All Mankind Se on taas sielukasta matematiikkaa, kun 80-luvun 80-vuotias neukkumummo listaa kokeneensa kaiken 1900-luvun paskan, jolloin se ei niin kiinnosta, jos ydinvoimala posahtaa, tai nuorukainen uhkaa taas niskal... Lue lisää

0 kommenttia


Grammy-voittajan karmea kohtalo, sairaus vahingoittaa kuuloa: 'suunnittelin itsemurhaa'

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 21.32

Huey Lewis and the News -yhtye teki 80-luvulla hitin jos toisenkin mutta nykyään 69-vuotias Huey Lewis koki kovia saatuaan diagnoosin kuulo-ongelmistaan. Muusikolla todettu Ménièren tauti aiheuttaa kuuloaistin heikkenemistä, kohtauksittaista huima... Lue lisää

1 kommentti


Unohtakaa Emma-ehdokkuudet. JVG saa tärkeämmän kunnianosoituksen ja pääsee jälleen uusimpaan NHL-peliin

Peliuutinen 12.12.2019 klo 21.00

Kuka jostain Emma-ehdokkuuksista välittää, kun EA Sports on ilmoittanut lisäävänsä jälleen tämän vuoden NHL 20 -peliin pelattaviksi hahmoiksi suomalaisen musiikkiduo JVG:n. Lätkäfaneina tunnetut Jare Brand ja Ville Galle tekivät viime vuonna ... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen pelimuseo loihe esittelemähän Kalevalaa peleissä

Peliuutinen 12.12.2019 klo 18.51

Suomen pelimuseossa museokeskus Vapriikissa Tampereella avataan perjantaina 13.12. uusi pienoisnäyttely, Pelien Kalevala. Näyttely esittelee läpileikkauksia pelimaailman ja kalevalaisen kulttuuriperinnön yhtymäkohdista yli sadan vuoden ajalta. P... Lue lisää

0 kommenttia


50-vuotista taivaltaan juhlistavalta Judas Priestiltä lievästi yllättävä ilmoitus

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 16.41

Judas Priest juhlii 50-vuotista taivaltaan kiertueella. Siis 50 vuotta! Yllättäen Rob Halford lupailee myös uutta studioalbumia. Bostonilaisen WAAF-radioaseman haastattelussa Halfrod toteaa bändin valmistautuvan vuoden vaihtuessa aloittamaan uu... Lue lisää

1 kommentti


Captain American DC-version naisversiolla on kosminen sauva: Stargirl-traileri

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 16.40

DC:n sarjakuviin perustuva tv-sarja Stargirl aloittaa keväällä. Yhdysvalloissa ensiesitys on DC Universe -palvelussa, minkä jälkeen jaksot ilmestyvät nopeasti myös The CW -kanavalle, joka on Arrowverse-jatkumon koti. Stargirl tähän tietoon debytoi Ar... Lue lisää

0 kommenttia


The Game Festival tarjoaa kahden vuorokauden ajan pelailtavaa

Peliuutinen 12.12.2019 klo 16.02

The Game Awards -tapahtuma järjestetään ensi yönä ja sitä ennen tänä iltana klo 20 alkaa tapahtumaan liittyen The Game Festival. Siitä eteenpäin kahden vuorokauden ajan Steamissa on tarjolla testattavia pelidemoja seuraavista peleistä: System Sh... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen raskain juhannusfestari julkisti pari ulkomaan nimeä

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 15.54

Suomen raskain juhannusfestari, Kauhajoen Nummirock, vahvistaa pari ulkomaan nimeä. Festivaalin joulukalenteri on paljastanut nimet Brothers of Metal sekä Borknagar. Nummirock juhlitaan seuraavan kerran 17.6. - 20.6.2020. ... Lue lisää

0 kommenttia


Keanu Reeves palaa Neoksi ja John Wickiksi samana päivänä

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 14.30

The Matrix 4 on valinnut ensi-iltapäivän: 21. toukokuuta 2021. Se on sama päivä, jolloin John Wick: Chapter 4 valmistuu. Kumpikin on korkean ikärajan toimintaelokuva. Kumpikin on sarjansa neljäs osa. Kumpaakin tähdittää Keanu Reeves. Melko suurella... Lue lisää

2 kommenttia


John Boyega teki Mark Hamillit eli tylytti Star Wars: The Last Jediä ja puhui ohi suunsa

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 13.20

John Boyega näyttelee Finniä tähän tietoon viimeistä kertaa elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker. Hypebeast-haastattelussa hän kuvailee matkaa antoisaksi ja hauskaksi, mutta myös stressaavaksi. "The Force Awakens oli mielestäni alku varsi... Lue lisää

1 kommentti


Forza Horizon 4:ään lisätään tänään vauhdikas 72 pelaajan battle royale -kisailu

Peliuutinen 12.12.2019 klo 13.00

Forza Horizon 4 saa tänään The Eliminator -nimisen 72 pelaajan battle royale -pelitilan. 72 autoilijaa aloittaa hurjastelun pitkin Iso-Britanniaa vuoden 1965 Mini Coopereilla, mutta matkan varrella on mahdollista saada parempia autoja Car Dropse... Lue lisää

0 kommenttia


Sotaan rynnistystä & yksityinen hevonen: viimeinen The Witcher -traileri

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 12.34

Netflix ja kumppanit vaikuttavat lisänneen mainosten määrää kilpailun kiristyessä, joten on kohteliasta ilmoittaa, mikä on viimeinen traileri viikkoa ennen ensi-iltaa (ennustan, että lisää vilkaisuja kulisseihin on tulossa). Edelliset videot eli hahm... Lue lisää

0 kommenttia


Provinssi vahvistui kotimaisilla nimillä

Viihdeuutinen 12.12.2019 klo 11.30

25.6 - 27.6.2020 juhlittava Provinssi vahvistuu. Kotimaisista nimistä tapahtumassa nähdään ainakin Apulanta, Ruusut, Sanni, Maustetytöt, Olavi Uusivirta, Insomnium, Kolmas Nainen, Erin, Gettomasa ja Gasellit. Aikaisemmin julkistettuja nimiä ov... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova