Tuorein sisältöVain otsikot

Microsoftin mukaan Call of Duty -pelit eivät olisi kannattavia Xboxin yksinoikeuspeleinä

Peliuutinen 13.08.2022 klo 14.00

Microsoftin mukaan huippusuosittu Call of Duty -pelisarja ei yksinkertaisesti olisi kannattava, jos se olisi ainoastaan Xbox-konsolien yksinoikeuspeli. Lausunto on osa vastinetta, jonka Microsoft jätti aiemmin Brasilian kilpailu- ja kuluttaja... Lue lisää

2 kommenttia


Katso Knotfestin perjantain kuvia ja tunnelmia

Viihdeuutinen 13.08.2022 klo 12.25

Knotfest Suomen ensimmäinen päivä houkutteli Turun Artukaisiin 15 000 hengen suuruisen raskaamman musiikin fanilauman. Päivän suuria nimiä olivat Arch Enemy, Lamb Of God ja illan bileet päättänyt Nightwish. Lauantaille, Slipknot-päivälle, odote... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: The Secret of Monkey Island - 30 vuotta piratismia

Peliartikkeli 13.08.2022 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 3/2020. Joskus tarvitaan vain vähän, että viihde tempaa kuluttajansa aivan muihin maisemiin. Siihen voi riittää muutama nuotti, kutsuva teksti ja mystinen kuva öisestä Karibianmeren saarest... Lue lisää

1 kommentti


Hogwarts Legacy viivästyy jälleen - Potter-peli sai kuitenkin virallisen julkaisupäivän ensi vuodelle mutta ei vielä Nintendo Switchillä

Peliuutinen 13.08.2022 klo 11.00

Jo kertaalleen viivästynyt Potter-maailmaan sijoittuva peli Hogwarts Legacy myöhästyy jälleen eikä enää aiempien suunnitelmien mukaisesti ilmesty tämän vuoden puolella. Pelinkehittäjä Avalanche Softwaren yhteisömanageri Chandler Wood kuitenki... Lue lisää

0 kommenttia


Outcast 2! Paavo Pesusieni! Showpainia!- tässä loput THQ Nordic Digital Showcase 2022 -lähetyksessä nähdyt trailerit

Peliuutinen 12.08.2022 klo 23.25

Tämän iltainen THQ Nordic Digital Showcase -lähetys oli tehokasta tykittelyä, kun pelijulkaisija esitteli 14 peliä vain hieman yli 45 minuutissa, aiemmasta uutisesta löytyy linkit ensimmäiseen puoliskoon lähetyksessä nähdyistä peleistä ja alapuol... Lue lisää

0 kommenttia


Jagged Alliance 3, Alone in the Dark, Destroy All Humans! 2 ja useita RTS-naksuja - THQ Nordic esitteli uusia pelejä vanhoista tutuista pelisarjoista

Peliuutinen 12.08.2022 klo 22.55

THQ Nordic osoitti heti Digital Showcase 2022 -lähetyksen alkuun miten hyvin pelijulkaisija on ottanut käyttöön hankkimiensa pelisarjojen oikeudet ja esittelikin uusioversioita tai uusia osia monista entuudestaan tutuista pelisarjoista. Alone ... Lue lisää

0 kommenttia


Stranger Things 4-8: pyssyt paukkuu, kaikki örkit raakkuu

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 22.00

Kausi 4 - Jakso 8: Papa Ennen kuin mörkö vapauttaa Nancyn, se paljastaa apokalyptisen suunnitelmansa, jotta Nancy kertoo Elevenille terveiset. Siksi Nancy ja Eleven oppivat asioita yhtäaikaa viimeksi eli ennen kuukauden taukoa. Viimeksi sarja v... Lue lisää

0 kommenttia


Katso täältä pian alkava THQ Nordic Digital Showcase - uusi Alone in the Dark vuosi jo julkisuuteen mutta luvassa on myös varmasti paljon muuta

Peliuutinen 12.08.2022 klo 21.45

Itselleen lukuisia pelistudioita ja lisenssejä viime vuosina haalinut THQ Nordic esittelee tulevaa pelitarjontaansa pian alkavan Digital Showcase 2022 -lähetyksen muodossa. Ainakin uusi Alone in the Dark -pelisarjan peli vaikuttaa todennäköis... Lue lisää

0 kommenttia


Farmi Suomen uusi kilpailija Essi Unkuri kommentoi somessa: 'Tunnetusti olen ottanut valmistautumisen tosissaan'

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 21.06

Nelosen Farmi Suomi saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita suuntaa tänään Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle Mukana kisassa ovat: Kyläkauppias Sampo Kaulanen, yleisurheilija Jade Nyström, yrittäjä Susanna Penttilä,... Lue lisää

0 kommenttia


She-Hulkin syntytarina on Captain American neitsyyden pohtiminen: näyte

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 21.00

Trailereista päätellen She-Hulk: Attorney at Law -sarja muuttaa sankarittaren syntytarinaa sen verran, että hän ei saa verensiirtoa serkkupojaltaan Hulkilta, vaan hän altistuu serkun verelle onnettomuudessa. Uusi näyte paljastaa, miten onnettomuuteen... Lue lisää

0 kommenttia


Sunrise Avenuen viimeinen julkaisu: 'Biisin nimi on tatuoitu mun käsivarteen'

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 20.04

Sunrise Avenue lopettaa uransa 17 vuoden jälkeen. Parhaillaan jäähyväiskiertueella olevalta yhtyeeltä saadaan tänään viimeinen julkaisu, joka on Forever Yours -jättihitistä tehty uudelleenversiointi. Alkuperäinen kappale on yksi yhtyeen rakastetu... Lue lisää

0 kommenttia


Sokea Kenshi vastaan kuningas Kano: Mortal Kombat Legends: Snow Blind -traileri

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 19.30

Snow Blind on kolmas aikuisille suunnattu Mortal Kombat -animaatio. Scorpion's Revenge (2020) ja Battle of the Realms (2021) mukailivat varhaisten pelien turnauksia omin maustein. Snow Blind lähtee vahvemmin uuteen suuntaan, vaikka useampi yksityisko... Lue lisää

0 kommenttia


SteamWorld-pelien julkaisija menetti 2 miljoonaa, toimitusjohtaja vaihtuu

Peliuutinen 12.08.2022 klo 18.00

IGN uutisoi, että Thunderful-pelijulkaisijan perustaja ja toimitusjohtaja Brjann Sigurgeirsson luopuu asemastaan ja siirtyy uusiin tehtäviin firman peliosastolla. Syyksi kerrotaan yrityksen yli 2 miljoonan dollarian tappiot viimeiseltä talousvuosin... Lue lisää

0 kommenttia


Metallisuosikki Arch Enemy juhlistaa tänään Knotfestin keikalla uutta albumiaan

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 17.02

Tänään Turun Knotfest-tapahtumassa esiintyvä metallisuosikki Arch Enemy on julkaissut "Deceivers"-nimisen albumin. Arch Enemyn 11. täyspitkän ensimmäiset maistiaiset saatiin viime lokakuussa, kun yhtye rikkoi julkaisurintamalla vallinneen hiljaisu... Lue lisää

0 kommenttia


Wolfmotherin ensi viikolle suunniteltu Helsingin keikka ei toteudu

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 15.04

Australialaisen hard rock -suosikki Wolfmother joutuu perumaan ensi viikon Helsingin keikkansa. Kyseessä on jo kolmas peruuntuminen. Alkujaan Wolfmotherin oli suunniteltu soittavan Helsingissä 19.8.2020 ja sittemmin 18.8.2021. Keikat kaatuivat kor... Lue lisää

0 kommenttia


Yksi THQ:n illan julkistuksista paljastui ennakkoon: alkuperäinen Alone in the Dark työstetään uusiksi

Peliuutinen 12.08.2022 klo 15.00

Illalla järjestetään THQ Nordicin showcase-striimi, mutta yksi siihen suunnitelluista ylläreistä on jo paljastunut: Alone in the Dark uusioidaan perinpohjaisesti. AestheticGamerin twiitin mukaan kyseessä on "RE:2-tyylinen" uusiointi, eli grafii... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Peliartikkeli 12.08.2022 klo 14.54

Insomniac Gamesin muutaman vuoden takainen Spider-Man oli mitä mainioin peli, jolle V2.fi antoi aikanaan täydet viisi tähteä (arvostelu). Alkujaan PlayStation 4:lle julkaistu peli sai sittemmin myös PlayStation 5 -käännöksensä, joka lisäsi peliin sät... Lue lisää

0 kommenttia


Shiraz Lane julkaisi uuden albumin, huomenna juhlitaan Knotfestin keikalla

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 14.03

Suomalaisen rock-skenen kuumimpiin vientilupauksiin kuuluva Shiraz Lane juhlii "Forgotten Shades Of Life" -albumin julkaisua lauantaina Turun Knotfestin keikalla! Shiraz Lane julkaisi tänään kolmannen täyspitkän studioalbuminsa Forgotten Shades Of... Lue lisää

0 kommenttia


Ota haltuun Aura Festin perjantain ulkomaan tähtien soittoaikataulut

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 12.09

Aura Fest juhlitaan viikoloppuna Turun Kupittaanpuistossa. Portit aukevat klo 12 ja perjantain ensimmäinen artisti on lavalla jo klo 12:45 (Kuumaa). Illan ulkomaiset päänimet Tyga ja Zara Larsson lavalla klo 20:30 ja klo 22:30. Huom! Muistat... Lue lisää

0 kommenttia


Kauniiden pikselien taktiikkapeli marssii ensi vuodelle - Metal Slug Tactics viivästyy

Peliuutinen 12.08.2022 klo 12.03

Metal Slug -räiskintäpelisarjaa voi ehkä jo nimittää legendaariseksikin ja sen fanit ovat innolla odottaneet genrekäännöstä, kun vuoropohjainen Metal Slug Tactics vuosi sitten julkistettiin. Odotusta joudutaan jatkamaan, sillä pelin julkaiseva Dote... Lue lisää

0 kommenttia


Alma julkaisi uutta

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 11.05

Alma on julkaissut uuden singlebiisin I Forgive Me. Biisi on toinen single artistin tulevalta kakkosalbumilta. "I swear this song will change your life", kommentoi Alma somessa. "To all the people I’ve hurt I let you down, let you down I ... Lue lisää

0 kommenttia


Apulannan 'Kiertueen kaltainen tuote' julkistettu

Viihdeuutinen 12.08.2022 klo 09.52

Apulannan uusi albumi "Sielun kaltainen tuote" ilmestyy 14.10.2022. Nyt on julkistettu myös levyn julkaisua seuraava kiertue. Loka-marraskuussa etenevä kierros alkaa Porista 7.10. Keikkaa riittää marraskuun 19. päivän kohdalle asti (Rovaniem... Lue lisää

0 kommenttia


Teinit ovat kieroja kuin Hitchcock Netflix-trillerissä: Do Revenge -traileri

Viihdeuutinen 11.08.2022 klo 23.25

Kostonhimoinen teinitrilleri Do Revenge mukailee Alfred Hitchcockin klassikkoa Muukalaisia junassa (Strangers on a Train). Drea on likimain koulunsa kuningatar, mutta maine kärsii, kun hänen seksinauhansa vuotaa julkisuuteen ja syyllinen vaikuttaa ol... Lue lisää

0 kommenttia


Gamescom lähestyy, mutta THQ Nordic pitää esittelytilaisuutensa jo huomenna

Peliuutinen 11.08.2022 klo 20.00

Pelaamisen jättitapahtuma Gamescom järjestetään parin viikon päästä ja silloin luvassa on useampiakin uusia pelejä pullollaan olevia tilaisuuksia. THQ Nordic kuitenkin aloittaa jo huomenna, sillä THQ Nordic's Digital Showcase lähetetään 12.8. kello... Lue lisää

0 kommenttia


id Software pistää DOOMeja nippuun Steamissa

Peliuutinen 11.08.2022 klo 16.11

id Software kertoo Steamissä olevassa blogipostauksessaan selkeyttävänsä pelipalvelun DOOM-pelien valikoimaa. Esimerkiksi DOOM II:sta oli Steamissa seuraavat versiot: DOOM II DOOM II (Enhanced) Master Levels for DOOM II Final DOOM Nyt ... Lue lisää

0 kommenttia


Jos residenteviletyttää, nyt sitä saa halvalla Humble Bundlesta

Peliuutinen 11.08.2022 klo 11.00

Humble Bundle on jo pitkään ollut tunnettu hyväntekeväisyys- ja pelialennussivusto pelaajien keskuudessa ja aina välillä se edelleen yllättää kohtuuhintaisilla paketeilla, vaikka hinnoittelu onkin ollut vuosien varrella nousujohdanteista. Tällä... Lue lisää

0 kommenttia


Microsoft väittää Sonyn maksaneen pelinkehittäjille siitä, etteivät nämä antaisi lisätä pelejään Xbox Game Pass -palveluun

Peliuutinen 10.08.2022 klo 23.50

Brasilian kilpailu- ja kuluttajavirasto Conselho Administrativo de Defesa Econômica tai CADE on pyytänyt useilta pelifirmoilta julkisia lausuntoja liittyen Microsoftin ostoaikeisiin pelijulkaisija Activision Blizzardin suhteen ja nyt myös Microso... Lue lisää

9 kommenttia


Thirteen Lives

Viihdeartikkeli 10.08.2022 klo 23.30

Poikien futisjoukkue ja valmentaja jumittuivat kilometrejä syvään luolaan Thaimaassa 2018, kun tulva yllätti. Paikalle vöyryi asiantuntijoita maailmalta, kun tapaus oli hetken aikaa ainoa uutinen. Ei ole terveellistä kutsua pimeässä pitkään kärsine... Lue lisää

0 kommenttia


Sony laajentaa uuden PS Plus -palvelun pelivalikoimaa taas elokuussa - nämä pelit saapuvat Premium- ja Extra-tason tilaajille ladattavaksi

Peliuutinen 10.08.2022 klo 21.30

Kesäkuussa Suomessa toimintansa aloittanut uudistunut PlayStation Plus -palvelu saa jälleen lisää pelejä, kun Sony julkisti tänään 11 peliä, jotka saapuvat PS Plus Premium- ja PS Plus Extra -tason tilaajille ladattaviksi elokuun 16. päivä. Pa... Lue lisää

0 kommenttia


Overwatchin maksulliset lootboxit heitetään jorpakkoon tämän kuun aikana

Peliuutinen 10.08.2022 klo 16.22

Overwatchin viimeinen Anniversary Remix -eventti alkoi eilen ja kuun lopussa nähdään jotain muutakin viimeisen kerran: kun tapahtuma loppuu 30. päivä elokuuta, loppuu myös pelin lootboxien myynti. Pelaamalla niitä toki saa vielä hankittua, mutta tä... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova