Tuorein sisältö

Peltonen: nyt turrienkin He-Man pilattiin?!

Jari Tapani Peltonen

23.05.2018 klo 21.00 | Luettu: 7213 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Go Go Thunder Cat Roars.
Milloin tästä...


...tuli kuumempaa kuin tästä?


Lämmittelyistä suuttuminen lienee yleensä hetken hupi. Käpy haukkuu uusintakin Turtlesia, vaikkei edellisiä täysin erilaisia sarjoja olisi tullut seurattua. Skandaali paisuu, jos pari tyyppiä jakaa eteenpäin alfanörtin manifestin, jonka mukaan uusi versio on kaupallista rappiota kakaroille, vaikka 80-luvun versio olisi virallinen lelumainos, jossa joulupukkilisko hengailee avaruuskissojen kanssa.

Olen törmännyt ThunderCatsiin vain selatessani vanhoja introja ja Rule 34 -taidetta nyyhkykaljoissani, joten se ei satu, että uusi versio ThunderCats Roar paljastui töherrykseksi: alta löytyvä video on saanut julmasti alapeukkua. Tutkin tunteitani ja vilkaisisin kyllä vastaavaa He-Mania oppiakseni, mikä on parodian ja nostalgian suhde ja vitsien taso. Mikki Hiiren modernisointi maistuu, vaikkeivät nykypiirtäjät tiedä, että vaikutelma kolmiulotteisuudesta onnistuu ilman konetta.


Vuonna 2011 muinainen demonipappi Mumm-Ra alkoi kiusata ukkoskissalordi Leijona-Oota ja kamuja uudessa, vakavassa ja komeassa versiossa, jota katsoi vain se alfanörtti. Sarja jäi yhteen kauteen.

Dokumenttisarjassa The Toys That Made Us selvennetään vastaavasti, että He-Man on yhä keräilyesineiden ja nörttimessujen väärti ilmiö, jonka modernisointi massoille on vaikeaa. Ainoa asia, jonka tahdon ensi vuoden He-Man-elokuvalta, on piirrossarjan intron orjallinen kunnioittaminen teaser-trailerissa. Anna se - ja pilaa lapsuuteni Thor: Ragnarökin hengessä. Piirrossarjan sympaattisin piirre eli tarinan moraalin selittäminen uppoaisi perusnörtteihin yhtä hyvin kuin muut uskontoni.

ThunderCats Roar alkaa ensi vuonna olettaen, ettei ulina pahene ja johda reaktioon.

"Voi Mum-ra'n tähden, miksi? Onko todella olemassa salaliitto, joka tappaa länsimaisen animaation pysyvästi? Pärjäilen animen ja Ranskan kanssa, mutta tämä on jo naurettavaa. Cartoon Network on käytännössä kuollut ja Nickelodeon on Paavo Pesusieni -kanava."

...sanoo satunnainen alfanörtti taiteilija SealedHelm'in piirustuksen kommenttikentässä. Se piirustus visualisoi katkeruuden määrän:


Jos katsoit videota vain 10 sekuntia, virallinen juliste antanee paremman kuvan tavoitteista:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Peltonen: Deadpool 2... Peltonen: Benedict C... >

Keskustelut (3 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

23.05.2018 klo 22.31 6 tykkää tästä

Hapoissako näitä länsimaalaisia animaatioita nykyään väsätään?
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

24.05.2018 klo 02.28 3 tykkää tästä

Alkuperäinen Thundercats on legenda. Mahtava sarja, lapsuuteni suosikki. Tämä uusi on jotain aivan hirveää kuraa, Thundercatsin nimellä ratsastavaa paskaa. Ei jatkoon.
lainaa
Masturbo-Man

24.05.2018 klo 13.45 3 tykkää tästä

On se helvetti kun kaikki länsimaalaiset animaatiot ovat nykyään näitä hyperaktiivisia lolrandommeemikomedioita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova