Tuorein sisältöVain otsikot

Koronamuutoksia: Top Gun, Hiljainen paikka, Paavo Pesusieni, Kätyrit ja muuta

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 23.45

Monopoliaseman saavuttanut koronavirus määrää yksinään, milloin leffat saapuvat teattereihin. Tom Cruisen läpimurtoelokuvan myöhäinen jatko-osa Top Gun: Maverick siirtyy kesäkuulta joulukuulle. Hiljainen paikka osa 2 (A Quiet Place Part II) p... Lue lisää

0 kommenttia


Poisonin fanit ovat vakuuttuneita, että bändin vokalisti Bret Michaels on banaani - siis The Masked Singer -ohjelmassa

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 23.07

Poisonin fanit ovat vakuuttuneita, että bändin vokalisti Bret Michaels on banaani. Siis laulava banaani ohjelmassa "The Masked Singer". Banaanin esitys Lynyrd Skynyrdin klassikosta Sweet home Alabama kuultiin ohjelmassa keskiviikkona. Kuulos... Lue lisää

0 kommenttia


Merirosvopeli Sea of Thieves seilaa tiensä Steamiin

Peliuutinen 02.04.2020 klo 23.00

Raren ja Microsoftin merirosvoseikkailu Sea of Thieves seilaa seuraavaksi tietokoneella pelaavien riemuksi myös Steamiin. Aiemmin peli on ollut saatavilla vain Microsoft Storen kautta. Tekijät eivät kuitenkaan ole paljastaneet tarkempaa julkaisuaja... Lue lisää

0 kommenttia


Devs 2/8: perunajauhot on ristiinnaulittu, mr. Bond

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 2 Koetan arvostella mutkikkaan tarinan sanalla "meh" kuulostamatta tyhmältä. Supertietokone luo perunajauhoista kaikuja menneisyydestä, kuten Jeesuksen päivistä. Se, että 4K-laatu vaatisi lisää tehoa, vertautuu tieteilijöiden ... Lue lisää

0 kommenttia


Temptation Island Suomessa nähtiin yksi ohjelman historian rankimmista iltanuotioista

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 22.52

Temptation Island Suomessa on nähty yksi ohjelman historian rankimmista iltanuotioista. Josefin ja Karimin suhde kriisiytyy heti ensimmäisellä iltanuotiolla. Iltanuotiolta happea vetämään poistunut Josefin on sitä mieltä, että hänen iltanuotiov... Lue lisää

0 kommenttia


Putsaako Control pöydän? Katso BAFTA-palkintogaala täältä

Peliuutinen 02.04.2020 klo 21.23

Iso-Britannian BAFTA-palkinnot jaetaan aivan kohta - tietenkin virtuaalisesti. Jännitystä on kuitenkin pidetty yllä siten, että jokainen ehdolla ollut on nauhoittanut ennakkoon kiitospuheensa - tietämättä voittaako vai ei. Ennakkosuosikkeja ovat jä... Lue lisää

0 kommenttia


The Last of Us Part II:n julkaisu viivästyy koronaviruksen johdosta

Peliuutinen 02.04.2020 klo 21.22

Juuri julkaistun tiedon mukaan The Last of Us Part II:n julkaisu viivästyy koronaviruksen johdosta. Alun perin pelin piti ilmestyä toukokuun lopussa, mutta näin ei tule tapahtumaan. Julkaisua lykätään siihen asti, että maailmanlaajuinen pandemia la... Lue lisää

0 kommenttia


Metallica jälleen hyvällä asialla - 350 000 dollaria eniten apua tarvitseville

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 20.52

Metallica auttaa hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta heikompia ja vähäosaisia, joihin koronavirusepidemia on iskenyt erityisen kovaa. All Within My Hands -säätiön kautta Metallica antaa 350 000 dollaria jaettavaksi avustusjärjestöille kuten Feeding... Lue lisää

0 kommenttia


Koronaviruskaranteeni lisää television katselua - tässä ovat C Moren maaliskuun suosikit

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 20.29

Koronaviruskaranteeni on näkynyt selkeästi suomalaisten television katseluun käytetyssä ajassa. Suomalaiset katsoivat maaliskuussa televisiota noin 10 % edellisvuoden maaliskuuta enemmän. MTV:n kasvuvauhti oli kovempi (14 %) ja MTV3-kanavan katsel... Lue lisää

0 kommenttia


Pelialan yritykset lahjoittavat rahaa taisteluun koronavirusta vastaan - nyt mukaan Sony ja Rockstar Games

Peliuutinen 02.04.2020 klo 20.00

Useat yritykset ja yksityishenkilöt ovat asettuneet taistoon koronavirusta vastaan.Yksityishenkilöt ovat muun muassa valjastaneet tietokoneensa Standfordin yliopiston Folding@Home-projektiin, jossa ohjelma antaa laskettavaksi laskutoimituksia liitt... Lue lisää

0 kommenttia


Fanifiktioon voi aina luottaa: Cats sai pyllynreikänsä

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 18.05

Aprillipäivää ei tueta tässä maailmantilanteessa: tämä on normaali nettivitsi, joka julkaistiin päivää ennen aprillipäivää. YouTube-kanava XVP Comedy on lisännyt Cats-leffan kissoille perseenreiät. Video visualisoi huhun, jonka mukaan tällainen ... Lue lisää

0 kommenttia


Gearbox pienensi Borderlands 3:n kehittäjien bonuksia - kuhinaahan siitä syntyi

Peliuutinen 02.04.2020 klo 17.00

Gamesindustry.biz kertoo Gearboxin ilmoittaneen, että Borderlands 3:n kehittäjille on luvassa luvattua huomattavasti pienemmät bonukset. Uutinen ei saanut riemukasta vastaanottoa. Kotakun mukaan tekijöille oli luvattu jopa 100 000 dollarin bonus, m... Lue lisää

4 kommenttia


Megadethin Dave Mustainen videotervehdys - uutta luvassa niin tekstin kuin musiikin muodossa

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 15.31

Megadethin päämies Dave Mustaine työstää uutta kirjaa ja uusi Megadeth-levykin on vahvasti työn alla. Luonnollisesti kiertueelle lähdetään heti, kun koronavirus hellittää otettaan. Mustaine kertoi kuulumisiaan Megadethin YouTubeen lisätyllä videol... Lue lisää

0 kommenttia


Sony ei myy uusimpiakaan Call of Duty -pelejä venäläisille PS4-pelaajille

Peliuutinen 02.04.2020 klo 14.00

Gamesindustry.biz kertoo, ettei Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredia löydy PlayStation Storesta Venäjällä. Activision tai Sony ei ole tiedottanut varsinaisesta syystä, mutta asiaa aiemmin seuranneet saattavat sen arvata: 'No Russian' -tehtäv... Lue lisää

0 kommenttia


Fortnite-firma tarjoaa miljoonapalkkiota todisteista chatti-ohjelman maineen pilaamisesta

Peliuutinen 02.04.2020 klo 11.00

Polygon kertoo, että Epic Games tarjoaa miljoonan dollarin palkkiota sille, joka tarjoaa todisteita järjestelmällisestä lokakampanjasta firman omistamaa Houseparty-keskustelusovellusta kohtaan. Epic osti Housepartyn kesäkuussa 2019 ja sosiaalise... Lue lisää

0 kommenttia


Dplayn kautta runsaasti BBC:n palkittuja dokumenttisarjoja

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 10.32

Discoveryn ja Britannian yleisradioyhtiö BBC:n kansainvälisen yhteistyön myötä Pohjoismaiden eli myös Suomen Dplayhin tulee yksinoikeudella nähtäville BBC:n lähes 200 luonto- ja historiadokumenttisarjaa. Kymmenvuotisen yhteistyösopimuksen ensimmä... Lue lisää

0 kommenttia


Tuska kommentoi tulevan festivaalin kuvioita koronavirusepidemian paineessa

Viihdeuutinen 02.04.2020 klo 09.24

Tuska on kommentoinut parhaillaan maailmaa kyykyttävää koronavirusepidemiaa. Tuskan järjestäminen kesäkuun lopulla on edelleen hämärän peitossa. Hanskoja ei kuitenkaan ole heitetty maahan. Tahtotila on selkeä - tuskaisen kevään jälkeen on luvassa ... Lue lisää

0 kommenttia


Altered Carbon 2-5: sankari vetää itseään turpiin - tätä on odotettu

Viihdeuutinen 01.04.2020 klo 23.30

Kausi 2 - Jakso 5: I Wake Up Screaming Se on suora vastaus toiveisiini, kun Kovacs on laittomasti kahdessa ruumiissa. Toinen versio on käynyt läpi sankarin matkan ja aiempi varmuuskopio ei, mutta tarinan sääntöjen mukaan kumpikin versio on aito... Lue lisää

4 kommenttia


Huhtikuun Playstation Plus -pelit tarjoavat aarteenmetsästäjän viimeisen seikkailun sekä likaista rallia

Peliuutinen 01.04.2020 klo 23.00

Sonyn huhtikuun Playstation Plus -pelit päätyivät jo viime viikolla vuotamaan julkisuuteen mutta konsolijätti on nyt virallisesti vahvistanut, että PS+ -palvelun tilaajat saavat palattavakseen Uncharted 4: A Thief’s End ja Dirt Rally 2.0 -pelit. ... Lue lisää

0 kommenttia


Bon Jovi -rokkarin koronaviruksen aiheuttama sairaus kestänyt jo 17 päivää - päivittää tilannettaan somessa

Viihdeuutinen 01.04.2020 klo 21.51

Bon Jovista tuttu David Bryan julkisti somessa 21.3. saaneensa koronavirustartunnan. Tuolloin rokkari totesi sairastaneensa jo viikon. Bryanin mukaan kyseessä on pelkkä flunssa eikä mikään pelottava rutto. Tuoreessa somepäivityksessä rokkari to... Lue lisää

0 kommenttia


Sonyn Euroopan studioiden pomo jättää firman 25 vuoden jälkeen

Peliuutinen 01.04.2020 klo 20.00

Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Europen eli Sonyn Euroopan pelistudioiden entinen varapääjohtaja Michael Denny on ilmoittanut lähtevänsä firmasta ja siirtyvänsä erityisesti Lego-peleistä tunnetun TT Gamesin varapääjohtajaksi ja s... Lue lisää

0 kommenttia


Ubisoft tarjoilee ilmaista pelattavaa ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen

Peliuutinen 01.04.2020 klo 17.50

Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa ja on lisäksi lahjoittanut 150 000 dollaria maailman terveysjärjestö WHO:n COVID-19-apurahastoon. Rahalahjoitus on tehty osana Twitchin Stream Aid -tempausta. Rahavaroja käytetään taisteluun koronaepidemiaa vasta... Lue lisää

0 kommenttia


QuakeConkin kavahtaa koronaa - juhlavuoden tapahtumaa ei järjestetä

Peliuutinen 01.04.2020 klo 15.00

Bethesda ja id Software ovat tehneet omien sanojensa mukaan vaikean (ja tällä hetkellä varmasti järkevän) päätkösen siitä, että tämän vuoden QuakeCon-tapahtuma perutaan. Kyseessä olisi ollut tapahtuman 25. juhlavuosi. "Viime viikkoina olemme kes... Lue lisää

0 kommenttia


Huikea löytö menneisyydestä - Suomi 70 vuotta -kolikkopeli!

Peliartikkeli 01.04.2020 klo 11.40

Kun Suomi reilut pari vuotta sitten saavutti 100 vuoden iän, Aasipelit julkaisi NESille (epävirallisesti) humoristisen PERKELE! Suomi 100 vuotta -pelin. Siihen sisältyivät minipelit Nakkikioskitappelu, Saimaannorpan kosto ja Talvisota. Totuus on ... Lue lisää

3 kommenttia


Muutamalla kympillä yli 40 peliä, sarjakuvia ja kirjoja - rahat hyväntekeväisyyteen

Peliuutinen 01.04.2020 klo 11.00

Humble Bundle on lyönyt hynttyyt yhteen THQ Nordicin ja monien muiden kanssa kerätäkseen rahaa koronaviruksen vaikutuksia vastaan taisteleville organisaatioille. 28 euroa maksavassa paketissa luvataan olevan yli 1000 dollarin arvosta digitaalista v... Lue lisää

0 kommenttia


Guns Akimbo

Viihdeartikkeli 31.03.2020 klo 23.30

Hylätyt varastorakennukset on valaistu neonväreillä. Mageat punkkarigladiaattorit Lu Pims, Cy-5 ja Covid-69 räiskivät uzeilla. Pilipaliäänillä maustettu geneerinen räyhärokki pauhaa ja kameramies toimii kokaiinilla sekä tarinan sisäisessä maailmass... Lue lisää

0 kommenttia


Huhtikuun Games With Gold -pelit julkistettiin - mukana jopa kaksi kaahailupeliä

Peliuutinen 31.03.2020 klo 23.00

Microsoft on paljastanut huhtikuussa kuukausimaksulliseen Xbox Live Gold -palveluun saapuvat pelit. Ladattavaksi saapuu yhteensä neljä peliä, joten mikäli kaipaat tekemistä korona-ajalle, kannattaa Project CARS 2 ja Fable Anniversary pistää latauks... Lue lisää

0 kommenttia


Devs 1/8: Elämä, maailmankaikkeus - ja kaikki Ex Machinan ohjaajan mukaan

Viihdeartikkeli 31.03.2020 klo 22.00

Kausi 1 - Jakso 1 Devs on vuoden lupaavin scifisarja Westworldin jälkeen, pääpirun ollessa leffoilla Ex Machina ja Hävitys (Annihilation) läpimurron tehnyt Alex Garland. Kiroilin silti ääneen, kun huomasin jaksojen olevan puolet uutisoitua pidem... Lue lisää

0 kommenttia


Oho! Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered saapui PlayStation 4:lle kuukauden yksinoikeudella

Peliuutinen 31.03.2020 klo 21.00

Uutisoimme eilen, kuinka Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered oli lipsahtanut näkyviin Saksan PlayStation Storeen. Samalla huhuttiin, että peli julkaistaisiin tänään 31.3. ja niinhän siinä kävi. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remaster... Lue lisää

1 kommentti


Gamescomin järjestäjät ilmoittavat pelitapahtuman kohtalosta toukokuussa - vaihtoehtoina fyysinen tai virtuaalinen tapahtuma

Peliuutinen 31.03.2020 klo 20.00

Pelitapahtuma Gamescomin järjestäjät ovat ilmoittaneet, että elokuussa järjestettävää tapahtumaa ei olla vielä aikeissa perua. Järjestäjät kuitenkin seuraavat tilanteen kehittymistä ja ilmoittavat lopullisen päätöksensä toukokuun puolessa välissä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova