Tuorein sisältöVain otsikot

Viivästelyjen viikko jatkuu: Iron Man VR lähteekin lentoon vasta toukokuussa

Peliuutinen 18.01.2020 klo 11.00

Alkuvuosi on osoittautunut epäonniseksi julkaisuikkunaksi, kun yhä useampi peli on joutunut siirtämään alustavia julkaisupäiviään myöhemmäksi. Nyt joukkoon liittyy myös Playstation VR-alustan yksinoikeuspeli Iron Man VR. Pelinkehittäjä Camoufl... Lue lisää

0 kommenttia


Kuluneen vuosikymmenen kuunnelluin ulkomainen artisti Suomen Spotifyssa julkaisi yllättäen uuden albumin

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 23.27

Eminem yllätti jälleen faninsa ja julkaisi uuden albumin Music To Be Murdered By. Levyn nimi ja kansi viittaavat elokuvantekijä Alfred Hitchcockin samannimiseen albumiin vuodelta 1958. 20 kappaletta sisältävällä albumilla vierailevat muun muassa e... Lue lisää

1 kommentti


Sex Education 2-1: liikaa onnellisia loppuja ja klamydiaa kylkeen

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 23.20

Kausi 2 - Jakso 1 1. kauden kertaus ilahdutti, mutta jakso muistuttaa muustakin, joten ymmärrän tuomioni paremmin kuin teini-ikäinen seksiterapeutti edelleenkään seksin. Otis oppi tumputtamaan. Nyt hänellä seisoo kaikkialla paitsi sängyssä tyttö... Lue lisää

0 kommenttia


Amaranthen Elize Rydin isosisko täytti 37 vuotta - sisko myös pätevä laulaja mutta aivan eri genressä!

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 22.50

Ruotsalaisen metalliyhtye Amaranthen laulajana parhaiten tunnettu Elize Ryd (35) ei ole perheen ainoa laulaja. Myös Elizen isosisko, Elina Ryd, on pätevä laulaja. Pari päivää sitten 37 vuotta täyttäneen Elinan laulutyyli ja esittämä materiaali ... Lue lisää

0 kommenttia


Queen-musikaali Show Must Go On helmikuussa Kangasala-talossa

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 22.32

Queen-yhtyeen elämää suurempi musiikki soi Show Must Go On -musikaalissa Kangasala-talossa 7.2. Musikaalin pääosassa Freddie Mercuryn roolissa esiintyy Mikael Saari, jonka Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin mm. Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Saar... Lue lisää

0 kommenttia


Kirosanat lentelevät ja hiphop raikaa kun 3D Realms herättää henkiin 90-luvun lopun Kingpin-pelin

Peliuutinen 17.01.2020 klo 22.10

Pelijulkaisija 3D Realms on ilmoittanut julkaisevansa remasteroidun version Kingpin: Life of Crime -pelistä nimellä Kingpin: Reloaded. Alun perin vuonna 1999 julkaistu Kingpin-peli nauttii lähinnä kulttimainetta ja muistetaan erityisesti kiros... Lue lisää

1 kommentti


Anette Olzonin ääntä kuullaan jälleen uudella julkaisulla - tältä kuulostaa Allen/Olzon

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 21.59

Anette Olzon ja Symphony X -hahmo Russell Allen julkaisevat yhteislevyn "Worlds Apart" maaliskuun alussa. Julkaisijana toimii Frontiers Music Srl. Projekti kulkee nimellä Allen/Olzon. Studiossa on kaksikon mukana operoinut kitaristi ja tuottaja Ma... Lue lisää

1 kommentti


NHL-tähti Tuukka Rask vastaanotti mahtilahjan - Metallican Lars Ulrichin hyväksymä!

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 21.28

NHL-joukkue Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask vastaanotti uransa 500 NHL-pelin kunniaksi mahtilahjan joukkueen entisiltä ja nykyisiltä pelaajilta. Innokkaana Metallica-fanina, Rask sai upean rumpupatteriston, joka on kopio Metallican Lars Ulr... Lue lisää

0 kommenttia


Autonauts

Peliarvostelu 17.01.2020 klo 21.02

Skotlantilaisen Denkin Autonauts on ollut ladattavissa kehitysvaiheen versiona jo vuodesta 2017 asti. 2019 peli tuli viimein siihen pisteeseen, että Autonauts sai Steam-julkaisunsa Curve Digitalin toimesta ja käyttäjäarviot ovat olleet pääasiassa eri... Lue lisää

1 kommentti


Kehuttu tarinavetoinen tasoloikka Horace saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storesta

Peliuutinen 17.01.2020 klo 20.00

On jälleen se aika viikosta kun Epic Games Store on päivittänyt ilmaisen pelin tarjontansa ja tällä kertaa luvassa on jopa vuoden 2019 parhaaksi tasoloikaksi kehuttu Horace. Nostalgisia populaarikulttuuriviittauksia sisältävä tarinavetoinen H... Lue lisää

0 kommenttia


Bad Boys for Life

Viihdeartikkeli 17.01.2020 klo 19.00

Patut liittoutuvat pentujen kanssa. Voi ei, pentujen kerholla on korni nimikin? Pennut eivät saa takaumia. Pentujen on turha haaveilla omista seikkailuista elokuvauniversumissa. Pennut hoitavat taustatyöt, joita poliisioperaatioissa yleensäkin on j... Lue lisää

1 kommentti


Vuosikymmenen myydyimmät listattiin: Call of Duty, Call of Duty, Call of Duty...

Peliuutinen 17.01.2020 klo 18.00

NPD Group on listannut viime vuosikymmenen myydyimmät pelit Pohjois-Amerikassa ja lista on hieman tylsää luettavaa: top-10:ssä mukana on kaksi Rockstarin peliä, seitsemän Call of Dutya sekä Minecraft - ei siis yllätyksiä. Ykkönen oli toki Grand The... Lue lisää

0 kommenttia


Humble Bundlesta lähes 30 peliä reiluun 20 euroon - rahat Australian auttamiseen

Peliuutinen 17.01.2020 klo 16.00

Koalat, kengurut ja vompatit ovat ahdingossa, puhumattamakaan maastopalojen piinaamista ihmisistä maapallon tuolla puolen. Uusin Humble Bundle -paketti suuntaa katseensa sinne ja tarjoaa lähes 30 peliä noin 22 euron hintaan. Kaikki tuotot menevät k... Lue lisää

1 kommentti


Thor: Ragnarökin ja Jojo Rabbitin ohjaajalle yritetään sysätä Star Wars

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 15.15

Taika Waititi saattaa olla seuraava ohjaaja, joka jättää Star Wars -leffan erimielisyyksien vuoksi. Hän ei ole vielä edes mukana, mutta sisäpiirilähteet kertovat Disneyn lähestyneen häntä aiheen tiimoilta. Waititin Jojo Rabbit sai juuri 6 Oscar-ehdok... Lue lisää

1 kommentti


Sonata Arctica valmiina Suomen kierrokselle - yksi kiertueen keikoista jo loppuunmyyty

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 13.55

Sonata Arctica kiertaa suomen keikkalavoja yhdessä Arionin ja Temple Ballsin kanssa. Kierros alkaa Torniosta Club Teatrian keikalla 24.1. Luvassa on keikat Nivalassa (Tuiskula), Lahden Sibeliustalossa, Espoossa (Sellosali), Turussa (Logomo), Hämee... Lue lisää

0 kommenttia


PlayStation-yksinoikeuksia saapumassa PC-pelaajille? Huhujen mukaan Aloy koputtelee Steamin ja Epicin portteja

Peliuutinen 17.01.2020 klo 13.00

Aika pitkään on jo totuteltu siihen, että konsolivalmistajien "yksinoikeus"-mainospuhe ei tarkoitakaan välttämättä sitä, etteikö peli olisi tulossa myös PC:lle, toisinaan puhutaankin erityisesti "konsoliyksinoikeudesta" ja uusimpien huhujen mukaan ... Lue lisää

0 kommenttia


Lähes loppumaton Jason Bourne -putki TV5:llä

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 12.58

TV5:lla eletään helmikuun alkupuolella ja puolivälissä Jason Bourne -putkessa. Perättäisinä viikonloppuina näytetään yhteensä viisi Jason Bourne -elokuvaa. Urakan aloittaaa perjantaina 7.2. Medusan verkko (The Bourne Identity, 2002), jossa Matt... Lue lisää

0 kommenttia


Uhkapelisivusto herätti ysärilegendan henkiin: Härdelli 2.0 käynnistyi

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 11.28

Varhaiskeski-ikäiset ja sitä vanhemmat muistanevat Radiomafian taajuuksilla 90-luvulla vaikuttaneen, Pertti Salovaaran juontaman Härdelli-ohjelman. Kuin lopullisena todisteena ysäribuumin piikkaamisesta näin 2020-luvun aluksi ohjelma on käynnisty... Lue lisää

0 kommenttia


Xbox Onen pelien striimausta Android-laitteille voi testata nyt myös Suomessa

Peliuutinen 17.01.2020 klo 11.00

Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa käynnissä ollut Xbox Console Streaming (Preview) -ominaisuus on nyt saapunut myös kaikkiin muihin maihin, joissa Xbox One -konsoleita virallisesti myydään - siis myös Suomeen. Xbox.com kertoo, että omistamiensa as... Lue lisää

0 kommenttia


Poison-rokkarin terveyshuolet jatkuvat - peräti kaksi operaatiota edessä ennen kesäkiertuetta

Viihdeuutinen 17.01.2020 klo 10.59

Poisonin laulaja Bret Michaels kertoo somessa joutuvansa kahteen operaatioon. Rokkarilta poistetaan pala ihoa ihosyöpäepäilyn johdosta. Lisäksi 56-vuotias Michaels kärsii olkapään kiertäjäkalvosimen repeämästä. Rokkarilla on riittänyt vaivoj... Lue lisää

0 kommenttia


Retrokolikkopelien ääressä: Spy Hunter - A-luokan agenttikaahailua

Peliuutinen 17.01.2020 klo 09.00

Retrosedät JOK ja Toni Cavén pöhisevät taas retrokolikkopelien parissa. Nyt edessä on varsinainen herkkuharvinaisuus, sillä Bally Midwayn Spy Hunter (1983) ei ollut mikään pelihallien yleisin peli. Se tuli useimmille tutuksi kotimikro- ja konsolikä... Lue lisää

2 kommenttia


Huhumylly kiertää: pitkän linjan pelinkehittäjä sanoo, että PlayStation 5 paljastetaan kuukauden sisään

Peliuutinen 16.01.2020 klo 22.04

Jokin aika sitten uumoilimme, että PlayStation 5 -julkistus olisi tulossa helmikuussa ja David Jaffen (Twisted Metal, God of War jne.) twiittaus vaikuttaisi vahvistavan asian: Jaffen mukaan kyseessä on "peliteollisuuden huonoimmin pidetty s... Lue lisää

0 kommenttia


Voihan turkanen, huhtikuu uusiksi! Cyberpunk 2077 siirtyy syksylle

Peliuutinen 16.01.2020 klo 20.02

Cyberpunk 2077 on viimeisin tänä vuonna kategoriaan "julkaistaan sitten, kun on hiottu vähän lisää" siirtyvä peli. Toki sekin on parempi kuin "julkaistaan kiireellä kyhätty koko pelin kokoinen ykköspäivän patchi ja katotaan olisko sitten kunnossa".... Lue lisää

3 kommenttia


Super Smash Bros. Ultimaten uusin hahmo tulee jälleen Nintendon omasta Fire Emblem -pelisarjasta

Peliuutinen 16.01.2020 klo 18.00

Nintendon tämän päiväisessä Super Smash Bros. Ultimate -aiheisessa livelähetyksessä pelinohjaaja Masahiro Sakurai paljasti viimeisen uuden pelihahmon pelin ensimmäisestä Fighter Pass -kausikortista. Kyseessä on Fire Emblem: Three Houses -pelin pä... Lue lisää

3 kommenttia


Road to Six Invitational -tapahtuma esittelee uuden pelikartan ja antaa mahdollisuuden pelata kaikilla operaattoreilla Rainbow Six Siegessä

Peliuutinen 16.01.2020 klo 16.10

Rainbow Six Siege -toimintapelin vuosittainen e-urheilutapahtuma Six Invitational lähestyy ja sen kunniaksi julkaisija Ubisoft aloittaa pelissä uuden Road to Six Invitational -pelitapahtuman. Road to Six Invitational -tapahtumaan voi osallistu... Lue lisää

0 kommenttia


Veteraani sen kun jatkaa porskuttamista: RuneScape saavutti maksullisten tilaajien huippunsa vuonna 2019.

Peliuutinen 16.01.2020 klo 13.00

Tämän vuoden alussa 19 vuotta täyttänyt RuneScape-verkkoroolipeli saavutti viime vuonna uuden ennätyksen maksullisten tilaajien määrässä pelinkehittäjä Jagexin mukaan. Kokonaisuudessaan RuneScapen ja Old School RuneScape -pelit keräsivät parhaimm... Lue lisää

0 kommenttia


PUBG:n kuudes kausi tuo peliin uuden entistä pienemmän kartan, lentohärveleitä ja paljon muuta uutta

Peliuutinen 16.01.2020 klo 11.00

Battle royale -pelien tulvan aloittanut PlayerUnknown’s Battlegrounds aloittaa pian kuudennen kautensa ja sen myötä pelinkehittäjä PUBG Corp tuo peliin ison läjän muutoksia. Isoin muutoksista on uusi Karakin-niminen vuoristoiseen aavikkomaastoon ... Lue lisää

1 kommentti


Servant: M. Night Shyamalan pelottelee kumivauvalla

Viihdeartikkeli 15.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Reborn Applen kauhusarja yhdistää kaksi tai neljä ideaa jo ennen varsinaisia käänteitä. Varakas pariskunta palkkaa tytön "kädeksi, joka kehtoa keinuttaa". Varautuneen likan uskonnollisuus on kärkevää, mutta oudointa on se, et... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Pokémon-animaatio sijoittuu Sword ja Shield -pelien Galar-alueelle ja on katsottavissa ilmaiseksi YouTubessa

Peliuutinen 15.01.2020 klo 22.00

Pokémon Company julkaisi tänään ensimmäisen jakson uutta Pokémon: Twilight Wings -animaatiosarjaa, joka sijoittuu samalle Galar-alueelle kuin pelisarjan uusimmat pelit Pokémon Sword ja Shield. Uusi Pokémon: Twilight Wings -sarja tulee olemaan ... Lue lisää

0 kommenttia


Taistelu muinaista jumalaa vastaan alkaa Azerothissa tänään World of Warcraft: Visions of N’Zoth -laajennuksen julkaisun myötä

Peliuutinen 15.01.2020 klo 20.00

Liittouman ja Lauman sankarien on aika käydä taistoon muinaista N’Zoth-jumalaa vastaan, kun taistelu Azerothissa huipentuu päätökseensä tänään julkaistun Battle for Azeroth -laajennuksen viimeisen osan Visions of N’Zothin myötä. N’Zothin visio... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova