Tuorein sisältö

Call of Duty: Black Ops 4 saa Battle Royale -tilan - tässä presentaation sato pähkinänkuoressa

17.05.2018 klo 20.52 | Luettu: 4436 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Activision esitteli Community Revel Event -tapahtumassa tulevan Call of Duty: Black Ops 4:n antia. Vuoronsa valokeilassa saivat moninpeli, zombitila sekä upouusi Battle Royale -tila. Samalla julkaistiin trailereita sekä tietoja, jotka ainakin paperilla vaikuttavat olevan fanien mieleen.

Suurin yllätys oli Blackout-tila, joka on Call of Dutyn versio Battle Royale -pelityypistä. Pelaajamäärää ei vielä kerrottu, mutta tilan luvataan tarjoavan sotimista maassa, merellä ja ilmassa. Kulkuneuvot ovat siis mukana!

Perinteisen moninpelin osalta tekijät painottivat esittelyn aikana toiminnan maanläheisyyttä. Sarjassa piipahtaneet rakettireput, seinäjuoksut ja muut modernit kikkakolmoset loistavat poissaolollaan, mikä sai paikalla olleet fanit hurraamaan. Toinen merkittävä uutuus on automaattisen parantumisen poistuminen. Vastaisuudessa pelaajat joutuvat parantamaan haavojaan omatoimisesti.Elävien kuolleiden räiskintään keskittyvä Zombies-tila palaa suurempana kuin koskaan. Luvassa on heti julkaisupäivänä kolmen kartan ja tarinan verran pelattavaa. Tulevat osat ovat nimeltään IX, Voyage of Despair ja Blood of the Dead.

Zombitila vaikuttaa ensimaistiaisten perusteella menevän entistäkin eeppisempään suuntaan. IX-seikkailun kultanaamioinen ja yliluonnollisen areenahetki tuonee monille jopa Assassin's Creed -sarjaa muistuttavan fiiliksen ennen kuin elävät kuolleet alkavat viimein kipittää lihanhimoisena ympäri aluetta.

Tekijät lupaavat Zombies-tilan olevan huomattavasti aiempaa kustomoitavampi. Tämän toivotaan tarjoavan pitkäkestoista ja monipuolista hupia pitkäksi aikaa. Luvassa on myös uusi Zombie Rush -pelitila.

Toinen merkittävä uutuus on mahdollisuus pelata yksin tekoälysotilaiden kanssa. Aiemmin sooloilijat ovat joutuneet räiskimään yksin.

Call of Duty: Black Ops 4 julkaistaan lokakuun 12. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Tekkenin legendaaris... Halo: Fireteam Raven... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova