Tuorein sisältöVain otsikot

Marion omituisen ilkikuriseen taktiikkataistoon saatiin lisävaloa

Peliuutinen 16.08.2017 klo 19.00

Ubisoftin äimistelyä ja ihastusta herättäneestä Mario + Rabbids Kingdom Battlesta on julkaistu tuore pätkä. Hahmoesittely keskittyy ikonisen putkimiehen veljen ilkeään kaksoisolentoon. Rabbid Luigi luottaa ilkikurisuden elämänasenteen lisäksi er... Lue lisää

0 kommenttia


Poika leikkaa munakoisonsa irti Netflixissä

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 18.47

Ben Stiller tuottaa Netflixille leffan nimeltä Eggplant Emoji. Kyseessä ei ole haukutun Emoji-elokuvan jatko-osa, vaan musta komedia, jossa teinipoika leikkaa vahingossa peniksensä irti leireillessään. Hän ja kaverit yrittävät pelastaa jortikan ennen... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Flinthook, Wonderboy, Voodoo Vince (X1)

Peliartikkeli 16.08.2017 klo 17.39

Flinthook Flinthook on tämän Xbox Live -triplan ainoa täysin uusi tasoloikka, vaikka se niistä tavallaan näyttäkin retroimmalta. Jo ensi koetuksella pikkuavaruuspiraatiin ja hänen tarttumahakaansa ihastuu, sillä liikunta on sulavaa ja soljuvaa ja ... Lue lisää

0 kommenttia


Video: Elektran ja Black Widowin stunttinaiset tappelevat

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 17.17

Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa on lukuisia taidokkaita toimintakohtauksia, jotka nauttivat ansaitsemaansa arvostusta. Kehnoimpia kohtauksia muistelevat saattavat kysyä, miksi kaksi Marvelin stunttinaista pistävät paremmaksi Instagram-videossa. A... Lue lisää

0 kommenttia


Tällaiset hahmot kääriytyvät yhdeksään pergamenttiin

Peliuutinen 16.08.2017 klo 17.01

Kotimaisen Frozenbyten (Trinet yms.) seuraava peli on nimeltään Nine Parchments (PS4, Steam, X1, Switch) ja sen uusin traileri esittelee lyhykäisesti pelin hahmokatrasta. Kahdeksan velho-oppilasta ovat Carabel, Corneliu, Marvek, Nim, Owl, Gislan,... Lue lisää

0 kommenttia


Daniel Craig vahvistaa palaavansa James Bondiksi: video

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 15.58

Daniel Craig näyttelee James Bondia elokuvassa, joka valmistuu marraskuussa 2019. Se on virallista. Muuta elokuvasta ei tiedetä. Craig lausui juuri äsken radiohaastattelussa, ettei mitään ole päätetty, mutta nyt hän vahvistaa itse talk-show'ssa, e... Lue lisää

3 kommenttia


Destiny 2:n avoin PC-beta juuri ennen kuun vaihdetta

Peliuutinen 16.08.2017 klo 15.45

Destinyn kotisivulla tiedotetaan, että avoin PC-betatesti on tämän kuun lopussa, 29.-31.8. 28. päivä on betan early access, mutta yllä mainittuina päivinä Destiny 2:n maisemiin pääsevät räiskimään kaikki pelaajat. Lisätietoa löytyy täältä ja tra... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: karu totuus Guardians of the Galaxy 2:sta

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 15.00

Päivän pilassa......tekonauru maittaa kumiukoille. Hulk karkasi taas etelään. ... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt olisi hyvä aika olla brasilialainen - Humble Bundlessa tukku 2K:n PlayStation-pelejä pilkkahinnalla

Peliuutinen 16.08.2017 klo 13.14

Kateellisena suomalaisena pitää tällaisiakin uutisoida. Humble Bundle nimittäin tarjoilee 2K PlayStation Bundlea, josta saisi Sonyn konsoleille eurolla XCOMin, Civilization Revolution 2:n, The Bureaun ja Evolven tai viidellä eurolla lisäksi XCOM: E... Lue lisää

3 kommenttia


Hologrammi-Dio myös Suomeen

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 13.03

Viime elokuussa 2016 Saksan Wacken Open Air -metallifestivaaleilla moni hieraisi silmiään, kun päälavalle asteli vuonna 2010 menehtynyt Ronnie James Dio. Hologrammiversio Diosta yhdessä Dio Disciples -orkesterin kanssa järjesti kunnon heavy rock ... Lue lisää

0 kommenttia


Koomikot keittiössä, äly ja jotain muutakin palaa varmasti pohjaan

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 12.52

TV5:n syyskuussa selviää mitä tapahtuu, kun kokinhatut ojennetaan koomikoille. Komediakeittiössä pääkokkeina säätävät koomikkokapteenit Sami Hedberg, Jukka Rasila ja Sanna Stellan. Koomikot vuorottelevat älyvapaassa keittiössä vierainaan suomalais... Lue lisää

0 kommenttia


Kunnianhimoinen strategiapeli Suomesta julkaistaan tänään

Peliuutinen 16.08.2017 klo 11.16

Helsinkiläinen Armada Interactive kertoo Quantum Siege -pelinsä (iOS, Android) saapuvan tänään rajoitettuun julkaisuun Pohjoismaissa. ”Innovatiivisen pelimekaniikkansa ansiosta Quantum Siege vie mobiililaitteiden reaaliaikaisen strategia- ja mon... Lue lisää

2 kommenttia


Miten sujuu Motörheadin rumpalilta Scorpions - Mikkey Dee kertoo uuden pestin tuomista haasteista

Viihdeuutinen 16.08.2017 klo 10.00

Motörheadin rumpali Mikkey Dee liittyi viime vuoden syyskuussa Scorpionsin leiriin. Hard rock -veteraani kiertää yhä aktiivisesti ja Scorpions-pesti tiesi Mikkey Deelle runsaasti keikkoja. Dee tuli ensin James Kottakin tuuraajaksi mutta pesti muut... Lue lisää

0 kommenttia


Daniel Craig puhuu Bondista: "mitään ei ole päätetty"

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 22.40

Daniel Craigilla ei ole Bond-uutisia. Hän on kuitenkin äänessä, mikä on piristävää, sillä perättömien Bond-juorujen keksiminen on brittilehdistön intohimo ja kaikenlaista horinaa on saatu sietää tänäkin vuonna. Tuorein aito uutinen on se, että seuraa... Lue lisää

1 kommentti


Hitto vie, naiset saavat Ajokortinkin

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 21.40

80-luvun teinikomedia Ajokortti (License to Drive) on viimeisin leffa, josta tehdään naisten tähdittämä uusi versio. Alkuperäisessä elokuvassa poika sähelsi autokoulussa ja jäi ilman korttia, mistä huolimatta hän kaappasi isoisänsä Cadillacin teh... Lue lisää

2 kommenttia


Sara Forsberg pyytää anteeksi somekuittailuaan - 'huumori meni yli'

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 21.36

Sara Forsberg pahoittelee pienoista kohua aiheuttanutta somepostaustaan. Eilen Sara päivitti Instagramiin saaneensa huomautuksen liian äänekkäästä musiikista lentokoneessa vierellään istuneelta henkilöltä. Mies oli valittanut henkilökunnalle Saran... Lue lisää

4 kommenttia


Johnny Depp tuottaa peliaiheisen tv-sarjan

Peliuutinen 15.08.2017 klo 21.00

Valkokankaalla viimeistään Jack Sparrown roolissa koko maailman tuntemaksi staraksi noussut Johnny Depp on tuomassa peliaiheista seikkailua töllöttimiin. Miehen omistama Infinitum Nihil -tuotantofirma ovat aikeissa luoda telkkariversion The Secret ... Lue lisää

0 kommenttia


Michael Douglas tähdittää Netflixin komediasarjaa

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 20.05

Oscar-voittajat Michael Douglas ja Alan Arkin tähdittävät pian komediasarjaa The Kominsky Method. Sarjan luoja on Chuck Lorre, jonka aiempia töitä ovat mm. Dharma & Greg, Miehen puolikkaat ja Rillit huurussa. Tekijät viimeistelevät parhaillaan sopimu... Lue lisää

1 kommentti


Avaruus ja huvipuisto haalivat miljoonasuosion

Peliuutinen 15.08.2017 klo 19.00

Brittistudio Frontier on paljastanut julkaisujensa menestyneen erinomaisesti. Etenkin Elite: Dangerousin myynnit ovat lähteneet uusiin sfääreihin. Räjähtävän alun saanut Planet Coaster on ehtinyt yli miljoonaan myytyyn kappaleeseen, mutta avaruu... Lue lisää

0 kommenttia


Kukkulan kuningas saattaa saada jatkoa

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 19.00

Animaatiosarja Kukkulan kuningas (King of the Hill) saattaa saada jatkoa. 20th Century Foxin tv-puolen pomo Dana Walden kertoo, että asiasta on käyty alustava keskustelu sarjan luojien Greg Danielsin ja Mike Judgen kanssa. Walden tahtoisi palata aihe... Lue lisää

0 kommenttia


Tankkipelissä on kohta kaikkea - nyt Warhammer 40,000 rynnii World of Tanksiin

Peliuutinen 15.08.2017 klo 17.18

Mobiilipeli World of Tanks Blitz lyö hynttyyt yhteen Warhammer 40,000 -universumin kanssa ja peliin ilmestyy goottista scififantasiasisältöä aivan lähiaikoina. Sekä Games Workshopin että Wargamingin puolelta tuntuu löytyvän toistensa faneja ja ... Lue lisää

0 kommenttia


Peter Dinklage tutkii murhaa sci-fijännärissä: Rememory-traileri

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 17.09

Tieteisjännäri Rememory esittelee laitteen, jolla voi nauhoittaa ihmisten muistot. Kun laitteen keksijä murhataan, Peter Dinklagen näyttelemä mysteerimies ilmestyy paikalle ja varastaa laitteen selvittääkseen, mitä on tapahtunut. Keksijän ja hänen lä... Lue lisää

0 kommenttia


Pohjoismaista jännitystä kahden suosikkisarjan uusien kausien voimin - C Morella

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 16.10

1.9. tulee katsottavaksi C More -suoratoistopalvelussa kahden pohjoismaisen suosikkijännärin uudet tuotantokaudet. Yliluonnollinen jännityssarja Maan povessa (Jordskott) jatkuu toisen tuotantokauden jaksoilla. Poliisietsivä Eva Törnblad on jät... Lue lisää

0 kommenttia


Sebastian Bach lopullisesti ulkona - Skid Row'n alkuperäiseen miehistöön ei ole paluuta

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 15.17

Skid Row'n ja Sebastian Bachin tiet erosivat vuonna 1996. Paluusta on huhuiltu aina tasaisin väliajoin. Mutta, nyt kitaristi Scotti Hill laittaa paluuhuhuille pisteen - "se juna meni jo". Another FN Podcastin haastattelussa Hill toteaa molempien l... Lue lisää

0 kommenttia


Gog.com tarjoaa ilmaista selviytymiskauhua ketterille

Peliuutinen 15.08.2017 klo 15.00

Vuosi sitten V2.fi:ssä arvosteltu Deadlight Director's Cut on nyt saatavina ilmaiseksi. Ilmaispeliä tarjoaa Gog.com, mutta kannattaa olla nopea, sillä tarjous on voimassa hyvin rajoitetun ajan (24 tuntia alkamisestaan). Alunperin peli julkaisti... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: hervoton parodia pilaa toimintaleffat

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 15.00

Päivän pilaan......tiivistyvät äksönin kaikki metkut. Kuinka elokuva käytännössä myytäisiin yleisölle. ... Lue lisää

0 kommenttia


Battle.net vaihtoi nimeään... vaan ei kovin paljon

Peliuutinen 15.08.2017 klo 13.09

Blizzard on jo pidempään uhannut vaihtaa Battle.net -palvelunsa nimeä paremmin sille kuuluvaksi tunnistettavaksi Blizzard.netiksi. Nyt nimenmuutos on tapahtunut, mutta kuten yllä olevasta logostakin käy ilmi, pieniä kompromisseja on tehty. Battl... Lue lisää

0 kommenttia


V2.testasi: Pitääkö Honor 9 lupauksensa?

Viihdeartikkeli 15.08.2017 klo 12.00

Huawein alamerkkeihin kuuluva Honor 9 on Honor-puhelinsarjan uutukainen, jota löytyy kaupoista noin 500 euron hintalapulla varustettuna. Siinä hintaluokassa älypuhelin kuin älypuhelin pyrkii erottautumaan muista erikoisominaisuuksillaan, joten V2.fi ... Lue lisää

0 kommenttia


Conanilta pistetään pippeli piiloon Amerikassa, kun peli saapuu Xboxille

Peliuutinen 15.08.2017 klo 11.00

Conan Exiles -pelin sukupuolielimistä on uutisoitu ennenkin, mutta huomenna peli on saapumassa Xbox Onelle Game Preview -versiona. Eurogamer kertoo, että peli on saanut erilaisia ikärajavaatimuksia Euroopassa ja USA:ssa. Amerikan versiossa ... Lue lisää

3 kommenttia


Vain elämää -kausi alkaa poikkeustoimilla - jaksojärjestys paljastettu

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 10.37

Vain elämää tekee syyskuussa paluun Satulinnaan, vanhojen tuttujen artistien voimin. Mukana ovat aikaisemmilta kausilta tutut Sanni, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Cheek, Jenni Vartiainen, Toni Wirtanen ja Juha Tapio. Seitsemäs Vain elämää -kausi s... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova