Tuorein sisältö

V2.fi vieraili: Acer Predator Gaming Event

Manu Pärssinen

16.12.2015 klo 14.44 | Luettu: 5220 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Lisää saalistajakoneita
V2.fi vieraili alkukuusta Kööpenhaminassa Acer #predatorgaming Event -tapahtumassa, jossa esiteltiin ja kokeiltiin erinäisiä uusia laitteita Acerin Predator-mallistosta.

Esillä oli muun muassa Predator 8 -pelitabletti, jota käsitellään V2.fi:ssä kattavammin myöhemmin. Lisäksi päästiin kokeilemaan, kuinka Predator 15- ja Predator 17 -pelikannettaviin vaihdetaan dvd-aseman tilalle tuuletin ja näkemään useampikin 34-tuumainen kaareva näyttö valjastettuna pelikäyttöön.

Pelaamiseen tarkoitetuista pöytätietokoneista näytillä olivat G3 ja G6, joista löytyy Intelin uusinta prosessorisukupolvea, Nvidian GTX -grafiikkakortit, easy-swap-laajennusominaisuudet ja G6:sta myös "Turbo"-ylikellotusnappi, joka toi mieleen 90-luvun PC-koneista löytyneen painikkeen. Silloin sitä tosin käytettiin käytännössä tehojen vähentämiseen.

Ensi vuonna Acer kertoo tehostavansa Predator-linjaa entisestään ja nykyisten tuotteiden rinnalle tulevat muun muassa videotykit sekä pelipuhelin, josta oltiin vielä hyvin hiljaa. Steelseriesin kanssa yhteistyössä kauppoihin saapuu myös Predator-hiiriä, -hiirimattoja, -kuulokkeita ja -kantolaukkuja.

Alla olevalla videolla haastattelussa Acer Swedenin Joel Lidén.


V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Netge... V2.fi testasi: HP St... >

Keskustelut (1 viestiä)

Asko78

04.01.2016 klo 19.24 1 tykkää tästä

Dell:in Alienware ja HP:n Omen koneet parempia valmispelikoneita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova