Tuorein sisältöVain otsikot

Uuden Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijat jo matkalla kauas ja lämpimään

Viihdeuutinen 12.04.2021 klo 11.10

Viidennen kauden Selviytyjät Suomi -kilpailijat ovat lähteneet tänään kohti Dominikaanista tasavaltaa. Karibialla kuvattavan kauden kilpailijat ovat: Muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella ... Lue lisää

0 kommenttia


'En ole mistään hienosta suvusta', Maria Veitola mukana Sukuni salat -ohjelmassa

Viihdeuutinen 12.04.2021 klo 10.37

Maria Veitola on mukana tänään maanantaina nähtävässä Sukuni salat -ohjelmassa. Suosikkitoimittajan sukujuurista palastuu yhteisiä aiheita, kuten sinnikkyys ja yrittäjyys. Maria Veitola on kommentoinut ohjelmaa somessa: "En tule mistään hien... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydian uuden levyn mukana bonus-cd

Viihdeuutinen 12.04.2021 klo 10.29

Klamydian uusi albumi "Hiljainen pöytä läheltä orkesteria" julkaistaan 21. toukokuuta suoratoistona, 2-CD:nä ja myöhemmin kesällä myös tuplavinyylinä. Tupla-levyllä on mukana bonus-cd, joka sisältää kaikki Vesku Jokisen esittämät Vain Elämää- kaud... Lue lisää

0 kommenttia


Kasettilamerit 2021: Muinaisen median pelastamista mutta miksi ja miten

Peliuutinen 12.04.2021 klo 09.00

Mikä Kasettilamerit on, mitä se tekee? Miksi, milloin ja miten? Keitä kasettilamerit ovat ja miksi he käyttävät tähän aikaansa? Mitä formaatteja lameroidaan ja millä laitteilla? Mitä tarjotaan eniten, mitä halutaan eniten? Mistä lameroidut kamat vo... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Erityisen eksklusiivista Amigaa!

Peliartikkeli 11.04.2021 klo 20.30

Vuosien takainen aprillipilamme kuvitteellisesta Spede's Challenge -nimisestä pelistä muuttui oudolla tavalla todeksi, kun Jupp3 toteuttikin siitä inspiroituneena erittäin samanhenkisen pelin oikeasti. Tämän vuoden aprillipäivän tienoilla hän tar... Lue lisää

0 kommenttia


Jaajo Linnonmaa muistelee somessa villin nuoruuden vuosiaan: 'Ai kun pääsis taas repimään kiisseliä huolella'

Viihdeuutinen 11.04.2021 klo 19.55

Parhaillaan Diili-ohjelmassa yritysryppäälleen kehitysjohtajaa etsivä näkyvä ja kuuluva mediapersoona Jaajo Linnonmaa on lisännyt someen nostalgista kuvaa vuosikymmenen takaa. Jaajo täyttää toukokuussa 43 vuotta - somekuvassa Jaajo nähdään juhlima... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen raskaimman juhannusfestivaalin juhla-alue vielä talvipaketissa - katso tuoreet kuvat

Viihdeuutinen 11.04.2021 klo 19.21

Kauhajoen Nummijärven ympäristössä on jälleen tarkoitus juhlia Suomen raskainta juhannusta. Tuoreiden somekuvien perusteella juhannukseen on vielä matkaa - kovin on talvisen oloinen maisema! Nummirockin järjestävän tahon suunnalta on luvattu, e... Lue lisää

0 kommenttia


Joko kuuntelit Hovimuusikko Ilkan tuoreimman tölväisyn

Viihdeuutinen 11.04.2021 klo 19.14

Joko kuuntelit Hovimuusikko Ilkan tuoreimman tölväisyn? Kohteena on VTV:n nyt jo hyllytetty pääjohtaja Tytti Yli-Viikari ja viisu etenee Leevi and the Leavingsin "Sopivasti lihava" -hitin sävelin: ... Lue lisää

0 kommenttia


Epic Games kamppailee rahapussi levällään ja on valmis ottamaan vastaan satojen miljoonien dollareiden menetykset

Peliuutinen 11.04.2021 klo 17.00

Epic Games kamppailee kilpakumppani Steamia vastaan oikein urakalla, kertoo PC Gamer. Asia nousi esille Applen julkaisemissa raporteissa, joiden mukaan Epic Games Store ottaa takkiin satoja miljoonia dollareita. Apple yrittää lukuja sisältävien dok... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Warhammer 40,000: Battlesector (PC)

Peliartikkeli 11.04.2021 klo 15.00

Warhammer-universumi on värikäs, räväkkä ja pyssyjentäyteinen. Sen ympärille on myös tehty viimeisen vuosikymmenen mittaan enemmän pelejä kuin koskaan aikaisemmin. Monikaan niistä ei herättänyt suuren yleisön huomiota eikä sinänsä myöskään Battlesect... Lue lisää

0 kommenttia


Age of Empires -sarjan neljäs osa julkaistaan syksyllä - katso täältä uunituoreet trailerit

Peliuutinen 11.04.2021 klo 14.00

Ensi syksynä ilmestyvä Age of Empires IV pääsi tarkempaan esittelyyn eilen illalla järjestetyssä verkkotilaisuudessa. Illan aikana otettiin katsaus sarjan tulevan osan lisäksi myös Age of Empires II: Definitive Editioniin sekä Age of Empires III: D... Lue lisää

0 kommenttia


Outriders-pelaajat kokivat järkytyksen, kun tallennukset ja tavarat olivatkin kadonneet

Peliuutinen 11.04.2021 klo 11.00

Osa Outriders-pelaajista koki järkytyksen edellisen päivityksen jälkeen, sillä jopa 100 tuntien pelitallennukset ja kerätyt tavarat olivat kadonneet kokonaan. Useat pelaajat raportoivat ongelmistaan esimerkiksi Redditin keskustelupalstoilla. Outrid... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n laiteuutiset 10|04|2021: Muistin kellotuksen maailmanennätys, uutta Super X Fi:tä ja uusia kytkimiä

Peliuutinen 10.04.2021 klo 20.00

Kesä lähestyy ja laitevalmistajatkin ovat piristyneet, joten tällä viikolla postilaatikkoon kilahteli taas ihan mukava määrä laitejulkistuksia. Creativelta kerrotaan, että markkinoille on tulossa Sound Blaster GC7, joka on uuden tuotesarjan ensi... Lue lisää

0 kommenttia


Tuore näyte tulevalta Lindemann -tallenteelta - vain hetkeä ennen koronaviruspandemian aiheuttamaa ankeutta

Viihdeuutinen 10.04.2021 klo 19.22

Till Lindemannin ja Peter Tägtgrenin projektibändi Lindemann julkaisee yhteistyön viimeisen äänitteen "Live In Moscow" toukokuun 21. päivä. Blu-ray -julkaisun keikkatallenne on taltioitu Moskovassa 15.3.2020, vain hetkeä ennen koronaviruspandemian... Lue lisää

0 kommenttia


Saint Maud

Viihdeartikkeli 10.04.2021 klo 18.00

Black Swanin ja Jokerin reviirillä liikkuva psykologinen trilleri palkitsee kärsivällisen katsojan lunastaessaan lupaukset hyytävästi, mutta on lupa kysyä, onko "kärsivällisyydestä" puhuminen ideaalista, kun homma on paketoitu vajaassa 80 minuutiss... Lue lisää

0 kommenttia


MMO-räiskintä Enlisted saapui avoimeen betatestiin - lähde taistelijaksi toisen maailmansodan sotatantereille

Peliuutinen 10.04.2021 klo 17.00

Toisen maailmansodan tantereille keskittyvä MMO-räiskintä Enlisted on saapunut avoimeen betatestiin. Alun perin verkkoräiskinnän tulosta ilmoitettiin jo vuonna 2016, ja se on ollut aiemmin osa Microsoftin Game Preview -ohjelmaa, jolloin testausporu... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi haastatteli: Falcon and the Winter Soldierin Adepero Oduye

Viihdeartikkeli 10.04.2021 klo 15.45

V2.fi oli mukana muutama viikko sitten virtuaalisen haastattelupöydän ääressä, jossa jutusteltiin Marvelin Falcon and the Winter Soldierin tekijöiden kanssa - sen pääkaksikko mukaan lukien (lue täältä). Nyt V2.fi sai mahdollisuuden haastatella muutam... Lue lisää

0 kommenttia


Smurffi-fanit huomio! Tulevien vuosien aikana markkinoille saapuu jopa viisi Smurffi-peliä

Peliuutinen 10.04.2021 klo 14.00

Ranskalainen Microids ja Smurffit-lisenssin haltija IMPS ovat tehneet merkittävän sopimuksen, jonka johdosta markkinoille on saapumassa vielä neljä uutta Smurffi-peliä. Yhteensä teoksia on tulossa viisi, sillä viime vuonna kerrottiin The Smurfs ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi varastolla: Manun peliluola 06 2/2 - Aikamoista tekniikkaseksiherkkua

Peliartikkeli 10.04.2021 klo 11.45

Manun laatikoista löytyy tällä kertaa mm. Happy Meal -leluja, vanha Anttilan kuvasto sekä GameBoyn kamera, jota Jukan pitää päästä toki testaamaan. Ja toki paljon muuta! Alkukuvan logo: Wallu Leikkaus: Nanne Kukkura Kiitokset: J. Rautiaine... Lue lisää

6 kommenttia


Twitch heiluttaa jatkossa bannivasaraa myös striimien ulkopuolisista vakavista rikkomuksista

Peliuutinen 10.04.2021 klo 11.00

Twitch on ilmoittanut päivittäneensä käytäntöjä koskien palvelun ulkopuolella tapahtuvia rikkeitä ja tapahtumia. Jatkossa esimerkiksi käyttäjä, joka uhkaa joukkoväkivallalla muussa sosiaalisen median kanavassa, voi saada porttikiellon myös Twitchis... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Emeet OfficeCore M2, kokouskaiutin ja -mikrofoni

Viihdeartikkeli 09.04.2021 klo 22.03

Korona-aika räjäytti etätyön, etäpalaverien ja kaikenlaisen etäilyn tarpeet niin totaalisesti, että kaupoista oli jonkin aikaa hankala hankkia esimerkiksi webkameroita. Toki laitevalmistajat ovat vastanneet haasteeseen ja erilaisiin etätarkoituksiin ... Lue lisää

0 kommenttia


Kulttimainetta niittävän Destroy All Humansin uusintaversio matkaa seuraavaksi Nintendo Switchille - saatavilla myös noin 400 euron keräilyversio

Peliuutinen 09.04.2021 klo 22.00

Jo viime heinäkuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle saapunut Destroy All Humansin uusintaversio matkaa seuraavaksi Nintendo Switchille. Kyseessä on alun perin vuonna 2005 julkaistun kulttiklassikon ehostettu versio. Destroy All Humans!... Lue lisää

0 kommenttia


The Falcon and the Winter Soldier 4/6: teh uskottava hulk

Viihdeuutinen 09.04.2021 klo 22.00

Minisarja - Jakso 4: The Whole World is Watching Superseerumia ei saisi vetää. Falcon ei vetäisi! En usko tähän, kun ongelmat kytkeytyvät siihen, ettei planeetalta löytynyt tarpeeksi roidi-raivoa Thanosin pysäyttämiseen ajoissa. Uusi Captain Am... Lue lisää

0 kommenttia


Turkulainen lauluntekijä Tero-Petri tekee yhteistyötä UMK-kisasta tutun Oskarin kanssa - tässä lopputulos

Viihdeuutinen 09.04.2021 klo 21.55

Aikoinaan Limonadi Elohopean kanssa maailmaa parantanut turkulainen lauluntekijä Tero-Petri Suovanen on julkaissut tänään uuden singlen Oman maailmansa kansalainen, joka antaa esimakua Tero-Petrin tulevasta albumista. Syksyllä julkaistavalla album... Lue lisää

0 kommenttia


Onko kotimaisesta metallitulokkaasta NOIRAsta ainesta vientituotteeksi - kuuntele ja katso debyyttisingle Parasite

Viihdeuutinen 09.04.2021 klo 21.30

"Fiilistelemme kaikki 2000-luvun alun metalliskeneä ja haluamme tehdä musaa, joka kolahtaa koviten" Tuore kotimainen metallitulokas NOIRA julkaisee debyyttisinglenään vuosituhanteen vaihteen metallimättöä henkivän singlen Parasite. "Parasiten t... Lue lisää

0 kommenttia


Isac Elliot kasvoi ulos teinipopparin lokerosta - tänään julkaistiin lisää 'bedroom poppia'

Viihdeuutinen 09.04.2021 klo 21.02

20-vuotias Isac Elliot on jättänyt teinipopparivuodet taakseen. Hän on lanseerannut uransa uudestaan ja luonut oman visuaalisen maailmansa ja soundinsa, jota kutsutaan "bedroom popiksi". Artistilta julkaistaan uutta musiikkia tänä vuonna tiiviise... Lue lisää

0 kommenttia


Indiana Jones 5:n pääosadaami on Phoebe Waller-Bridge

Viihdeuutinen 09.04.2021 klo 20.15

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta tehtiin 19 vuotta edellisen osan jälkeen. Nykyään vanhojen sankarien kunniakierrokset ovat rutiinia. Se on hieman erikoisempaa, että kristallikallolle lupailtiin jatko-osaa jo ensi-illan tienoilla, mutta ... Lue lisää

0 kommenttia


Apex Legendsin kahdeksannen kauden loppukiri alkaa ensi viikolla - mukana viisi vaihtuvaa pelitilaa

Peliuutinen 09.04.2021 klo 20.00

Battle Royale -peli Apex Legendsin parhaillaan käynnissä oleva kahdeksas kausi on päättymässä. Ennen kauden vaihtumista luvassa on kuitenkin tuttuun tapaan erikoistapahtuma, joka tällä kertaa kantaa nimeä War Games. Eventti alkaa 13. huhtikuuta ja ... Lue lisää

0 kommenttia


Outriders

Peliarvostelu 09.04.2021 klo 18.22

Puolalaisen People Can Flyn kehittämän Outridersin suurin ongelma on, että se ei oikein tiedä, millainen peli se haluaisi olla. Niinpä se yrittää olla vähän kaikkea kaikille mahdollisille yleisöille, mikä ei yleensä ole se paras mahdollinen idea. Väh... Lue lisää

0 kommenttia


Ensimmäistä The Last of Usia tehdään uusiksi PlayStation 5:lle?

Peliuutinen 09.04.2021 klo 17.57

Eurogamer kertoo huhuista, joidan mukaan The Last of Us -pelistä ollaan tekemässä uusioversiota. Tietojen mukaan peliä työsti ensin Visual Arts Service Group, mutta ilmeisesti touhu ei sujunut, koska versiointi on taas Naughty Dogin huomassa. S... Lue lisää

5 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova