Tuorein sisältö

Koljosen Tiekiista: No Sleep 'til Konela

Markku Makkonen

20.09.2011 klo 15.13 | Luettu: 6932 kertaa | Teksti: Markku Makkonen

Viikate- ja Fleshdance-yhtyeiden verisukulainen Koljosen Tiekiista on kehittänyt mielenkiintoisen cocktailin. Fakta homma -tv-sarjan viitekehykseen upotettu punk ja muu räime toimivat oudon hyvin yhdessä. Ehkä kotimainen komedia onkin pohjimmiltaan täynnä kapinaa?

Live-tallenne No Sleep 'til Konela rymistelee Terveiden Käsien, Motörheadin ja Radiopuhelimien kautta omaan mielettömään maailmaansa. Tiukasti soittava trio ei ole musiikillisesti universumin vahvin nyanssikone, mutta vauhdikkaat käänteet, rockkulttuurin häpeilemätön yleinen hyödyntäminen ja välispiikkien ehdoton laadukkuus kääntävät kokonaisuuden reilusti plussalle.

Kouvolan House of Rock -kuppilassa keväällä 2011 tallennettu kiekko kestää 25 minuuttia. Se on juuri sopiva mitta, kyse kun on kuitenkin huumorimusiikista. Toinen asia on, jos Koljosen Tiekiistasta kehkeytyisikin niin sanottu oikea bändi. Riittäisikö Kaarle Viikatteen eli Hartikaisen bassottelu ja taustalaulu nostamaan ryhmää juhannusfestareiden päälavoille?

Kukapa sen tietää. Suomi on kummallinen maa, suomalaisilla on kreisi huumorintaju eikä härmäläisten musiikkimakuakaan voi kuin arvailla. Siksi ensi suven halutuin akti ei välttämättä olekaan Lauri Tähkä bändeineen tai PMMP:n veikeät plikat, vaan Koljosen Tiekiistasta Lahden ja Kouvolan hyisestä välimaastosta.

V2.fi | Markku Makkonen
< Ystävät hämärän jälk... Älä pelkää pimeää... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tykkimies

20.09.2011 klo 18.45

Juu, näin o!
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.09.2011 klo 15.45

Näin o, juu!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova