Tuorein sisältö

DC Superlemmikkien liiga

Ensi-ilta: 26.09.2022
Genre: Animaatio, Komedia, Lasten
Ikäraja: 7
Jari Tapani Peltonen

29.09.2022 klo 12.00 | Luettu: 2190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Supersankari The Flash on nopea, joten mitäs jos kilpikonnakin olisi, öhö, pohti ihmiskunta 1940-luvulla. 1950-luvulla Teräsmies ja Batman saivat lemmikit. Wonder Woman on muutettu siaksi. Näihin sattumuksiin perustuu vapaamuotoisesti DC Superlemmikkien liiga (DC League of Super-Pets), joka on suunnattu painajaisia liike-energiasta saaville 5-vuotiaille ja huoltajille, joita pennun pakkomielteen pilkkaaminen hymyilyttää. Kun kilppari sanoo ***** sensuroidusti, Salattujen elämien ystävä kokee itsensä nähdyksi.

Krypto-koiralla on Teräsmiehen kyvyt, koska he ovat samoilta kulmilta. Selittääkseen tämän leffa alkaa kuten Man of Steel: sivilisaatio kuolee, ei vitsejä. Nykyhetkessä superhöpsöillään. Pääpiirtein Krypto on kliseinen animaatiokoira, jolla on niin hauskaa isännän kanssa, että jopa Lois Lane tuntuu tunkeilijalta. Suosittelen katsomaan piirretyt Kaunotar ja kulkuri ja 101 dalmatialaista, ja tarkoitan että uudestaan, sillä Superlemmikkien liiga perustuu haalistuneisiin muistoihin siitä, miten tällaisten on tarkoitus toimia. On tapoja kujeilla ja säilyttää tunne viattomuudesta, *****, vaikkei päähenkilö olisi niin tyhmä, ettei hän tiedä elämästä mitään.

Muut päähenkilöt odottavat adoptiota eläinkaupassa. Lex Luthorin laboratoriosta selvinnyt marsu on roisto, joka uskoo kuuluvansa yhteen Luthorin kanssa. Kun marsu pakenee, muutkin elukat saavat supervoimat. Teoriassa se on vitsi, että päähenkilöt ovat niin noloja, etteivät he hallitse voimia, jotka pahikset sisäistävät noin vain. Tasapainon torpedoi se, että hamsterin tiimi voittaa noin vain myös DC:n mahtavimmat ihmissankarit (jotka saavat liikaa aikaa). Lemmikkien on petrattava.

Batmania on vaikea mokata, kun joku rakastaa mokiakin. Keanu Reevesin ääntelemä Batman mököttää ja viittaa kliseisiin. Sori, että huvituin. Tuleva lepakkokoira Ace on suhteellisen varautunut traagisista taustoistaan johtuen, joten sanotaan "oi", kun yössä läpyttävät piruparat löytävät toisensa. Jos puolet sivujuonista olisivat tätä luokkaa, en ulisisi.

Teoriassa Krypto on partiopoika kuten Teräsmies, mutta Teris ei ole eristäytynyt pässi. Olennainen käänne on se, että Krypto menettää voimansakin. Nyt olisi aikaa kouluttaa kokemattomia superlemmikkejä ja oppia jotakin elämästä ja tiimityöskentelystä, tai ehkä sähellämme, kunnes voimat palaavat. Draaman taju on paikoin hämmentävän heikko. Usein väkinäinen selitys kuulostaa alustavan tasan yhtä kohtausta, mikä todistetaan 30 sekuntia tai 60 minuuttia myöhemmin ikään kuin se olisi oivaltavaa.

Muilla lemmikeillä ei ole luontevia yhteyksiä sankareihin, mutta parit pakotetaan yhteen. Vaikken ole DC:n tai lemmikkien ylin asiantuntija, on turvallista todeta, ettei leffankaan kirjoittaja käynyt Wikiä kauempana kalassa. Yksi vitsi on se, että voimansa menettänyt Krypto haistaa kuin koira ja hämmentyy. Aivan, koirilla on hyvä hajuaisti. Teräsmies on paras lähes kaikessa, mutta hänen koiraversionsa on parempi koirien asioissa... Sen ***** piskin on tarkoitus superhaistaa. On siis turha pohtia, onko sokea kilpikonnamummo miten nokkelaa parodiaa The Flashista.

Useat ääninäyttelijät kuulostavat ostetuilta. Älyä ja Väläystä tulee ikävä. Visuaalinen ilme on muovinen. Kunnioitan arvosanalla sitä 5-vuotiasta, jonka tajunnan tämä räjäyttää.STRIIMAA täältä:

Powered byJustWatch

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mike... Megadeth - The Sick,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova