Tuorein sisältö

Sturm Und Drang: Learning To Rock

J.A. Kaunisto

05.06.2007 klo 13.34 | Luettu: 13944 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaasalainen teinibändi hurmaa osaavalla melodisella kasari/powerihevanderilla. Stratovariuksen ja Sonata Arctican välillä seilaava heavy-rock osaa kasariheavyn aakkoset ja jannuilla virtaa suonissaan reilu annos tukkaheavyä. Bändin solisti André Linman kuulostaa nuorelta mutta hakkaa mennen tullen suuren Idols-Arin. Iso-Ari kelpaa korkeintaan näiden hemmojen lämppäriaktiksi.

Levyn avaus Broken iskee lastua Sonata Arctican tyyliin, tutunoloisesti mutta apinointia vältetään. Forever jatkaa samoilla sävelillä mutta kertsissä on törkeän kyykyttävää poweria. Sinkkubiisi Rising Son laittaa kasariheavyt kiertoon. Viisua vertaa moneen vanhaan hittiin mutta sopivasti naapurilainattu rutistus toimii ja tekee kunniaa moneen suuntaan. Learning To Rock yhdistää perinteisen hardrockin ja tukkaheavyn vetäväksi hehkutukseksi.

Sturm Und Drang kompastelee lähinnä vokaalien ulkomaan puheen suhteen. Kieli vääntyy kulmikkaasti, vaikka nuori kehkomies muuten herättää suuria lupauksia. Muutamat riffit ovat turhan suoraa lainatavaraa. Soitto-osastolla huomaa muutamissa käänteissä lievää kuhmua. Pahemmin korvaan särähtää hienoinen löysyys, joka on ohimenevä vaiva. Varsinkin Miseria-viisussa olisi säätämistä. Tosin nuoret pojat saavat paljon anteeksi, ehkä liikaa. Nuoruuden into ja palava sydän tuovat muuten perusvarmaan antiin lopullisen tyrmäyspotkun.

Kitarasooloissa on tyylikästä nakkipeliä. Vokaalit toimivat parhaina hetkinä loistavasti. Sturm Und Drang eroaa lukuisista kilpailijoistaan nuoruuden ja tuoreuden ansiosta. Nämä kaverit eivät ole vielä leipääntyneet soittohommiin. Varsinkin solisti Andrè Linmanille voi povata loistavaa tulevaisuutta. Sturm Und Drang on mediaseksikäs yhtye mutta teinibändin pitää aikanaan lunastaa paikkansa aikuisten maailmassa. Se on sitten jo aivan eri tarina.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jalankulkuämpäri - K... Ocean's 13... >

Keskustelut (6 viestiä)

Hubaluu

23.07.2007 klo 21.45

"Andre Lindman" sitä ja tätä... Ärh!! Se nimi on Linman eikä Lindman. Muuten ihan ok arvostelu, tosin en ole kaikessa aivan samaa mieltä... ;)
lainaa
mary

17.08.2007 klo 20.48

no voi jumankauta. eikö ne nyt ymmärrä että se on LINMAN eikä mikään v'tun LINDMAN!!? -.- anteeksi kielenkäyttö, mutta kun ärsyttää nämä tollot, jotka saisivat opetella lukemaan ja kirjoittamaan oikein.

opetelkaa. mutta muuten aivan iiiihana bändi
lainaa
tiitu

19.09.2007 klo 13.58

andre on ihana jätkä..... ja kaikki muutkin sen bändissä erityisesti Calle Fahllund
lainaa
tiitu

19.09.2007 klo 14.00

se on linman eikä mikään lindman etkö sä sitä tajuu hubaluu vai täh!!!!!!!!!!!!!!!
lainaa
minä

06.01.2008 klo 11.39

Kyllä se näin menee, miten muut menee. Se on Linman. :)
Sturm und Drang on ihana bändi.
lainaa
Suski

17.05.2008 klo 20.35

Sturm und Drang on ihana bändi.


lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova