Tuorein sisältöVain otsikot

Kojiman Death Stranding kiinnitti galakseja vartioivan Gamoran sekä The Last of Usin Joelin

Peliuutinen 22.02.2018 klo 16.15

Hideo Kojiman vetämästä Death Strandingista ei vielä kummoisia tiedetä, mutta sentään muutama uusi näyttelijänimi on saatu tietoon. Instagram paljastaa pelin kiinnittäneen listaansa Emily O'Brienin sekä Troy Bakerin. O'Brien on kaksikosta vähemm... Lue lisää

2 kommenttia


Foto: Terry Gilliamin Don Quijote on totta!

Viihdeuutinen 22.02.2018 klo 16.00

Terry Gilliam aloitti elokuvan The Man Who Killed Don Quixote tuotannon vuonna 1998. Ensimmäinen kuva on julkaistu! Mainitsematta jäi, että ensimmäinen yritys meni niin komeasti pieleen, että aiheesta tehtiin dokumenttielokuva, ja se, että Gilliam... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: svengaavin ryökäle Han Solo

Viihdeuutinen 22.02.2018 klo 15.00

Alkuperäinen Han Solo on musiikkia. Uusi Solo on australialainen sitruunanmakuinen hiilihapotettu virvoitusjuoma. ... Lue lisää

0 kommenttia


Naughty Dog pohtii jo The Last of Us 2:n jälkeistä projektia - jopa perinteisen kuvakulman vaihtoa harkitaan

Peliuutinen 22.02.2018 klo 14.00

Vaikka Naughty Dog on vielä työstämässä The Last of Us 2:ta, yhtiön edustajat ovat jo suuntaamassa katseitaan kohti seuraavaa projektia. Studion luova johtaja Neil Druckmann kertoi Las Vegasissa järjestetyssä paneelikeskustelussa, että jopa yhtiön ... Lue lisää

0 kommenttia


Svart Records julkaisee Suomi-punkin unohdettuja helmiä

Viihdeuutinen 22.02.2018 klo 11.25

Turkulainen vinyylijulkaisuihin keskittynyt Svart Records julkaisee uuden kokoelman kotimaisen punkin alkutaipaleen unohdetuista helmistä. "Veritahroja – Suomi-punkin salatut sävelet 1979–1983" ilmestyy 23.3. Luvassa on pitkäsoitollinen suomala... Lue lisää

0 kommenttia


Ruisrock julkisti yhden päänimistään

Viihdeuutinen 22.02.2018 klo 11.18

Turun Ruisrock on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen N.E.R.D:in. Grammy-palkittujen tuottaja-artistien Pharrell Williamsin ja Chad Hugon sekä perkussionisti Shae Haleyn muodostama kulttiyhtye julkaisi viime vuoden lopulla seitsem... Lue lisää

1 kommentti


Ubisoft laittoi Assassin's Creed: Originsin pippelit ja tissit piiloon

Peliuutinen 22.02.2018 klo 11.00

Assassin's Creed: Originsin kuvankauniit maisemat saivat ansaitsemansa huomion, kun Ubisoft lisäsi seikkailujättiläiseen erityisen Discovery Tour -pelitilan historiallista kokemusta varten. Aivan kaikkea ei kuitenkaan saa nähtäväksi. Egyptiläise... Lue lisää

12 kommenttia


Toinen mielipide: Dragon Ball FighterZ onnistuu kaikessa, missä Marvel vs Capcom mokasi

Peliuutinen 22.02.2018 klo 09.00

Dragon Ball -pelisarja on keulinut komeasti moneen suuntaan, niin paperisessa kuin digitaalisessa muodossa, leluja ja pehmojakaan unohtamatta. Mutta aina ne eivät ole oikein osuneet maaliinsa. Onneksi mangamättäminen toimii tällä kertaa oikein main... Lue lisää

0 kommenttia


Formulatähti Lewis Hamiltonin suhteellisen asiallinen työpäivä, saa kadehtia!

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 23.07

Mainos- ja promokuvauksissa on joskus myös oikeasti hauskaa - vai mitä sanotte F1-mestari Lewis Hamiltonin kuvauspäivästä kaksipyöräisten parissa; ... Lue lisää

0 kommenttia


Ys Origin kääntyy Xbox Onelle keväällä

Peliuutinen 21.02.2018 klo 23.00

Roolipelisarja Ys on kärvistellyt viimeaikoina otsikoissa lähinnä hermoja raastavan käännösprojektin takia, mutta saagan tiimoilta on myös hyviä uutisia. Ys Originin paljastettiin saapuvan Xbox Onen valikoimaan jo kuluvan kevään aikana. Teos on ... Lue lisää

0 kommenttia


'Suomen komein juontaja' julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 22.17

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi julkaisi helmikuun alussa uutta musiikkia 11 vuoden tauon jälkeen. Leppilammen yhteistyökumppani on The Rasmuksesta tuttu Pauli Rantasalmi. Hunaja-niminen kappale julkaistiin helmikuun alussa. Someviestin muk... Lue lisää

1 kommentti


Muista Flebasta - tieteistarinasta tehdään tv-sarja

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 22.00

Amazon kehittelee tieteissarjaa nimeltä Consider Phlebas, joka perustuu Iain M. Banksin romaanisarjaan. Ensimmäinen nide käyttää Suomessa nimeä Muista Flebasta. Tarina kertoo "Kulttuurin" ja "Idiranin" sodasta. Kulttuuri on avaruusmatkailuun kyken... Lue lisää

2 kommenttia


Sonic kipittää leffasaleihin Mariota nopeammin, mutta Pikachun tahtiin ei vauhtisiilikään ehdi

Peliuutinen 21.02.2018 klo 20.30

Kuten tyypillistä, Sonic osoittautui tälläkin kertaa kilpaveli Mariota nopeammaksi. Tuoreimman kilpailun maaliviiva on valkokangas. Hollywood Reporter kertoo Sonic The Hedgehog -elokuvan ensi-illan olevan marraskuun 15. päivä. Valitettavasti vuo... Lue lisää

0 kommenttia


Taru sormusten herrasta -trilogian Otto kaitsee teininoita Sabrinaa

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 19.55

Teini-ikäinen noita Sabrina Spellman asuu kahden tätinsä kanssa, eikä asia muutu seuraavassa tv-sarjassa, joka mukailee synkkiä Chilling Adventures of Sabrina -sarjakuvia. Taru sormusten herrasta -tähti Miranda Otto näyttelee Zelda Spellmania, eli tu... Lue lisää

2 kommenttia


Päivän kevennys, Game of Thrones -tähdeltä joko vaatimattomuuden osoitus tai härskiä markkinointia

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 19.22

Game of Thrones -tähti Maisie Williamsilla on Instagramissa yli 7 miljoonaa seuraajaa. Jonkin tuotteen tai palvelun näkyminen Maisien Instassa ei ole lainkaan hullumpaa mainosta. Tämän on huomannut myös autoja vuokraava Avis. Reilu alennus maai... Lue lisää

0 kommenttia


Sääntö-Suomi jää uuden Metal Gearin rinnalla kakkoseksi: Konami kieltää pelaamisen seurustelu- ja seksiaikeissa

Peliuutinen 21.02.2018 klo 19.15

Omituisesta huumoristaan ja tajunnanräjäyttävistä juonikuvioista tunnettu Metal Gear -sarja osaa yllättää. Huomenna julkaistavan Metal Gear Surviven käyttäjäehdoista on nimittäin paljastunut melkoisen erikoisia sääntöpykäliä. Moninpeliteoksen EU... Lue lisää

14 kommenttia


Dingon miehistö jälleen uusiksi

Viihdeuutinen 21.02.2018 klo 18.53

Dingon alkuperäiskokoonpanon yhteiselo kiertämisen suhteen on päättynyt. Rumpali Quuppa ja kosketinsoittaja Pete jättävät uudelleen kokoontuneen Dingo-kolonnan mutta paikalle on saatu jo korvaavaa miehistöä. Kosketinsoittajana toimii Lordi-yhty... Lue lisää

0 kommenttia


Mun PlayStation löytyy nyt netistä

Peliuutinen 21.02.2018 klo 16.35

PlayStation Blog esittelee uutta palvelua, jossa PlayStation Networkin palveluita voi käyttää selaimen kautta. My PlayStation löytyy osoitteesta my.playstation.com ja sen kautta voi etsiä kavereitaan, muokata profiiliaan, katsella omia ja kavere... Lue lisää

1 kommentti


Maailman ikonisin nukke muuntuu virallisesti Lara Croftiksi

Peliuutinen 21.02.2018 klo 13.04

Mattel kertoo tuovansa aivan pian kauppoihin virallisen Tomb Raider -Barbien. Paketissa tulee myös kiipeilykirves, päiväkirja, kartta ja alusta. Barbie-Laran ulkoasu muistuttaa enemmän viimeisimpien pelien nuorta sankaritarta ja kasvoihin on otet... Lue lisää

5 kommenttia


Huhuja huhujen päälle ja viimein virallistuminen: Burnout Paradise Remastered

Peliuutinen 21.02.2018 klo 11.00

Burnout Paradise Remasteredin saapuminen nykykonsoleille uhkasi paljastua useammankin kerran tässä viime kuukausina, kun sitä putkahteli pelikauppojen listoille ympäri maailmaa. Nyt se on virallisesti julkistettu (PS4, X1), eikä odotuskaan ole pitk... Lue lisää

0 kommenttia


Vaikka Lionhead on suljettu, Fable palaa silti tällä viikolla

Peliuutinen 20.02.2018 klo 23.00

Vaikka Lionhead-studiolle kävi miten kävi, tiimin luoma Fable-saaga jatkaa porskuttamistaan. Fantasiamaailmaan sijoittuva Fable Fortune siirtyy pois Early Accessista tällä viikolla. Flaming Fowl Studiosin kehittämä teos ilmestyy virallisesti yli... Lue lisää

2 kommenttia


Maaliskuun Games With Gold -pelit paljastettiin

Peliuutinen 20.02.2018 klo 19.30

Kappas, kuukausi on jälleen tukevasti ehtoopuolella. Lyhyt helmikuu tarkoittaa samalla lyhyttä väliä kuukausittaisten Games With Gold -pelien välillä. Maaliskuussa Xbox Liven kultajäsenyydestä pulittavat pääsevät kokemaan verisen lohikäärmeen testi... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi haastatteli: Warhammer Vermintide 2:n tuottaja

Peliartikkeli 20.02.2018 klo 18.00

V2.fi haastatteli pikaisesti Warhammer: Vermintide 2:n päätuottaja Robert Bäckströmiä Fatsharkilta. Pelin julkaisuun on enää muutama viikko. Mitkä olivat isoimmat viilaukset joita peliin tehtiin ensimmäiseen Vermintideen verrattaessa? - P... Lue lisää

0 kommenttia


Tätä on odotettu - modit saapuvat Xbox Onen Cities: Skylinesiin

Peliuutinen 20.02.2018 klo 16.26

Tänään Cities: Skylinesiä Xbox Onella pelaavat saavat siihen ilmaisen päivityksen, joka sisältää tarkkaan valittuja yhteisön tekemiä modauksia. Aivan siis samanlaisesta vapaudesta ei ole kyse, kuin pelin PC-versiossa. Mukana on uusia rakennuksia, e... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Alloy Elite RGB, HyperX Cloud Flight

Peliartikkeli 20.02.2018 klo 13.50

HyperX lähestyi paketilla, josta kuoriutui (jälleen) mekaaninen näppäimistö ja (jälleen) pelikuulokkeet. Jälkimmäiset tosin ovat langattomat. Laitoimme tuotteet testiin, tässä yhteenveto havainnoista. HyperX Alloy Elite RGB Lisätietoa: HyperX... Lue lisää

7 kommenttia


Biomutantti saatiin tallennettua videolle

Peliuutinen 20.02.2018 klo 13.17

THQ Nordicin tänä vuonna julkaistava (PC, X1, PS4) toimintaroolipeli Biomutant on herättänyt huomiota ainakin sympaattisen näköisillä eläinhahmoillaan. Youtubeen on nyt ilmestynyt videopätkä, jossa nähdään hahmonluontia sekä muuta pelikuvaa kym... Lue lisää

0 kommenttia


Roppakaupalla Megiksiä kyytiin - Mega Man Legacyt toukokuussa Switchille

Peliuutinen 20.02.2018 klo 11.18

Capcom tiedottaa, että Mega Man Legacy Collection ja Mega Man Legacy Collection 2 saapuvat Nintendo Switchille toukokuussa - ainakin Pohjois-Amerikassa. Kaikkiaan kokoelmat sisältävät kymmenen Mega Man -peliä. Ne tulevat myyntiin sekä fyysisinä, et... Lue lisää

2 kommenttia


Marion historiikki niputtaa 30 vuotta pelihistoriaa yksiin kansiin

Peliuutinen 19.02.2018 klo 23.00

The Legend of Zelda -historiat jo niputtanut Dark Horse Publishing aikoo jatkaa pelien parissa. Seuraavaksi kirjahyllypaikkaa kärkkyy itsensä Super Mario, kertoo Kotaku. Super Mario Bros. Encylopedia kerää yksien kansien sisään Marion historian ... Lue lisää

1 kommentti


Pelaajaennätyksensä rikkonutta Rainbow Six: Siegeä pelataan vielä vuonna 2028, unelmoi Ubisoft

Peliuutinen 19.02.2018 klo 19.30

Viikonloppuna kilpailtiin olympialaisten ohella myös Rainbow Six: Siegen parissa. 2018 Invitationals -turnauksessa mittelöitiin pelaajien välisestä paremmuudesta, mutta e-sportsin lomassa puheenvuoro annettiin Ubisoftille. Ranskalaisyhtiö valaisi s... Lue lisää

5 kommenttia


Shadow of the Colossus

Peliarvostelu 19.02.2018 klo 18.12

Maan äärissä sijaitsee kielletty maa, johon kenenkään kuolevaisen ei ole sallittua astua. Maahan kuitenkin saapuu yksinäinen ratsumies. Hänen tähtäimessään on kielletyn maan keskipisteessä oleva temppeli, jonka henget voivat huhujen mukaan herättää k... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova