Tuorein sisältöVain otsikot

Evil Dead -legenda Sam Raimi ohjaa jälleen kauhuelokuvan

Viihdeuutinen 19.10.2019 klo 19.45

Kun Drag Me to Hell valmistui 2009, sanamuoto oli se, että Evil Dead -mies Sam Raimi on vihdoin palannut kauhun pariin. Sen jälkeen hän ei ole ohjannut muita elokuvia kuin Mahtava Oz -fantasian, josta tuli floppi tai vähintään pettymys. Tuottajana hä... Lue lisää

0 kommenttia


Dwayne "The Rock" Johnsonin nuoruuskuva hämmentää: isokokoista karjua epäiltiin koulussa peitepoliisiksi

Viihdeuutinen 19.10.2019 klo 18.49

Dwayne "The Rock" Johnson (47) on lisännyt someen hämmentävän kuvan nuoruudestaan - Johnson näytti aikuiselta karjulta jo 15-vuotiaana! 190-senttinen nuori mies herätti kummastusta muutettuaan Havaijilta Nashvilleen - koulussa Johsonia luultiin ku... Lue lisää

0 kommenttia


Kaunein yö niistää spaghettiin: pidempi Kaunotar ja Kulkuri -traileri

Viihdeuutinen 19.10.2019 klo 18.27

Suosituin YouTube-kommentti sanoo sen, mille etsinkin sanoja: "EI ENÄÄ DISNEY-UUSINTOJA mutta tämäpä näyttää söpöltä". Uusi Kaunotar ja Kulkuri eli Lady and the Tramp virallisesti ei yritä tienata miljardia dollaria, toisin kuin ne muut uusinnat. ... Lue lisää

0 kommenttia


Venom kohtaa Carnagen ohella neiti Moneypennyn, eli Shriekin näyttelijä löytyi

Viihdeuutinen 19.10.2019 klo 17.43

Aiemmin tällä viikolla juoruttiin, että Carnagen rakastajatar Shriek on mukana elokuvassa Venom 2. Roolista neuvottelee nyt Naomie Harris. Hän sai Oscar-ehdokkuuden elokuvan Moonlight johdosta ja hänet tunnetaan myös Daniel Craigin Bond-elokuvien nei... Lue lisää

0 kommenttia


Tanssipeli Just Dance 2020 saa uuden pelimuodon sarjan 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi

Peliuutinen 19.10.2019 klo 17.00

5. marraskuuta kauppoihin saapuva tanssipeli Just Dance 2020 saa heti julkaisun yhteydessä uuden pelimuodon sarjan 10-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. All-Stars -muoto yhdistää 10 ikonisinta kappaletta Just Dance -sarjan 10 vuotisen historian ajalta... Lue lisää

0 kommenttia


Halloween saapuu myös osaksi Mortal Kombat 11:sta

Peliuutinen 19.10.2019 klo 14.00

Halloween se tulla jolkottaa ja saapuu myös osaksi Mortal Kombat 11:sta. Pelaajille tarjoillaan mahdollisuus ostaa Masquerade Skin Pack eli ulkoasupaketti. Lisäksi pelattavaksi saapuu Halloween-tapahtuma, joka alkaa 25. lokakuuta ja päättyy 1. marr... Lue lisää

0 kommenttia


Lontoon Pokémon Centerin avajaispäivä sai aikaan pitkät jonot

Peliuutinen 19.10.2019 klo 11.00

Samalla kun Suomessa jonotetaan Mall of Tripla -kauppakeskukseen, on myös Lontoossa nähty pitkiä jonoja. Eilen auenneen Lontoon Pokémon Centerin avajaiset herättivät kiinnostusta niin paljon, että shoppailijoista koostunut jono kiemurteli pitkin We... Lue lisää

0 kommenttia


Aaron "bitch" Paul ja bitch-sanan historia Breaking Badissa

Viihdeuutinen 19.10.2019 klo 00.30

Aaron Paulin näyttelemä Jesse Pinkman tykkää sanoa "bitch" sarjassa Breaking Bad. Paul on valitellut, että häntäkin kutsutaan "nartuksi" vielä vuosia sarjan päättymisen jälkeen. Sarjaa jatkavan El Camino -elokuvan kunniaksi Paul paneutuu Jessen m... Lue lisää

0 kommenttia


Marvelin Thor sairastuu rintasyöpään. Mahdollisesti.

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 23.50

Jane Fosterista tuli naispuolinen Thor sarjakuvissa ja sama tapahtuu vuoden 2021 elokuvassa Thor: Love and Thunder. Natalie Portman jatkaa Fosterina. Elokuvassa esiintyy myös alkuperäinen Thor Chris Hemsworth. Sarjakuvissa tapahtui sellaistakin, e... Lue lisää

0 kommenttia


Dark Crystal 1-6: suuttuuko Thurnberg, jos ostan vain ne, jotka tarvitsen?

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 23.00

The Dark Crystal: Age of Resistance Kausi 1: Jakso 6 - By Gelfling Hand... Tilaisuus avoimelle pieruhuumorille jää käyttämättä, kun perheensä pettänyt nuori kuningatartonttu istahtaa ensi kertaa valtaistuimelle ja se räjähtää, koska tuolin alle... Lue lisää

0 kommenttia


Kanadalainen Grammy-ehdokkaana ollut artisti kuvasi videon Lapin maisemissa

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 22.23

Suomi ja Lappi kauhoo jälleen mainetta ja kunniaa. Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen etsi Lapin eksotiikkaa elokuussa Ruka-Kuusamossa. Artisti nauhoitti Suomessa live-version The Sound -kappaleesta ja kuvasi videon pohjoisen järvi... Lue lisää

0 kommenttia


Google Stadian ohjain toimii langattomasti vain Chromecast Ultran kanssa

Peliuutinen 18.10.2019 klo 22.00

Ajattelitko, että pelaisit Google Stadialla pelejä langattomasti esimerkiksi puhelimella käyttäen Stadia-ohjainta? Tämä ei tule kuuloonkaan, sillä tuoreen tiedon mukaan ohjain on käytettävissä langattomasti ainoastaan Chromecast Ultran kanssa. Ohja... Lue lisää

0 kommenttia


Rillit huurussa -tähdellä työn alla lukuisia projekteja

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 21.45

Rillit huurussa -tähti Jim Parsons ei ole jäänyt lepäilemään ja nauttimaan sarjan tuomista miljoonista - miehellä on työn alla useita projekteja. Parsons ja Todd Spiewak omistavat tuotantoyhtion nimeltään That's Wonderful Productions. Parsons on ... Lue lisää

0 kommenttia


Activision kertoo ettei Call of Duty: Modern Warfare sisällä maksullisia loottilaatikoita

Peliuutinen 18.10.2019 klo 20.00

Ensi viikolla julkaistavasta Call of Duty: Modern Warfaresta on kerrottu lisätietoja, jotka koskevat pelin sisäisiä ostosmahdollisuuksia. Eurogamerin uutisen mukaan Activision on kertonut, että loottilaatikot eivät ole osa peliä. Myös maksullinen S... Lue lisää

0 kommenttia


Janni Hussi on nyt virallisesti prätkähiiri

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 19.41

Janni Hussi ja Joel Harkimo aloittivat treffailun vuosi sitten - tunteet roihahtivat kuulemma kaksipyöräisen kyydissä: "Rakkaus syttyi moottoripyörän selässä. Kummastakin tuntui niin hyvältä, että mietimme, että hittojakos tässä jarruttelemaan", Jann... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy Osbournen poika Jack paljastaa henkisen syöksykierteensä syvyyden - äidin syöpä ajoi itsetuhoiselle tielle

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 19.05

Ozzy Osbournen poika Jack (33) on paljastanut äitinsä Sharonin sairastaman syövän ajaneen miehen henkisesti mustaan kuiluun - Jack mietti jopa itsemurhaa. Vuonna 2002 Sharon Osbournella todettiin paksusuolen syöpä. Jack on puhunut asiasta '... Lue lisää

0 kommenttia


Ennätystason tornado tuhoaa kaiken paitsi Ben Affleckin

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 18.15

Ben Affleck tähdittää elokuvaa Falling to Earth, joka perustuu Kate Southwoodin kiiteltyyn romaaniin, jolle Southwood väsäsi jatkoakin. Affleck saattaa myös ohjata, mutta siitä neuvotellaan vielä. Affleck näyttelee herra Paul Gravesia. Graves elää... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt näyttää hyvältä Star Wars -peliltä: 8 minuuttia pelikuvaa Jedi: Fallen Orderista

Peliuutinen 18.10.2019 klo 18.01

EA on antanut Star Wars Jedi: Fallen Order ennakkoon testanneille toimittajille (kuten USGamer) luvan julkaista 8 minuuttia uutta pelikuvaa. Videopätkä löytyy alta, mutta USGamer kehuu erityisesti pelin taisteluita ja kertoo, että peli tuntuu M... Lue lisää

2 kommenttia


Code Vein

Peliarvostelu 18.10.2019 klo 17.41

Jokainen pelialaa uudistanut suurteos on synnyttänyt karmivan kasan klooneja. 90-luvulla kaikkia ensimmäisen persoonan ammuskeluita kutsuttiin Doom-klooneiksi, Call of Duty: Modern Warfare vakiinnutti modernit raideräiskinnät ja Minecraft esitteli pi... Lue lisää

4 kommenttia


Star Warsin John Boyega tähdittää Netflixin kloonisci-fiä

Viihdeuutinen 18.10.2019 klo 17.15

Star Wars -tähti John Boyega on kiinnitetty elokuvaan They Cloned Tyrone, jonka tuottaa Netflix. "He kloonasivat Tyronen" on se selkein vihje juonesta. Leffaa kuvaillaan sci-fiksi, viihteelliseksi rikosmysteeriksi ja elokuvien Friday ja Get Out he... Lue lisää

0 kommenttia


Rautainen vaara taivaanrannassa! Kotimainen Iron Danger esittelee taisteluaan

Peliuutinen 18.10.2019 klo 16.25

Action Squad Studios heitti toimitusta sähköpostilla kertoen, että Daedalic Entertainmentin kanssa on saatu solmittua julkaisopimus sekä Iron Danger -pelistä että sarjakuvasta. Aikamanipulaatiota sisältävä Kalevalasta ammentava taktinen taisteluroo... Lue lisää

2 kommenttia


Fingerpori

Viihdeartikkeli 18.10.2019 klo 15.00

Sarjakuvahan on 2000-luvun Kalevala. Pertti Jarla on koonnut kielen kaksimielisyydet ja keksimällä keksityissä erikoisuuksissakin on poskia kuumottavaa henkeä. Fingerporiin sopivasta huumorista raportoidaan Jarlalle, jottei kilpailu tahraa kansalli... Lue lisää

5 kommenttia


Taas on ilmaista herkkua: Alan Waken päräyttävä sivupyrähdys ja Blade Runner -tähden cyberpunk-kauhu

Peliuutinen 18.10.2019 klo 14.19

Epic Games Store on tempaissut tällä viikolla hihastaan jälleen kaksi ilmaispeliä, joista molempia on kehuttu enemmän kuin vähemmän. Alan Wake's American Nightmare on itsenäinen pikkujatko Remedyn Alan Wakelle ja tunnelma on taas hyvin remedymä... Lue lisää

0 kommenttia


Missä viipyy V2.fi:n Borderlands 3 -arvio?

Peliuutinen 18.10.2019 klo 12.52

Borderlands 2 oli loistava peli. Jos puhutaan kavereiden kanssa jaettavista pelikokemuksista, kyseessä on aivan yksi lempikokemuksistani ikinä, kuten voit lukea arvostelustani täältä. Yhdeksi pelin vahvuuksista luettelin 6 vuotta sitten lähes moitt... Lue lisää

7 kommenttia


Rockstar julkaisi huikean trailerin Red Dead Redemption 2:n PC-versiosta

Peliuutinen 18.10.2019 klo 11.00

Julkistusta odotettiin pitkään ja nyt kun tiedetään, että Red Dead Redemption 2:n PC-versio julkaistaan 5. marraskuuta, on vain odoteltu lisätietoa siitä, kuinka tarkasti hevosen ruumiinosat on PC-pelaajille mallinnettu. Uusi traileri ei siihen ehk... Lue lisää

5 kommenttia


Uusin osa Inside Final Fantasy -videosarjaa kertoo kahdeksannen pelin taustoista

Peliuutinen 17.10.2019 klo 22.00

Square Enix on julkaissut uuden osan Inside Final Fantasy -videosarjaansa Youtube-kanavallaan ja se keskittyy ajankohtaisesti syyskuun alussa remasteroituun Final Fantasy VIII -peliin. Videolla pelin tekemisestä ja taustoista kertovat muun mua... Lue lisää

0 kommenttia


Fallout 76 pysyy autiona ensi vuoteen saakka, kun ei-pelaajahahmot peliin lisäävä Wastelanders-päivitys myöhästyy

Peliuutinen 17.10.2019 klo 20.00

Bethesdan pettymykseksi osoittautunut Fallout 76 on julkaisunsa jälkeen parantunut pikku hiljaa useiden päivitysten myötä, mutta odotetuin ei-pelaajahahmot peliin lisäävä Wastelanders-päivitys siirtyy tästä syksystä ensi vuoden puolelle. Pelin... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Cloud Alpha S

Viihdeartikkeli 17.10.2019 klo 17.22

HyperX on esitellyt Cloud Alpha -mallistoonsa ulkoisella USB-äänikortilla varustetun mallin. Miltä se kuulostaa? Tuote: HyperX Cloud Alpha S Hintaluokka: 130 euroa Lisätietoa: HyperX Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


Tämä erikoinen Xbox One X -konsoli päästää Taco Bellin tunnusomaisen bong-äänen

Peliuutinen 17.10.2019 klo 17.00

Microsoft on julkaissut erikoisversion Xbox One X -konsolista. Tällä kertaa kyseessä on yhteistyössä ravintolaketju Taco Bellin kanssa tehty laite. Pakettiin kuuluu Xbox One X -konsoli, Langaton Xbox Elite Series 2 -ohjain, konsolin pystytuki sekä ... Lue lisää

1 kommentti


Scifiä ja kauhua yhdistävä selviytymispeli Shadows of Kepler etsii kiinnostuneita joukkorahoittajia Kickstarterin kautta

Peliuutinen 17.10.2019 klo 14.00

Infinite Hole studio julkaisi tänään Kickstarter-kampanjan, jonka tarkoituksena on kerätä rahoitusta yhtiön tulevan pelin kehittämiseen. Shadow of Kepler on sci-fiä ja kauhua yhdistävä selviytymispeli, jossa kersantti Cooper joutuu kauheiden seikka... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova