Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Modern Warfare III Season 2 (PC)

Miia Lyyra

01.04.2024 klo 18.07 | Luettu: 1144 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

TOINEN KAUSI TEKEMISTÄ TÄYNNÄ

Call of Duty: Modern Warfaren III:n toinen kausi käynnistyi helmikuun alussa ja toi pelaajille runsaasti lisää tekemistä. Jo hetken aikaa pääpelin ja Call of Duty: Warzonen kaudet ovat kulkeneet käsi kädessä, mikä tarkoittaa, että kausi jolkottaa eteenpäin kummankin pelin puolella. Myös kausipassin sisältöä on tarjolla molemmille tiloille. Tuttuun tapaan kausi toi tullessaan muun muassa uusia pelitiloja, karttoja, kausipassin ja erikseen ostettavaa sälää.

Huumekartellin maja tarjoaa äksöniä


Moninpelin puolelle uusia karttoja lisättiin kolme, minkä lisäksi myös War Mode on saanut uuden alueen pelattavaksi. War Mode -otteluita on kuitenkin tuskallisen vaikea löytää. Otteluhaku ei tuota välillä minkäänlaista tulosta ja päätin usein siirtyä muuhun tarjontaan. Epäilen, haluaako kukaan enää tahkota pelimuotoa ja ovatko kaikki siirtyneet jo muualle.


Kolmesta kartasta ensimmäinen on moskovalainen lentokenttäkartta Departures. Se on hieman samanlainen kuin jo aiemmin julkaistu Terminal. Sen suuren koon vuoksi parhaimmat matsit koetaan tietyn alueen puolustuksessa. Esimerkiksi Team Deathmatchissa viholliset hukkuvat lentokentän uumeniin, jolloin ottelut etenevät liian verkkaisesti.

Stash House on puolestaan Californiassa sijaitseva omakotitalo, joka nimensä mukaisesti toimii huumekätkön sijoituspaikkana. Talo on hyvin pieni, mikä tekee taisteluista hetkisiä ja kuolemia tulee runsaasti. Otteluita onkin turha ottaa liian vakavasti. Vista taas sijoittuu brasilialaiseen lomakylään. Kyseessä on välikoon kartta, joka on uusista tantereista ehdoton suosikkini. Se on mukava yhdistelmä ahtaita sisätiloja ja pitkiä kujia, joista jokainen ottelija löytää oman suosikki asemansa.


Paluun tekee myös Das Haus, joka on tunnettu Call of Duty: Vanguardista. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen suosikkikartoistani, jota paukuttelin ja paukuttelen edelleen mielelläni 24/7-pelitilassa. Das Haus sopii mainiosti esimerkiksi uusien aseiden tasojen nostamiselle. Stash Housen lisäksi myöskään Das Housia ei kannata ottaa liian vakavasti, sillä meno on hetkistä ja vihollisia syntyy taukoamatta selkäsi taakse.

Muutama kiva ase ja paljon kosmeettista sälää


Uusi kausi toi mukanaan myös muutaman uuden aseen, joista kaksi on kausipassin takana. Aseista paras on rynnäkkökivääri BP50, joka tulittaa 5.56-panoksia pitkänkin matkan päähän. Rynkyn tulinopeus on uskomaton ja vastustajien aseita katsoessa moni tuntuu luottavan uutukaisen voimaan. Myös SMG RAM-9 osoittautui mukavasti työjuhdaksi ja pyssyn tasokatto tulikin huomaamatta täyteen. Erityisesti Das Hausin kaltaisissa kartoissa RAM-9 oli tappavan kohtalokas.


Toisen kauden hauskin pelimuoto oli Juggermosh, jossa Warhamme 40 000 -henkiset Juggernautit ottivat mittaa toisistaan Kill Confirmed - ja Domination-otteluissa. Kolmannen persoonan ottelut tarjoavat mukavaa vaihtelua tavanomaisiin matseihin, sillä ainakin itse pääsen hyvin harvoin nauttimaan Juggernauttina olemisesta. Toivottavasti pääsemme nauttimaan myös jatkossa muiden pelien kanssa tehtävistä yhteistyön antimista. Varsinkin sellaisista, jotka poikkeavat rajusti pelin muista otteluista.

Toinen kausi on sisällöltään laaja ja tekemistä täynnä, varsinkin jos pelaa MW III:sta ja Warzonea. Mikäli tahkoo vain toista peliä, jää kauden sisällöstä usein vähintään puolet kokematta. En pelaa Warzonea lainkaan, joten sen puolen uudistuksista on haastavampi sanoa juuri mitään. Kävin kuitenkin ottamassa muutaman matsin Warzonen Resurgencessä, johon paluun oli tehnyt Fortune’s Keep -alue. Pieni Warzone-kärpänen onnistui puraisemaan minua, mutta taistelutoverien puute sai pureman kutinan rauhoittumaan.


Kaikista kauden herkuista pääsee nauttimaan lisämaksulla, joka on joko noin 10 euroa tai noin 30 euroa. Kalliimpi Blackcell-paketti sisältää kausipassin lisäksi mm. 20 tason skippaamisen, 1100 CP-kolikkoa ja Blueprint-lappusia. Kymmenen eurolla taas pääsee käsiksi pelkkään kausipassiin. On mukava, ettei rahaa ole pakko käyttää, vaan esimerkiksi kartat ja monet muut lisäsisällöt ovat avoimia aivan kaikille. Kausipassin omistajat saavat muutaman aseen lisäksi käytännössä suuren laatikollisen kosmeettista sälää.

Call of Dutyn kolmas kausi on aivan nurkan takana - se alkaa 3. huhtikuuta ja mukaan lisätään taas paljon uutta. Kautta tähdittää Snoop Dogg ja räppärin hahmo onkin ujutettuna maksulliseen kausipassiin. Moninpelin puolelle lisätään kuusi uutta karttaa sekä neljä uutta pelimuotoa, joista eniten odotan escort-tehtävää. Lisäysten määrä näyttäisi yltävän toisen kauden tasolle, mikä on live service -pelien elinehto ja Call of Duty näyttäisi ymmärtävän sen erittäin hyvin. Tarkemmin kolmannen kauden sisältöön voit tutustua täältä.V2.fi | Miia Lyyra
< Pelataanpa: Synkkä k... Osallistu QNAPin juh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova