Tuorein sisältö

Niantic myöntää: Pokémon GO:n uusin päivitys tekee taskuhirviöiden nappaamisesta vaikeampaa

05.08.2016 klo 19.00 | Luettu: 6597 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Viime viikonloppuna päivitetty mobiilipeli Pokémon GO on tehnyt pokémonien nappaamisesta vaikeampaa, kertoo pelin kehittäjä Niantic Pokémon GO:n Twitter-tilillä. Monia pelin faneja vihastuttanut muutos johtuu Nianticin mukaan bugista, jonka kehittäjä pyrkii korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Verkossa vilkasta väittelyä herätti erityisesti se, että muutosta ei mainita päivityksen tiedoissa lainkaan. Tästä syystä osa väitti pyydystysvaikeuksien johtuvan vain huonosta tuurista. Päivityksen jälkeen pokémonit väistelevät poképalloja huomattavasti useammin, minkä vuoksi jopa matalatasoisimpien taskuhirviöiden nappaamiseen kuluu monella pelaajalla paljon enemmän aikaa ja pelinsisäisiä tavaroita.

Nianticia on kritisoitu viimeisen viikon aikana moneen otteeseen kehittäjän huonosta käyttäjätuesta ja pelin korjaamattomista ongelmista.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Tältä näyttää, kun p... Uuden Preyn salaisuu... >

Keskustelut (2 viestiä)

JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

05.08.2016 klo 20.21

You don't say...
lainaa
hisggphp

05.08.2016 klo 23.57 5 tykkää tästä

Se oli liian helppo jo alunperinkin. Ash ei ole viidessätoista vuodessa löytänyt kaikkea, tämän pelaajat ovat parhaimmillaan jo tehneet kaiken miinus se kymmenkunta lukittua
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova