Tuorein sisältö

Voita Assassin's Creed -elokuva omaksi

Manu Pärssinen

16.05.2017 klo 16.22 | Luettu: 3182 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Assassiini omaan hyllyyn

20th Century Fox tarjoaa kolmelle V2.fi:n lukijalle Assassin's Creed -elokuvan joko blu-ray- tai dvd-muodossa. Michael Fassbenderin ja Marion Cotillardin tähdittämä, suosittuun toimintapeliin perustuva Assasin’s Creed julkaistaan Blu-raylla, UHD:lla ja DVD:llä toukokuun lopussa 29.5.

Mullistavan teknologian avulla Callum Lynch käy läpi esi-isänsä, Aguilarin kokemuksia inkvisition ajan Espanjassa 500 vuotta sitten. Callum saa kuulla kuuluvansa mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin – ja hänen toisessa aikakaudessa keräämiään tietoja ja taitoja tarvitaan taistelussa mahtavaa ja tyrannimaista Templar-organisaatiota vastaan - mutta mitä esinettä elokuvassa etsitään?

Vastaa allaolevaan kysymykseen 27.5. klo 22:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Palkintojen toimittamisen helpottamiseksi, lisääthän vastaukseesi myös nimesi, osoitteesi sekä sen, haluatko elokuvan blu-ray- vai dvd-muodossa.

Mitä esinettä elokuvassa metsästetään? Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi sekä haluatko blu-rayn vai dvd:n.
V2.fi julkaisee lähiaikoina myös elokuvan päätähden Marion Cotillardin haastattelun.

Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Sound... V2.fi testasi: Netge... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova