Tuorein sisältöVain otsikot

Yksi Remedyn perustajista on kuollut

Peliuutinen 08.08.2020 klo 15.00

Muun muassa 3D Realms kertoo twiitissään, että Sami Vanhatalo, joka teki pitkän uran Suomen peliteollisuudessa ja demoscenessä, on menehtynyt pitkällisen sairauden jälkeen eilen perjantaina. Vanhatalo oli yksi Remedyn perustajista ja isossa rooliss... Lue lisää

2 kommenttia


Apple ei anna muiden leikkiä alustallaan - Microsoftin Project xCloud ja muut striimauspalvelut eivät pääse iOS-kauppaan

Peliuutinen 08.08.2020 klo 14.00

Microsoft on poikkeuksellisen suorapuheisesti tuominnut Applen päätöksen olla päästämättä Microsoftin Project xCloud -pilvipelauspalvelua iOS-kauppapaikkaan. Syyksi päätökselle Applen mukaan on se, että pilvipalveluissa pelattavissa olevat pelit ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi varastolla: Manun peliluola 02

Peliartikkeli 08.08.2020 klo 12.00

V2.fi:n kaksikko kävi kaivelemassa ja järjestelemässäkin Pelikonepeijoonit-keräilijäryhmään kuuluvan Manun varastoa. Mitä kaikkea kummista pahvilaatikoista löytyi? Osa 2. Osa 1 löytyy täältä. Toimittajat: Jukka O.Kauppinen, Manu Pärssinen... Lue lisää

1 kommentti


Tarjolla taas ilmaisia pelejä - Humble Bundle jakaa Formulaa ja Epic Games Store seikkailun sekä pulmapelin

Peliuutinen 08.08.2020 klo 11.00

Tuttuun tapaan Epic Games Store jatkaa viikoittaisten ilmaispelien jakamista ja tällä kertaa luvassa on ensimmäinen episodi humoristista seikkailupeliä 3 Out of 10 ja pulmapeli Wilmot's Warehouse. Tämän lisäksi Humble Bundle -kaupan sivustolla on... Lue lisää

1 kommentti


Mustat pantterit mylvivät vimmaisina: Judas and the Black Messiah -traileri jytkähtää

Viihdeuutinen 08.08.2020 klo 00.45

Judas and the Black Messiah on ponteva otsikko ilmeisen pontevalle draamalle, joka kertoo Fred Hamptonista ja miehestä, joka petti hänet. Hampton oli Mustien panttereiden nuori mutta nousussa oleva jäsen, joka pyrki liittoutumaan monien ryhmien ja my... Lue lisää

0 kommenttia


QuakeCon alkoi tänään - tältä näyttää viikonlopun ohjelma

Peliuutinen 07.08.2020 klo 23.15

Bethesdan ja iD Softwaren etänä järjestettävä QuakeCon at home -tapahtuma alkoi tänään ja pelkän Quaken sijaan tapahtumassa tullaan näkemään tuntikaupalla useisiin Bethesdan julkaisemiin peleihin liittyvää ohjelmaa. Kaikki ohjelma on katsottaviss... Lue lisää

0 kommenttia


Perry Masonin tuottaja Robert Downey Jr. saattaa näytelläkin seuraavassa rikossarjassaan

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 23.15

Robert Downey Jr. tuottaa poliisisarjan, joka perustuu Toronto Life -lehden artikkeliin nimeltä The Sting. Apple on tilannut 1. kauden ilman pilottijaksovaihetta. Päähenkilö on turhautunut kanadalainen poliisietsivä, joka tarttuu vuosikymmeniä va... Lue lisää

0 kommenttia


Ritari Ässä eli Knight Rider ratsastaa jälleen

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 22.22

Tv-sarja Ritari Ässä (Knight Rider) oli kova juttu 80-luvulla. David Hasselhoffin autossa oli Siri. Scifiä. Aiheesta on tehty muitakin tv-sarjoja ja tv-elokuvia, jotka painuivat nopeasti unholaan. Uudesta yrityksestä uutisoidaan muutaman vuoden vä... Lue lisää

0 kommenttia


Putous Allstars -kausi yllättää - tänään jo toinen näyttelijäpaljastus

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 21.41

Putous Allstars -ohjelman näyttelijäkaarti on kasvanut tänään kahdella nimellä. Timo Lavikaisen lisäksi mukana on Iina Kuustonen. Mukana on siis kaksi Kuustosta, Iinan lisäksi myös Minka. Putous Allstars käynnistyy syskuussa. Paljastamatta o... Lue lisää

0 kommenttia


Finntroll julkaisee syksyllä uuden albumin - katso Forsen-viisun upea animaatiovideo

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 21.26

Kotimainen folk metal -ryhmä Finntroll valmistautuu julkaisemaan seitsemännen studioalbuminsa nimeltään "Vredesvävd". Syyskuun 18. päivä julkaistava levy on yhtyeen ensimmäinen studioalbumi seitsemään vuoteen. Animaatiokoplan toteuttama video "... Lue lisää

0 kommenttia


Doom Patrol 2-9: karseinta bukkakea sitten Ghostbustersin

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 21.00

Kausi 2 - Jakso 9: Wax Patrol Kynttilähirviö lienee sukua Gozer gozerialaiselle. Maailmanloppu on mielessä. Uhrit valitsevat tuhoajan muodon. Tulipa tuhoyritys Vaahtokarkkimiehen tai supersankarien mielikuvitusystävien muodossa, lopputulos on a... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt se on virallista! Rocksteadyn seuraava peli on todellakin Suicide Squad ja siitä kuullaan lisää elokuun 22. päivä

Peliuutinen 07.08.2020 klo 20.00

Batman: Arkham -pelisarjasta tutun pelinkehittäjän Rocksteadyn huhuiltiin kesäkuussa työstävän seuraavaksi DC:n sarjakuvista ja saman nimisestä elokuvasta tuttuun Suicide Squad -ryhmittymään perustuvaa peliä ja nyt pelistudio on ensimmäistä kertaa ... Lue lisää

2 kommenttia


Death Stranding (PC)

Peliarvostelu 07.08.2020 klo 18.28

Hideo Kojima on yksi pelimaailman harvoista auteur-pelinkehittäjistä, niistä tyypeistä, joiden kädenjälki paistaa kirkkaasti ja häikäisevästi läpi projekteista, joita on ollut tekemässä useita kymmeniä (tai satoja) muitakin kehittäjiä. Onko tämä sitt... Lue lisää

1 kommentti


Final Fantasy VII Remakea on liikkunut yli viisi miljoonaa kappaletta

Peliuutinen 07.08.2020 klo 18.00

Square Enix tiedottaa, että tehtailta lähteneiden ja digitaalisesti myytyjen Final Fantasy VII Remake -kopioiden määrä on ylittänyt viisi miljoonaa. Täten se on rikkonut myös ennätyksiä ja on Square Enixin eniten digitaalisesti myynyt PlayStation-p... Lue lisää

0 kommenttia


Seinäjoen Vauhtiajot käynnissä - vielä ehtii mukaan!

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 15.28

Seinäjoen Vauhtiajot on käynnissä. Tapahtuman torstai juhlittiin jo aurinkoisten tunnelmien parissa. Perjantai on täynnä hyvää musiikkia: 17:00 Teflon Brothers 19:00 Neljä Ruusua 21:00 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani 23:00 Klamydia ... Lue lisää

0 kommenttia


Lisää buustia! Apex Legendsin kuudes kausi käynnistyy kymmenen päivän päästä

Peliuutinen 07.08.2020 klo 15.25

Apex Legendsin kuudes kausi, jonka nimi on "Boosted", käynnistyy 18. päivä tätä kuuta. Uusi traileri esittelee mm. uuden Rampart-legendin, joka on 21-vuotias brittiläis-intialainen yksityisyrittäjä. Boosted-kaudella ympäri karttaa voi keräillä ... Lue lisää

0 kommenttia


Minispere Porissa ja kesäteatterin lavalla hyvää mieltä

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 15.16

Porispere on tänä kesänä Minispere. Porin Kirjurinluodon Kesäteatterin lavalla nähtiin jo Olavi Uusivirta ja Maustetytöt. Tänään perjantaina vuorossa ovat Steve´n´Seagulls, Kauko Röyhkä Trio sekä Penniless. Lauantaina Minisperessä viihdyttäv... Lue lisää

0 kommenttia


Putous Allstars -joukko vahvistui yhdellä Timolla

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 14.38

Putous Allstars -joukkio vahvistuu Timo Lavikaisella. Lavikaisen sketsihahmoja ovat olleet mm. Isä Nitro ja Pieru. Lavikaisen lisäksi Putous Allstars -nimiä ovat Mari Perankoski, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Minka Kuustonen, Mikko Töyssy, Jus... Lue lisää

1 kommentti


John Wick 5 kuvataan pian - niin juuri

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 13.35

Neljännen John Wick -elokuvan kuvaukset ovat lykkääntyneet ja nälkä on kasvanut. Viides osa on julkistettu. Studiopomo Jon Feltheimer kertoo, että käsikirjoituksia hiotaan ja suunnitelmana on filmata molemmat osat yhteen putkeen ensi vuoden alussa, k... Lue lisää

0 kommenttia


TikTok kielletään USA:ssa - Clash of Clans ja Fortnite saivat synninpäästön

Peliuutinen 07.08.2020 klo 12.00

NPR-mediayhtiö twiittaa Yhdysvaltain presidentti Donald J.Trumpin allekirjoittaneen määräyksen, joka kieltää yhdysvaltalaisilta yrityksiltä TikTok-sovelluksen kiinalaisen emoyhtiön (ByteDance) sekä WeChat-sovelluksen omistajayhtiön (Tencent Holdings)... Lue lisää

1 kommentti


Whoosh! Deep Purplen uusi albumi julkaistu

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 10.32

Hard rockin veteraanin Deep Purplen Whoosh!-niminen studioalbumi julkaistiin tänään 7. elokuuta. Yhtyeen edellinen albumi inFinite (2017) nousi listojen kärkeen ympäri maailmaa. Whoosh!-albumin on tuottanut jälleen Bob Ezrin. "Levyllä on ka... Lue lisää

0 kommenttia


Aikakoneen Vera ja NovaBossa julkaisivat Käärmeen

Viihdeuutinen 07.08.2020 klo 10.18

Aikakone-yhtyeen jäsenenä tunnetuksi tullut Vera, eli Heidi Puurula, on julkaissut uutta musiikkia NovaBossa-yhtyeen solistina. Puurula on itse säveltänyt ja sanoittanut tuoreen Käärmeet-nimisen kappaleen, jonka tuotannosta vastaavat turkkilainen... Lue lisää

1 kommentti


State of Play -trailereissa mm. Crash Bandicoot 4, Spelunky 2 - ja vilahtaa siellä Alan Wakekin

Peliuutinen 06.08.2020 klo 23.50

Sonyn tämäniltainen, PS4-peleihin keskittynyt State of Play -lähetys on päättynyt ja uutta videota nähtiin noin viidestätoista pelistä. Niiden joukossa olivat mm. Hitman III, Braid Anniversary Edition, The Pathless, Genshin Impact, Anno Mutationen,... Lue lisää

0 kommenttia


Melrose Place -näyttelijä kertoo rajuista koronakokemuksistaan - oireita vielä neljän kuukauden jälkeen

Viihdeuutinen 06.08.2020 klo 23.31

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja Alyssa Milano (47) on tuttu kasvo sarjoista kuten Melrose Place, Siskoni on noita ja Kovan onnen kundi. Somessa Alyssa kertoo rankoista koronakokemuksistaan. Alyssa kertoo taudin olleen niin raju, että näytte... Lue lisää

0 kommenttia


Cursed 1-5: sarjahan on uusi Game of Thrones, kun lisää pahiksia pudotellaan tyhjästä, vai?

Viihdeuutinen 06.08.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 5: The Joining Spitaalikuningas on unohdettu. Viikinkikuningas debytoi! Vilkaistaan siis ensi kertaa, mitä kuuluu pahalle paaville, jolle on vedetty paisemeikit myös (ehkä). Räjähdin nauramaan, kun paladiinien johtaja ei kumarta... Lue lisää

0 kommenttia


Konttori on aina ajankohtainen, C Morella ja Elisa Viihteessä

Viihdeuutinen 06.08.2020 klo 22.56

Konttori naurattaa aina - alkuperäisenä, jenkkiversiona tai Suomi-väännöksenä. Työpaikkakomedioiden kantaisä, Konttorin jenkkiversio on nyt C Moressa. Kaudet 1-5 ovat katsottavissa vaikka heti, ja kaudet 6-9 julkaistaan palveluun syksyllä. K... Lue lisää

0 kommenttia


Sonyn State of Play -tilaisuus alkaa pian - katso lähetystä täältä

Peliuutinen 06.08.2020 klo 22.50

Sonyn State of Play -lähetys alkaa aivan pian. Klo 23.00 alkaen kuulemme PlayStation 4- ja PlayStation VR-peleistä, joiden ympärille tapahtuma keskittyy. Lisäksi esitellään lyhyesti myös valikoituja PlayStation 5 -pelejä. Tilaisuutta voit seurat... Lue lisää

0 kommenttia


Toimintaroolipeli Mortal Shell saapuu kauppapaikoille elokuussa

Peliuutinen 06.08.2020 klo 22.00

Jo aiemmin runsaasti kiinnostusta herättänyt toimintaroolipeli Mortal Shell on saanut virallisen julkaisupäivän. Heinäkuun alussa kehittäjä Cold Symmetry ja julkaisija Playstack päättivät siirtää Dark Soulsista inspiraatiota saaneen teokseen avoime... Lue lisää

0 kommenttia


Queen & Slim

Viihdeartikkeli 06.08.2020 klo 20.00

Lupasin olla kritisoimatta menneisyyteen sijoittuvia ihmisoikeustarinoita kuluneiksi. Ei muttia. Tosin: on jännittävämpää katsoa moderni kertomus, joka ottaa harkitun askeleen fiktion puolelle. Thelma & Louise vahvisti kurssin, kun miehiin turhautu... Lue lisää

0 kommenttia


Xbox Game Pass saa elokuussa uutta sisältöä seitsemän pelin voimin - lähde katkoo siivet myös Xbox Live -huhuilta

Peliuutinen 06.08.2020 klo 20.00

Xbox Game Passin seuraavat pelit on julkaistu. Elokuussa maksulliseen passiin saapuu jopa seitsemän peliä, joista kuusi on saapunut ladattavaksi tänään. Joukossa on muun muassa viime vuonna julkaisunsa saaneet Darksiders: Genesis sekä The Dark Pict... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova