Tuorein sisältöVain otsikot

Larian Studiosin pomo vahvistaa - Baldur's Gate 3 ei saavu markkinoille tänä vuonna

Peliuutinen 20.06.2021 klo 14.00

Larian Studiosin pomo Swen Vincke on kertonut, ettei yhtiön kehittämä Baldur’s Gate 3 saavu markkinoille tänä vuonna. Asia kävi ilmi GameSpotin julkaisemasta haastattelusta. Haastattelussa studio kertoo, että kehitystyö on vienyt odotettua kauemmi... Lue lisää

1 kommentti


Ojasta allikkoon: näin alkaa Rick and Mortyn viides kausi

Viihdeuutinen 20.06.2021 klo 13.40

Rick and Morty jatkuu tänä iltana Yhdysvaltain ajassa mitattuna ja HBO Nordic esittää 5. kauden ensimmäistä jaksoa huomisesta alkaen. YouTubessa julkaistu aloituskohtaus menee suoraan asiaan. Kaikki on menetetty tuntemattomasta häiriintyneestä syystä... Lue lisää

0 kommenttia


Näin pyörii Doom Ikean 15 dollarin älylampussa

Peliuutinen 20.06.2021 klo 11.00

Hakkeri Nicola Wrachien ja hänen tiiminsä saivat klassikkopeli Doomin pyörimään Ikean 15 dollarin älylampussa. Alun perin tiimi olisi halunnut käyttää vanhempaa Ikea Trådfri Zigbee -lamppua, mutta projekti osoittautui mahdottomaksi haasteeksi tekn... Lue lisää

0 kommenttia


Special-spesiaali 5/6: oikeasti erikoiset eivät jaksa perushomoja kattella?

Viihdeuutinen 19.06.2021 klo 23.00

Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6: Ryan Joins the Crips ja Prom Queens Se on kehno aasinsilta, että Ryan tapasi lähes autioissa hautajaisissa toisen "tuplaspesiaalin", joka johdattaa hänet vertaistukiryhmään, mutta ryhmä on uusi syy katsojan koomiselle p... Lue lisää

0 kommenttia


Ralph Fiennes kokkaa jotakin makaaberia Anya Taylor-Joylle

Viihdeuutinen 19.06.2021 klo 20.45

Anya Taylor-Joy ja Ralph Fiennes tähdittävät elokuvaa The Menu, jota kuvaillaan mustaksi komediaksi ja psykologiseksi trilleriksi. Ohjauksesta vastaa Mark Mylod, joka on työstänyt mm. sarjoja Game of Thrones, Entourage ja Succession. Taylor-Joyn... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n laiteuutiset 19|06|2021: Tuplakattaus laitejulkistuksia - mm. lasertykkejä, kuulokkeita, lento-ohjain ja Mario-tuoli

Peliuutinen 19.06.2021 klo 20.00

E3-tapahtuma ja muut kiireet jättivät viime viikon laiteuutiset väliin, joten tässä tuplakattaus helteiden keskelle. Sony esitteli uudet langattomat WF-1000XM4-vastamelukuulokkeet. High-Resolution Audio Wireless -ääniformaattia tukevissa napeiss... Lue lisää

0 kommenttia


Natalie Portmanin näyttelemä näyttelijä näyttelee Julianne Mooren näyttelemää kehdonryöstäjää

Viihdeuutinen 19.06.2021 klo 18.15

Julianne Moore ja ohjaaja Todd Haynes liittoutuvat viidennen kerran ja mukaan on kutsuttu Natalie Portman, joka ei ole aiemmin esiintynyt Mooren kanssa. Elokuvan nimi on May December ja se on jo nyt ennakkosuosikki Oscar-gaalassa, sillä se tavallaa... Lue lisää

0 kommenttia


Nintendon mukaan Bayonetta 3:n kehitystyö etenee hyvin

Peliuutinen 19.06.2021 klo 17.00

Nintendo järjesti oman tilaisuutensa E3-messujen yhteydessä, mutta Bayonetta 3:sta ei kuultu sanaakaan. GameSpotin Tamoor Hussain kuitenkin pääsi haastattelemaan Nintendon Nate Bihldorffia ja Bill Trineniä messujen yhteydessä. Hussain pääsi esi... Lue lisää

1 kommentti


Zack Snyder uskoo Batmaniin suuseksiskandaalissa

Viihdeuutinen 19.06.2021 klo 16.45

Varietyn artikkeli pohdiskelee, kuinka WandaVision, The Umbrella Academy ja aikuisille suunnattu animaatiosarja Harley Quinn kehittävät supersankaritarinoita. On yhä rajoja. Harley Quinnin tekijät tahtoivat Batmanin harrastavan suuseksiä Kissana... Lue lisää

2 kommenttia


Dr. Death kertoo kaamean tositarinan murhaajalääkäristä: traileri

Viihdeuutinen 19.06.2021 klo 15.35

Mm. sarjoista Fringe ja The Affair tuttu Joshua Jackson tähdittää minisarjaa Dr. Death. Sarja kertoo tositarinan selkäkirurgiaan erikoistuneesta tohtori Christopher Duntschista. Kun turhan moni potilas on kuollut tai vammautunut pysyvästi rutiinitoim... Lue lisää

0 kommenttia


Yllätyslaatikoiden uusi aikakausi? EA antaa mahdollisuuden katsoa joidenkin lootboxien sisältöä ennen ostopäätöstä

Peliuutinen 19.06.2021 klo 14.00

EA on tehnyt muutoksia, jotka mahdollistavat joidenkin lootboxien sisällön tarkistamisen ennen ostopäätöstä. Pelaaja voi esikatsella pakettien sisältöä, minkä jälkeen hän voi päättää lunastaako sisällön itselleen FUT-kolikoilla vai FIFA-pisteillä. ... Lue lisää

2 kommenttia


Retro Rewind: Kaapparikapteeni toi Pohjoismaat merirosvopeleihin 80-luvulla

Peliartikkeli 19.06.2021 klo 12.00

Aavoja meriä kyntävät suuret purjelaivat ovat kauneimpia asioita, joita ihmiskunta on kyennyt luomaan. Niiden majesteettinen olemus ja tuuleen tarttuvat purjeet ovat jotenkin sanoinkuvaamattoman lumoavia. Vaikka laivat menettävätkin jotain videop... Lue lisää

0 kommenttia


Huhu: Alan Wake Remastered ja Final Fantasy 7 Remake saapuvat Epic Games Storeen

Peliuutinen 19.06.2021 klo 11.00

Reddit-käyttäjä AsleepEntrepreneur73 huomasi EpicData-verkkosivustolla päivityksiä, jotka saattoivat paljastaa Alan Wake Remasteredin ja Final Fantasy 7 Remaken saapumisen Epic Games Storeen. Pelit saatiin kaivettua tietokannasta koodinimillä “P... Lue lisää

0 kommenttia


Sweet Tooth 1-4: teini-ikäiset mutanttimyönteiset kommandokettutytöt

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 4: Secret Sauce Maailmanlopun cosplay-teinit suojelevat ihmiseläimiä ja tappavat typeriä aikuisia. Päämajaansa he omivat kaikki piirretyt, karkit, pelit ja neonvalot. Kiva. He täyttävät aukon lapsenmielisen ihmettelyn ja kyynise... Lue lisää

0 kommenttia


Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge saa jatkoa pian

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 22.30

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge on viime vuonna debytoinut verinen animaatioelokuva, joka mukailee peleistä ja muista medioista tuttua tarinaa ulottuvuuksien välisestä taisteluturnauksesta. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms jatk... Lue lisää

0 kommenttia


'Lääke' striimasi platinaa, tältä kuulostaa VIIVIn uusi singlejulkaisu USA

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 22.17

Platinaa striimanneella Lääke-hitillään huomiota kerännyt laulaja VIIVI on julkaissut uutta musiikkia. USA on tarttuva ja laulajan upeaa ääntä alleviivaava pop-kappale, jonka melodia vie mukanaan heti. USA kertoo pään sisäisistä kamppailuista eron jä... Lue lisää

1 kommentti


Destiny-fanit keräsivät huiman summan rahaa hyväntekeväisyyteen - Bungie piti lupauksensa ja toi myyntiin leivänpaahtimen

Peliuutinen 18.06.2021 klo 22.00

Viime kesänä Bungie heitti Destiny-faneille haasteen. Mikäli pelaajat onnistuisivat keräämään 777 777,77 dollaria hyväntekeväisyyteen Gaming Community Expon aikana, yhtiö toisi markkinoille Destiny-leivänpaahtimen. Fanit keräsivät hyväntekeväisyyte... Lue lisää

0 kommenttia


Ehkä Bob Odenkirkistä tuli toimintasankari: Nobodylle kirjoitetaan jatkoa

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 21.45

Bob Odenkirk tunnetaan parhaiten niljakkaana lakimiehenä, joka esiintyi Breaking Bad -sarjassa ja sai oman Better Call Saul -sarjan. Tänä keväänä debytoinut toimintaleffa Nobody pyrkii jokseenkin avoimesti tavoittamaan saman kirjoittajan John Wic... Lue lisää

0 kommenttia


Joko avasit äänesi ja lämmittelit naurulihaksesi?

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 21.34

Joko avasit äänesi ja lämmittelit naurulihaksesi? Putouksen parhaat -ohjelma lauantaisin 19.30 Maikkarilla. Voit katsoa kaksi ensimmäistä jaksoa milloin vain mtv-palvelussa. Alla esimerkkiä tulevasta: Tämä nähtiin viimeksi: ... Lue lisää

0 kommenttia


Äärimmäisen metelin veteraaniryhmä Carcass julkaisee uutta

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 21.20

Brittiläinen äärimetallin uranuurtaja Carcass julkaisee seitsemännen studioalbuminsa "Torn Arteries" syyskuun 17. päivä. Levyltä on julkaistu näytteenä kappale Kelly's Meat Emporium. Carcass julkaisi ensimmäisen albuminsa "Reek of Putrefaction"... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Nokia 50" 4K UHD Android TV

Viihdeartikkeli 18.06.2021 klo 20.33

Puhelinten lisäksi Nokia-nimi on nyt palannut myös televisioihin ja set-top boxeihin. Saimme testiin 50-tuumaisen 4K UHD TV:n, joka tarjoaa kohtuullisen edullisen tavan päästä mukaan Android TV:n maailmaan. Mitä hyvää ja huonoa siitä löytyy? ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi tutustui: Metro Exodus: Complete Edition (XSX, PS5)

Peliartikkeli 18.06.2021 klo 20.13

V2.fi osallistui virtuaaliseen pressitilaisuuteen, jossa esiteltiin paljon kehutun Metro Exoduksen (V2.fi-arvio 4/5 tähteä) kesäkuussa ilmestyvää Complete Edition -versiota. Slaavilaisen Mad Max -vastineen fanit saattoivat huomata, että Complete Edit... Lue lisää

0 kommenttia


Luca

Viihdeartikkeli 18.06.2021 klo 20.00

Nuori merihirviö Luca hengailee rannalla. Kun valmiiksi huolestuneet ja närkästyneet vanhemmat saavat kuulla, että siellä on kaveri, he järkyttyvät lisää. Sen hetken aikana iso ristiriita on erityisen selkeä. Leffassa ei ole liiemmälti itua, jos et... Lue lisää

0 kommenttia


Facebook testaa kohdennettua mainontaa Oculus Quest 2 -laitteissa

Peliuutinen 18.06.2021 klo 20.00

Facebook kertoo aloittavansa pelinsisäisten mainosten testaamisen Oculus Quest 2 -laitteissa. Jatkossa yhtiö kohdentaa käyttäjien Facebook-profiilien perusteella mainoksia Oculus Quest -peleihin ja -sovelluksiin. Ensimmäisenä mainontaa kokeillaa... Lue lisää

5 kommenttia


Aleksi Jalli jättää ENCEn CS:GO-joukkueen lopullisesti

Peliuutinen 18.06.2021 klo 17.00

Toukokuussa Aleksi “Allu” Jalli ilmoitti pitävänsä taukoa ja jättäytyi pois ENCEn CS:GO-joukkueesta henkilökohtaisten syiden takia. Nyt suomalainen esports-organisaatio ENCE on kuitenkin ilmoittanut, että konkaripelaajan ja organisaation tiet eroav... Lue lisää

0 kommenttia


Pitkä odotus on ohitse - Xbox-ohjainten suunnittelupalvelu Xbox Design Lab on jälleen toiminnassa

Peliuutinen 18.06.2021 klo 14.45

Viime lokakuussa väliaikaisesti suljettu Xbox-ohjainten suunnittelupalvelu Xbox Design Lab on jälleen toiminnassa. Palvelu oli kiinni hetkellisesti konsolisukupolven vaihtumisen johdosta, sillä samalla päivittyivät myös Xbox-ohjaimet. Xbox Desig... Lue lisää

1 kommentti


Ubisoftin The Divisionit tehneen studion johtaja vaihtuu

Peliuutinen 18.06.2021 klo 11.20

Gamesindustry.biz kertoo, että Ubisoft Massiven johtaja David Polfeldt jättää kyseiset työtehtävänsä. Aluksi hän jää loppuvuoden ajaksi lomalle, mutta palaa Ubisoftille ensi vuonna toisiin hommiin. Ubisoft Massive on tehnyt mm. The Division -pel... Lue lisää

0 kommenttia


Brother Firetribe julkaisi Top Gun -henkisen tuotoksen

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 10.54

Brother Firetribe "Thunder Rising", Top Gun -henkinen hävittäjäbiisi sai alkunsa fanin toiveesta. Kotimainen hard rock -ylpeys Brother Firetribe julkaisi viime syksynä niin kriitikoiden kuin fanienkin arvostaman 80-luvun henkeä uhkuvan Feel The B... Lue lisää

0 kommenttia


Mikael Gabriel fiittaa artistitulokas Hussan singlejulkaisulla - Silkkii

Viihdeuutinen 18.06.2021 klo 10.40

Artistitulokas Hussa julkaisi tänään kesäsinglen Silkkii, jossa mukana on hiljattain uuden albumin julkaissut Mikael Gabriel. Artisteilla on pitkä yhteinen historia, sillä vuonna 2018 Mikael Gabriel kiinnitti Hussan Tasoi-levymerkilleen. Eri hiph... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games Store tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi kaoottista kokkailua kaverin kanssa sekä retroräiskintää synthwaven tahdissa

Peliuutinen 17.06.2021 klo 22.00

Epic Games Store on tänään tuttuun tapaan uudistanut ilmaispeliensä valikoiman ja tällä kertaa viikon ajan jaossa ovat erinomainen co-op-peli Overcooked! 2 sekä mainiolla synthwave-ääniraidalla varustettu räiskintä Hell is other demons. Over... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova