Tuorein sisältö

V2.fi osallistui: Marvelin Secret Invasion -sarjan haastattelutuokio

Anne Kukkura

28.06.2023 klo 22.29 | Luettu: 1119 kertaa | Teksti: Anne Kukkura

Synkempää Marvelia Samuel L. Jacksonin johdolla
Marvelin uuden Secret Invasion -minisarjan tekijäjoukko tarjosi mahdollisuuden osallistua virtuaaliseen haastattelutilaisuuteen, johon V2.fi innolla osallistui. Kysymyksiin vastasivat tuottaja Kevin Feige sekä näyttelijät Cobie Smulders (Maria Hill), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (James "Rhodey" Rhodes), Kingsley Ben-Adir (Gravik), Olivia Colman (Sonya Falsworth), Emilia Clarke (G'iah) ja Samuel L. Jackson (Nick Fury). Sarjan kuuden jakson putki alkoi 21. kesäkuuta Disney+ -palvelussa ja jaksoja julkaistaan viikon välein.



Mistä siis lähdemme liikkeelle Nick Furyn kanssa tällä kertaa, Samuel?

Samuel L. Jackson: Tämä on hänen toinen esiintymisensä Thanosin tunnetun sormien napsautuksen jälkeen. Nick on vähän väsynyt ja haavoittuvainen, mutta palaa kuitenkin kutsuttuna Maahan. Sittenpä näemme mitä tapahtuu. Polvi on mennyt huonoksi, se ei ole kovin mukavaa.

Ben, Talos on palannut MCU:n pariin ja näemme hänen elämäänsä kuluvassa hetkessä. Kerrotko meille siitä, millaista hahmoosi tutustuminen oli suurimman Marvel-roolisi, Kapteeni Marvelin jälkeen?

Ben Mendelsohn: Eipäs, vaan sen Spider-Man-jutun. Täh? Ihan tosi, olitko unohtanut sen? Sehän oli todella kova homma.

Samuel L. Jackson: Näin on.

Ben Mendelsohn: Se oli paljon vaikeampi työ. Mutta löydämme Talosin vaikeiden aikojen keskeltä. Tiedättehän…ei, minulta ette saa juonipaljastusta, siitä ei seuraa mitään hyvää. Mutta tiedättehän, se yksi tyyppi (Fury) avaruudessa? Olisin tarvinnut häntä. Hän on ollut vähän poissa, vai mitä?

Samuel L. Jackson: Jep, mutta jos en olisi ollut välillä poissa, sinulla ei olisi ollut sitä toista hommaa tehtävänä.

Ben Mendelsohn: Totta sekin on. Tein aika paljon kaikenlaista sillä välin, kun hän oli poissa.

Luottamus on kaikki kaikessa tässä sarjassa ja sitä teidän välillänne on. Miltä tuntui palata yhdessä Marian ja Nickin rooleihin?

Cobie Smulders: Samin (Samuel L. Jackson) kanssa työskenteleminen on parasta.

Samuel L. Jackson: (Nauraa.)

Cobie Smulders: Hän nyt nauraa, mutta se on aivan totta (nauraa). Oli todella jännittävää palata rooliin, mutta heidän välillään on jännitettä, koska Maria on tavoitellut Nickiä, eikä tämä ole vastannut.

Samuel L. Jackson: Nick Furya ei ghostata. Juttelimme itse asiassa hiljattain siitä, kun tapasin Cobien ensimmäistä kertaa koekuvauksissa. Koeluin kaikkien Maria Hillin roolia tavoittelevien kanssa ja hän oli loistava. Kerroin Cobielle, että uskoin silloin täysin hänen saavan Marian roolin. Teksti oli täyttä teknohölynpölyä ja hän onnistui lukemaan sen täydellisesti, paremmin kuin kukaan muu.



Don, palaat Marvelin maailmaan James Rhodesin roolissa. Voitko kertoa hänen kuulumisistaan lisää?

Don Cheadle: Kyllä. Mielestäni olemme vasta hahmottamassa sarjan myötä, mitä Rhodey oikein puuhaa. Hän on erilaisessa roolissa. Hän on muuttunut armeijan miehestä poliittiseksi tekijäksi. Hän on tavallaan kuin presidentin oikea käsi ja edustaja, mutta odotan innolla näkeväni, kuinka suhde Nick Furyyn ja muihin hahmoihin oikein kehittyy.

Olemmekin kuulleet, että tämä liittyy seuraavaan projektiisi, Armor Warsiin. Pystytkö kertomaan, mikä näiden kahden sarjan yhteys on?

Don Cheadle: No, ne liittyvät toisiinsa.

(Haastattelija nauraa.)

Tässä sarjassa, etenkin toisessa jaksossa, tutustumme paljon paremmin Nick Furyyn kuin koskaan ennen. Tuntuiko sinusta siltä, että mysteerin hälveneminen heikentäisi hahmoa vai halusitko päinvastoin syventää tätä, Samuel?

Samuel L. Jackson: Mitä paremmin hänet tuntee, sitä enemmän hänestä pitää. Minäkin pidän hänestä enemmän. Se on vähän kuin sipulia kuorisi, hauskanpitoa kerros toisensa jälkeen. Meillä oli Donin kanssa kohtaus, joka selittää suhdettamme ja on tavallaan myös uutta tietoa. Olin odottanut sitä kovasti vuosikausia. Uutta tietoa tarjoaa sekin, kun hahmoni kotia näytetään. Asunko huoneistossa vai talossa? Onko minulla piha? Millaisia huonekaluja minulla on? Kaikkea sellaista.

Millaista Nickin ja Sonyan välisen kireän dynamiikan tulkitseminen oli?

Samuel L. Jackson: Ei ole mitään kireyttä, kohtaus jossa lempi leiskuu on yhä mukana.

Don Cheadle: Noh noh, paljastusvaroitus.

Samuel L. Jackson: Rikoimme jään ja teimme ensimmäisen yksityiskohtaisen rakastelukohtauksen Marvelin universumissa (virnistää).

Emilia Clarke: (Nauraa.)

Olivia Colman: Se ei tainnut kuitenkaan päätyä viimeiseen versioon, luulisin. En oikein osaa ajatella Furya ja Sonyaa, olin vain todella innoissani saadessani tavata Samuel L. Jacksonin.

Samuel L. Jackson: (Nauraa.)

Olivia Colman: (Nauraa.) Heillä on ihana ystävyys. Sonya tosin tykkää kiusata häntä melko raskaasti. Ehkä se ei ole ystävyyttä, mutta heillä on historia ja he luottavat toisiinsa…tai no, ehkä he luottavat (naurua). Voi ei, nyt sinä mokasit, Olivia. Nyt minua ei kyllä enää kutsuta uusiin haastattelutilaisuuksiin.

Samuel L. Jackson: Niin paljon kuin vakooja vain voi toiseen vakoojaan luottaa, jep.



Jokaisella Marvel-elokuvalla ja -sarjalla on osansa suuremmassa MCU-kokonaisuudessa. Mitä Secret Invasionilla oli tarkoitus saavuttaa?

Kevin Feige: No, on tiettyjä osia tarinasta joita sarjan myötä tietysti nähdään. Jonathan (Schwartz) saapui toimistooni muutamia vuosia sitten, kun pohdimme sitä, millaisia sarjoja tekisimme Disney+:lle. Hänellä oli ajatus kääntää sarjakuvista tuttu Secret Invasion -tarina synkkäsävyiseksi vakoojatarinaksi, jollaista emme olleet ennen tehneet. Yritimme sukeltaa takaisin sellaisten asioiden pariin, joita käsittelimme viimeksi Captain America: The Winter Soldierissa ja paneutua vakoojasarjan tunnelmaan.

Olivia, olet tehnyt jo hienon uran, mutta tähän mennessä supersankareita ei ole näkynyt. Mikä sai liittymään tällaisen saagan pariin ja miksi juuri Secret Invasion kiinnosti sinua?

Olivia Colman: Noh, kiitoksia.

(Kaikki nauravat.)

Olivia Colman: Jokaisen ilmestyneen Marvel-elokuvan jälkeen kysyin agentiltani, voisinko päästä sellaiseen. Vihdoin ja viimein hän joko kyllästyi soitteluuni tai se vain tapahtui. Secret Invasion kutsui ja olin heti aivan täysin mukana. Minulla oli valtavan hauskaa ja kaikki oli juuri sellaista kuin toivoinkin. Kiitos.

(Kaikki nauravat.)

Kysymys Kingsleylle ja Emilialle, kahdelle uudelle tulokkaalle: Tarjottiinko teille neuvoja astuessanne tähän maailmaan, siis muuta kuin se, ettei kannata paljastaa mitään tai Kevin hurjistuu?

Emilia Clarke: Olen yrittänyt varautua hyvin olemaan paljastamatta mitään juonesta. Mutta sen voin sanoa, että kuvaukset olivat todella ihanat, turvallisen tuntuiset, iloiset ja leikkisät. Joten oikeastaan ohjeita Marvelin maailmassa olemiseen ei ollut. Se tuntui siltä, kuin olisin kiivennyt puun latvuksiin ja löytänyt sieltä muitakin, jotka ovat siellä pitämässä hauskaa.

Kingsley Ben-Adir: Olen aivan samaa mieltä. Meistä pidettiin hyvää huolta.

Käännös, toimittaja: Anne Kukkura
Kuvat © 2023 MARVEL

V2.fi | Anne Kukkura
< V2.fi testasi: taite... Secret Invasion 1/6:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova