Tuorein sisältöVain otsikot

Will Smith ja örkki kyttinä: esittelyssä Netflix-leffa Bright

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 19.10

Uusi haastatteluilla höystetty video esittelee fantasiajännärin Bright. Ison budjetin Netflix-leffa valmistuu joulukuussa. Kyseessä on eräänlainen aikuisten Zootropolis: monenlaiset fantasiaotukset yrittävät elää rinnakkain nykyajassa ja yksi päähenk... Lue lisää

3 kommenttia


Paranoid, vielä kerran - Black Sabbathin viimeinen Paranoid saatavilla joulun lahjalistalle

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 18.46

Black Sabbath soitti (todennäköisesti) uransa viimeisen keikan 4.2.2017. Bändin jäähyväiskiertueen The Endin viimeinen keikka ilmestyy DVD/Blu-ray -julkaisuna 17.11. Viimeisenä biisinä tietenkin Paranoid. Paranoid, vielä kerran. ... Lue lisää

1 kommentti


Mario Partyn sata parasta esittelyssä

Peliuutinen 18.10.2017 klo 17.00

Mario Party: The Top 100 julkaistaan Nintendo 3DS:lle heti vuoden vaihteen jälkeen (Euroopassa, muualla aiemmin). Siihen on kerätty sata minipeliä Mario Party -peleistä kautta aikojen ja niitä esitellään alla olevalla trailerilla. Amiibojakaan e... Lue lisää

2 kommenttia


Netflixin suosituimmat putkeen katsotut sarjat

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 16.00

Netflix ei julkaise tilastoja, joita on mahdollista verrata perinteisten kanavien katsojalukuihin. Silloin tällöin firma raottaa kulisseja tarjoamalla triviatietoa. Netflixin mukaan yli 8 miljoonaa asiakasta katsoo suosikkisarjansa moderniin "Bing... Lue lisää

1 kommentti


Peliohjelma Tiltin paluu lähestyy - tuore somekuva antaa ohjelman odotukselle uutta potkua (?)

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 15.50

Legendaarinen peliohjelma Tilt tekee odotetun paluun Subilla 21.10. Tilt 2.0 -ohjelman juontajana toimivat Sara Chafak ja Linda Manuella. Ohjelmassa nähdään vieraina myös tunnettuja viihdekasvoja kuten Isac Elliot, Brädi, Stig, Kalle Lamberg, Ast... Lue lisää

5 kommenttia


Päivän pila: The Punisherin lähes koko perhe tapettiin

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 15.00

Päivän pila......tarkentaa, mikä on The Punisherin perhetilanne. Viikon "HISHE" animoi fanien ehdotukset. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: TP-Link Deco M5 Wifi Mesh -järjestelmä

Viihdeartikkeli 18.10.2017 klo 14.05

Netgear Orbi oli V2.fi:n ensimmäinen tutustumisretki Mesh Wifi- järjestelmien maailmaan. Nyt TPLink on tuonut markkinoille Deco M5 -setin, joka tarjoaa langattoman verkon laajaa kattavuutta huokeampaan hintaan. Miten se pärjäsi V2.fi:n testissä? ... Lue lisää

0 kommenttia


Rottajahti jatkuu ensi vuonna - Vermintide 2:sta kerrottiin lisätietoja

Peliuutinen 18.10.2017 klo 14.00

Pari kuukautta sitten Fatshark ilmoitti, että Warhammer: End Times - Vermintide saa jatkoa ja että uusi peli esiteltäisiin virallisesti lokakuun 17. päivä. Se oli eilen. Eilen kerrottiin, että Vermintide 2 julkaistaan alkuvuodesta ensi vuonna. S... Lue lisää

1 kommentti


Putous jatkaa keväällä, juontajanimi vahvistettu

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 12.07

Putous tekee paluun MTV3:n kevätkauden 2018 ohjelmistossa – tarkempi lähetysajankohta ja mukana olevat näyttelijät julkistetaan myöhemmin. Roope Salminen jatkaa kuitenkin juontajana. "Putoukseen viime kaudella mukaan pääseminen oli iso unelm... Lue lisää

0 kommenttia


EA sulkee Visceral Gamesin, Star Wars -projektin kehitys jatkuu

Peliuutinen 18.10.2017 klo 11.00

EA kertoo, että Star Wars -toimintapeliä kehittänyt Visceral-pelistudio suljetaan. Projektia alkaa kehittää EA Worldwide Studios, kärkenään EA Vancouver. Peli on tulossa 2019. "Nykymuodossaan pelistä oli tulossa tarinavetoinen, lineaarinen seikk... Lue lisää

5 kommenttia


Viaton ja vähän sinisilmäinenkin, Jannan tahdon löytyy verkosta

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 11.00

Parhaillaan Tähdet tähdet -ohjelmassa kilpaileva Janna valmistelee toista suomenkielistä albumiaan, joka julkaistaan alkuvuodesta 2018. Tulevalta levyltä on julkaistu tänään keskiviikkona uusi single Tahdon. "Tahdon syntyi siitä ajatuksesta, ... Lue lisää

0 kommenttia


13 vuoden tauon jälkeen - A Perfect Circle aktivoituu julkaisun muodossa

Viihdeuutinen 18.10.2017 klo 09.07

Billy Howerdelin ja Toolin Maynard James Keenanin A Perfect Circle julkaisee uuden albumin neljäntoista vuoden tauon jälkeen. Ensi vuonna ilmestyvää pitkäsoittoa edeltää tänään julkaistu single The Doomed. Yhtye julkaisi edellisen studioal... Lue lisää

0 kommenttia


Samuraitarina Lone Wolf and Cub suuntaa kankaalle

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 22.30

Paramount Pictures kehittelee samuraielokuvaa Lone Wolf and Cub. Se perustuu Kazuo Koiken ja Goseki Kojiman laajaan mangaan, jonka pohjalta on tehty Japanissa elokuvia ja muuta jo pitkään. Kulttiklassikko Shogun Assassin (kuvassa) on leikelty kokoon ... Lue lisää

1 kommentti


Sony julkaisee Switchille taktista sotatoimintaa

Peliuutinen 17.10.2017 klo 22.00

Switchin alati kasvava pelivalikoima on saamassa todellisen yllätyslisäyksen. Nintendon konsolille on nimittäin tulossa peli, jonka julkaisijana on Sony. PlayStationista tutun yhtiön omistama Unties julkaisema teos on Tiny Metal. Kyseessä on ind... Lue lisää

2 kommenttia


Han Solon oman elokuvan nimi ei yllätä

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 21.02

Han Solon oman elokuvan nimi on viimein julkistettu: Ohjaaja Ron Howard on vienyt päätökseen kuvaukset, joista vastasivat alunperin Phil Lord ja Chris Miller. Lord & Miller saivat potkut. He tiettävästi yrittivät tehdä leffasta liian puhtaan ko... Lue lisää

2 kommenttia


Sotanorsut tähdittävät kaivatun Civilization-joukon maailmanvalloitusta

Peliuutinen 17.10.2017 klo 19.30

Civilization VI saa toivotun kansallisuutuuden. Sarjan vitososan taistot väliinjättänyt Khmerin valtakunta saapuu levittämään ilosanomaansa. Khmerin joukkoja johtaa kuningas Jayavarman VII. Uuden poppoon erikoiskykyjä ovat katapulttimaiset sotan... Lue lisää

1 kommentti


Haihurrikaanin ystäville: Snake Outta Compton

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 19.30

Snake Outta Compton on samantapainen elokuva kuin Straight Outta Compton. Comptonissa vaikuttaa lupaava ryhmä räppääjiä, jotka ovat saamassa ensimmäisen levytyssopimuksen. Tilanne mutkistuu, kun jättiläismäinen mutanttikäärme pääsee irti. Ohjaaja ... Lue lisää

0 kommenttia


Mamma Mia 2 pistää Cherin vetämään Abbaa

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 18.25

Legendaarinen Cher on liittynyt elokuvaan Mamma Mia! Here We Go Again. ABBA:n musiikkia hyödyntävä musikaalikomedia valmistuu ensi kesänä, eli 10 vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Roolin yksityiskohdat pidetään salassa. Cher itse on viitannut Twi... Lue lisää

0 kommenttia


80-luvun suosikkilaulaja katosi julkisuudesta ja muutti nimensä - tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 17.01

Terence Trent D'Arby oli "Popin uusi prinssi" 1980-luvun lopulla. Debyyttialbumi "Introducing The Hardline According To Terence Trent D'Arby" nousi listakärkeen ympäri palloa ja singlet kuten If You Let Me Stay, Wishing Well ja Sign Your Name kuuluva... Lue lisää

0 kommenttia


Tämä mies näyttelee Arnold Schwarzeneggeriä

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 16.17

Ensi vuonna valmistuva elokuva Bigger kertoo Joe ja Ben Weideristä, jotka juonikuvauksen mukaan ovat modernin kuntoilun isoisiä. Veljekset tekivät kehonrakennuksesta urheilulajin ja Arnold Schwarzeneggeristä lajin supertähden. He loivat Mr. Olympia -... Lue lisää

1 kommentti


Assassin's Creed -elokuva tuli ja meni, Origins näyttää, millainen voisi olla tv-sarja

Peliuutinen 17.10.2017 klo 16.04

Assassin's Creed Origins julkaistaan ensi viikolla ja Daniel Wolfen ohjaamassa videossa sukelletaan assassiinien alkuaikojen tunnelmiin ja hetkiin, jolloin kaikki sai alkunsa. I Am -video kertoo myytin, ihanteiden, armeijoiden ja maiden synnystä. A... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: Jigsaw on työpaikkakiusaaja

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 15.00

Päivän pilan......mukaan ensi viikolla palaava Jigsaw yritti löytää siistin sisätyön. Working With Jigsaw from Chris Capel on Vimeo. Jaksaako sitä nykyään pelätä mitään? ... Lue lisää

0 kommenttia


Led Zeppelinin paluuhaaveille jälleen selkeä "ei kiitos"

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 14.17

Legendaarisen Led Zeppelinin paluulle on jälleen lyöty ovi kiinni - mutta onko ovi jo lopullisesti lukossa? Robert Plant ei lämpene paluuajatukselle. Plant haluaa jatkaa uraaansa eteenpäin eikä ottaa taka-askelia. Daily Telegraphin haastattelus... Lue lisää

3 kommenttia


Äärimmäinen Gran Turismo Sport -fanipaketti myytiin, maksoi 40 000 euroa

Peliuutinen 17.10.2017 klo 13.06

NeoGAF-keskustelufoorumilla kerrotaan, että PlayStation Taiwan tarjosi Gran Turismo Sport -pelistä äärimmäistä keräilijäversiota - tosin niitä oli saatavilla vain yksi kappale ja se meni jo. Paketin hinta on hieman alle 40 000 euroa, mutta se s... Lue lisää

1 kommentti


Videoennakkossa World of Warplanes 2.0

Peliartikkeli 17.10.2017 klo 12.00

World of Tanksillä jatkuvasti megataaloja tahkoava Wargaming.net on tehnyt kaksi hienoa ilmaista sotapeliä - ja yhden flopimman. World of Warplanes nousi jokunen vuosi siten ilmaan, mutta sitten moottori köhi eikä kone saanut korkeutta. Sille teht... Lue lisää

0 kommenttia


Viihdettä pitkille teille - venäläisistä rekoista löytyi pelattava Tetris

Peliuutinen 17.10.2017 klo 11.00

Eurogamer kertoo, että venäläisistä GAZelle Next -sarjan rekoista on löydetty piilotettu Tetris-peli. Alla olevalla videolla peliä esitellään, mutta sen käynnistäminen rekan mittaristossa on oma pelinsä jo sellaisenaan. Sitä varten tarvitsee nim... Lue lisää

2 kommenttia


Sori tyypit, Lara Croft meni naimisiin

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 08.40

Mediatietojen mukaan tulevaa Lara Croft -elokuvaa tähdittävä Alicia Vikander ja Michael Fassbender (40) ovat avioituneet. "Varmojen tietojen" mukaan pari olisi vihitty viikonloppuna Ibizalla. Pari on ollut yhdessä vuodesta 2014 lähtien. ... Lue lisää

4 kommenttia


Yön kevyt peliaiheinen: Dark Souls -ritarin tuska

Peliuutinen 17.10.2017 klo 04.00

Mikä onkaan Dark Soulsin pahin vastus? ... Lue lisää

1 kommentti


Nappaa omasi! Iron Maiden -maskotti Eddie saatavissa ilmaisena sikojen pommittajana

Peliuutinen 16.10.2017 klo 22.00

Heavy metalin legenda, kulmakivi ja ikitimantti Iron Maiden pysyy kiireisenä. Bändin ikoninen Eddie-hahmokin joutuu töihin, sillä maskotilla on sikoja tuhottavana. Omituiselta kuulostava lause on totta, sillä Rovio on ilmoittanut tuovansa Hallow... Lue lisää

0 kommenttia


True Detective -ohjaajalta 1800-luvun tutkimuksia: The Alienist -traileri

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 21.50

"Alienist" on vanhahtava nimitys psykologille. Ensi vuonna valmistuva jännityssarja The Alienist sijoittuu 1800-luvun loppupuolelle ja New Yorkiin, jossa nuoria rattopoikia on murhattu julmasti. Poliisipäällikkö Teddy Roosevelt, josta on tuleva Yhdys... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova