Tuorein sisältöVain otsikot

Peltonen ja Masters of the Universe - nostalgian kuolema

Viihdeartikkeli 16.09.2021 klo 14.30

He-Man täyttää 40 vuotta ensi vuonna. Figuurit, vehkeet ja leluhistorian eeppisin tönö Castle Grayskull olivat jo kohdussa 1981. Himottaako nostalginen muovi? Ei se sinuun johda, jos kaukaisen tehtaan itsemurhaverkko pettää, tai viimeinen hai tukehtu... Lue lisää

5 kommenttia


Näin sujuu Accept-legenda Udo Dirkschneiderilta raskas rock 69-vuoden ikäisenä

Viihdeuutinen 16.09.2021 klo 14.12

Accept-legenda Udo Dirkschneider on 69-vuotias, mutta rokki soi edelleen mallikkaasti. Dirkschneider nähtiin elokuun 14. päivä keikalla Belgian Alcatraz festivalilla. Accept oli homman nimi - toimii yhä mainiosti. Verkosta löytyy ammattitason tall... Lue lisää

0 kommenttia


Life is Strange: True Colorsin streamer-tila aiheuttaa naurun hörähdyksiä ja huolenaiheita

Peliuutinen 16.09.2021 klo 14.00

Lisenssisopimukset ovat nykypelien riesa - musiikkikappaleita saattaa poistua pelien ääniraidalta viimeistään uusioversioissa tai sitten pelit poistuvat kokonaan myynnistä, koska mukana on materiaalia yhteistyökumppanilta, jonka kanssa tehty yhteis... Lue lisää

0 kommenttia


Anssi Kelan 'Mun täytyy kävellä näin' -konserttien lipunmyynti vilkasta - luvassa kaikkiaan neljä lisäkonserttia

Viihdeuutinen 16.09.2021 klo 13.24

Lipunmyynti Anssi Kelan "Mun täytyy kävellä näin" -elämäkertakonsertteihin on jatkunut vahvana. Esityksistä kaksi on ehditty jo myydä loppuun ja kahdessa on enää vähäinen määrä lippuja saatavilla. Suuren kysynnän johdosta lisäkonsertteja on luva... Lue lisää

0 kommenttia


Huhu oli totta: Battlefield 2042 siirtyy hieman - mutta tulee vielä tänä vuonna

Peliuutinen 16.09.2021 klo 11.39

EA tiedottaa, että kuten eilen jo monesta lähteestä huhuttiin, Battlefield 2042 ei ehdi aiemmin ilmoitettuun julkaisupäiväänsä. Myös huhu siitä, että uusi julkaisupäivä olisi marraskuun lopulla, piti paikkansa: se on 19.11.2021. Syyksi kerrotaa... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi haastatteli: Y: The Last Man -sarjan vetäjä ja pääosan esittäjät

Viihdeartikkeli 16.09.2021 klo 11.22

Brian K. Vaughanin ja Pia Guerran pidettyyn ja palkittuun sarjakuvaan perustuva post-apokalyptinen scifi-sarja Y: The Last Man alkaa pikapuoliin Disney+-suoratoistopalvelussa. Sarjassa maailmaan iskee mystinen tapahtuma, jonka seurauksena kaikki Y-... Lue lisää

1 kommentti


Suomalainen synkän metallin suosikkiyhtye Insomnium julkaisee uutta

Viihdeuutinen 16.09.2021 klo 10.34

Suomalainen synkän metallin suosikkiyhtye Insomnium julkaisee uuden EP:n huomenna perjantaina. "Argent Moon" -levyn kappaleista singleinä on julkaistu The Conjurer ja The Reticent. Bändin edellinen kokopitkä studioalbumi "Heart Like a Grave" ju... Lue lisää

0 kommenttia


Ensiferum laajalle kiertueelle ruotsalaisen metallisuosikin kanssa - huomioi poikkeus Suomen keikkojen suhteen

Viihdeuutinen 16.09.2021 klo 10.08

Ensiferum suuntaa ruotsalaisen Dark Tranquillityn vieraana laajalle Euroopan kierrokselle keväällä 2022. Kierros alkaa Tukholman keikalla 1.4.2022. Ensiferum ei ole mukana Suomen keikoilla, jotka ovat vuorossa kiertueen loppuvaiheessa toukokuussa.... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy Osbournen tuorein albumi ylitti jalometallirajan

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 22.46

Ozzy Osbournen 12. studioalbumi, Ordinary Man, on ylittänyt USA:ssa kultalevyrajan. Levy julkaistiin helmikuussa 2020. Aikoinaan levy nousi Billboardin albumilistalla sijalle kolme, samoin myös Britanniassa. Nykyään RIAA:n raja kultalevylle ... Lue lisää

1 kommentti


Alice Cooper kesällä Euroopassa - Michael Monroe lämppärinä

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 22.35

Alice Cooper on vahvistanut kolme Saksan keikkaa kesäkuulle 2022. "Detroit Muscle: Live Tour 2022" -kierroksen erikoisvieraana kiertää Michael Monroe. Kolmen keikan lisäksi lienee luvassa lisää keikkapäiviä. 17.06.22 Zwickau, Stadthalle 21.... Lue lisää

0 kommenttia


Heitä skeba nurkkaan, sillä kitaranopetuspeli Rocksmith+ julkaistaan vasta vuonna 2022

Peliuutinen 15.09.2021 klo 22.00

Ubisoft on ilmoittanut, ettei kitaranopetuspeli Rocksmith+ saavu markkinoille tänä vuonna. Alun perin skebaa piti päästä soittamaan jo kesällä, mutta nyt julkaisu on siirretty ensi vuoteen. Ubisoft ei ole ilmoittanut tarkempaa julkaisuajankohtaa. ... Lue lisää

1 kommentti


Hurja painonpudotus Suomessa Anna-Marian lähtöpainosta on tähän päivään mennessä hävinnyt 70 kiloa - katso videopätkät valtavasta muutoksesta

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 21.47

Hurja painonpudotus Suomessa 37-vuotias imatralainen Anna-Maria painoi ohjelman alussa 150 kiloa. Loppupunnituksessa ohjelmaa juontavan Ellen Jokikunnaksen ja omien läheistensä eteen astuu hurjasti muuttunut nainen. Painoa putosi peräti 53 kilo... Lue lisää

0 kommenttia


Ozzy suurempaan leikkaukseen, vanhat vammat remonttiin

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 21.18

Ozzy on menossa leikkaukseen. Sharon Osbournen mukaan hänen miehellään on edessä suurempi niskaoperaatio. DailyMailTV:n haastattelussa Sharon kertoi kyseessä olevan vuonna 2019 tapahtnuneen kaatumisen aiheuttamista vammoista. Niskan lisäksi sel... Lue lisää

0 kommenttia


Pyhimys isona -konsertti siirtyy

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 21.11

Pyhimys isona -konsertti siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi päivämäärä on 22.10.2022. Artistin 40-vuotissyntymäpäivien kunniaksi järjestettävään juhlakonserttiin odotetaan noin 10 000 vierasta, joten korona ei ole toivottu vieras. "Toki tiedet... Lue lisää

0 kommenttia


Huhu: Battlefield 2042:n julkaisu lykkääntyy ensi vuoteen

Peliuutinen 15.09.2021 klo 20.00

Battlefield-kansa kohahti, sillä huhujen mukaan Battlefield 2042 ei saavu markkinoille lokakuussa. Alun perin räiskintäpelin oli määrä ilmestyä markkinoille 22. lokakuuta. Screenrantin uutisen mukaan lykkäämisestä tiedon antoi alan sisäpiiriläi... Lue lisää

0 kommenttia


Dying Light 2 vaatii lisäviilausta - julkaisu siirtyy helmikuulle

Peliuutinen 15.09.2021 klo 17.04

Vielä Gamescom-tapahtumassa hehkutettiin, että Dying Light 2 saapuisi pelaajien ulottuville 7. päivä joulukuuta. Polygon kuitenkin uutisoi nyt, ettei näin ole, vaan pelin julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle. Uusi julkaisupäivä on 4. huhtiku... Lue lisää

0 kommenttia


Valosapelit valmiiksi - Star Wars: Hunters sai uuden trailerin

Peliuutinen 15.09.2021 klo 14.18

Star Wars: Hunters (Switch, iOS, Android) on ensi vuoden puolelle siirtynyt moninpeli-areenataistelu, jossa mm. sith-alokas Rieve, mandalorian Aran Tan, wookie Grozz, stormtroopersit, Utooni-jawat ja J-3D1-droidi ottavat toisistaan mittaa. Ainakin,... Lue lisää

0 kommenttia


Queen-yhtyeen faneille ilouutinen: 'QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony' - konserttielämys Suomeen

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 13.41

Queen-yhtyeen musiikin faneille on luvassa jälleen ilouutinen. Taiturimaisen venäläisen pianistin, Natalia Posnovan, johtama "QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony" -konsertti nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 14. huhtikuuta 2022. Liput tähän... Lue lisää

1 kommentti


Erika Vikman, keikalla

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 11.16

Erika Vikman keikkailee ahkerasti loppuvuoden. Kesäkeikkojen jälkeen lokakuussa alkaa aktiivisempi keikkavaihe. Erikan loppuvuoden keikkoja: 18.9. Silja Europa 01.10. Himos Areena 08.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu 09.10. Revontuli, Hankasal... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Hunter's Arena: Legends (PS5)

Peliartikkeli 15.09.2021 klo 11.00

Olen V2.fi-historiani aikana testannut lähes kaikki vähänkään tunnetut battle royale -pelit. Toimituksessa minut onkin ristitty “BattleRoyaleMiiaksi”. Niitä kaikkia yhdistää yksi iso asia - ne ovat useimmiten ilmaiseksi pelattavia. Jopa PUBG: BATTLEG... Lue lisää

0 kommenttia


Ylläri! Switchissä on sittenkin tuki bluetooth-kuulokkeille - ja uuden päivityksen myötä se toimii

Peliuutinen 15.09.2021 klo 11.00

Nintendo Switchin julkaisusta on jo yli neljä vuotta ja jotakuinkin koko tämän ajan konsolinsa kanssa matkustavat pelaajat ovat tuskailleet sen faktan kanssa, ettei vekotin tue bluetooth-kuulokkeita. No. Nyt se tukee. Tuoreessa Twitter-päivityk... Lue lisää

0 kommenttia


Oletko valmis, Studio Bootcamp lähestyy - tulevaisuuden tähtien koutsaajina Nelli Matula, Yeboyah sekä Etta

Viihdeuutinen 15.09.2021 klo 10.55

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Monsp Recordsin ja HMC Publishingin Studio Bootcamp saa jatkoa. Kolmen päivän ilmainen intensiivistudiosessio on tarkoitettu hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilö... Lue lisää

0 kommenttia


Lordi vastaan koronavirus, erä 666+

Viihdeuutinen 14.09.2021 klo 22.19

Lordi vastaan koronavirus, erä 666+ Euroopan kierros 2022, uudet keikkapäivät (siirtyivät syyskuulta 2021) 11.11 Sveitsi - Schaffhausen / Kammgarn 15.11 Sveitsi - Pratteln / Z7 17.11 Saksa - Stuttgart / LKA 19.11 Saksa - Memmingen / Kaminwer... Lue lisää

0 kommenttia


Selviytyjät Suomesta kotimatkalle lähetetyn Ellan somekuva aiheutta ihastelua: 'Okei mä en selvii tästä kuvasta'

Viihdeuutinen 14.09.2021 klo 22.04

Selviytyjät Suomen parhaillaan televisiossa nähtävää tuotantokautta kuvattiin Dominikaanisessa tasavallassa. 36 päivää ja 30 000 euron voittopotti jäi varmuudella saavuttamatta Big Brotheristakin tutun Ella Toivaisen osalta. Ella oli lopulta en... Lue lisää

0 kommenttia


Funcom! Mikä on parasta elämässä? Ostaa Conanin ja usean muun hahmon oikeudet

Peliuutinen 14.09.2021 klo 22.00

Norjalainen MMO-peleihin erikoistunut pelinkehittäjä Funcom on ilmoittanut ostaneensa Cabinet Group -hallintayhtiön, joka omistaa immateriaalioikeudet useisiin Robert E. Howardin hahmoihin, kuten Conaniin ja Solomon Kaneeb, sekä kymmenittäin muita ... Lue lisää

0 kommenttia


Faith No Moren kiertue seis - syynä Mike Pattonin mielenterveyden ongelmat

Viihdeuutinen 14.09.2021 klo 21.51

Faith No Moren ja Mike Pattonin Mr. Bunglen syksyn keikat on peruttu. Tällä kertaa ei voi syyttää suoranaisesti koronaa. Mike Pattonin mukaan keikkaperuutusten syynä ovat miehen mielenterveyden ongelmat. Koronallakin oli oma roolinsa, nimittäin... Lue lisää

0 kommenttia


Sony julkaisee huomenna odotetun PlayStation 5 -järjestelmäpäivityksen, joka mahdollistaa konsolin SSD-laajennuspaikan käytön

Peliuutinen 14.09.2021 klo 20.35

Sony ilmoitti julkaisevansa huomenna PlayStation 5 -pelaajien pitkään odottaman järjestelmäpäivityksen, joka mahdollistaa laitteen M.2 SSD -laajennuspaikan käyttämisen. Tämän lisäksi päivitys lisää vihdoinkin myös mahdollisuuden käyttää 3D-ääntä ... Lue lisää

0 kommenttia


Hideo Kojima haluaa tehdä pelin, joka muuttuu reaaliajassa pelaajasta riippuen

Peliuutinen 14.09.2021 klo 19.02

Kotaku kertoo Hideo Kojiman lehtihaastattelussa, jossa kehittäjäkonkari on paljastanut hieman tulevaisuuden visioitaan. "Haluan tehdä pelejä, jotka muuttuvat reaaliajassa. Nyt kun pelaajissa on kaiken ikäisiä ja kaikista ammateista ympäri maail... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi jakaa: Ennakkotestikoodeja Space Punks -peliin - nappaa omasi!

Peliartikkeli 14.09.2021 klo 15.43

RuneScapesta tuttu Jagex tarjoilee 75:lle V2.fi:n lukijalle pääsyn Space Punks -pelin suljettuun betaan / early accessiin. Vastaa vain alla olevaan kysymykseen ja koodin pitäisi ilmestyä ruudullesi - suljettu betatesti muuttuu avoimeksi vasta loppu... Lue lisää

0 kommenttia


NVidian tietokannoista kaiveltiin kasa julkaisemattomien PC-pelien nimiä - mutta pitävätkö ne paikkansa?

Peliuutinen 14.09.2021 klo 14.31

The Verge kertoo, että Nvidia GeForce Now -palvelun palvelimelta on löytynyt tietokanta, jota kaivelemalla internetin innokkaat ovat löytäneet listan peleistä. NVidia on kuitenkin sittemmin ilmoittanut, että vaikka löydetty lista on aito asia, kyse... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova