Tuorein sisältöVain otsikot

Kamakorneri #011 - pienen kauhuseikkailun pikkuinen sankaritar lumoaa isot äijät

Peliuutinen 19.10.2018 klo 09.00

Ruotsalaisen Tarsier Studiosin Little Nightmares oli kirkkaasti yksi vuoden 2017 parhaimmista peleistä. Se oli pieni seikkailu, joka oli suuri peli. Huikeasti käsikirjoitettu ja suunniteltu kauhumatka oli täynnä viiltävää tunnelmaa, ja sen pikkurui... Lue lisää

0 kommenttia


Pierce Brosnanin komeat pojat Dylan ja Paris somekuvassa

Viihdeuutinen 19.10.2018 klo 00.01

Ex-Bond Pierce Brosnan (65) on lisännyt someen otoksen komeista pojistaan. Pojista varsinkin Paris (17) on viime aikoina ottanut menestyksen askeleita mallimaailmassa. Dylan Brosnan on 21-vuotias. Isä ja poika (Paris) yhteiskuvassa; ... Lue lisää

0 kommenttia


Musta maanantai tarjoaa Rillit huurussa -kaunottarelle töitä

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 22.06

Rillit huurussa -tähti Melissa Rauch on mukana Showtimen Wall Streetin pörssimaailmaan sijoittuvassa komediassa Black Monday. Vuonna 1987 koettiin "mustana maananaina" tunnettu pörssiromahdus. Don Cheadlen, Andrew Rannellsin ja Regina Hallin li... Lue lisää

1 kommentti


Rocket League valjastaa Xbox One X:n tehot ja lykkää omaa palveluaan

Peliuutinen 18.10.2018 klo 22.00

Rocket League on pyrkinyt laajentamaan pelaajakantaansa tarjoamalla ristiinpelaamista alustojen välillä. Jo nykyisellään teos on päässyt varsin pitkälle, vaikka aivan kaikki alustat eivät vielä yhteen toimikaan (vieressä oleva kaavio kertoo kaike... Lue lisää

1 kommentti


Bloodbath tarjoilee moottorisahan sulosointuja halloweenin kunniaksi

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 21.56

Death metal -ryhmä Bloodbath on julkaissut halloweenin kunniaksi "Chainsaw Lullaby" -nimiseen viisuun Texasin moottorisahamurhat -henkisen videon. Bändin viides albumi "The Arrow Of Satan Is Drawn" julkaistaan 26.10. ... Lue lisää

0 kommenttia


Tintti palaa kyllä, kunhan Peter Jackson malttaa istua persiilleen

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 21.10

Tintti-suunnitelma ei ole muuttunut. Asiasta kannattaa muistuttaa kerran vuodessa, sillä edellisestä leffasta on 7 vuotta, eikä mitään muutakaan ole tapahtunut. Steven Spielberg ohjasi ja Peter Jackson tuotti liikkeidenkaappaus-animaation Tintin seik... Lue lisää

0 kommenttia


Red Dead Redemption 2 on jo melkein täällä - julkaisutraileri saa länkkäribuutsitkin pyörimään jaloissa

Peliuutinen 18.10.2018 klo 20.00

Red Dead Redemption 2:n voi melkein jo maistaa kielen päällä, sillä teoksen julkaisuun on aikaa enää roima viikko. Julkaisutraileria tuijotellessa tulee jo tunne, että on aika kaivaa stetsonit ja buutsit komeron perukoilta. Lokakuun 26. päivä il... Lue lisää

3 kommenttia


Ramboa filmaava Sylvester Stallone tähdittää myös sci-fileffaa, josta olisi voinut tulla Rambo 5

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 20.00

Sylvester Stallone aikoo tähdittää elokuvia Hunter ja Samaritan, joista vastaa hänen uusi tuotantotalonsa Balboa Productions. Hunter perustuu James Byron Hugginsin romaaniin. Stallone hankki oikeudet vuonna 2009 ja alunperin aikoi tehdä tarinasta... Lue lisää

0 kommenttia


Huumesota jatkuu Netflixissä: tältä näyttää Narcos: Mexico

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 19.00

Narcos: Mexico on tavallaan Narcosin neljäs kausi. Alunperin sen piti olla sellainen. Sarja on kuitenkin brändätty siten, että Narcos: Mexico on sisarsarja ja selkeä uusi alku. Tapahtumat viedään Kolumbiasta Meksikoon ja takaisin 80-luvulle. Diego Lu... Lue lisää

0 kommenttia


Tänään tv:ssä: Marvel-elokuvien mahtavin smaragdi

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 18.30

Enää 5 tuntia elokuvaan Hulk Vain kanavalla 6. 2003 uskomaton Hulk herätettiin viimein henkiin vihreäksi maalattua salipumppua elämyksellisemmällä tavalla. Lähes kaksisataa taiteilijaa käytti miljoonia työtunteja ennennäkemättömään animaatioha... Lue lisää

2 kommenttia


Tökkinyt PUBG kompensoi pelaajien raastavaa henkistä tuskaa ilmaislahjoilla

Peliuutinen 18.10.2018 klo 18.00

PC-pelaajia viimeisimmät päivät piinannut PlayerUnknown's Battlegrounds -ongelma on saanut tekijät hyväntahtoisiksi. Palvelimille pääsemisen kanssa painineiden kanssa myös jokainen muukin PC-pelaaja saa kompensaationa kuulokkeilla varustetun myssyn... Lue lisää

0 kommenttia


Kimi Räikkösestä kertova kirja ilmestyi myös englanniksi, formulasivusto listasi kuusi tärkeintä kirjasta paljastuvaa asiaa

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 17.33

Kari Hotakaisen kirjoittama Kimi Räikkösestä kertova kirja Tuntematon Kimi Räikkönen on nyt ilmestynyt myös englanniksi. The Unknown Kimi Raikkonen. Formula1.com on tutustunut kirjaan ja listannut vähintään kuusi asiaa, jotka voi oppia Kimistä kir... Lue lisää

0 kommenttia


SoulCalibur 6 sivaltaa huomenna, julkaisutraileri jo tänään

Peliuutinen 18.10.2018 klo 16.30

Kohta se on täällä! Viikonloppuna mäiskitään kavereita turpaan myös kotisohvalla, kun SoulCalibur 6 saapuu kauppoihin. Vaikka virallinen julkaisu on vasta perjantaina, julkaisutraileria pääsee tapittamaan jo nyt. SoulCalibur 6 julkaistaan PlaySt... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydian eka kokoonpano todistettavasti yhdessä, viikonloppuna lavalla kaikki bändissä soittaneet tyypit

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 16.09

Klamydian juhlakeikoilla lavalle nousevat kaikki bändissä vuosikymmenten aikana soittaneen tyypit. Vesku Jokinen on julkaissut somessa kuvaa ensimmäisen kokoonpanon treeneistä - "Käytiin koko porukalla ryskäämässä, ja täytyypi sanoa, että kivaa ol... Lue lisää

0 kommenttia


Punk-veteraani Bad Religion julkaisi uutta

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 15.59

Punk-veteraani Bad Religion on julkaissut uuden biisin The Profane Rights Of Man. Biisi perustuu kirjalliseen dokumenttiin vuodelta 1789, "The Universal Rights Of Man". Bändi työstää parhaillaan uutta studioalbumia. Bad Religionin edellinen al... Lue lisää

0 kommenttia


Raskasta Joulua viimeistellään vesillä - risteilyn ohjelma julkistettu

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 15.17

Raskasta Joulua –kiertueen huipentavan risteilyn ohjelma on julkaistu. Konsertin solisteina raskaita joululauja tulkitsevat Marco Hietala, Ville Tuomi, Tommi ’Tuple’ Salmela ja Pasi Rantanen. Päätöskonsertin lisäksi juhlapaikkana toimii Helsingist... Lue lisää

0 kommenttia


Moonlighter kääntyy Switchille vielä tänä vuonna

Peliuutinen 18.10.2018 klo 14.00

Moonlighter, tuo eriskummallinen luolastoseikkailujen, kauppiaan elämän sekä roolipelaamisen yhdistävä teos, on saanut Switchillä julkaisupäivän. Teoksen kimppuun päästään marraskuun 5. päivä. Teos saapuu ladattavaksi eShopiin, minkä lisäksi pak... Lue lisää

0 kommenttia


The Path of Motus

Peliarvostelu 18.10.2018 klo 12.00

Kiusaaminen. Monelle tuttu asia ja harvassa ovat ne ihmiset, jotka eivät ole nähneet kiusaamista jostakin näkökulmasta. Kiusaaminen onkin yksi The Path of Motuksen teemoista. Pelin takana on reilu parikymppinen Michael Hicks, joka vastaa käsikirjoitu... Lue lisää

0 kommenttia


Orange is the New Black loppuu: näyttelijät jättävät jo hyvästejä

Viihdeuutinen 18.10.2018 klo 11.58

Netflixin suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Orange is the New Black loppuu seuraavan eli seitsemännen kauden jälkeen. Netflix-tuottaja Cindy Holland sanailee, että ensimmäistä kautta kuvatessa kaikki tunsivat, että heillä on erikoinen salaisuus, jonk... Lue lisää

0 kommenttia


Eeppisyys peruttu - Assassin's Creed: Odysseyn tappotehtävä peruttiin teknisten murheiden vuoksi

Peliuutinen 18.10.2018 klo 11.00

Assassin's Creed: Odysseyn (arvostelu) ensimmäinen Epic Mercenary -tapahtuma ei mennyt kuten Strömsöössä. Tälle viikolle tähdätty erityinen haastetehtävä on nimittäin jouduttu perumaan teknisten murheiden vuoksi. Ongelmaksi osoittautui, että vai... Lue lisää

0 kommenttia


Joko taas, Sean Bean? Kuolemistaan tuttu näyttelijä saa peräänsä Agentti 47:n

Peliuutinen 17.10.2018 klo 22.00

Sean Beanin selviytymisprosentti elokuvissa ja sarjoissa on melkoisen heikolla tasolla, mutta mitenköhän lie tilanne pelipuolella? Ainakaan ennusmerkit eivät ole hyvät, sillä perässä kipittää itsensä Agentti 47. Parhaiten Taru Sormusten herran B... Lue lisää

1 kommentti


Starlink havittelee Atlasta, julkaisutraileri toivoo seikkailumieltä

Peliuutinen 17.10.2018 klo 19.00

Kauppoihin singahtanut Starlink: Battle For Atlas lupailee mainosteksteissä yhdistävänsä tutkimista, seikkailua, lentämistä ja taistelua uniikilla tavalla. Pitääkö väite ensitarkastelulla kutinsa, sen voi tarkistaa kaupoissa olevasta teoksesta tai ... Lue lisää

0 kommenttia


Aikanaan ulkoasullaan häkellyttäneelle Crysis-trilogialle Xbox One -tuki

Peliuutinen 17.10.2018 klo 17.00

Xbox Onen räiskintävalikoima kasvaa tänään kolmella menestysteoksella, kun Crysis-trilogia saa tuen tuoreemmalle konsoliraudalle. Asian vahvisti Larry "Major Nelson" Hryb Twitterissä. Xbox 360:lle julkaistu räiskintäkolmikko muistetaan erityises... Lue lisää

0 kommenttia


Assassin’s Creed Odyssey

Peliarvostelu 17.10.2018 klo 15.00

Viime vuonna ilmestynyt Assassin’s Creed Origins oli kunnon piristysruiske koko sarjan käsivarteen. Ubisoftin kehittäjät uskalsivat vihdoin unohtaa sarjaa jo usean vuoden ajan vaivanneet ongelmakohdat ja lähteä kehittämään uudenlaista peliä, joka oli... Lue lisää

9 kommenttia


Kuolema väijyy Markia halloweenina

Peliuutinen 17.10.2018 klo 14.00

Kuolema häämöttää Markin edessä, mutta kuolintapa on yhä mysteeri. Tällaisesta asetelmasta lähtee liikkeelle Death Mark, jonka syntymämerkki on povannut hahmolle lyhyen tulevaisuuden. Tai ainakin moista juorua levitetään Tokion kaduilla. Mysteer... Lue lisää

0 kommenttia


Mustan kissan takia alati valvova kaupunki täyttää myös Hämiksen vaatekaappia

Peliuutinen 17.10.2018 klo 11.00

Jos kaupunki ei nuku niin sitten ei uinu Hämiskään, mutta kledjut on sentään syytä käydä välillä vaihtamassa. Tällaista menoa on tiedossa Insomniacin Spider-Manissa (arvostelu), joka laajenee ensi viikolla The City That Never Sleeps -laajennuksella. ... Lue lisää

0 kommenttia


Battlefield V:n tarinaa mehustellaan komeilla ja ankeilla maisemilla

Peliuutinen 16.10.2018 klo 23.00

Taannoin loppuvuodelle lykätty Battlefield V palaa samaiselle kampanjaksikin kutsutulle rikospaikalle, joka julkistuksen yhteydessä herätti faneissa melkoisesti närää. Tuoreella tarinatrailerilla ihastellaan komeita maisemia, soudetaan, soditaan... Lue lisää

1 kommentti


''Kaikki kerätään!'' - Pokémon GO kasvoi neljännen sukupolven otuksilla

Peliuutinen 16.10.2018 klo 20.00

Pokémon GO on laajentunut neljänteen sukupolveen. Niantic kertoo suositun teoksen hirviökaartin kasvaneen muun muassa Turtwigilla, Chimcharilla sekä Piplupilla. Muita Pokémon Diamond, Pokémon Pearlista ja Pokémon Platinumista tuttuja otuksia on ... Lue lisää

0 kommenttia


Kesän yli lykkääntynyt Disgaea 5 saapuu pian myös Steamiin

Peliuutinen 16.10.2018 klo 18.00

Toukokuu sekä samalla koko kesä tuli ja meni, mutta toukokuulle tähdättyä Disgaea 5:n PC-versiota ei missään vaiheessa nähty. Nyt tunnelin päässä näkyy kuitenkin valoa. NIS America kertoo Twitterissä, että taktinen roolipelijätti saapuu Steamiin... Lue lisää

0 kommenttia


Apostle

Viihdeartikkeli 16.10.2018 klo 17.00

Kiihkeiden The Raid -elokuvien ohjaaja Gareth Evans on syntynyt päättämään elämiä. Harvassa on "liian hyvä" laatu, mutta kun Evans toteuttaa suhteellisen hillityn kauhujännärin huipentumat omalla tyylillään, hieman se häiritsee, kun alitajunta huut... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova