Tuorein sisältöVain otsikot

Division 2, Sekiro ja Switch menivät maaliskuussa kaupaksi uudella mantereella

Peliuutinen 24.04.2019 klo 22.00

Yhdysvalloissa maaliskuun aikana myytyjen pelien ja konsoleiden lukemat kertova NPD-raportti on julkistettu. Nämä tiedot ovat näin rapakon toiselta puoleltakin mielenkiintoista luettavaa, sen verran isoista markkinoista kun on kyse. Koko marras... Lue lisää

0 kommenttia


Rammsteilta Radio-nimisen viisun videojulkaisua edeltävä härnäke

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 21.54

Rammstein julkaisee uuden albumin 17.5. Bändi on julkaissut härnäkkeen, jolla ennakoidaan "Radio"-nimisen viisun videojulkaisua. "Deutschland"-kappaleesta on jo julkaista kohua aiheuttanut video. ... Lue lisää

0 kommenttia


Star Trek: Discovery -putki, osa 5: kun Family Guy -pervon taso alkaa himottaa

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 21.35

Kausi 1: Jakso 5 Choose Your Pain On lupaavaa, että kapteeni James Bond joutuu kommentoimaan rikollisen (päähenkilön) suosimista, vaikka Bond vain inttää olevansa jehu, joka saakin suosia. Sekuntia myöhemmin kapu on tähtijollassa, joten klingon... Lue lisää

1 kommentti


Britney Spears vakuuttelee somessa olevansa kunnossa - nyt treenataan vaikka väkisin!

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 21.29

Poppari Britney Spearsin väitetään olleen lepuuttamassa hermojaan isänsä vaikeiden terveysongelmien murtamana. Britney on palannut someen - nyt parin videon muodossa. Tuoreella videopätkällä Britney treenaa kuin mitään ei olisi tapahtunut - pak... Lue lisää

1 kommentti


"Se on kuin yö": pidempi pätkä uuden Aladdinin taikamattobiisistä

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 20.06

Se on kuin yö eli A Whole New World on siinä mielessä harvinainen Aladdin-kohtaus, että se on mahdollista katsoa englanniksi ilman, että vanne kiristää päätä ja kaulan suonet pullistuvat. Vain kohtausta edeltävä repliikki "do you trust me" on puhdast... Lue lisää

0 kommenttia


Uuden Mortal Kombat -pelin mikromaksut tulistuttivat pelaajat

Peliuutinen 24.04.2019 klo 20.00

Mortal Kombat 11 on ennättänyt olemaan kauppojen hyllyillä vasta päivän, mutta tästä huolimatta peli on ennättänyt jo keräämään moitteita. Ongelmana ei ole niinkään Mortal Kombat itsessään, vaan pöydälle on jälleen nostettu mikromaksut. Gamerada... Lue lisää

3 kommenttia


Ex-rarelaisilta (Donkey Kong Country, GoldenEye...) uusi pohjoisiin maisemiin sijoittuva tasoloikka

Peliuutinen 24.04.2019 klo 18.00

Tamarin on Chameleon Gamesin työstämä metroidvania-tasoloikka, jonka tekijöistä löytyy entisiä Raren työntekijöitä: DK64-artisti Richard Vaucher, DKC-säveltäjä David Wise ja GoldenEye-ääniefektoija Graeme Norgate. Pelihahmotkin ovat kotoisin samast... Lue lisää

0 kommenttia


Pori Jazzin pääkonserttien ohjelmisto paketissa

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 17.47

Pori Jazzin Kirjurinluodon pääkonserttien ohjelmisto on valmis. Betty Wright, Cymande, Tank & The Bangas sekä Young Gun Silver Fox ovat viimeisiä ulkomaan lisäyksiä. Ricky-Tick Big Band, Pyhimys & Saimaa, Herd, OK:KO, Pekko Käppi & K:H:H:L, Ina... Lue lisää

0 kommenttia


Jääkiekon MM-kisat kattavasti C Morella - asiantuntijatiimissä menestyneitä kiekkopersoonia

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 17.04

C Moren kevään jääkiekon MM-kisojen asiantuntijatiimi koostuu menestyneistä kiekkopersoonista. Asiantuntijoiden palkintokaapeista löytyy mestaruuksia niin maajoukkueesta kuin NHL:stäkin – mutta myös asiantuntemusta nykykiekon huipulta. Ville Niem... Lue lisää

0 kommenttia


Huhun tarkennushuhu: Halvempi Switch jo kesäkuussa?

Peliuutinen 24.04.2019 klo 16.00

Halvemmasta kevyt-Switchistä sekä kalliimmasta teho-Switchistä on huhuttu tänä keväänä jo moneen kertaan ja aika varmaa on, että sellaisia on tulossa. Bloombergin raportti iskee kuitenkin pöytään entistä tarkemman julkaisuajankohdan: halvempi Switc... Lue lisää

0 kommenttia


Rock In The City -festarikiertue Suomen kesässä - katso paikkakuntasi artistilistaus

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 13.07

Tulevana kesänä Suomeen lanseerattava uusi kaksipäiväinen rockfestivaali Rock In The City vahvistuu entisestään. Mokoma, The Dimitri Keiski Band, Block Buster sekä Lassi Vääränen & JC Halttunen Duo ovat uusimmat kiinnitykset. Aikuisyleisölle su... Lue lisää

0 kommenttia


(Jotkut) zombit käyvät yhä hyvin kaupaksi

Peliuutinen 24.04.2019 klo 13.04

Saber Interactive tiedottaa, että viikko sitten julkaistua World War Z -peliä on myyty jo yli miljoona kappaletta (PS4, X1, PC). Tekijöiden mukaan menestys varsinkin PC:llä on odotettua suurempaa ja siitä kiitetään Epic Games Storea. Tekijät lup... Lue lisää

0 kommenttia


Anna Puu julkaisi uutta musiikkia - luvassa myös suorastaan intergalaktinen juhlakeikka

Viihdeuutinen 24.04.2019 klo 12.06

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Anna Puun debyyttialbumin julkaisusta. Juhlavuosi huipentuu marraskuun 30. päivä, kun artisti nousee Hartwall Arenan lavalle The Intergalactic Love Odyssey 2.0 -konsertissaan. Viime kesän avaruusteemai... Lue lisää

0 kommenttia


Tämän vuoden Call of Dutya esiteltiin jo somettajille ja urheilutähdille?

Peliuutinen 24.04.2019 klo 11.00

Twitterissä kiertää eilisessä Call of Duty -tapahtumassa otettuja kuvia, joiden mukaan joukko vaikuttajia ja urheilutähtiä on jo päässyt pelaamaan tämän vuoden peliä - spekulointien mukaan Modern Warfare 4:ää. Pienempienkin yksityiskohtien metsästä... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: Tesla vs Lovecraft For Science DLC

Peliartikkeli 24.04.2019 klo 09.00

Tamperelaisen 10tons-pelistudion viimevuotinen Tesla vs Lovecraft oli häikäisevän briljantti ja koukuttava twin stick -shooteri. Sen tuore lisäri For Science tekee huikeasta räiskintäpelistä vielä pykälää räiskyvämmän. Arvostelu alkuperäisestä p... Lue lisää

0 kommenttia


Ainoa ratkaisu Jenkkilän poliisiväkivaltaan on aikamatkustus: traileri Netflix-sci-fille

Viihdeuutinen 23.04.2019 klo 23.59

17. toukokuuta debytoiva Netflix-leffa See You Yesterday vaikuttaisi olevan eräänlainen Päiväni murmelina -mukaelma, jossa kuitenkin rehellisesti rakennetaan aikakone, eikä vain eksytä aikaluuppiin. Opiskelijat CJ ja Sebastian keksivät lyhyisiin matk... Lue lisää

1 kommentti


Joustaisiko moraalisi, jos Renée Zellweger pyytäisi, kysyy Netflix-sarja: traileri

Viihdeuutinen 23.04.2019 klo 22.50

24. toukokuuta alkava Netflix-sarja What/If kertoo jokaisella kaudella yhden itsenäisen tarinan tavallisista ihmisistä, jotka syyllistyvät arveluttaviin tekoihin, joilla on kauaskantoisia seuraamuksia. Alkajaisiksi Renée Zellwegerin näyttelemä vaikut... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -kaunotar Espanjan Voguen lievästi hämmentävissä kuvissa

Viihdeuutinen 23.04.2019 klo 22.18

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke nähdään Espanjan Voguen lievästi hämmentävissä kuvissa ja kansikuvahahmona. Kuvista on "vastuussa" Thomas Whiteside. ... Lue lisää

2 kommenttia


Puyo Puyo eSports saapuu ensi kuussa länteen pienellä nimenmuutoksella

Peliuutinen 23.04.2019 klo 22.00

Japanissa julkaistiin viime syksynä Puyo Puyo -sarjaan uusi tulokas Puyo Puyo eSports. Peli on Japanissa maan esports-liiton hyväksymä ja näin ollen virallinen kilpapeli. Sen säännöt on otettu aikaisemmista Puyo Puyo 2 ja Puyo Puyo Fever -peleistä.... Lue lisää

0 kommenttia


Maailma on menetetty Godzillan kavereille, mutta onhan se kaunistakin: lopullinen traileri

Viihdeuutinen 23.04.2019 klo 21.45

Godzilla: King of the Monsters mainostaa yhä itseään erikoisten musiikkivalinnoiden voimin. Godzilla on virallisesti sankari ja Mothra-perhonen on perinteisesti kiltti myös, joten kun kolmipäinen King Ghidorah koettaa hajottaa paikat, ihmiskunnan t... Lue lisää

1 kommentti


Näyttävä pari, Avengers-tähti kuvattiin vaimonsa kanssa punaisella matolla

Viihdeuutinen 23.04.2019 klo 21.32

Robert Downey Jr. (54) juhlisti Avengers: Endgame -elokuvan ensi-iltaa Los Angelesissa yhdessä vaimonsa Susanin (45) seurassa. Näyttävä kaksikko keräsi paparazzien huomion eikä Susan Downey jäänyt tähtiloistossa varjoon. Pari on ollut naimisiss... Lue lisää

0 kommenttia


Shadow of the Tomb Raiderin kausi lähenee loppuaan kummallisen trailerin saattelemana

Peliuutinen 23.04.2019 klo 20.00

Shadow of the Tomb Raiderin Season Pass lähenee loppua, sillä sen viimeinen osa The Path Home saapui tänään Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windowsille. DLC-sisällöstä pääsee nauttimaan, jos omistaa pääpelin lisäksi kausipassin. The Path Homes... Lue lisää

0 kommenttia


Mortal Kombaaaaaaaaat! Julkaisupäivä on Koittanut

Peliuutinen 23.04.2019 klo 18.00

Mortal Kombat 11 on nyt julkaistu ja sen kunniaksi tietenkin myös julkaisutraileri.... ja aijai millä musiikilla sitä onkaan mätkäisty *pyyhkäisee verisen kyyneleen poskelta*! Arvatkaapa, kuka pelin arvioi V2.fi:ssä? ... Lue lisää

6 kommenttia


V2.fi testasi: Bear Grylls Waterproof Video Eyewear - huomaamaton videokamera aurinkolaseissa

Viihdeartikkeli 23.04.2019 klo 16.00

Elämän veikeistä tilanteista on kiva saada elävää- ja stillikuvaa, mutta milläs kuvaat? Se on se ainainen haaste ja ongelma. Bear Gryllsin Video Eyewear -lasit ovat ihan näpsäkkä ratkaisu moniin kuvaushaasteisiin. Erilaisissa action-kameroissa... Lue lisää

3 kommenttia


Huhumylly hyrähti: Disney varannut 13 miljardia pelifirman ostamiseen...?

Peliuutinen 23.04.2019 klo 15.17

Inside the Magic -sivusto huhuilee, että Disneyn lompakossa polttelee yli 13 miljardia dollaria, joilla on tarkoitus ostaa jättifirman huomiin jokin pelijulkaisija. "EA!", saattoi joku huudahtaa. "Square!", saattaisi olla järkevämpi vaihtoehto otta... Lue lisää

4 kommenttia


Sekiroa päivitettiin - pelaajat halutaan kokeilutuulelle

Peliuutinen 23.04.2019 klo 13.00

Polygon kertoo, että Sekiro: Shadows Die Twicen 1.03 tuo balanssia Spirit Emblemien kulutukseen ja tätä myötä puskee pelaajia kokeilemaan erilaisia lähestymistapoja pelin kahakoihin. Ainakin seuraaviin on tehty muutoksia: Lazulite Sacred Flame ... Lue lisää

1 kommentti


Avengersit loppupelailevat myös Fortnitessa

Peliuutinen 23.04.2019 klo 11.00

Tämän viikon viihdemediatapaus on tietenkin Avengers Endgame, joka lyö todennäköisesti kaikki ennätykset rahan haalimisesta maailman suurimpaan villapaitaan. Tapahtuma näkyy myös pelimaailmassa, sillä Twitterissä Fortnite - ei vain vihjaile, vaan -... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 69/73: viulunsoittoa Titanicin kannella

Viihdeartikkeli 22.04.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 2 A Knight of the Seven Kingdoms Sarjan hitain jakso nähdään ihanteellisessa välissä. Kyllä pumppu sykki ja silmä vuoti, kun ystävämme tekivät sovinnon todellisuuden kanssa ennen lähestyvää kuolemaa. Tiesin Jaimen tuomiopäivästä ... Lue lisää

0 kommenttia


Eighth Grade

Viihdeartikkeli 22.04.2019 klo 21.00

Elsie Fisher ansaitsee kunnon jaxuhalit Kaylan roolissa. Kaylalla on naapurintyttömäisen normaali ruttoiho ja normaalit purimet, ryhti ja rasvaprosentti, toisin kuin elokuvahahmoilla. Kayla kehystetään usein Disney Channel -porukalla hänen näkökulm... Lue lisää

0 kommenttia


Pelinkehittäjä paljasti Spider-Man-pelistä huomaamatta jääneen yksityiskohdan

Peliuutinen 22.04.2019 klo 20.00

Insomniac Games -pelistudion pelinkehittäjä Elan Ruskin on paljastanut näin pääsiäisen kunniaksi uuteen Spider-Man-peliin piilotetun pääsiäismunan. Kyseessä on pikkiriikkinen yksityiskohta, jota tuskin kukaan on tullut huomanneeksi. Pelistä on ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova