Tuorein sisältö

Tammerfest 2017: rokkiveteraanit ja poppitrolli - Popeda, Dingo ja Antti Tuisku festarikuvissa

Jukka O. Kauppinen

22.07.2017 klo 16.17 | Luettu: 6853 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Tammerfestissä ropisi perjantaina aurinkoa ja hymyjä, joita riitti niin taivaalta, stagelta kuin yleisöltä. Festivaalipuiston päälavalla näet nähtiin peräkanaa sellainen kattaus suomalaisen musiikkimaailman supernimiä, ettei mitään rajaa.
Peräkkäin esiintyneet Popeda, Dingo ja Antti Tuisku näet täydensivät toisiaan pelottavan hyvin. Suomirockin ja -popin huippuartistit neljän vuosikymmenen ajalta toivat parrasvaloihin niin pitkällä jänteellä tehtyä äijärokkia, 80-luvun rakkaalla nostalgialla keikkuvia pop-hittejä kuin puhdasveristä yleisön trollausta.
Kolmikon upeinta antia oli tietenkin Dingo. Suomalaisen pop-historian suurimman hysterian, suurimmat hitit ja kynttilän nopeimman loppuunpalamisen tarjoillut yhtye on nähty muinaisen hajoamisensa jälkeen lavoilla monissa eri kokoonpanoissa. Nyt lavalle nousi kuitenkin lähes alkuperäinen porukka, joka esiintyi rakastettavan energisesti ja hyväntuulisesti. Muinaiset hitit upposivat kuuntelijoihin ja yhteislaulattivat kauniimmin kuin kukaan muu.
Tässä laulupöydässä kaikilla oli tuhansia ystäviä.
Ja montako näin hienosti ja tanssahtelevasti vetävää yli kuusikymppistä kitaristia Suomesta löytyy isoille lavoille? Jonttu Virta on kuin Suomen Keith Richards, tosin sillä erolla, että Jonttu soittaa edelleen itse. Pakkohan tässä on nostaa hattua ja todeta, että eivätköhän ne kouluvuosien Dingo-antipatiat tulleet tällä kuitatuiksi.

Dingo
Popeda
Antti Tuisku
Tammerfest 2017 jatkuu täydellä teholla vielä tämän päivän. Luvassa on muun muassa Kaija Koota, Eppu Normaalia, Richard Ashcroftia, Cat Catia, Saraa, Lasten hautausmaata ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukausta. Sunnuntaina voi vielä suunnata muun muassa bilepuiston BBQ-aterioiden, Ihkun ysäröintiin ja päätösbileisiin.

Lisätietoja: http://tammerfest.fi/ohjelma
Lisää Tammerfest 2017 –uutisia ja festarikuvasettejä.

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Tammerfest 2017: Apu... Tammerfest 2017: met... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova