Tuorein sisältöVain otsikot

Alter Bridge ensimmäistä kertaa Suomen keikalle

Viihdeuutinen 14.06.2019 klo 11.04

Raskaan melodisen rockin ammattilaiset Alter Bridge nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa marraskuun 14. päivä osana Walk The Sky -kiertuettaan. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu. Kiertueella mukana kulkee kymmeniä miljoonia lev... Lue lisää

0 kommenttia


Tuplapeiliin ei katsellakaan tänä vuonna - Dontnodin psykologinen trilleri myöhästyy ja loikkaa Epicin pelikauppaan

Peliuutinen 14.06.2019 klo 11.00

V2.fi kokeili ennakkoon Dontnod Entertainmentin jo viime syyskuussa, mutta nyt pelistudio tiedottaa, että pelin julkaisu on siirtynyt ensi vuoden puolelle. "Pelikokemuksen optimoimiseksi ja Twin Mirrorin (PC, X1, PS4) menestyspotentiaalin hyödyn... Lue lisää

0 kommenttia


Huvipuistohupia: High Voltage kieputtaa lempeästi joka suuntaan

Peliuutinen 14.06.2019 klo 09.00

Suomen huvipuistojen kesäkausi on hyvässä vauhdissa V2.fi kertoo niiden vauhdikkaammista vekottimista ja elämyksistä. Särkänniemen viiden vuoden takainen uutuuslaite High Voltage on vauhtikieputtimista suorastaan lempeästä päästä. sillä vaikka se k... Lue lisää

0 kommenttia


Stranger Things -hampurilaista laimeampaa oheistuotetta saa etsiä

Viihdeuutinen 14.06.2019 klo 00.30

Stranger Things saa kolmannen kauden 4. heinäkuuta. Opimme mahdollisesti lisää vaihtoehtoisesta ulottuvuudesta, jota kutsutaan "ylösalaiseksi maailmaksi" ("Upside Down"), koska se näyttää painajaisversiolta omastamme. Asiat eivät oikeasti ole ylösala... Lue lisää

1 kommentti


Krypton 2-1: vuosikymmenen odotuksen jälkeen Lobo liikkuu

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 23.30

Kausi 2: Jakso 1 Light-Years from Home Muistaakseni Krypton on normaali tuttujen nimien pudotteluoperaatio, jossa vieraan planeetan kulttuuri on asetelmallinen lavaste, jossa humanoidit käyttäytyvät vähemmän eksoottisesti kuin oikeat ihmiset, j... Lue lisää

0 kommenttia


Voice of Finland -voittaja studiossa - debyyttisinkku valmistuu nimimiesten tukemana

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 22.35

Voice of Finland -voittaja Markus Salo sai jo äänensä levylle Stereon Jos mä elän -biisin myötä. Omalla nimellä olevaa julkaisua työstetään kuitenkin ahkerasti. Somepostauksen mukaan ensimmäinen sinkkubiisi on valmistumassa. Mukana studiolla... Lue lisää

0 kommenttia


Netflixin Narniasta vastaa Pixarin Coco-kyky eli Rennyn siivooja

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 22.15

Netflix maksoi maltaita kaikkien Narnia-kirjojen oikeuksista. C.S. Lewisin fantasiasaagan pohjalta tehdään useita uusia elokuvia ja vähintään yksi tv-sarja. Operaation vetäjäksi on palkattu Matthew Aldrich. Monitasoiseksi kuvailtuun työhön kuuluu ... Lue lisää

0 kommenttia


Kehuttu luolastoräiskintä Enter the Gungeon ilmaiseksi Epic Games Storessa

Peliuutinen 13.06.2019 klo 22.00

Epic Games Store jakaa yhä vahvasti pelaajien mielipiteitä hankkimalla yksinoikeuspelejä, mutta toisaalta Epic Games Store myös jakaa ilmaisia pelejä. Tällä kertaa ilmaiseksi saatavilla on luotihelvetin ja luolastorymyämiseen yhdistävä Enter the ... Lue lisää

0 kommenttia


Kuvassa tyylikäs 'Euroman' Lars Ulrich - hieman erilainen otos Metallican rumpalista!

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 21.15

Metallican Lars Ulrich nähdään tanskalaisen miesten lifestyle-lehti Euromanin tuoreen numeron kansikuvahahmona. Vaikka Larsilla on päässään lippis, miehen olemus on kuin liikemiehellä tai pörssimeklarilla. "Hey mom, look... I’m a Euroman", tote... Lue lisää

0 kommenttia


Batmanin hovimestari kuulosti Michael Cainelta nuoruudessaankin: traileri

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 21.00

Perinteisen käsityksen mukaan näyttelijöiden kannattaa panostaa omaan tulkintaan, kun he saavat klassisen roolin. Jack Bannon näyttelee Batmanin hovimestaria Alfred Pennyworthia imitoiden roolissa aiemmin nähtyä Michael Cainea, jonka ääni on varsin t... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi istui: L33T Gaming E-Sport Pro Ultimate XXL

Peliartikkeli 13.06.2019 klo 20.00

V2.fi:n toimituksen Miialle saapui testattavaksi L33T Gamingin uusin tuoli E-Sport Pro Ultimate XXL. Miltä tuntui tämä noin 400 euron arvoinen muhkean valtava pelituoli? Katso videolta Miian mielipide istuimesta. L33T Gaming E-Sport Pro Ultima... Lue lisää

2 kommenttia


E3: Final Fantasy VII Remake kattaa vain pienen osan alkuperäisestä pelistä

Peliuutinen 13.06.2019 klo 20.00

Viisi vuotta julkistuksensa jälkeen Final Fantasy VII Remake vihdoinkin julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa, tai siis pelin ensimmäinen osa ilmestyy silloin. Pelikehittäjä Square Enix nimittäin vahvisti E3-messuilla, että vuoden 2020 maaliskuuss... Lue lisää

1 kommentti


Vessan ovessa on reikä: tältä näyttää Hohdon jatko-osa Doctor Sleep

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 19.50

Stanley Kubrickin ohjaama Hohto (The Shining) ei ole kirjailija Stephen Kingin mieleen, eikä leffa kisannut aikanaan Oscareista, vaan Kultaisista vadelmista (Razzies): moni uskoi mestariohjaajan sotkeutuneen omaan teennäisyyteensä. Tätä nykyä Kubri... Lue lisää

0 kommenttia


Keira Knightley koettaa paljastaa valheet & pysäyttää Irakin sodan: Official Lies -traileri

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 18.30

Tositapahtumiin perustuva jännäri Official Lies kertoo brittiläiselle tiedustelu- ja turvallisuuspalvelulle työskennelleestä kääntäjästä Katharine Gunista, joka vuoti lehdistölle tietoja brittien ja amerikkalaisten kepulipelistä. Amerikkalaiset pyysi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: The Elder Scrolls Online: Elsweyr (PC)

Peliartikkeli 13.06.2019 klo 18.26

Vaikka MMORPG-pelien kultakausi tuntuu olevan auttamatta ohi, The Elder Scrolls Online jatkaa porskuttamistaan. Tällä kertaa ESO:n lisäosien kaanonia jatkaa Elsweyr, ja totuttuun tapaan pelattavaa ei ole tarjolla ainoastaan vanhoille parroille. Kysee... Lue lisää

0 kommenttia


Kryptonissa debytoiva ulkoavaruuden räyhäjätkä Lobo saa oman tv-sarjan

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 17.27

Kryptonin toinen tuotantokausi on alkanut. Kauden uusiin hahmoihin lukeutuu palkkionmetsästäjä Lobo, eli Wolverinen, Deadpoolin, Beetlejuicen ja parin muun outolinnun risteytys, joka on oman lajinsa tappanut psykopaatti ja hyvänä päivänä "antisankari... Lue lisää

0 kommenttia


Oikeusjututkaan eivät estäneet haukutun pelin lisäämistä X1:n yhteensopivuuslistalle - hae Too Human nyt ilmaiseksi

Peliuutinen 13.06.2019 klo 17.14

Aina kun jossain kysytään "Mikä on sellainen peli, mistä sinä pidät, mutta kukaan muu ei", minulla on vastaus valmiina: Too Human, enkä oikein edes osaa selittää miksi siitä pidin, ehkä tarvitsin jotain aivoja turruttavaa juuri siihen hetkeen. Reilut... Lue lisää

1 kommentti


R-Type tulee taas - Final 2 kehuu olevansa paras shmup ikinä

Peliuutinen 13.06.2019 klo 15.00

Tiesitkös muuten, että vanha kunnon pikseliräiskintä R-Type tekee taas comebackin? Granzella-studion työstämä shooteri sai kaipaamansa rahoituksen täysimittaisena kasaan, yli tuplasti tavoiteltuun nähden. Studio on nyt aloittanut pelikehityksen oik... Lue lisää

1 kommentti


Suomen Jääkiekkoliitto solmi mittavan diilin - kiekkoleijonien otteluita varmistettu vapaille kanaville vuosiksi

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 13.40

Suomen Jääkiekkoliitto on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa. Sopimus tarkoittaa, että miesten MM-kisoja lukuun ottamatta jääkiekon maajoukkueiden ottelut ovat kaudesta 2020-21 alkaen katsottav... Lue lisää

0 kommenttia


Dark Souls -tekijöiden ja George R.R.Martinin yhteistyö on studion isoin projekti koskaan

Peliuutinen 13.06.2019 klo 13.07

Yksi E3-julkistusten isommasta päästä oli hieman ennakkoon vuotanut Elden Ring, jota työstävät Dark Souls -peleistä tuttu Hidetaka Miyazaki sekä Game of Thrones -luoja George R.R. Martin. Xbox Wire haastatteli Miyazakia alkuviikosta. Haastattelu... Lue lisää

0 kommenttia


Suomesta tulee kummia asioita: Stranger Things -mobiilipeli

Peliuutinen 13.06.2019 klo 11.06

Helsinkiläinen Next Games tiedottaa tekevänsä yhteistyötä Netflixin kanssa ja tekeillä on mobiilipeli Stranger Things -sarjan maailmassa. Stranger Things -peli on lokaatioperusteinen roolipeli, eli Pokemon GO:n tapaan pelin tapahtumat riippuvat ... Lue lisää

0 kommenttia


Lucasfilm-klassikoita julkaistaan uudelleen

Peliuutinen 13.06.2019 klo 09.00

Nyt pomppasi kovaa - mutta ei aivan niin korkealle kuin sen joidenkin mielestä olisi pitänyt. Disney on näet päättänyt kaivaa vanhoja arkistojaan ja viihdejätti on lisensoinut kasan vanhoja Lucasfilm Gamesin peliklassikoita uudelleenjulkaistavaksi.... Lue lisää

2 kommenttia


Huvipuistohupia: Linnanmäen vuoristorata on upea, tuoksuva klassikko

Peliuutinen 13.06.2019 klo 09.00

Suomen huvipuistojen kesäkausi on hyvässä vauhdissa V2.fi kertoo niiden vauhdikkaammista vekottimista ja elämyksistä. Ja jos jokin vuoristorata on yhtaikaa sympaattinen, hauska että klassinen, niin se on Linnanmäen Vuoristorata. Jo vuonna 1951 a... Lue lisää

0 kommenttia


Microsoftin mukaan Xbox Onen oheislaitteet toimivat myös seuraavalla konsolilla

Peliuutinen 12.06.2019 klo 22.00

Microsoft on vahvistanut, että tuleva konsoli “Project Scarlett” tukee Xbox Onelle julkaistuja oheislaitteita. Sen lisäksi yhtiö ilmoitti aiemmin, että laite saa myös tuhansia taaksepäin yhteensopivia pelejä. Taaksepäin yhteensopivuus on siis taatt... Lue lisää

0 kommenttia


Roolipeli Ni no Kuni: Wrath of the White Witch saapuu tulevana syksynä remasteroituna

Peliuutinen 12.06.2019 klo 20.00

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch saapuu tulevana syksynä Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja Windowsille. Playstation 4:lla ja Windowsilla peli saa remasteroidun version, jonka resoluution luvataan olevan 1080p ja ruudunpäivityksen 60... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Huawei P30 Lite

Viihdeartikkeli 12.06.2019 klo 19.00

Kun testiin saapuu Huawein puhelin, on testaaja tällä hetkellä erityisen pulman äärellä: voiko tätä nyt suositella ostoslistalle, kun kukaan ei tiedä mihin suuntaan Huawei-USA-kauppakiista vielä kallistuu? Alkaako Huawei tuupata puhelimiin uutta Goog... Lue lisää

0 kommenttia


Pitkä Star Control -oikeustaistelu sinetöitiin hunajalla ja maistuvalla juomalla

Peliuutinen 12.06.2019 klo 17.51

Kaksi vuotta käynnissä ollut kiistely Star Control -pelisarjan oikeuksista on nyt päättynyt - ja yllättäen varsin sopuisiin ja makeisiin tunnelmiin, kertoo Ars Technica. Lopputulos on se, että kaikki lakijutut hylätään, kaikki maksavat omat asia... Lue lisää

0 kommenttia


Conan, eli pelaaja, jolla ei ole hajuakaan mistään, loikkaa Crash Team Racingin rattiin

Peliuutinen 12.06.2019 klo 16.00

Conan O'Brienin Clueless Gamer -websarjan jaksoja ilmestyy harvakseltaan (viimeisimmästä on vuosi) ja laatukin vähän heittelehtii. Uusimmassa Conan pelailee Crash Team Racing Nitro Fueled -peliä koomikko Billy Eichnerin kanssa. Vaikka CTR:stä ei pa... Lue lisää

0 kommenttia


E3: Tähänkö kaikki Splinter Cell -huhut johtivat? Elite Squad on mobiilitoimintaa

Peliuutinen 12.06.2019 klo 13.00

Jo pitkään ennen E3:a huhuttiin Sam Fisherin ja Splinter Cell -pelisarjan paluusta. Noh, ehkä uskomme siihen edelleen, vaikka ainoa uusi Fisherin esiintyminen onkin virallisesti Tom Clancy’s Elite Squad -toimintaroolipelissä. Kyseessä on mobiili... Lue lisää

1 kommentti


E3: Muutakin retrohenkistä kuin mini-PC-Engine: Atari ja Intellivision esittelivät uusia konsoleitaan

Peliuutinen 12.06.2019 klo 11.00

Viime yönä julkistettiin pieni PC-Engine-retrokonsoli, mutta muutakin retroon liittyvää E3-messuilla on tapahtunut - vanhat 80-luvun alun kilpakumppanit eli Atari ja Intellivision molemmat kertoilivat lisää tulevasta konsolistaan. Intellivision... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova