Tuorein sisältö

Huhut viittaavat kuitenkin uusittuun Xbox Oneen

29.04.2016 klo 11.00 | Luettu: 3815 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sekä uudistetusta PlayStation 4:stä että uusitusta Xbox Onesta kiertää edelleen paljon vahvistamattomia tietoja ja huhuja - todennäköisesti varmistuksia joudutaan odottaaman E3-tapahtumaan asti. PS4:n kohdalla tietoa on niin paljon, että sen uusi versio alkaa näyttää varmalta tapaukselta, mutta Xbox-leirissä huhut on torpattu jyrkemmin.

Nyt Eurogamer uutisoi, että "sisäpiiriläisten tietojen mukaan" jotain muutoksia olisi tulossa myös Xbox Oneen.

Eurogamerin tietojen mukaan kiinalaiselta tehtaalta kantautuu tietoja, joiden mukaan ainakin osa Xbox Onen komponenteista menisi uusiksi. Siitä ei ole täyttä varmuutta, muuttavatko ne konsolin tehoja jollain tavalla, vai olisiko tekeillä niin sanotttu "Slim"-versio - eli pienempi laite. Ainakin jotain aiheeseen liittyvää Kiinan tehtaalla kovasti pusketaan liukuhihnalle.

Thurrott, jolla on ennenkin ollut hyvä tietolähteet Microsoftilla huhuilee "uudesta raudasta" - ehkä uudesta X1-Elite-mallista - ja uusitusta X1-ohjaimesta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Augmentoinnin alkeet... Battlebornin alkutar... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

30.04.2016 klo 06.50

Kuinka Xbox Onea muka voi pienentää kun se jo nyt on niin pieni?
lainaa
hivpsdpihsg

30.04.2016 klo 20.13

Pienuus on yliarvostettua. Ei XBonea ole muutenkaan tarkoitus kannella mihinkään (Gamecubessa oli kahva sitä varten tirsk) vaan siinä samassa paikassa se seisoo sen 5-10 vuotta. Hyvin muotoiltu konsoli (Ok Xbone on lähinnä siedettävä) on sisustuselementti siinä missä sohva tai televisiokin ja ainakin itse arvostan sellaista massiivista lujatekoista tyyliä.

Toki pelkoa ei oo että Xbonesta tulis puhelimen tai ulkoisen kovon kokoinen lelurimpula joten ei ole suuri huoli
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova