Tuorein sisältö

PlayStation 4 Pron tekniset tiedot ja uusia PlayStation-varusteita

08.09.2016 klo 11.00 | Luettu: 4880 kertaa | Teksti: Manu PärssinenEilisillan jäljiltä on jäänyt tällekin päivälle vielä jonkun verran materiaalia. Tässä ensinnäkin PlayStation 4 Pron koko ominaisuuslista.Sony julkisti myös liudan uusittuja oheislaitteita. Uudessa ohjaimessa on pelaajan värin näyttävä valo myös sillä puolella, jonka pelaaja näkee ja lisäksi sitä voi käyttää langallisene ohjaimena USB-piuhan kanssa. Tällöin muun muassa tappelupeleissä latenssi on pienempi. Värejä on musta, punainen ja sininen. Suositushinta 59 euroa.PlayStation Camera on pistetty uuteen muotoon ja siinä on nyt parempi jalusta. Kameraa tarvitaan PS VR:n kanssa. Suositushinta 59 euroa.

Ylimmässä kuvassa konsolin alla näkyykin teline, jolla sen saa pidettyä pystyasennossa, 19 euroa.

Lisäksi julkistettiin Platinum Wireless Headset -kuulokkeet, suositushinta 179 euroa. Ominaisuuksissa on virtuaalista 7.1 -ääntä ja siksipä niitäkin suositellaan PS VR:n kaveriksi.V2.fi | Manu Pärssinen
< Horizon Zero Dawnin ... Väläyksiä PS4Pron pe... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mehe

08.09.2016 klo 19.15 4 tykkää tästä

Jotenkin kaduttaa tämä PS4:sen osto. Kohta pari vuotta ollut, eikä pelejä tunnu oikein olevan, saati tulevan. Ainakaan mitään mielenkiintoista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova