Tuorein sisältö

Peacemaker 1-1: alahan nauraa, tai kohta itket ja naurat

Jari Tapani Peltonen

13.01.2022 klo 21.30 | Luettu: 2852 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 1:
A Whole New Whirled


"Rauhaanpakottaja" Peacemaker ei ollut suosikkejani The Suicide Squadissa, mutta ohjaaja James Gunnin tyyli sai veikkaamaan, että hahmo on hauskempi sarjassa. Guardians of the Galaxysta lähtien olen toivonut Gunnin tv-sarjaa, koska hän taitaa hengailun ja se vaatii aikaa. Kun huomioidaan, että muut hahmot ovat taas esittelemättä, pilottijakso ei petä, jos ei yllätäkään. Jakso on "luotettavan anarkistinen".

Peacemakerista tuli kokojyväroisto, mutta hän totteli viranomaisia, joten keikkaa pukkaa. Uudella tiimillä ei ole pukuja ja he näyttävät vaatimattomilta, mutta kyvykkyydestä vihjaillaan ja he kokevat Peacemakerin kanssa hengailun nöyryyttävänä.

Peacemaker suhtautuu lapsenomaisella innolla siihen, että hän pääsi kuin koira veräjästä, mutta hän vakuuttaa ja uskoo olevansa supersankari. Suu menee mutrulle, kun hänelle sanotaan suorat sanat, ja hänen isänsä on selkeämpi rasisti ja änkyrä, joten näin komediassa massamurhaaja on puoliksi syyntakeeton ja sovitukseen kykeneväinen. John Cena itse on tavallaan sympaattinen, vaikka hänen vetämisensä turpiin on aina hauskaa, joten hän syntyi tähän rooliin.

Juonesta ei ole sanottavaa. On pikkunäppärää läppää, alastomuutta, väkivaltaa. Alkutunnarin virkaa toimittava tanssi ja kohtaus, jossa Peacemakerin kotka halaa häntä, ovat itselleni enteitä siitä, että jotain persoonallista tapahtuu. Siihen, että kovassa kunnossa oleva Cena tanssii ja tappelee myös kalsareillaan, kätkeytyy yleispätevää viisautta: kaikkien mies- ja naispuolisten toimintatähtien pitäisi tähdätä kohtauksiin, joissa kyse on puolijumalan ekshibitionismista, eikä mistään esineellistämisestä. Jos munakin heiluisi, antaisin 4 tähteä asiayhteydestä ja jenkkikriitikot 5 automaattisesti.


Jaksot 1-2 ja 1-3 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuis hurisee: 8 Bits... V2.fi testasi: Canon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova