Tuorein sisältö

Mediasoitin Diel-Roc

Matti Lintula

01.10.2007 klo 13.22 | Luettu: 238565 kertaa | Teksti: Matti Lintula

Viikon vimpain #3
Jo peruskoulussa on opittu, että suosion saamiseksi kannattaa jäljitellä ulkoisesti porukan viileintä tyyppiä. Diel-Roc toteuttaa puhtaasti tätä ajattelutapaa mediasoitinten tiukentuvilla markkinoilla. Laite on sisältä halpaa tekoa ja teholtaan vaatimaton, mutta ulkoisesti häpeilemättä juuri niin siisti kuin esikuvansa Apple iPod Nano.

Elävää kuvaa taskukoossa


Ulkoisesti Diel-Roc MP4-soitin näyttää hyvin paljon esikuvaltaan. Sisältä löytyy yksinkertainen, halpasoittimiin luotu sydän, joka laitteen nimestä huolimatta ei toista aitoja MPEG-4 -videoita. Laite tukee Advance Media Video -tiedostoja. AMV-tiedostomuoto on luotu varta vasten hitaammilla suorittimilla varustetuille halpatuontantosoittimille. Videon pakkaussuhde on alhainen, joten MPEG-videon pakkaaminen AMV-muotoon tietokoneella on varsin nopeaa. Vähän prosessoriaikaa vievällä pakkauksella saavutetaan etuja myös soittimen akkukestossa, sillä laitteen suoritinta ei kuormiteta samaan tahtiin kuin aidoissa MP4-soittimissa.

Rocin näyttö yllätti positiivisesti. Ruutu on kirkas ja 1,8 tuuman halkaisija riittää lyhyiden videoiden katseluun mainiosti. Videoita toistettaessa seesteisemmät elokuvat toimivat hyvin, mutta nopeat, suuret liikkeet aiheuttavat kuvan huomattavaa nykimistä. Nopeita leikkauksia sisältävissä musiikkivideoissa ongelma korostuu ja ruudun hidas piirtonopeus häiritsee katselua. Karkeasti pakattu videomuoto ja hitaasti päivittyvä näyttö soveltuvat kuitenkin erittäin hyvin asiaohjelmien, sketsien ja rauhallisten elokuvien katseluun. Kuva ei liikkuessaan puuroudu ja on terävä ja silmälle miellyttävä.

Kiitti mulle biitti


Musiikkikäytössä Diel-Roc tukee WMA- ja MP3-tiedostoja. Äänenlaatua vertasin iPod Shuffleen ja Sony Ericsson K750i -puhelimeen. Roc pieksee puhelimen äänenlaadun selvästi ja on täysin vertailukelpoinen Shufflen kanssa. Taustasuhinaa ei esiinny ja ääni, vaikka ei kultakorvia bassovoittoisuudellaan varmasti miellytäkään, on täysin hyväksyttävän kuuloista. Kappaleiden toiston voi asettaa koskemaan vain yhtä biisiä, yhtä kansiota tai kaikkia laitteen äänitiedostoja kerrallaan. Satunnaistoistokin laitteella onnistuu.

Musiikkia voi normaalinopeuden lisäksi kuunnella eri tempoasetuksilla, jolla saa vaihtelevuutta vanhoihinkin kappaleisiin. Toiminto jää kuitenkin lähinnä leikkikalun rooliin. Kappaleita pikakelatessa ääntä ei kuulu ja biisiä vaihdettaessa esiintyy pieni viive, joka häiritsee jos tahtoo loikkia useamman biisin ohi. Näistä pienet miinukset.

Käytettävyyttä kärsivällisille


Vaikka laitteen pyöryläohjain muistuttaa kilpailijansa vastaavaa, on kyseessä kuitenkin yksinkertaistettu malli. Poissa ovat hipaisukytkimet ja äänenvoimakkuuden säätö sormea ohjaimen kehällä liu'uttaen. Tilalla on viisi naksahtelevaa mikrokytkintä, joiden kautta Rocia ohjataan.

Käyttöliittymä tuo mieleen 90-luvun graafiset PC-tiedostoselaimet. Päävalikko on graafisin kuvin varustettu, mutta kaikki muut toiminnot valitaan tekstipohjaisesta, suorastaan rumasta listasta. Valikoissa liikuttaessa kokonaisuutta vaivaa pieni, mutta silmiinpistävä viive. Käyttöliittymän logiikka vaatii opettelua, eikä laitteen näppäimistä aina tapahdu sitä, mitä voisi ensimmäisenä olettaa. Käyttö sujuu kuitenkin luontevasti, kunhan tavallisesta poikkeavan ohjauksen ensin sisäistää.

Laitteen liittäminen tietokoneeseen on kuin joulun, juhannuksen ja vapun iloinen yhdistelmä iPodeihin tottuneelle. Poissa ovat ajurit, erikoiskaapelit ja iTunesit, tilalla ulkoisena levynä näkyvä, USB-liitäntäinen soitin, johon voi suoltaa sisältöä suoraan resurssinhallinnan tai toisto-ohjelman kautta. Laite toimii siis suoraan missä tahansa tietokoneessa noin 10 sekunnin kuluessa kaapelin kytkennästä. Apple saisi ottaa mallia Dielistä tässä suhteessa.

Myös laitteen lataus on toteutettu erinomaisesti. Seinälaturi on pelkkä muuntaja, johon kytketään mukana toimitettu USB-kaapeli kiinni. Saman kaapelin voi kytkeä tietokoneeseen ja Roc lataa itseään myös suoraan USB-portin kautta, joskin hitaammin. USB-portin lisäksi laitteessa on vain yhdistetty, standardimallinen kuuloke- ja mikrofoniliitin. Koko laite henkii käyttöliittymää lukuun ottamatta yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Statusarvon hinnanromahdus


Mikäli Diel-Rocia vertaa alkuperäiseen Applen tuotteeseen ja kyseessä olisi ostotilanne, valitsisin itse silmää räpäyttämättä Dielin. Kahden gigatavun muistilla varustettuja Diel-Roc -soittimia saa viisi kappaletta yhden neligigaisen, toisen sukupolven iPod Nanon hinnalla. Kaupan päälle saa toki propellihattumaisen käyttöliittymän, mutta myös suuremman näytön, videotoistomahdollisuuden ja huomattavasti paremman tietokoneliitännän. Mahdollisuus iTunes-kaupan käyttöön menetetään myös, mutta jos musiikkinsa on tottunut ostamaan levyinä ja siirtämään vasta sitten soittimeen, tai ei muuten vain ole innostunut kopiosuojatusta musiikista, tämä ei ole ratkaiseva haitta.

Diel on ulkoisesti niin paljon Applen soitinta muistuttava, että katu-uskottavuus ei kärsi pätkääkään, jos soittimen joutuu julkisella paikalla kaivamaan taskustaan esiin. Päinvastoin, suuri näyttö saa Rocin näyttämään tasapainoisemmalta ja jopa paremmalta kuin esikuvansa.


Tuote: Diel-Roc MP4-soitin, 1Gt
Myyjä: E-Ville
Hinta: 30 euroa sis. pk

V2.fi | Matti Lintula
< Diel-Watch -MP3-kell... Leffapoliisissa Joel... >

Keskustelut (109 viestiä)

Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.10.2007 klo 13.42

Ilman muuta vakavassa ostoharkinnassa on tuo 2 gigan vehje. MP3-toisto piisaa itselleni oikein mainiosti, joten videoiden kanssa ei tarvitse tusata. Hinta ei ainakaan päätä huimaa.
lainaa
d-hunter

Rekisteröitynyt 15.04.2007

01.10.2007 klo 13.46

Kahden gigatavun vempele taitaa minullakin lähteä tilaukseen piakoin :)
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

01.10.2007 klo 14.33

Jees, hieno homma. Tällä viikolla on oma 2 gigan versio tulossa.
Suosittelen sivustoa: www.mympxplayer.org jos vähänkin löytyy virittelyhaluukkuutta, sieltä löytyy kaikennäköistä asiaa/ohjeita näistä kiinalaisista soittimista (mm. teemoja, videon parannusohjeita, firmwareja ym.)
lainaa
kingbauer17

Rekisteröitynyt 24.07.2007

01.10.2007 klo 15.08

Joop... laittelen tilaukseen ton 2GT version =)
lainaa
Samkari

01.10.2007 klo 15.36

"Tuotteella on vuoden vuoden takuu."

Näin luvataan kaupan sivuilla. Mitä sitten tarkoittaakaan.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

01.10.2007 klo 15.39

30 euron laitteella vuodenkin takuu on jo hyvä juttu :)
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

01.10.2007 klo 15.56

Samkari kirjoitti:
"Tuotteella on vuoden vuoden takuu."

Näin luvataan kaupan sivuilla. Mitä sitten tarkoittaakaan.


Lähinnä sitä että jollei toimi niin saat uuden. Ei tietenkään korvaa itseaiheutettuja fyysisiä vahinkoja ym.
lainaa
kepe-5

Rekisteröitynyt 04.04.2007

01.10.2007 klo 18.59

Passeli ja kiintoisa artikkeli. Kiinnostavaltahan moinen epäilemättä vaikuttaa, hintakin kun on niin sopuisa.

Pari viimeisessä kappaleessa mainittua etua iPod Nanoon verrattuna ei sinällään pidä enää paikkaansa: hiljattain julkaistut uudet, kolmannen sukupolven Nanot tukevat sellaisinaankin videotoistoa ja nykyisissä Nanoissa on 2" näyttö.
lainaa
d-hunter

Rekisteröitynyt 15.04.2007

01.10.2007 klo 19.43

Vielä jäi sellainen askarruttamaan, että onko noissa näppäinlukkoa estämässä "taskupainalluksia"?
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

01.10.2007 klo 20.59

d-hunter kirjoitti:
Vielä jäi sellainen askarruttamaan, että onko noissa näppäinlukkoa estämässä "taskupainalluksia"?


Kyllä pitäisi olla, taitaa olla tyyliin kännykän näppäinlukko, eli kaksi nappulaa peräkkäin pitää painaa tjsp. Korjatkaa jos väärin :P.
lainaa
Matti

02.10.2007 klo 00.22

kepe-5 kirjoitti:
Pari viimeisessä kappaleessa mainittua etua iPod Nanoon verrattuna ei sinällään pidä enää paikkaansa: hiljattain julkaistut uudet, kolmannen sukupolven Nanot tukevat sellaisinaankin videotoistoa ja nykyisissä Nanoissa on 2" näyttö.


Totta turiset, Nanokin on kehittynyt. Vertailukohtana käytin ulkonäön, ominaisuuksien ja hinnan osalta toisen sukupolven Nanoa, jonka tämä soitin tuo ulkoisesti ensimmäisenä mieleen.
lainaa
Latuman

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.10.2007 klo 10.41

Applella kestää akku 24h soittoa, kuinka kauan tällä?
lainaa
Schabbs

Rekisteröitynyt 17.05.2007

02.10.2007 klo 10.59

Eihän tuo kallis ole. Voisi melkein harkita ostoa kun tuo Nintendo DS painaa taskussa aika ikävästi.
lainaa
Jope

02.10.2007 klo 11.06

Onko joku jo saanut selvyyden kestääkö akku edes 5 tuntia, kuten luvataan.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.10.2007 klo 11.51

Jope kirjoitti:
Onko joku jo saanut selvyyden kestääkö akku edes 5 tuntia, kuten luvataan.


Testissä ollut yksilö jaksoi pyörittää viiden videon sarjaa toistona hieman alle 5 tuntia, joten kyllä tuo luvattu akunkesto ainakin tämän kappaleen osalta piti paikkansa tarpeeksi hyvin.
lainaa
elmo

02.10.2007 klo 20.24

Olisi mukava nähdä videota laitteesta, olisi helpompi nähdä miten tuo käytännössä pelittää.
lainaa
kiinnostunut

02.10.2007 klo 20.25

Vaikuttaa mielenkiintoiselta laitteelta. Löytyykö kokemuksia tästä pelistä enempää? Tuo akun kesto surkea laitteessa, mutta silti kiinnostaisi. Onko joku koittanut modata laitetta eli saako miten helpolla muokattua esim. valikoita? Ja kuten täällä jo kysyttiinkin niin onko laitteessa varmasti näppäinlukko? Kuinkakohan pitkäikäinen laite mahtaa olla, paukkuuko akku jo vuoden päästä...
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

02.10.2007 klo 21.43

kiinnostunut kirjoitti:
Vaikuttaa mielenkiintoiselta laitteelta. Löytyykö kokemuksia tästä pelistä enempää? Tuo akun kesto surkea laitteessa, mutta silti kiinnostaisi. Onko joku koittanut modata laitetta eli saako miten helpolla muokattua esim. valikoita? Ja kuten täällä jo kysyttiinkin niin onko laitteessa varmasti näppäinlukko? Kuinkakohan pitkäikäinen laite mahtaa olla, paukkuuko akku jo vuoden päästä...


No paljonko odottaa 30€ laitteelta. Jos akku nyt kestää vuodenkin hyvin tuon 5 tuntia videota niin sitten voikin jo ostaa uuden. Kuitenkin sen verran tuo hinta on alhainen. Tietty suuremmilla gigamäärillä se alkaa jo olemaan tärkeämpää.

Ja muuten, mikä vempain on ensiviikolla arvioissa? Eikös sieltä E-Villestä muutakin tullut kuin nämä?
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.10.2007 klo 23.46

Vielä on tulossa kameraa ja aivan käsittämätön Ritari Ässä -laite...
lainaa
fzzo

03.10.2007 klo 08.10

Vau, kieltämättä houkuttelee halpa hinta. Kaippa tuo illalla lähtee tilaukseen. Kannattaako muuten laittaa 9 euroa lisää 2gt muistiin? Minusta ainakin. Onkos nuita muuten tulossa varastoihin lisää?
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.10.2007 klo 13.32

E-Vilellähän ei ole käsittääkseni Suomessa varastoa, vaan kaikki laitteet toimitetaan suoraan Hongkongista ostajalle.
lainaa
_sl_

03.10.2007 klo 14.02

Tänään tuli mulle tommonen 2gt malli ja ihan hyvältähän toi on tuntunut. Käyttöliittymä on tosiaan melko erikoinen, mutta eiköhän siihenkin totu.
Ja Hong Kongistahan noi soittimet tänne lähetetään ja tuli paketti jopa ovelle asti!
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

03.10.2007 klo 14.37

zeroic kirjoitti:
E-Vilellähän ei ole käsittääkseni Suomessa varastoa, vaan kaikki laitteet toimitetaan suoraan Hongkongista ostajalle.


Kaikki alle tai 45€ maksavat tuotteet (poislukien mp4 soittimet) toimitetaan Hong Kongista. Mp4 soittimet jotka maksavat 39€ tai alle toimitetaan Hong Kongista. Mutta jos tuote maksaa yli 45€ (39€ mp4) niin ne toimitetaan Helsingin varastolta, ilmeisesti tuon Ilogi Oy:n toimesta. Tullien takia näin.
lainaa
_-_

03.10.2007 klo 19.34

Pystyisikö joku ottamaan laitteesta lisää kuvia tai lyhyen videoklipin, jotta näkisi vähän enemmän mm. liittimet, valikoista lisää kuvia jne.. Olisi varmasti monia kiinnostuneita. Esim. imageshack.us ilmainen hostauspalvelu. Kiitos!
lainaa
ziizuu

03.10.2007 klo 21.03

Itse sain juuri tänään tuollaisen Diel-Roc 2Gt mallin,mutta nyt on sellainen ongelma,että näyttö on täysin pimeänä,eli mitään ei tapahdu,vaikka kytkin ON asennossa,ja akun pitäisi olla täynnä. Kuka tietäisi mikä voi olla vikana?
lainaa
_-_

03.10.2007 klo 21.18

Auttaako jos käynnistät laitteen kun virtajohto kiinni? Kevyt naputtelu voisi ehkä auttaa tai sitten saamasi laite on rikki. Niin voisiko joku ottaa kuvia laitteesta?
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

03.10.2007 klo 22.42

_sl_ tai joku jollain tälläinen jo on, niin esiintyykö teillä sellasta outoa "taustavinkunaa"? Ei haittaa oikeestaan musiikkia kuunneltaessa, mutta esim videoissa pistää korviin. Videoiden toiminta on myös erikoista, ääni hieman pätkii silloin tällöin samoin video. Tosin tuo demovideo joka oli mukana toimii hyvin, eli saattaa olla kääntämisessä vielä säädettävää.
ziizuu, mulla oli sama ongelma hetken, mutta lähti päälle ku laitoin kuulokkeet kiinni laitteeseen. Sen jälkeen lähtenyt ilmankin normaalisti.
Ja vielä yks, näyttö, se on hieman liian alhaalla, joten alhaalta jää hieman näkymättä. Tosin tämän pitäs hoitua avaamalla toi ja laittamalla näyttö takaisin uomiinsa. Mutta ei viitti ennenku nuo ääniasiat selviäisi.
Mutta muuten tuohon laitteeseen ei voi olla muutakuin tyytyväinen. Ääni kuunneltaessa musiikkia on täysin riittävä minulle. Videot vaan olis vielä hauska saada toimimaan kunnolla, saa nähdä kun huomenna pääsee omalla koneellä säätämään tuota kääntämistä.
lainaa
_sl_

03.10.2007 klo 22.54

Joo mulla kuului myös pientä taustaääntä, josta pääsin eroon pyörittämällä kuulokkeiden liitintä laitteessa. Näin hävisi tuo "ääni".
Niin ja tosiaan mulla tuottaa jonkun verran ongelmia toi videoiden muunnos. Eli tartteeko tossa nyt käyttää noita molempia ohjelmia, jotka levyllä tulee vai miten?
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

03.10.2007 klo 23.15

_sl_ kirjoitti:

Niin ja tosiaan mulla tuottaa jonkun verran ongelmia toi videoiden muunnos. Eli tartteeko tossa nyt käyttää noita molempia ohjelmia, jotka levyllä tulee vai miten?


No se on vähä erikoinen, ku siinä tulee mun mielestä muutama ihan turha ohjelma. Oikeestaan ainut on se MP3 utilities ohjelma joka tarvitaan. Tosin tuo mikä ton mun cd:n mukana tuli ei edes tue tota videokokoa joka tuo soittimen näytön koko on, eli 160x120. Suosittelen tuolta http://www.mympxplayer.org Downloads kohdasta hakemaan semmosen version tosta ohjelmasta joka tulee 160x120 muotoa.
No, saattaa olla, että video pitäs ajaa noitten kaikkien ohjelmien läpi :D. Mutta ohjeet tosiaan ei oo mitkään loistavimmat, ensinnäkin ne koskevat erityyppistä soitinta kuin tuo :).
lainaa
_-_

04.10.2007 klo 00.50

Mites tuo laitteen akunkesto. Videoa noin 5 tuntia, entä musiikkia? Sama 5h? Nauttii virtaa ilmeisen paljon.
lainaa
fzzo

04.10.2007 klo 08.05

niin tosiaan, onko nuita tulossa varastoihin lisää?
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

04.10.2007 klo 10.48

fzzo kirjoitti:
niin tosiaan, onko nuita tulossa varastoihin lisää?


Häh? Onhan niitä tuolla varastossa paljonkin?
http://www.e-ville.hk -> MP4-soittimet.
Vai mitä meinaat?
lainaa
fzzo

04.10.2007 klo 13.35

Eipä mitään, sain jo halutut tulokset.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.10.2007 klo 14.33

Lisää kuvia laitteesta: http://tinyurl.com/37ql44

Testiyksilössä ei kuulunut mitään vinkunoita tai suhinoita kuulokkeista. Toki näissä saattaa olla paljonkin juuri yksilöeroja, kuten halvoissa tuotteissa usein on.

Videoiden pätkiminen johtuu ihan pakkaussoftasta. Itselläni videot välillä pätkivät, mutta pakattuani samoilla asetuksilla videon uudestaan, pätkintä hävisi.

Parhaaksi videonkääntösoftaksi ainakin itse totesin MP3 Player Utilities 5.02:n mukana tulevan AMV Video Converterin.
lainaa
_-_

04.10.2007 klo 14.41

Kiitos kuvista ja videoista! Onko joku testannut tuota akun kestoa eli kauanko kestää musiikkia kuunneltaessa? Vai viekö laite saman verran virtaa kuunteli sitten musiikkia tai katseli videota. Vaikuttaa kyllä ostamisen arvoiselta. Ruuvitkin löytyy pohjasta eli ilmeisesti akunkin pystyy ranettamalla vaihtamaan...
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.10.2007 klo 16.04

Purin laitteen ja laitoin tästäkin prosessista kuvia aiemmin mainittuun kansioon, joka löytyy osoitteesta http://tinyurl.com/37ql44

Sisältä paljastui 210mAh akku, joka on lyhyiden johtojen varassa tinattu kiinni emolevyyn. Akun tyyppi on 042030A.
IBT Power (http://tinyurl.com/yqa3m3) tarjoaa kyseistä akkua.

Itse purkamis- ja kokoamisprosessi oli helppo. Laitetta avattaessa pitää irrottaa myös näytön läpinäkyvä suoja, jonka voi samalla siivota helposti.
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

04.10.2007 klo 17.15

zeroic kirjoitti:

Itse purkamis- ja kokoamisprosessi oli helppo. Laitetta avattaessa pitää irrottaa myös näytön läpinäkyvä suoja, jonka voi samalla siivota helposti.


Loistavaa, pitää ittekin tuo kokeilla kun on tuo näyttö vähän huonosti tuolla sisällä.
Ja muuten mistä saa ton 5.02 version tosta MP3 Player Utilitiesista?

E: Tää 2GT malli on erilainen sisältä kuin tuo 1GT, myös grafiikat ja ainakin tuon radion käyttöliittymä eroaa tuosta tässä mallissa :o.
lainaa
kiinnostunut

04.10.2007 klo 19.19

Saisiko tuosta 2gt:n mallin valikoista yms ja sisällöstä kuvia? Ja akun kesto pelkästään musiikkia kuunneltaessa kiinnostaisi saada tietää.. Voisiko joku sen testata?
lainaa
fzzo

04.10.2007 klo 19.24

Siis senkö takia te tuota puratte sisältä, että saatte sen mustan reunan pois vai? Ihan huviksi?

Btw, kauan on kestäny jätkillä että on paketti saapunu?
lainaa
viles

Rekisteröitynyt 28.06.2007

04.10.2007 klo 19.39

Huviksi, ja sitte säädin tuota näyttöä.
Ja mulla kesti n. 10 päivää tulla paketti siitä kun tuli tilausvahvistus jossa vahvistettiin toimitus.

Jatkossa keskustelut tuonne?:
http://www.v2.fi/keskustelut/?mode=viewtopic&pid=13221
(Rekisteröitymättömillä nyt hyvä syy rekisteröityä ;)

E: Ja kiinnostunut, muuten voisin, mutta ei ole kameraa saatavilla nyt :/
lainaa
TheJ

Rekisteröitynyt 30.07.2007

07.10.2007 klo 12.48

Lähti eilen tilaukseen tuo 1 Gt:n versio.
lainaa
Hirviö

09.10.2007 klo 10.35

Haluaisin kommentteja tuosta FM radiosta, toimiiko OK?
Kuuluuko kanavat stereona, onko herkkä häiriöille?
lainaa
SilverWolf

Rekisteröitynyt 30.07.2007

11.10.2007 klo 17.18

Lähti eilen 2 gigan laite tilaukseen. Eikö kukaan tiedä tuosta akkukestosta, kun kuuntelee musiikkia? Itse, kun en paljon videoita edes katselisi. Nojoo... Ehkä minä pärjäisin, vaikka olisikin vain 5 tuntia.
lainaa
Hirviö

11.10.2007 klo 19.08

Eikö kukaan onnellinen omistaja ole testannut radiota?
Miten toimii?
lainaa
---sl----

13.10.2007 klo 00.33

Ainakin mulla on toi radio toiminut loistavasti. Autossa kuluu radio todella hyvin ja taajuuden löytämiseksi ei mitään kikkoja ole tarvinnut tehdä.
lainaa
Makkis

13.10.2007 klo 19.17

Nyt tais vähä soitin seota. Ei lähe pääle enää ja sitku lataa tai kytkee koneesee ni vilkkuu vaa toi tiimalasi sinisel taustal. Ja tää alko siitku yritin muuttaa elokuvaa amw:ks suoraa soittimelle ja sit se ohjelma sekos et ei enää totellu mitää, ja sammutin sit sen tehtävänhallinnasta. Mikähä täs o vikan tai mite tän sais korjattuu?
lainaa
Golds

19.10.2007 klo 09.10

Joo, onkohan tähän tulossa kameraa lähiaikoina? Voisi odotella siihen saakka. Makkis, en tiedä mikä on vikana. Kannattaa ottaa yhteyttä e-villeen sähköpostin kautta.
asiakaspalvelu@e-ville.hk

Onko tämä nyt siis kannattava ostos? Minkälaiset ne liitinjutut on? Pitääkö videoiden kokoa jotenkin säätää? Vai riittääkö, että muutan ne MTV tai AMW muotoon?

Tuossa oli vähän kysymyksiä, odottelen vastauksia.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

19.10.2007 klo 23.50

Golds kirjoitti:
Joo, onkohan tähän tulossa kameraa lähiaikoina? Voisi odotella siihen saakka.


Ei varmastikaan ole kameraa Rociin tulossa. Diel-Jazista moinen löytyy. Tähän hintaluokkaan on myös vaikea ujuttaa kunnollista kameraa, joten parempi keskittyä olennaiseen.

Lainaus:
Onko tämä nyt siis kannattava ostos? Minkälaiset ne liitinjutut on? Pitääkö videoiden kokoa jotenkin säätää? Vai riittääkö, että muutan ne MTV tai AMW muotoon?


Ostoksen kannattavuus on aina subjektiivinen käsite. Omasta mielestäni Roc on kannattava ostos. Hintaa laitteella on niin vähän, että ihmeitä ei voi odottaa, mutta eipä laite aja ketään konkurssiinkaan.

Videoiden koko valitaan suoraan AMV-konvertointiohjelmasta (160x128), johon softa sitten videon muuttaa automaattisesti samalla kun kääntää tämän AMV-muotoon. Videoiden kääntäminen on erittäin helppoa.
lainaa
Golds

20.10.2007 klo 09.11

Kiitos vastauksesta. Mulla on kyllä aika varmasti lähössä tämä tilaukseen. Mutta tuo Jazz on myös harkinnan alla, koska siinä on kamera. Noh kattelee nyt viittiikö 74euroa laittaa koska kameran jo omistan. Olisihan sillä aika kiva egottaa kavereille :D.
lainaa
Portsi

22.10.2007 klo 17.00

Jees, tänään tuli tasan viikko maksun suorittamisesta. Oikein mukavalta vehkeeltä vaikuttaa toistaiseksi, kun vaikean käyttöliittymän sisäistää. Jos tämä nyt ei ihan heti hajoa, niin pakko suositella kaikille - hintaisekseen uskomaton vehje!

Musiikkia, kuvia, videoita ja radiota testattu = toimii kuin unelma.
lainaa
firece

Rekisteröitynyt 13.10.2007

22.10.2007 klo 17.32

Voitin tämmöisen niiten slogan testissä. Ei ole kyllä ihan vakuttanut viellä. Siirto nopeus ihan surkea 260kbs/s
(lataan akun ekaksi ja testaan uudelleen jos siitä olisi kiinni).
lainaa
firece

Rekisteröitynyt 13.10.2007

22.10.2007 klo 22.04

tekstissä mainittiin näin:"Taustasuhinaa ei esiinny ja ääni, vaikka ei kultakorvia bassovoittoisuudellaan varmasti miellytäkään"
Ihmettelen kovasti nimittäin omasta laitteestani ei voi sanoa samaa. Tausta suhinaa ja kitinää ilmenee hillittömästi ja mitä bassovoittosuuuten tulee ei omasta laitteestani löydä bassoa millään. käteen jää tunne että on kusetettu joko artikkeli tai kauppa. Itse veikkaisin että ihan vahingossa on tullut viallinen laite.
lainaa
d-hunter

Rekisteröitynyt 15.04.2007

25.10.2007 klo 17.13

Itse en ole taustasuhinaa huomannut. Bassoa ei ole ainkaan liiaksi omassa yksilössäni. Ihan kultaista keskitietä itselläni.
lainaa
samppp

25.10.2007 klo 17.21

Itse olen löytänyt vastaavia mp4 soittimien modaamista käsittelevän sivun: http://www.mympxplayer.org/
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.10.2007 klo 19.36

firece kirjoitti:

Ihmettelen kovasti nimittäin omasta laitteestani ei voi sanoa samaa. Tausta suhinaa ja kitinää ilmenee hillittömästi ja mitä bassovoittosuuuten tulee ei omasta laitteestani löydä bassoa millään. käteen jää tunne että on kusetettu joko artikkeli tai kauppa. Itse veikkaisin että ihan vahingossa on tullut viallinen laite.


Jos tuo on se palkintolaite slogan-kisasta, se on eri "sisälmyksillä" kuin testattu malli (esisarjaa). Erot johtunevat siitä.
lainaa
tpks

04.11.2007 klo 00.06

Löytyyköhän convert-ohjelmistoa Linuxille?
lainaa
tpks

13.11.2007 klo 11.57

Jatkaakseni (toivoen, että joku vastaa),

Onko mahdotonta saada vehje shufflettamaan useasta kansiosta yhtä aikaa? Minulla ei ainakaan tällainen toiminto toimi.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.11.2007 klo 10.07

Bassovoittoisuus saattoi johtua osittain myös testikuulokkeista, joina käytin Sennheiserin HD-sarjalaisia, mutta verrattaessa esim. tietokoneen tarjoamaan äänentoistoon samoista kuulokkeista, oli Rocissa havaittavissa lievää korostusta alataajuuksissa.

Shuffle ei tosiaan taida onnistua kuin yhdestä kansiosta kerrallaan, joten useampaan kansioon musiikkinsa jakavien pitää suunnitella kansiorakennetta hieman etukäteen, jos mielii sekoittaa eri artisteja ja albumeita keskenään.

Siirtonopeus ei testatussa Rocissakaan ollut mitenkään päätä huimaava, mutta en itse kokenut sitä ongelmaksi, kiireetön mies kun olen ;) Ja tosiaan se slogan-kilpailun palkintolaite oli ns. ultra-rare Diel-Rocin esi-isä. Kohinat johtunevat tosiaan siis siitä.
lainaa
Tanza

15.11.2007 klo 16.46

Vähän aikaa on viimeisestä viestistä jo kulunut mutta jos joku asiasta tietää ja haluaa auttaa niin onko tämä sama vehje. http://www.halvathinnat.fi/catalog/product_info.php?cPath
Kiitos avusta
lainaa
Tanza

15.11.2007 klo 16.48

Jos tuon linkin kautta ei pääse niin halvathinnat.fi ja sieltä mp3-soittimet ja se diel-rockin näköinen kapine. kiitos taas
lainaa
asdas

15.11.2007 klo 17.11

juu pitää pistää tilaukseen tollanen 2gt mp4 ei tule fysikan tunneilla aika pitkäksi... koti ovellekko noi tulle (alle 39€ maksava)?
lainaa
kerro

21.11.2007 klo 23.55

onks se kellään kestänyt yli kuukauden ?
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.11.2007 klo 16.07

Tanza kirjoitti:
Vähän aikaa on viimeisestä viestistä jo kulunut mutta jos joku asiasta tietää ja haluaa auttaa niin onko tämä sama vehje. http://www.halvathinnat.fi/catalog/product_info.php?cPath
Kiitos avusta


Vaikuttaa vastaavalta laitteelta spekseiltään, mutta ei ole täsmälleen sama laite kuin Roc.
lainaa
Teemu

08.12.2007 klo 20.02

viles kirjoitti:
d-hunter kirjoitti:
Vielä jäi sellainen askarruttamaan, että onko noissa näppäinlukkoa estämässä "taskupainalluksia"?


Kyllä pitäisi olla, taitaa olla tyyliin kännykän näppäinlukko, eli kaksi nappulaa peräkkäin pitää painaa tjsp. Korjatkaa jos väärin :P.
lainaa
Teemu

08.12.2007 klo 20.04

Onko siinä cd-romilla mikä tulee mukana nii se convert tool
lainaa
koira

12.12.2007 klo 19.44

Siinä cd levyllähän se on.

http://www.mympxplayer.org/
Onko kukaan asennellut tuolta löytyvää ipod nano firmistä siihen? Tai muutenkaan viritellyt?

Justiin tänään tilasin tollasen 2gbn soittimen.
Niin ja millasia liitäntöjä siinä on? Että saako sellaset ipodin kuulokkeet jossa on liitäntä että saa kaulaan roikkumaan tuon soittimen?
lainaa
Teemu

03.01.2008 klo 21.49

Miten pystyy lisäämään pelejä vai pystyykö ollenkaa?
lainaa
Pioio

09.01.2008 klo 20.51

Miten onko muilla sama ongelma kun pauselle ja sitten taas play niin lähtee soittaan taas alusta trackia?...
lainaa
rofl

Rekisteröitynyt 16.01.2008

16.01.2008 klo 17.04

Onko kellään kokemusta tosta diel-Ambienttista?
lainaa
Sanna

16.01.2008 klo 19.17

Epäilyttää vähän tuo "maksa ensin", sitten vasta lähettävät sen. Entäs jos sitä ei ikinä saakkaan? Tuo siinä eniten epäilyttää. ;D
lainaa
marsu

17.01.2008 klo 12.51

Mulla ei toimi 2" 2G Rocissa toi playlist/albumi/artisti/genre toiminnot ? En myöskään saanut kelloa aikaan... Mikä mättää....??
lainaa
riina

17.01.2008 klo 17.37

Onko jollai hajonnu se? Onko hyvä? kannattaako ostaa 4GB kokonen? Mitä tarkotatte tolla ''vaikealla käyttöliittymällä''? :)
lainaa
Lukia

29.01.2008 klo 17.23

Tilasin eilen diel roc 4gt tänään tuli tilausvahvistus sanottiin että menee 1-2 viikkoa
ja e-villestä se sininen
lainaa
Lukia

29.01.2008 klo 21.29

http://kauppa.kotitieto.fi/category/viewproducts/?id=23
tuolta kannattaa tilata mp4 soittimia jos se mitä ajjoit ostaa loppui e-ville-hksta
lainaa
riina

30.01.2008 klo 16.23

hmm. miten toi toisto juttu toimii, ku laitoin randomille mutta se toistaa vaan kansiota randomilla. mikä vikana. vai eikö se tosiaan toist aku yhtä kansiota kerrallaan. En tajuu oikei niistä käyttöohjeista mitää ku oon surkee enkussa. mut kiva soitin ei siinä mitää. ei erityisen vaikee käyttää. kokeilemallaki selviää.

ja noi on oudot noi kansiot. miten ne tulee tai ku ei oo valmiina kansioita erikeen videoille kuville tms. osaaks se siis laittaa ne oikeesee kansioo tosta noin vaan?
lainaa
sama

30.01.2008 klo 16.28

niin siis luin tosta ylhäältä tosta toistosta, että onnistuuko se sillä lailla et laittaa kansiot sisäkkäin? vai eikö tosiaa voi toistaa ku yhen kansion kerrallaan randomilla? :(
lainaa
NäinOn

08.02.2008 klo 14.35

2viikkoa sitte tilattu tuommonen diel roc -soitin..
Rahat on maksettu, mutta soitinta ei näy. >:|
lainaa
Lukia

10.02.2008 klo 13.54

NäinOn kirjoitti:
2viikkoa sitte tilattu tuommonen diel roc -soitin..
Rahat on maksettu, mutta soitinta ei näy. >:|

samat sanat semmoinen 4gt sininen :( >:(
lainaa
Lukia

11.02.2008 klo 15.57

tänään saapui toimii hyvin hidastelee käynnistyässä muuten hieno :D ku osaisin vielä siirtää sinne videoita :(
lainaa
NäinOn

11.02.2008 klo 17.27

Tänään tuli ja hieno on! :) Erinlainen valikko tässä soittimessa kuin tuossa tämän sivun kuvassa (koittakaa ymmärtää). :D Enään pitäis vaan saada yhdistettyä soitin koneeseen, joka ei meinaa oikein onnistua. :S
lainaa
Lukia

12.02.2008 klo 13.58

Mä onnistuin mutta mitän sais amv tiedostoja sinne ku en tiedä mitään mistä videoita sais
lainaa
eri

12.02.2008 klo 23.14

aika nopeesti vaan sammuu. se on huono. siis akku tyhjenee.. muuten iha jees:)
lainaa
Juho

15.02.2008 klo 22.22

Se oma convert ohjelma on perseestä.. Hankkikaa joku toinen converter. Meikäläisellä menee 20 min kun saan kokonaisen leffan (divx) muunnettua soittimen muotoon. (alkuperäisellä n.1,5h) Helppo käyttöjärjestelmä, muutenkin tyytyväinen laitteeseen! Musta Diel-Roc 1Gt malli kameralla.
lainaa
NäinOn

16.02.2008 klo 19.45

Latasin akkua 12tuntia, soitti 1tunnin sitte akku loppu. ketuttaa. >:|
lainaa
palikkaapina

16.02.2008 klo 21.43

Itse tilasin 2.4" rocin kameralla ja siihen 4gt musitikortin pienen väärinkäsityksen johdosta , olisiko kellään mitään ideaa mahtaako se toimia ollenkaan , jos ei niin täytyy sitten varmaa käydä 2gigane jostakin =/ ja minkä kokoisiksi muuttuu tuollaset tavan elokuvat 2li noin 2h leffat ;)
lainaa
pekkapoika

17.02.2008 klo 14.05

MORO kaikille! jos joku on tilannu tollasen ni voisko joku tialta mullekki :P en uskalla itte tilata eika vanhemmatkaan anna :( asun turussa

onko ihan paska laite vai pitäiskö tollane hankkii ?
lainaa
pekkapoika

17.02.2008 klo 14.22

Nii ja sellanen vielä että tämä : http://www.e-ville.hk/product/view/?id=566
saako ton tosiaan ilmatteeks
Huom älkääs sit mainitko sille paikan pitäjälle tosta :D että saadaan kaikki ilmasii applen touchei :P

eli saako ton ilmatteeks ? ekonomian tunneilla on sen verran kuunneltu että muistelisin siellä sanottavan että jo jotain tuotetta myydään johonkin hintaan, se on myös annettava siihen hintaa. eikös näin ole?

entä onko kenelläkään kokemuksia tosta laitteesta ?
toi on varmasti applen touchia aika lähellä.

kokemuksia... KIITOS JO ETUKÄTEEN!!!!
lainaa
Lukia

17.02.2008 klo 16.43

0 euroo ja 0 varastossa eli tuotteeseen pistetään 0 e sillonku se on loppunut
lainaa
Linkku

18.02.2008 klo 16.02

Diel-roc 2.0 2gt tilauksessa...Mistä tiedän mikä firmis/softa/teema tms. istuu tähän soittimeen(liittyen sivustolta www.mympxplayer.org ladettaviin filuihin)?
lainaa
cocci

19.02.2008 klo 18.16

Onko kellään tietoa mitä näppäimiä pitäisi painaa jotta saa tuon näppäinlukon?
lainaa
Lukia

23.02.2008 klo 16.11

cocci kirjoitti:
Onko kellään tietoa mitä näppäimiä pitäisi painaa jotta saa tuon näppäinlukon?

_____________________________________________________
Ei siinä oo mitään näppäinlukkoa ohjekirjassakaa ei sellasta mainita :D t.Lukia
lainaa
Jone

23.02.2008 klo 21.06

Toimi hetken. (noin tunti) Nyt näytössä palaa vain tiimalasi eikä lähde käyntiin.
Ohjeen resetointi ei auta.
Onko ehdotuksia?

lainaa
Linkku

25.02.2008 klo 16.52

Toimiiko teillä radio moitteetta?Mulla vaan pitää ihme ininää ja rätinää,eikä löydä kanavia....
lainaa
Tabza

25.02.2008 klo 21.08

Juu tänään tuli postissa tämä Diel Roc 4gt mp4 soitin. Niin tuota kun laitan sen usb kautta koneeseen niin ei tapahdu mitään. Se ei jostain syystä lue tätä soitinta. Arvelen että saattaa johtua Vistasta kun siinä on muutenkin niitä vikoja. Mutta en tiedä. Miten teillä yhdistyy koneeseen?
lainaa
HilariusHazardi

26.02.2008 klo 18.45

Todella surkea laite.Ei maksa vaivaa edes kokeilla,esim.soitettavaa kansiota ei pysty vaihtamaan kuunneltaessa musiikkia(ja ylipäätään koko kansion vaihto on monimutkaista),kansioiden satunniaissoittoa ei löydy,äänenlaatu surkea,huono akkukesto,radion herkkyys todella huono(laite muutenkin laadultaan paska) samalla rahalla saa ihan oikeankin soittimen,esim zen stonen...
lainaa
Lukia

06.04.2008 klo 20.30

toimiin moitteetomasti ei vieläkään vikoja ilmenny vistaki tunnistaa hyvin t.Lukia
lainaa
Dude

08.05.2008 klo 15.50

Osaako kukaan sanoa, että millä ohjelmalla onnistuu konvertoimaan AMV-tiedostoja mac os x:ssä?
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.05.2008 klo 09.15

Dude kirjoitti:
Osaako kukaan sanoa, että millä ohjelmalla onnistuu konvertoimaan AMV-tiedostoja mac os x:ssä?


Internetin ihmemaa ehdottaa mm. seuraavaa:
http://www.animemusicvideos.org/guides/imovieguide/tutori

Myös osoitetta http://www.mympxplayer.org/ mainostettiin, joten sieltä tonkimalla saattaisi myös konvertteri löytyä.
lainaa
Näinköhän

21.05.2008 klo 12.54

nythän tuolla on jotain uusia rocceja, kovasti ainakin sanovat, että olisi parempi laatuisia kuin vanhat...
lainaa
Riku_84

24.05.2008 klo 12.18

Joo tuntuisivat olevan, itse luin netistä arvostelun enkä voinut olla ostamatta, tämä on aivan mahtava!
En ole mitään valittamista tästä laitteesta löytänyt, ja tuskin tulen löytämäänkään

Arvostlu löytyi tuolta:
http://84.251.12.138:81/diel_roc.htm
lainaa
jombba

24.06.2008 klo 17.17

tietääkö kukaan mistä saan sen softan millä muutan elokuvan formaatin niin että saan näkymään mun 2gt rocis... cd hukkunu.... itsellä ei radio toimi. ps kertokaa tarkka sivu ku toi englanti on 6
lainaa
Lonokero

29.06.2008 klo 23.10

Onko soitin muuten flash muistilla vai kovalevyllä? Ja kestääkö näiden kiintolevyt hyvin?
lainaa
Teemu

30.07.2008 klo 19.33

Mulla on ollu nyt tollane laite jtn 6 kuukautta ja siin ei oo ollu viel mitää vikaa mut siin vaan kuuluu ihme surinaa taustalla joskus.
lainaa
Andso

02.11.2008 klo 20.47

Tuo on nyt tilauksessa toivotaan että hyvä tulee... Mikä kuulokeliitäntä tuossa on eli onko se joku oma vai 2,5 tai 3,5mm
lainaa
Erik

26.11.2008 klo 13.11

Silloin kun tilasin oman Diel-rocin niin eka ei toiminut (kuulokeliitin pätki). Takuu toimi ja seuraava kappale oli toimiva. Peruskauraa mp3-soittimena mutta valikot perseestä ja hinnassa kannattaa huomioida että pitää ostaa paremmat kuulokkeet koska alkuperäisillä ei tee mitään. Jostain syystä minulla jäi tämä pyörimään laatikon pohjalle 2kk käytön jälkeen?? Ilmeisesti se käyttöliittymä oli niin epämukava ettei huvittanut käyttää ja toisaalta samaan aikaan satuin ostamaan Applen Shufflen Gigantin tarjouksesta. Nykyään se Applen iPod Shuffle on lenkkikäytössä ja on niin kevyt ja helppokäyttöinen etten ole muuta kaivannut kun en muuhun tarvitse kuin lenkkisoittimeksi. Ihan ehoton peli ja suositten sellaista ennemmin kuin tätä jos ei videotoistoa tarvitse.
lainaa
peka

26.12.2008 klo 02.01

TilasinPukinkonttiin kaks laitetta ja toinen ei edes käynnisty!! Sit macillä musiikkia siirrettäessä soittimeen tulee sama tiedosto kahteen kertaan, joka taas ei näy sillon ku laite on tietsikassa ns. ulkoisena levynä. Musat ei soi ja laite ilmoittaa format error!! Wintoosa hoitaa tän asian hyvin mutta kun siirsin macillä (iTunes) tehdyn mp3 tiedoston muistitikulla winukkaan ja sieltä soittimeen nii eipäs enää soinukkaan. Koko se kansio mihin siirsin tän kipaleen lakkas soimasta!
Harmittaa.....
lainaa
Teemu

09.01.2009 klo 17.16

Siis miten ihmeessä muutan vaikka mp4 videot amv muotoon tolla cd levyllä?Nappasin ton setup ja asensin jonku4.17 mut ei tapahtunu mitään si jotain eri asennuksia on hemmetisti tossa :D osasko joku vaikka auttaa?
lainaa
Teemu

24.01.2009 klo 18.09

Sain videot jo toimiin joten ei tarvitse neuvoa. Ostakaa kaikki tää soitin, jotka vähänkin mietitte ostosta! Tää on ihan yhtä hyvä kun ipod nano. Muuta vikaa ei oo kun ehkä hitusen rumat ja lapselliset valikko kuvat. Miten pystyn laittamaan eri teemoja tähän sieltä mympxplayer sivulta? Koitin ladata mutta ei suostunu tulemaan...
lainaa
tjoo

14.09.2010 klo 15.44

tjoo kivalta näyttää käyttis nyt ei ole mikään ihmeellinen (video musiikki(ajuri cd:ltä lisää toimintoja elli asenntettu valmiiksi)kuvat asetukset)kokemus on tieteen kuvalehden tilaajalhjana oli saman tyyppinen mp4
lainaa

Kirjoita kommentti
Joulukisat 2022
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova