Tuorein sisältö

Rainbow Sixin fanit pääsevät tositoimiin lokakuussa

15.05.2015 klo 17.32 | Luettu: 3229 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -pelin ilmestymispäivä on 13. lokakuuta, tiedottaa Ubisoft. Peli tulee myyntiin Standard-, Gold-, Art of Siege- ja Tactical Elite -versioina, jotka poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta.

Tuorein traileri näyttää tältä:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Päivän kovimmat peli... Konamin uusi toimitu... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

dsfjpidfsjip

15.05.2015 klo 18.46

Pelaaminen on nykyään superhelppoa...niin siis kuinka paljon poikkeavat? onko Standard ihan eri peli vai onko se pelkkä demo?
lainaa
jooei

Rekisteröitynyt 09.01.2015

15.05.2015 klo 21.32 5 tykkää tästä

"-versioina, jotka poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta."

Tämä on se syy miksi nykyään aina aluksi käytän 'Yo, ho, ho, and a bottle of rum' -tapaa hankkia pelini. Jos peli on hyvä niin ostan sen, joskus steamin alelaarista, joskus oikealla hinnalla. Mutta se että julkaisussa ostaessani pelin sisältö ei ole mitä kaikki muut saavat, rustlaa sisälmyksiäni niin paljon, etten yksinkertaisesti pysty enään ostamaan pelejä julkaisussa/preorder.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

16.05.2015 klo 10.46 3 tykkää tästä

Hardline oli aika hyvä esimerkki PC puolella jo miten pelaajat äänestivät lompakollaan, peli on käytännössä kuollut pc-puolella. Toivottavasti tämän kanssa käy samoin. Ennen kun ostin pelin, tiesin saavani saman pelin kuin kaikki muutkin, ennakkotilasin tai en. Nykyään jos ostat julkaisun jälkeen ns. standard version, pelaat vaikka netissä niin tulee herjaa "Cannot Join. You are missing PREORDER DLC!" Ihan suoraansanottuna syvältä nämä nykyajan pelibisnekset. Enkä muutenkaan osta pelejä enää suoraan julkaisussa täyteen hintaan. Odotan mielelläni sen puolivuotta että pahimmat bugit yms. saadaan korjattua ja pelin hintakin ehtii pudota muutamalla kympillä.
lainaa
KallePalander

20.05.2015 klo 02.34

Mitä vittua tapahtui?
Ennen vanhaan kun osti pelin, sai sen koko pelin, yhtenä kappaleena, harvemmin kahdella levyllä. Oli kaikki koodit ja muut herkut, mutta nykyään ostat 70 eurolla levyn, siihen satasella lisärit, season passit yms. (erikseen vielä enemmän), nettipelaamiseen omat rahat, ihan itse netistä ja online-pelaamisesta. Pelkät kooditkin oli vissiin jossain Saints Row'ssa maksullisia.

Ei vittu ihan oikeesti, ei sitä sen paremmin voi lausua.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova