Tuorein sisältöVain otsikot

Tahko Juhannus julkisti nimiä

Viihdeuutinen 03.12.2021 klo 12.36

Savon suurin juhannusfestivaali koetaan Tahkolla 23.-25.6.2022. Tahko Juhannus palaa kahden vuoden tauon jälkeen kesällä 2022. Luvassa on laaja kattaus kotimaan kärkinimiä: Haloo Helsinki!, Gasellit, Mouhous, Vesala ja Portion Boys ovat ensimmäise... Lue lisää

0 kommenttia


ZZ Top-mieheltä jouluinen julkaisu

Viihdeuutinen 03.12.2021 klo 12.32

ZZ Top -hahmo Billy Gibbons on julkaissut versioinnin Jingle Bells eli Kulkuset-kappaleesta. Gibbonsin blues-käsittelyn jälkeen viisu on saanut nimen Jingle Bell Blues. Biisiin on julkaistu myös animoitu video: ... Lue lisää

0 kommenttia


Tampereen Raskasta joulua -kiertueen konserttiin lisävoimaa Popedan miehistöstä

Viihdeuutinen 03.12.2021 klo 12.15

Pate Mustajärvi liittyy mukaan Tampereen Nokia Arenalla 17. joulukuuta järjestettävän Raskasta Joulua -konsertin vahvaan solistikaartiin. Seitsemällä paikkakunnalla ison artistijoukon kanssa järjestettävä Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy huomenna ... Lue lisää

0 kommenttia


Huhujen mukaan myös PlayStation 5:llä pääsee Matrixiin

Peliuutinen 03.12.2021 klo 12.11

The Matrix Resurrections saapuu elokuvateattereihin joulun tienoilla, mutta Matrix-maailmaan saatetaan päästä myös pelikonsolin välityksellä. Eurogamer kertoo vuodosta, jonka mukaan PSN:n tiedostoja kaivelemalla on löytynyt viitteitä johonkin nimel... Lue lisää

0 kommenttia


Tv-sarjan Jack Reacher syö pari Tom Cruisea aamupalaksi: traileri

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 23.00

Lee Childin romaaneissa seikkaileva Jack Reacher on entinen sotilaspoliisi ja pysäyttämätön jättiläissonni. Kukaan järjissään oleva ei kyseenalaista Tom Cruisen arvoa toimintatähtenä, mutta lyhyehkö viisikymppinen herra ei välttämättä ollut ihantee... Lue lisää

1 kommentti


Tubecon Games järjestetään Tampere-talossa huhtikuussa - mukana runsaasti Suomen suosituimpia vaikuttajia

Peliuutinen 02.12.2021 klo 22.00

Tubecon Games -tapahtuma järjestetään Tampere-talossa 15.-16.4.2022. Viimeksi Tubecon Games peruuntui, kun elokuun koronatilanne vaikeutti tapahtuman järjestämistä. Nyt keväällä Tampere-talo täyttyy pelaamisesta ja viihteestä, minkä lisäksi tilaisu... Lue lisää

2 kommenttia


Upea Evelina YleX Otto -live-esityksissä

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 21.50

YleX Otto on YleX:n uusi Youtube-kanava ja sarja, joka tarjoaa eksklusiivisia live-esityksiä Suomen kiinnostavimmilta artisteilta. Livevetojen kokonaisuus visuaalisuudesta biisien versiointiin on suunniteltu tiiviisti yhdessä esiintyvän artistin kans... Lue lisää

0 kommenttia


The Wheel of Time 1-2: Sormuksen ritareilta haiskahtanut sarja onkin hiilikopio

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 21.00

Kausi 1 - Jakso 2: Shadow's Waiting Huputetun aaveen jahtaamat sankarit ylittävät joen lautalla yöllä. Lautturin mökki on eri puolella kuin Sormuksen ritareissa: ei eri puolella jokea (älä innostu), vaan vasemmalla eikä oikealla. Lopussa sankar... Lue lisää

0 kommenttia


Laulaja Sia tähdittää Fly Me To The Moonin tahdissa Final Fantasy XIV: Endwalkerin julkaisua

Peliuutinen 02.12.2021 klo 20.00

Joulukuulle lykätty Final Fantasy XIV: Endwalkerin julkaisu lähestyy. Kyseessä on Final Fantasy XIV: A Realm Rebornin neljäs suurempi laajennus, joka saapuu pelattavaksi 7. joulukuuta. Endwalker toimii eräänlaisena päätöksenä Hydaelynin ja Zodiarki... Lue lisää

1 kommentti


HBO törsäsi 30 miljoonaa peruttuun Game of Thrones -esiosaan

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 19.30

Game of Thrones saa esiosasarjan ensi vuonna, kun House of the Dragon alkaa HBO Max -palvelussa. Muitakin esiosia on kehitteillä. Ensimmäinen yritys tuli kalliiksi. Nimeämättömän sarjan oli tarkoitus mennä 10 000 vuotta menneisyyteen ja kertoa, ku... Lue lisää

0 kommenttia


Cobie Smuldersin Marvel-hahmo palaa Secret Invasion -sarjassa

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 18.20

Ensi vuoden Marvel-sarja Secret Invasion jatkaa Samuel L. Jacksonin näyttelemän Nick Furyn ja muotoaan muuttavien skrullien kuvioita. Samannimisessä sarjakuvatapahtumassa paljastui, että skrullit ovat jo aikaa sitten korvanneet lukuisia ihmisiä. Ol... Lue lisää

0 kommenttia


Christian Balen Netflix-trilleriin liittyivät Gillian Anderson ja Robert Duvall

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 17.15

Tuleva kauhujännäri The Pale Blue Eye perustuu Louis Bayardin romaaniin, joka sivuaa löyhästi historiaa. Christian Balen näyttelemä etsivä tutkii murhia Yhdysvaltain sotilasakatemiassa vuonna 1830. Tapahtumien keskiössä on nuori kadetti Edgar Allan... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydian Spotify-luvuissa mielenkiintoinen huomio - punk on kansoja yhdistävä asia

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 17.02

On se aika vuodesta...jolloin artistit julkaisevat kuluneen vuoden suoratoistopalvelu Spotifyn lukuja. Klamydialla on lyödä pöytään kunnioitettavia lukuja: kaikkiaan 22.3 miljoonaa striimausta, yli 800 000 kuulijaa, ja yllättävästi Klamydiaa on ku... Lue lisää

0 kommenttia


Rallin ystävien suosikkikanava on jatkossa C More

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 16.42

C More esittää tammikuusta 2022 alkaen kaikki rallin MM-sarjan erikoiskokeet suorina ja suomeksi selostettuina lähetyksinä. Mittava moottoriurheilupaketti tuo C More -suoratoistopalveluun ja -kanaville FIA:n MM-rallin lisäksi myös rallin EM-sarjan se... Lue lisää

0 kommenttia


Kyllä Suomen kesässä on tilaa vielä yhdelle metallifestarille

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 16.12

Kyllä Suomen kesässä on tilaa vielä yhdelle metallifestarille! Himoksen tapahtuma-alue saa tantereelleen raskaampaa jytinää, kun uusi Himos Metal Festival tuo raskaan rockin ja metallin eturivin yhtyeet Keski-Suomen tummuviin öihin 5.-6.8.2022. ... Lue lisää

0 kommenttia


Only Murders in the Building värväsi Cara Delevingnen

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 16.10

Murhaa tutkivista amatööreistä kertova komediasarja Only Murders in the Building sai kiittävää palautetta ja jatkopäätöksen jo 1. kauden puolivälissä. Hulu-palvelu on kuvaillut sitä katsotuimmaksi alkuperäiskomediakseen. Suomessa sarjaa esittää Dis... Lue lisää

0 kommenttia


Awkwafina kohtaa Nicolas Cagen näköisen Draculan

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 15.05

Awkwafina on liittynyt elokuvaan Renfield, josta on siis tulossa isojen persoonallisuuksien yhteentörmäys. Nicolas Cage näyttelee kreivi Draculaa ja Nicholas Hoult päähenkilöä eli Draculan mielisairasta kätyriä R.M. Renfieldiä. Awkwafinan roolista ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Mad Catz B.A.T. 6+ -hiiri

Peliartikkeli 02.12.2021 klo 14.39

Mad Catzin avaruusaluksista ja fantasia-autoista tyyliä ammentava B.A.T. 6+ on todella näyttävä lisäys valmistajan modulaaristen hiirten tuotevalikoimaan. B.A.T. 6+ on kuitenkin maltillisempi verrattuna runsaasti muokkausmahdollisuuksia sisältäviin R... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Peliartikkeli 02.12.2021 klo 14.29

Riot Gamesin League of Legends on kasvanut massiiviseksi kokonaisuudeksi. Minecraftin ja Fortniten tavoin yhdestä, värikkäästä pelistä lähtenyt maailma on laajentunut kymmenen vuoden aikana yhdellä sun toisella tapaa: fantasiatantereita on koluttu ... Lue lisää

0 kommenttia


Alkuperäisen Titanfall-pelin taru on lopussa - serverit toimivat vielä

Peliuutinen 02.12.2021 klo 14.00

Respawn tiedottaa, että seitsemän vuotta sitten julkaistun ensimmäisen Titanfall-pelin tarina on jotakuinkin lopussa - se poistetaan digitaalisilta kauppapaikoilta välittömästi ja erinäisistä tilauspalveluista maaliskuuhun mennessä. Pelin palvelime... Lue lisää

2 kommenttia


In The Park -konserttisarjaan 'elävä legenda' -luokkaan kuuluva lisäys

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 13.56

John Fogerty Suomeen. Kesäkuun 7. päivänä Helsingin Kaisaniemen puistossa kuultava jättikeikka on osa "In The Park" -konserttisarjaa, jossa ovat aiempina vuosina esiintyneet myös mm. Pet Shop Boys, Liam Gallagher sekä Richard Ashcroft. Ensi kesän ... Lue lisää

0 kommenttia


Rock In The City -festivaali kiertää 12 kaupungissa, mukana yksi uusi kaupunki

Viihdeuutinen 02.12.2021 klo 13.44

Rock In The City -festivaali tekee ensi kesänä 12 kaupungin kierroksen. Uutena kaupunkina mukana on Vantaa. Festivaalien esiintyjät ja lipunmyynti julkaistaan myöhemmin. 10.-11.6. Rock In The City Vantaa 10.-11.6. Rock In The City Kuopio 17.-... Lue lisää

0 kommenttia


Valtava hyväntekeväisyys-pelitapahtuma käynnistyi, lahjoittamalla kymppejä voit saada yli 50 peliä

Peliuutinen 02.12.2021 klo 12.08

Eilen alkoi itseään maailman suurimmaksi hyväntekeväisyys-pelitapahtumaksi itseään kutsuva Jingle Jam 2021 -hyväntekeväisyys-pelistriimi ja pottiin on kerätty jo lähes miljoona euroa! Jingle Jamin sivuston kautta lahjoittamalla saa itselleen lataus... Lue lisää

0 kommenttia


The Matrix Resurrections toistaa ja muuttaa vanhaa, härnää mainos

Viihdeuutinen 01.12.2021 klo 23.45

Keanu Reevesin näyttelemä Neo ja Carrie-Anne Mossin näyttelemä Trinity kuolivat Matrix-trilogiassa. Heidän vanhemmat versionsa ovat läsnä elokuvassa The Matrix Resurrections, mutta Morpheuksen näyttelijä on vaihdettu, vaikka hahmo jäi henkiin. Hö? ... Lue lisää

0 kommenttia


Hawkeye 3/6: takaa-ajo temppunuolilla herättää valikoivat Marvel-fanit

Viihdeuutinen 01.12.2021 klo 23.00

Minisarja - Jakso 3/6: Echoes Mafiosot pukeutuvat punaisiin verkkareihin? Toivoin heidän johtajansa olevan Ben Stiller, mutta hän onkin kuuro ninja Echo, jonka näytellyltä versiolta on poistettu toinen jalka. Takaumat yllyttävät kannustamaan va... Lue lisää

0 kommenttia


Fanit pettyivät Steve Aokin Sonic-juhlakonserttiin - tunnin kestäneen setin aikana kuultiin vain yksi Sonic-biisi

Peliuutinen 01.12.2021 klo 22.30

Sega juhlisti tänä vuonna 30-vuotta täyttävää Sonic-siiliä järjestämällä eilen virtuaalikonsertin, jossa tunnin ajan huippusuosittu DJ Steve Aoki soitti musiikkia erilaisten Sonic-maisemien ympäröiminä. Fanit kuitenkin osoittivat sosiaalisessa me... Lue lisää

0 kommenttia


tick, tick... BOOM!

Viihdeartikkeli 01.12.2021 klo 20.00

Taiteesta kertova taide vakuuttaa kuin palkkojaan nostava eduskunta ja pyromaani palomiehenä; kukin teos vähentää elinaikaani kuukauden. Tylytänkö esimerkiksi Rent-musikaalia? Ehkä en. Se sijoittuu AIDS-pandemian varjoon. Sen luoja Jonathan Larson ... Lue lisää

0 kommenttia


Stardew Valley, Aliens: Fireteam Elite, Among Us, Halo Infinite - Xbox Game Pass tarjoilee joulupöydän koreaksi pelattavaa

Peliuutinen 01.12.2021 klo 20.00

Microsoft julkisti vielä uuden valikoiman Xbox Game Pass -palveluun sopivasti joulun alla saapuvia pelejä, joiden joukosta löytyy viime vuosien isoja hittejä kuten Stardew Valley ja Among Us sekä odotettuja uutuuksia kuten Halo Infinite. Kaiken k... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Growbot (PC)

Peliartikkeli 01.12.2021 klo 18.07

Huomio, huomio! Avaruusasema on joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Käynnistäkää suojakilvet muuttamalla meloampiaisten keräämät melodiat quantaksi! Konehuoneen marjoilla ruokittu avaruusvatsainen jeti odottaa ohjeistustanne! … Hetkinen, siis mitä? Bi... Lue lisää

0 kommenttia


Arnold Schwarzenegger tuo joulun World of Tanksiin

Peliuutinen 01.12.2021 klo 15.33

World of Tanksissa valmistaudutaan joulu mielessä Holiday Ops 2022 -eventtiin, jossa mukana on tankkifaneista arskoin, eli Arnold Schwarzenegger. Kovin paljon kyseisen eventin sisällöstä ei vielä paljasteta. Arnold kuitenkin kehuskelee yhteistyötä ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova