Tuorein sisältöVain otsikot

Vesterinen Yhtyeineen, Kolme hyvää vinkkiä

Viihdeuutinen 22.01.2021 klo 09.57

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi tänään uuden singlensä Kolme hyvää vinkkiä. Kappale pohtii elämän suuria kysymyksiä ja niihin tarjottavia näennäisen helppoja ratkaisuja. Single luo tietä yhtyeen keväällä julkaistavalle seitsemännelle albumille "Mei... Lue lisää

0 kommenttia


Sanan Seireeni-kappaleen uusi video saattaa pilata aamukahvihetken

Viihdeuutinen 22.01.2021 klo 09.03

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on julkaissut uuden musiikkivideon viime vuoden puolella julkaistuun Seireeni-kappaleeseen. Artisti kertoi kappaleen yhteydessä joutuneensa useasti petetyksi edellisessä suhteessaan. Seireeni syntyi viha... Lue lisää

0 kommenttia


JOKin pelivatkain 32 - Potty Pigeon eli sottainen pulupeli

Peliuutinen 22.01.2021 klo 09.00

Kakkajutut ovat aina hauskoja. Siksi peli kakkaavasta pulusta kuulostikin heti parhaalta idealta koskaan. Kuinkas siinä sitten kävikään? Suora linkki: https://youtu.be/--4U2UhygiI Kaikki Pelivatkain-sarjan jaksot Tilaa kanava tästä klikk... Lue lisää

0 kommenttia


The Stand 5/9: jopa saatanallisempaa menoa kuin Ruotsin laivalla

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 23.15

Minisarja - Jakso 5: Fear and Loathing in New Vegas Paha leiri on yhtä kuin orgiat, jossa sahataan ruumiita uima-altaassa. Joku imppaa jauhoa ja sanoo vuhuu, koska tämä se on elämää. Ilmeisesti ei ole tarkoituskaan hämmästyä. Vakoojat halinalle... Lue lisää

1 kommentti


Tales of Dunk and Egg -tarinoihin perustuva Game of Thrones -esiosa on kehitteillä

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 22.40

HBO kehittelee tv-sarjaa, joka perustuu Tales of Dunk and Egg -pienoisromaaneihin. Aiemmin on väitetty, että kirjailija George R.R. Martin ei tahdo tätä, jottei kävisi taas niin, että tv-sarja menee pidemmälle kuin hän aikoo mennä. Pienoisromaanit... Lue lisää

0 kommenttia


Pelialalta jalkapalloseura Liverpoolin rivistöön siirtynyt Peter Moore suuntaa seuraavaksi Unity Technologiesin joukkoihin

Peliuutinen 21.01.2021 klo 22.00

Vuonna 2017 pelialalta jalkapalloseura Liverpooliin siirtynyt Peter Moore on tiedottanut palaavansa takaisin pelialalle. Moore kertoo Twitterissä julkaisemassaan viestissä, että hänellä on ilo ilmoittaa liittyneensä Unity Technologiesin rivistöö... Lue lisää

0 kommenttia


Jostakin syystä kauhuleffan nimi on jälleen Dreamcatcher: traileri

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 21.50

Romaanin työnimi oli Syöpä, kun onnettomuudesta toipuva Stephen King kirjoitti sen kipulääkepäissään, mutta vaimo ehdotti nimeä Dreamcatcher. Tarinassa on mm. avaruusolentoja, viittaus onnettomuuteen ja sekoilua pöheikössä. Elokuvaversio panosti main... Lue lisää

0 kommenttia


Tuore Netflix-hitti Bridgerton vahvisti toisen kauden aiheen

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 21.10

Julia Quinnin romaaneihin perustuva sarja Bridgerton debytoi joulupäivänä. Palaute on ollut myönteistä, ja faktoja valikoivasti julkistava Netflix on intoillut, että kyseessä on yksi katsotuimmista ensimmäisistä kausista. Netflix on lupaillut "jänn... Lue lisää

0 kommenttia


Suosikkijuontaja Sami Kuronen lähestyy aikuisen miehen ikää

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 21.09

Suosikkijuontaja Sami Kuronen täyttää tänään 47 vuotta. Kuronen on toiminut pitkään niin Radio Aallon kuin Radio Suomipopin radioäänenä. Kuronen on myös suosittu televisiokasvo: Suomen Unelmien Poikamies, Miss Suomi -finaalin juontotehtävät, To... Lue lisää

0 kommenttia


Liam Neeson saattaa seurata Leslie Nielsenin esimerkkiä Mies ja alaston ase -kierrätyksen keinoin

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 20.30

Leslie Nielsen oli "normaali" näyttelijä, kunnes Hei me lennetään, Mies ja alaston ase ja lukuisat samantyyliset teokset tekivät hänestä komedian legendan. Liam Neesonille on tarjottu uuden Mies ja alaston ase -elokuvan pääroolia. Mikään ei ole ... Lue lisää

0 kommenttia


Faith No Moren Mike Pattonin äkkiväärä raskaamman rockin ryhmä Tomahawk julkaisee uutta

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 20.12

Faith No Moren Mike Pattonin äkkiväärä raskaamman rockin ryhmä Tomahawk palaa asiaan. Pattonin, Duane Denisonin (The Jesus Lizard), Trevor Dunnin (Mr. Bungle, Fantomas) ja John Stanierin (Helmet) voimaorkesteri julkaisee kahdeksan vuoden tauon jäl... Lue lisää

0 kommenttia


Kosmetiikkayritys ColourPop yhteistyöhön Animal Crossingin kanssa - markkinoille saapumassa meikkisarja

Peliuutinen 21.01.2021 klo 20.00

Kosmetiikkayritys ColourPop aloitti yhteistyön Animal Crossingin kanssa, jonka lopputuotoksena markkinoille tuodaan 28. tammikuuta alkaen Animal Crossing: New Horizons -meikkisarja. Mainosmateriaalin mukaan myyntiin tuodaan ainakin neljä eri mei... Lue lisää

0 kommenttia


Star Foxin ja Tinglen luoja lähtee Nintendolta haikein mielin

Peliuutinen 21.01.2021 klo 17.12

Eurogamer uutisoi, että pitkän linjan pelisuunnittelija Takaya Imamura on lähtenyt Nintendolta. Imamura suunnitteli aikanaan mm. Star Fox -pelin hahmot (tosin Miyamoton ohjastamana), hullunkurisen Tingle-olennon sekä F-Zero-pelin. Hän toimi tuo... Lue lisää

0 kommenttia


Grungelegenda Pearl Jamin lakimiehet hermostuivat tribuuttiyhtyeen nimestä

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 13.16

Mediatietojen mukaan brittiläinen Pearl Jam -tribuuttiorkesteri Pearl Jamm on päätynyt vaihtamaan nimeä saatuaan Pearl Jamin lakimiehiltä kiukkuista postia. Kuulemma Pearl Jam kokee kärsivänsaä vahinkoa ja vähintäänkin nimi on harhaanjohtava fanie... Lue lisää

0 kommenttia


Heavykuningatar Doron keikka siirtyy

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 12.59

Saksalainen hevikuningatar Doro tulee Suomeen - mutta vasta elokuussa. Saksalaislegendan piti esiintyä vappuaattona Helsingissä. Vallitseva pandemia kuitenkin siirtää esiintymistä kesään 2021. Hevikuningatar Doro yhtyeineen nousee Kulttuuritalon l... Lue lisää

0 kommenttia


Pelaaja arvosteli puolitosissaan pelinkehittäjää - potkaistiin ulos Mortal Kombat -turnauksesta

Peliuutinen 21.01.2021 klo 12.25

Kotaku kertoo, että pelaaja Titaniumtigerzz sai nopeat lähtöpassit virallisesta Mortal Kombat 11 Pro Kompetition -kilpailusta vaihdettuaan pelihahmonsa nimeksi "WhyDidNRSdoThis". Turnausstriimissä oltiin vähän aikaa hölmistyneitä, kun Titaniumti... Lue lisää

0 kommenttia


Nämä henkilöt yllätetään seuraavaksi Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelmassa

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 10.00

Laulu rakkaudelle - Secret song Suomi -ohjelmassa iloisia yllätyksiä on luvassa jälleen perjantaina klo 20.00. Tällä kertaa yllätettävien tuoliin istuvat Pirkko Mannola, Janna, Mikael Gabriel, Leri Leskinen, Raili Hulkkonen sekä Anna Tulusto. ... Lue lisää

0 kommenttia


Metallia euroviisuihin, nyt sitä olisi tarjolla Blind Channelin voimin

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 08.49

UMK21 -kilpailun raskainta laitaa edustava Blind Channel tavoittelee euroviisuedustajan paikkaa biisillä, jonka tahtiin saa luvan kanssa nostaa keskisormet pystyyn ja huutaa. Dark Side on hauskanpitobiisi ulkopuolisuutta tunteville. Tekeekö Blind ... Lue lisää

0 kommenttia


Snowpiercer tuksuttaa vakaasti: kolmas kausi vahvistettiin jo

Viihdeuutinen 21.01.2021 klo 00.30

Jääkaudella kiitävästä junasta kertova Snowpiercer oli ensin sarjakuva ja sitten elokuva. Tv-sarjaversion tekijät vaihtuivat erimielisyyksien vuoksi esituotannon aikana, jolloin sarja lykkääntyi reilusti ja vaihtoi välillä kanavaakin. Sittemmin kurss... Lue lisää

0 kommenttia


Elder Scrolls -fanille ystävänpäivälahjaa etsimässä? Bethesdalla olisi nyt tarjolla1000 dollarin Ritual of Mara -kultasormus

Peliuutinen 20.01.2021 klo 23.05

Jos tälle vuodelle on vielä haussa ystävänpäivälahja erityisen kovalle Elder Scrolls -fanille, niin Bethesdan verkkokaupassa olisi tarjolla 1000 dollaria maksava 10 karaatin kullasta valmistettu Ritual of Mara -sormus. Kannattaa vielä toki var... Lue lisää

0 kommenttia


Valve ja viisi pelijulkaisijaa saivat EU:lta lähes 8 miljoonan euron sakot Steam-pelien geoblokkaamisesta

Peliuutinen 20.01.2021 klo 20.00

Euroopan komissio on langettanut Valvelle ja viidelle pelijulkaisijalle 7,8 miljoonan euron sakot EU:n kilpailulainsäädännön rikkomisesta geoblokkaamalla Steam-pelien myyntiä. Komission mukaan Valve sekä julkaisijat Bandai Namco, Capcom, Focus... Lue lisää

2 kommenttia


Coheed and Cambria -yhtyeen solisti puhkesi PlayStation 5 -lauluun

Peliuutinen 20.01.2021 klo 17.50

Coheed and Cambria -yhtyeen - jonka jotkut saattavat muistaa ainakin Rock Band -pelistä - nokkamies Claudio Sanchez innostui Twitch-striimissään laulamaan PlayStation 5 -pelikonsolin hankkimisen vaikeudesta. Miehellä itsellään laite on - melodi... Lue lisää

0 kommenttia


Nioh 3:a ei ole aivan pian tulossa, mutta jotain Team Ninja suunnittelee...

Peliuutinen 20.01.2021 klo 15.00

VG247 uutisoi Team Ninjan tulevaisuudensuunnitelmista - joihin ei valitettavasti kuulu Nioh 3. Kunhan Nioh 2 Complete Edition (PC, PS5) on saatu viimeisteltyä, on luvassa uusia tuulia, joihin eivät vanhat pelisarjat kuten Nioh tai Ninja Gaiden luke... Lue lisää

0 kommenttia


The New Mutants

Viihdeartikkeli 20.01.2021 klo 13.00

Jos lähes 3 vuotta myöhässä oleva Hollywood-elokuva kestää reilut 80 minuuttia, kyseessä ei ole alkuperäinen visio, vaikka niin satuiltaisiin, vaan komitean kompromissi. Noin. Luojan kiitos. Siihen paloi tunti, kun yritin tiivistää leffan kimuranti... Lue lisää

0 kommenttia


Bethesda viivästyttää Elder Scrolls Online -julkistusta - USA:n presidentinvaihdos ensin pois tieltä

Peliuutinen 20.01.2021 klo 11.00

Bethesda on päättänyt viivästyttää huomiseksi suunniteltua The Elder Scrolls Online -lähetystä. Pelijulkaisia kertoo Twitterissään, että "viimeaikaisten tapahtumien valossa pelaamme varman päälle. Pelimme pelaajia on toki ympäri maailmaa, mutta su... Lue lisää

1 kommentti


PlayerUnknown's Battlegrounds -universumi on laajentumassa animaatiosarjaksi ja useaksi peliksi

Peliuutinen 19.01.2021 klo 23.00

Bloomberg haastatteli Krafton-yhtiön toimitusjohtaja Kim Chang-hania suositun battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegroundsin nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Haastattelun yhteydessä julkaistiin taulukko, josta kävi ilmi, että PUBG Studio K... Lue lisää

0 kommenttia


Kakku on vale -pienoisnäyttely esittelee pelien ruokakulttuuria Suomen Pelimuseossa sunnuntaista lähtien

Peliuutinen 19.01.2021 klo 21.00

Suomen Pelimuseon Studioon avautuu Kakku on vale -pienoisnäyttely, jossa esittelyyn pääsevät pelien ruokakulttuurit. Näyttely avautuu 24. tammikuuta ja on nähtävillä aina 31. elokuuta saakka. Kakku on vale -pienoisnäyttely esittelee pelien ruoki... Lue lisää

1 kommentti


Balanin ihmeelliseen, Segan-tuoksuiseen maailmaan pääsee tutustumaan ensi viikolla

Peliuutinen 19.01.2021 klo 19.00

Varsinkin Sega Saturn -aikoja eläneet pelaajat ihastuttanut Balan Wonderwold saapuu ensi viikolla (28.1.) ladattavana demona innokkaiden kokeiltavaksi. Balanin ihmemaailman ovat luoneet Sonic the Hedgehogin alkuperäiset tekijät. Demolla on kest... Lue lisää

0 kommenttia


Batwoman vaihtui, joten kerta kiellon päälle

Viihdeartikkeli 19.01.2021 klo 18.30

Kausi 2 - Jakso 1: What Happened to Kate Kane? Batwoman on ainoa sarja, jonka kauden olen jättänyt kesken moderneina aikoina. Pääosanesittäjäkin sai tarpeekseen. Keskeinen ongelma oli sankarin eli Kate Kanen ja Alice-siskon loputon lässytys, jo... Lue lisää

0 kommenttia


Hitman palaa pelihyllyille aivan pian - tällainen on julkaisutraileri

Peliuutinen 19.01.2021 klo 15.24

Huomenna julkaistavan Hitman III:n kerrotaan olevan trilogian päätös. Siinä agentti 47 yhdessä Lucas Greyn sekä Diana Burnwoodin kanssa matkaa ympäri mailmaaa Providencen jäsenten perässä. Julkaisutraileri esittelee tapahtumapaikkoja, pelitapoja ja... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova