Tuorein sisältöVain otsikot

Tervetuloa vaaravyöhykkeelle - Burnout-tekijät palaavat vihdoin autojen romutukseen

Peliuutinen 27.04.2017 klo 15.00

Burnout-pelit luonut ryhmä, joka nykyään tunnetaan nimellä Three Fields Entertainment, aloitti uuden uransa tekemällä lähinnä teknologiademoksi jääneen, lähes pelikelvottoman Dangerous Golf -pelin. Uusi projekti palaa kuitenkin poppoon juurille... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: kuinka Han Solo ja Leia erosivat

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 15.00

Päivän pila......antaa vihiä siitä, miksi Kylo Renistä kasvoi psykopaatti. Ei piru sitä poikaa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Vroom vroom, autopelivideoita: Gran Turismoon Porscheja, Forzaan Hot Wheelsejä

Peliuutinen 27.04.2017 klo 14.00

Kahdelta autopelimaailman isoimmalta nimikkeeltä on ilmestynyt uusia autojulkistuksia ja trailereita - tosin varsin eri maailmoista. Porsche on tunnetusti ollut tarkka nimestään ja siksi monissa peleissä on nähty lähinnä RUF-virityspajan Porsche... Lue lisää

0 kommenttia


Fanit ihmettelevät Rillit huurussa -tähden somepostausta - jäähyväiset?

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 12.55

Suosikkisarja Rillit huurussa jatkuu vielä kahden kauden verran (V2.fi-uutinen). Tosin Amya esittävän Mayim Bialikin ja Bernadettea näyttelevän Melissa Rauchin sopimusta vielä sorvattiin sarjan pääviisikon kirjoitettua nimet papereihin. Sarjan ... Lue lisää

0 kommenttia


Remedyllä isoja suunnitelmia - pörssin kautta yhdeksi maailman arvostetuimmista pelifirmoista?

Peliuutinen 27.04.2017 klo 12.00

Remedy tiedottaa selvittävänsä yhtiön listautumista pörssiin, Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Listautumisen arvioidaan tapahtuvan toukokuun 2017 aikana. Aikeet liittyvät siihen(kin), että firmalla on työ... Lue lisää

4 kommenttia


MTV Katsomon katselussa huimaa nousua

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 11.45

MTV on juhlinut alkuvuoden ajan 60-vuotista taivaltaan - MTV oli myös tammi-maaliskuun "tavoittavin kaupallinen tv-yhtiö". MTV:n kaupallinen katseluosuus nousi tammikuun 42,2 prosentista maaliskuun 45,1 prosenttiin (10-54, prime). Alkuvuod... Lue lisää

1 kommentti


Duudsonit-Jarppi ja ralliauto - mitä siitä seuraa?

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 11.07

Duudsonit-Jarppi ja ralliauto - mitä siitä seuraa? Kutosella, toukokuussa. Kotimainen Rallihullut seuraa Suomen tunnetuimman stunt-kuljettajan "Crazy Mike" Uusikosken yritystä pysyä tiellä ja Duudsoneiden Jarno ”Jarppi” Leppälän yritystä pysyä kyy... Lue lisää

0 kommenttia


Toinen maailmansota alkaa marraskuussa, uuden Call of Dutyn ensimmäinen traileri

Peliuutinen 27.04.2017 klo 10.57

Activision paljasti eilen illalla virallisesti Call of Duty: WW2 -pelin ja kertoi, että se julkaistaan 3. marraskuuta PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Ennakkotilaajat pääsevät moninpelibetaan ennen julkaisua ja pelissä tulee olemaan sosiaalinen h... Lue lisää

6 kommenttia


KISS saa huomiota myös radiossa - muista Helsingin keikkaa ennakoiva KISS-ilta

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 10.25

KISS konsertoi Helsingissä 4.5. Tapahtuman kunniaksi VR lisää Helsingin rautatieaseman "kivimiehille" KISS-maskit. Myös radiossa KISS saa vahvasti huomiota. Radio Suomi ennakoi Helsingin keikkaa maanantaina 1.5. kello 18-21 - tuolloin luvassa on K... Lue lisää

0 kommenttia


Säätämö, osa 3: Amiga-remontti alkaa

Peliartikkeli 27.04.2017 klo 10.08

Amiga 1200:n kondensaattorien vaihto on vanhemmiten varsin tarpeellinen operaatio, ja myös varsin ärsyttävää, koska emolevy on helppo rikkoa. Tehdään työ nyt kuitenkin. Lisää Acorn-puuhasteluakin on vielä luvassa myöhemmin.... Lue lisää

5 kommenttia


Turun Linnanpuiston heinäkuinen musiikkitapahtuma vahvistui entisestään

Viihdeuutinen 27.04.2017 klo 08.01

Turun Linnanpuistossa nähdään heinäkuussa Oasis-legenda Liam Gallagher sekä ruotsalaisyhtye The Cardigans. Gallagher ja The Cardigans soittavat Turussa perjantaina 21. heinäkuuta osana kaksipäiväistä The Tall Ships Races Music Festivalia. Lauanta... Lue lisää

0 kommenttia


Kotkan Meripäivät julkisti lisäinfoa

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 22.47

Kotkan Meripäivät järjestetään 12.-15. heinäkuuta. MeripäiväAreenalle on jo julkistettu nimiä kuten JVG, Lauri Tähkä, Haloo Helsinki!, Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Suvi Teräsniska, Yö, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Neljänsuor... Lue lisää

0 kommenttia


Infoa Top Gearin tulevasta juontajatiimistä

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 21.57

Matt LeBlanc on Top Gearin pelastaja. Ainakin LeBlancin johdolla Top Gear saatiin jälleen kestävälle uralle tehtävässään epäonnistuneen Chris Evansin jälkeen. BBC:n suunnalta vahvistetaan nykyisen kolmikon eli LeBlancin, Rory Reidin ja Chris Harri... Lue lisää

0 kommenttia


M. Night Shyamalanin seuraava on... Glass

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 21.45

M. Night Shyamalanin elokuvat on tarkoitus katsoa nopsaan! Juonipaljastuksia ei kauaa varota ja tässäkin uutisessa niitä vilisee. Shyamalanin seuraava elokuva Glass valmistuu tammikuussa 2019. Kyseessä on Unbreakable-trilogian päätösosa. Unbreakab... Lue lisää

0 kommenttia


Suomalainen räiskintäpaukuttelu ja Telltalen vinksahtanut Borderlands-laina toukokuun PlayStation Plus -peleinä

Peliuutinen 26.04.2017 klo 21.00

Siinä missä Microsoft ilmoitti jo viikonloppuna toukokuun Games With Gold -pelinsä, on Sony avannut pelilaatikkonsa syöverit näin kuun ehtoopuolella. PlayStation Plus -jäsenyytensä maksaneet pääsevät toukokuussa käsiksi kahteen hyvin erilaisen foku... Lue lisää

0 kommenttia


Hyppää mukaan suoraan Call of Duty: WWII -julkistuslähetykseen - esittely pärähtää käyntiin kello 20

Peliuutinen 26.04.2017 klo 19.46

Vaikka Activision paljastikin jo viikonloppuna tulevan Call of Duty -teoksen nimen, jäi faneille vielä paljon ihmeteltävää. Suurimmat salaisuudet paljastuvat ihan hetken kuluttua, sillä yhtiö pitää Call of Duty: WWII -teokselle suoran julkistuslähe... Lue lisää

1 kommentti


Olympiajääkiekkoa selostavat seuraavat nimet

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 19.16

Discovery Networks Finland esittää Pyeongchangin talviolympialaiset helmikuussa 2018 kanavillaan. Miesten jääkiekko nähdään yksinoikeudella TV5- ja Eurosport -kanavilla. TV5:lla nähdään kaikki Suomen pelit sekä välierä- ja mitaliottelut suorana. ... Lue lisää

2 kommenttia


Mitä jos World of Warcraft pyörisi Nintendon klassikkokonsolilla?

Peliuutinen 26.04.2017 klo 19.00

Kevennys keskelle viikkoa! Youtubettaja Rkade Soup on visioinut, miltä World of Warcraft voisi näyttää, jos se olisi aikoinaan julkaistu Nintendon kasibittiselle NES-konsolille. "Näyttää oikeasti hyvältä peliltä", kommentoi yksi Youtube-käyttäjä... Lue lisää

1 kommentti


Jurassic Parkiin palaa Jeff Goldblum

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 18.59

Jeff Goldblum on kiinnitetty Jurassic Worldin jatko-osaan eli viidenteen Jurassic Park -elokuvaan. Hän näytteli kaaosteoreetikko Ian Malcolmia ensimmäisessä kahdessa. Tuottaja Frank Marshall kommentoi, että maailma on muuttunut paljon Malcolmin ed... Lue lisää

1 kommentti


Sähkökeksijä Tesla ja kauhukynäilijä Lovecraft ottavat yhteen kotimaisessa pelissä - kumpi voittaa?

Peliuutinen 26.04.2017 klo 17.00

Tamperelaisen 10tons-pelistudion uusin peli Tesla vs. Lovecraft on edennyt Steamin Greenlightiin. Kyseisessä pelissä vastakkain on asetetettu keksijä Nikola Tesla sähköön perustuvine vimpaimineen sekä kirjailija H.P. Lovecraft hirviöarmeijoineen. ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi jättijuttu: World of Warships

Peliartikkeli 26.04.2017 klo 16.08

Viimeisin vuosi on ollut oikein hyvää aikaa merisodan ystäville, sillä kuiva kausi on virallisesti päättynyt. Huh hah hei, pullo rommia ja torpedoja, joita ei ole suinkaan täytetty pirtulla! Jukka O. Kauppinen vieraili Ranskan laivastotukikohdassa To... Lue lisää

5 kommenttia


Sonyn, Microsoftin ja Runescapen hakkeroinut nuorukainen kahdeksi vuodeksi vankilaan

Peliuutinen 26.04.2017 klo 15.00

Eurogamer kertoo, että 16-vuotiaanq Titanium Stresser -ohjelmiston luonut Adam Mudd on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen. Mudd myi ohjelmistoaan muille hakkereille ja tienasi noin 400 000 euroa. Muddin ohjelmisto on vastuussa 1,7 miljoonasta ... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: karu totuus Facebook-trilleristä

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 15.00

Päivän pila......muistelee The Social Networkia nyt, kun uusi somepainajainen The Circle on tulossa teattereihin. Jos David Fincher piristyisi, hän ohjaisi tällaisia draamoja. ... Lue lisää

0 kommenttia


Sonic Forces -pelissä palataan myös sinisiilin juurille

Peliuutinen 26.04.2017 klo 13.07

Sonic Forces on Sonic Manian jälkeen se seuraava uusi Sonic-peli, tosin Maniakin taas viivästyi, joten katsotaan, missä järjestyksessä nämä lopulta ilmestyvät. Mania keskittyy klassisempaan Sonic-meininkiin, mutta siltä ei vältytä Forcesissaka... Lue lisää

0 kommenttia


Kaarinan Saaristo Openin ohjelmisto valmis

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 11.30

Festarikesän Kaarinassa avaava Saaristo Open järjestetään jo yhdeksättä kertaa 9.-10. kesäkuuta Hovirannan rannassa. Päiväkohtainen ohjelmisto on nyt valmis. Pe 9.6.2017 Sanni, Erin, Klamydia, Jonne Aaron, Mikael Gabriel, Yö La 10.6.2017 ... Lue lisää

0 kommenttia


Legendaksi noussut, paheksuttu kauhupeli palaa 25-vuotisjuhlansa kunniaksi

Peliuutinen 26.04.2017 klo 11.00

Sega CD:lle alkujaan julkaistu Night Trap alkeellisine videopätkineen ei ole maailman paras peli (itse asiassa se on nimetty monesti yhdeksi huonoimmista), mutta historiaan se on jäänyt toisena teoksena, joka synnytti pelien ikäraja/sisältöluokitus... Lue lisää

0 kommenttia


Aura Fest etsii tekijöitä

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 10.45

Turun Kupittaanpuistossa 11.-12.8. juhlittava Aura Fest etsii talkooväkeä. Lavan rakennus- ja purkutöiden lisäksi tarjolla on töitä vaikkapa narikassa, lipunmyynnissä, järjestyksenvalvojana... Täytä hakemus täällä. Aura Fest tavoittelee ... Lue lisää

0 kommenttia


Madventures-tyyppien ruokaohjelmassa syötetään poliitikoille viemärirottaa

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 09.37

Madventures-hahmojen Tunnan ja Rikun älytön ruokaohjelma Mad Cook Show jatkuu tänään Nelosella kello 21.00. Tällä kertaa teemana on ruokapolitiikka ja vieraina oppositiojohtajat Päivi Räsänen ja Paavo Arhinmäki. Vieraille tarjotaan helsinkiläi... Lue lisää

1 kommentti


Kolmikymppiset hahmot pää edellä, kuinkas muuten

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 08.10

Pää edellä on Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja. Pää edellä on tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään. Sarjan päähenkilöinä seikkailee kolme noin kolmikymppistä miestä: Santtu, Markus ja Aarni. He eivät ole laisko... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydia ja Jannika B. Savas-Rockissa -'erityisryhmien lisäksi paikalle odotetaan myös valtaväestöä'

Viihdeuutinen 26.04.2017 klo 00.10

Savon Vammaisasuntosäätiö Savas järjestää jo viidettä kertaa Savas-Rockin. Paikkana on Iisalmen Olvi-halli ja päivämäärä on 27.4. Vuoden 2017 Savas-Rockissa esiintyy Klamydia, Jannika B. ja Toivo Susi. Tapahtuma on avoinna kaikille täysi-ikäisi... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova