Tuorein sisältö

Mitäs nyt on tapahtunut? Fortnitessä voivatkin pelata X1- ja PS4-pelaajat yhdessä!

18.09.2017 klo 17.06 | Luettu: 2582 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Microsoft ja monet pelintekijät ovat jo pidempään halunneet erinäisiin peleihin crossplay-ominaisuutta, eli että esimerkiksi Rocket Leagueta voisivat pelata PS4-, X1-, Switch- ja PC-pelaajat toisiaan vastaan. Vastarannan kiiskenä on ollut Sony, joka ei ole moiseen kimppaan halunnut ja perustellut sitä verkkoympäristönsä turvallisuudella.

Nyt kuitenkin kuuluu kummia: Eurogamer kertoo, että Fortnite-pelin pelaajat olivat havainneet pelaajalistoilla nimiä, jotka kuuluivat Xbox Onella pelaaville. Asia alkoi vähitellen varmistua ja nyt näyttää tosiaan siltä, että kyseisessä pelissä X1- ja PS4-pelaajat temmeltävät samoilla kentillä.

Tiedossa ei ole, onko pelin tehnyt pelistudio Epic Games tehnyt liikkeen Sonyn selän takana - onkohan sellainen edes mahdollista - vai onko Sony höllännyt otettaan asian suhteen. Ehkä kyse on "tahattomasta" ohjelmointivirheestä? Seuraamme tilannetta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo Switchin si... Harkimot suunnittele... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

viwghnbfrh

18.09.2017 klo 17.44

PS-pelaajat seuraavat noin tarkkaan X-pelaajien nimiä? Vai oliko siellä jotain nimiä tyyliin Xbotboy ja Asko?
lainaa
Dreakki

18.09.2017 klo 17.58 5 tykkää tästä

Jos tuohon mennään, niin lopetan senkin vähän, mitä nyt pelaan netissä. Ei vaan yksinkertaisesti jaksa kuunnella niitä 12v xbox-jonnejen mikkiin huuteluja helium-äänellä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova