Tuorein sisältöVain otsikot

Robert Downey, Jr. on astetta eeppisempi Eläintohtori

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 13.02

Robert Downey, Jr. on kiinnitetty seikkailuelokuvaan The Voyage of Doctor Dolittle. Kirjailija Hugh Loftingin luoma tohtori John Dolittle osaa keskustella eläinten kanssa. Tohtoria ovat näytelleet aiemmin Rex Harrison ja Eddie Murphy. Murphyn elokuva... Lue lisää

0 kommenttia


American Crime Story värväsi Penélope Cruzin

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 12.02

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story löysi yleisönsä ja sai kiitosta ja palkintoja. Suunnitteilla on peräti kolme uutta tuotantokautta, joista jokainen kertoo itsenäisen tositarinan. Toinen kausi kertoo hurrikaani Katrinan jälkeisistä tap... Lue lisää

0 kommenttia


Jussi69 saa oman nimikkoliköörin

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.55

Jussi69 saa oman nimikkoliköörin. Huhtikuun alussa julkaistaan lakritsilla ja chilillä maustettu likööriuutuus, jonka etiketissä komeilee yksi maamme kansainvälisesti tunnetuimmista rocktähdistä. The 69 Eyes -yhtyeen Jussi 69 on antanut juomalle k... Lue lisää

0 kommenttia


Yhdysvaltalainen indiesuosikki lokakuussa Suomeen

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.30

Viime vuosien suurimpien indie-yhtyeiden joukkoon noussut Future Islands saapuu syksyllä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Huhtikuussa uuden albumin julkaiseva yhdysvaltalaisbändi saapuu Helsinkiin Tavastia-klubille sunnuntaina 29. lokakuuta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Frank West vaihtaa zombien puolelle

Peliuutinen 21.03.2017 klo 11.10

Dead Rising 4:ään julkaistaan yksinpeli-DLC ensi kuussa ja sen nimi - Frank Rising - viittaa tietenkin sisältöön. Tällä kertaa Frank on saanut tartunnan ja ihmisyyden paetessa ruumiista Frankin pitää löytää parannuskeino. Zombiintuminen tuo mukanaa... Lue lisää

1 kommentti


Näin Vesa Keskinen elää Brasiliassa

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.04

Tuurin kyläkauppias palaa ruutuun uusin 3. kauden jaksoin TV5:lla 18.4. Kausi starttaa tuplajaksoilla, joissa päästään kurkistamaan ensimmäistä kertaa Vesa Keskisen ja hänen perheensä arkeen Brasiliassa. Brasiliassa vietetään mm. Maria-tyttären... Lue lisää

2 kommenttia


Rillit huurussa -jatkolle vahvistus

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 00.23

CBS:n suosikkisarja Rillit huurussa jatkuu kahdella kaudella. CBS on vahvistanut sarjan viiden päänäyttelijän Jim Parsonsin, Johnny Galeckin, Kaley Cuocon, Simon Helbergin ja Kunal Nayyarin tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Vuonna 2007 käy... Lue lisää

0 kommenttia


Progemammutti Pink Floyd julkaisee arkistojen aarteen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 22.34

Progemammutti Pink Floyd julkaisee arkistojen aarteen Records Store Dayn kunniaksi. Interstellar Overdrive , vuonna 1966 äänitetty instrumentaalinen monotallenne, ilmestyy vinyyliversiona 15.4. Syd Barrettin, Roger Watersin, Richard Wrightin ja... Lue lisää

0 kommenttia


Nostalgiamuistiin tallennetut digihirviöt hakkeroituvat jälleen ajankohtaisiksi

Peliuutinen 20.03.2017 klo 21.00

V-Jumpin tuorein numero paljastaa 2000-luvun taitteen aamupiirrettyjä katsoneille iloisia uutisia, sillä Bandai Namco on työstämässä Gematsun uutisen mukaan jatkoa viimevuotiselle Digimon Story: Cyber Sleuthille. Tänä vuonna pihalle tuleva teos ... Lue lisää

0 kommenttia


Playboy Hugh Hefner muistelee tekoja ja typyköitä: traileri

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 19.30

Ensi kuussa alkava American Playboy on draamasarjan ja dokumentin risteytys, joka kertoo Playboyn perustajan Hugh Hefnerin tarinan "siten kuin hän sen muistaa". Hefneriä haastatellaan ja toisaalta Matt Whelan (Go Girls) on palkattu nuoren Hefnerin nä... Lue lisää

0 kommenttia


Vuohet valtaavat avaruuden Mass Effectien ja Star Warsien hengessä ensi viikolla

Peliuutinen 20.03.2017 klo 19.00

Pelien bugisuudella ja avoimella temmellyskentällään ihastuttanut Goat Simulator saa ensi viikolla laajennuksen. PlayStation 4:lle ilmestyvä paketti vie vuohen scifi-tunnelmiin. Waste of Space -niminen laajennus ei häikäile esikuviensa edellä, v... Lue lisää

0 kommenttia


Uuden Zeldan lopputeksteistä paljastui tarina unelmien täyttymyksestä

Peliuutinen 20.03.2017 klo 18.00

The Legend of Zelda: Breath of the wild -pelin lopputeksteistä ei montaa länsimaalaista nimeä löydy, mutta yksi joukossa on Corey Bunnell. Muutaman googlauksen jälkeen internetiä kiertävä hyvän mielen tarina oli valmis, kertoo Eurogamer. Miehen ... Lue lisää

2 kommenttia


Uusi The Matrix ei ole uusi versio kirjoittajan mukaan

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 17.30

Uusi The Matrix -elokuva paljastui viime viikolla. Alkuperäiset tekijät eivät ole mukana suunnitelmassa, mutta mikä tahansa saattaa muuttua. Mukaan ei ole kiinnitetty näyttelijöitä, mutta studiolla on väitetysti mielessä Creed: The Legacy of Rocky -t... Lue lisää

2 kommenttia


Blockfest julkisti raskaan sarjan artistinimen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 17.26

Tampereen Ratinanniemen Festivaalialueella järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest vahvistaa raskaan sarjan artistinimen - viisinkertainen Grammy-voittaja Lil Wayne saapuu Tampereelle. Lil Waynen lisäksi Blockfestin ohjelmistoon liittyy nippu k... Lue lisää

0 kommenttia


1-2-Switch

Peliarvostelu 20.03.2017 klo 16.57

Wiillä oli Wii Sports, Wii U:lla Nintendo Land - ja varsinkin ensimmäistä pelattiin kerta toisensa jälkeen, uudestaan ja uudestaan, yksin ja kavereiden kanssa, bileissä ja illan istujaisissa. Samaan tarkoitukseen sopivat tietenkin myös “mikropeli”-kä... Lue lisää

1 kommentti


Tulevassa Uncharted-seikkailussa ei nähdä vilaustakaan Nathan Drakesta

Peliuutinen 20.03.2017 klo 16.01

Playstation Blog kertoo, että Uncharted: The Lost Legacyssä ei nähdä missään tapauksessa Nathan Draken vierailua. "Mietimme paria mahdollista ideaa, joissa Nate olisi ollut mukana sivuhahmona, mutta kaikki vain tuntui päälle liimatulta, koska h... Lue lisää

3 kommenttia


Vanha taru on vastustamaton: Kaunotar ja hirviö hurmasi suomalaisetkin

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 16.00

Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö oli ylivoimaisesti katsotuin elokuva Suomessa viikonloppuna. Disneyn piirrosmusikaalin uusi, reilusti pidempi versio myi jopa kaksi kertaa enemmän lippuja kuin uusi Viidakkokirja myi vastaavassa ajassa vuosi ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: karvaisen vauvan traaginen elämä

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 15.00

Päivän taideteos......opettaa arvostamaan sitä, mikä olet. Vaihtoehtoisesti voit olla jotakin ihan muuta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Stephen King julkisti Musta torni -julisteen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 14.01

10 vuotta suunnitteilla ollut Musta torni eli The Dark Tower -elokuva valmistuu vihdoinkin heinäkuussa. Stephen Kingin romaanisarja on pitkä ja kunnianhimoinen ja haasteeseen yritetään vastata. Elokuvan on tarkoitus saada jatkoa ja lisäksi tv-sarja k... Lue lisää

0 kommenttia


Opiskelijatyttö sai huomautuksen Overwatch-loukkauksesta

Peliuutinen 20.03.2017 klo 13.53

Twitterissä kiertää opiskelijatytön äidin viesti opettajalta saadusta huomautuslapusta. Twitterviestin mukaan tytön vanhemmat eivät saaneet lopetettua nauramistaan puoleen tuntiin. Näin opettajan huomautus kuului: "Toinen opiskelija otti hän... Lue lisää

2 kommenttia


Top Gearin tuore jakso paras sitten Jeremy Clarksonin?

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 13.09

Top Gearin toisen Jeremy Clarksonin jälkeisen kauden kolmas jakso on ehkä parasta Top Gearia sitten Clarksonin/Hammondin ja Mayn aikakauden? Näin arveltiin ainakin brittimediassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Montenegrossa ja Kaliforniassa, J... Lue lisää

0 kommenttia


Alicia Vikander lähtee hirviöjahtiin Tomb Raiderin jälkeen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 13.05

Alicia Vikander löi itsensä läpi tieteiselokuvalla Ex Machina ja draamalla Tanskalainen tyttö, jonka johdosta hän sai sivuosa-Oscarin. Hänet nähdään lähitulevaisuudessa pukudraamassa Tulip Fever ja romanttisessa jännärissä Submergence, minkä lisäksi ... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen suurin juhannusjuhla lisäsi artisteja

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 12.33

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, on julkistanut lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja. RMJ:hin saapuvat Pendulum Live, Shaggy, Knife Party ja David Hasselhoff. Live-kokoonpanollaan hiljattain paluun tehnyt Pendulum nähdä... Lue lisää

0 kommenttia


Kaunotar ja hirviö lumosi maailman ennätyksiä rikkoen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 12.10

Disneyn uusi Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö oli viikonlopun katsotuin elokuva Yhdysvalloissa ja monilla muilla markkinoilla. Kotimaassaan se on kaikkien aikojen parhaan avaustuloksen tehnyt musikaali, kevätkauden ensi-ilta, PG-ikärajan elo... Lue lisää

0 kommenttia


Mikko Kuustosen kiertue menestys, tänään alkava viimeinen kiertueviikko jo lähes loppuunmyyty

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 11.46

Maaliskuun alussa loppuunmyydyillä Järvenpään ja Hyvinkään keikoilla paluunsa konserttilavoille aloittanut Mikko Kuustonen aloittaa tänään viimeisen kiertueviikkonsa Helsingistä. Luvassa on kolme iltaa Savoy-teatterissa sekä konsertti Turun Logom... Lue lisää

0 kommenttia


Nintendo Switchiin onkin tulossa pilvitallennukset?

Peliuutinen 20.03.2017 klo 11.04

Yksi Nintendo Switchissä nokankoputusta aiheuttaneista ominaisuuksista - tai niiden puutteista - on se, että pelitallennuksia ei pysty siirtämään muistikortille tai muuallekaan, esimerkiksi pilvipalveluun, talteen. Jos kone siis hajoaa, sinne menev... Lue lisää

2 kommenttia


Saara Aalto herkistelee somessa, X Factor-kupla puhjennut ja unelma isoista areenoista toteunut (korjattu uutinen)

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 00.07

Saara Aalto toteaa somessa "X Factor-kuplan puhjenneet". Sen myötä unelma suurista areenoista on toteutunut. "The X Factor bubble is gone. I'm truly blessed I got to spend one month of my life with this amazing group touring around the UK and t... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: 3DOngelmajätettä

Peliartikkeli 19.03.2017 klo 20.30

3DO on eräs suosikeistani, ainakin mitä tulee pahasti flopanneisiin systeemeihin. Sain viikolla käsiini yhden rikkinäisen koneen ja sen mukana kasan epämääräisiä pelejä. Löytyykö niiden joukosta yhtään pelikelpoista tapausta? Tuleeko pelastus lop... Lue lisää

4 kommenttia


''Merenpohjassa kukaan ei kuule huutoasi'', väittää ultimaattista kauhua lupaava VR-kauhuteos Narcosis

Peliuutinen 19.03.2017 klo 17.00

Meren syvään päähän hyppäävä Narcosis ilmestyy Steamissa ja Xbox Onella maaliskuun 28. päivä. Samalla teos saa tuen Oculus-vempaimille. Ultimaattista VR-kauhukokemusta lupaileva teos vie pelaajat merenpohjaan säikkymään. Tekijät lupailevat teoll... Lue lisää

2 kommenttia


Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö

Viihdeartikkeli 19.03.2017 klo 16.00

Kaunottaren ja hirviön (1991) epäkohdat ovat ominaisuuksia, jotka tuovat ydinsatuun ulottuvuuksia. Niiden myötä leffan jaksaa katsoa 30 kertaa. Belle on psykoosiin ajautuva, Aspergerin oireyhtymästä, skitsoidisesta persoonallisuushäiriöstä ja Tukholm... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova