Tuorein sisältö

Keisari leikattiin pois Battlefront 2:sta heikentämistä varten

09.07.2018 klo 20.00 | Luettu: 3450 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kohuista ja myrskyistä rauhallisimmille vesille selviytynyt Star Wars: Battlefront 2 on saanut merkittävän korjauspäivityksen. Keskeisin uudistus on kuitenkin puutos, sillä keisari Palpatine on poistettu toistaiseksi pelin sankarikööristä.

Syy "keisarileikkaukseen" on pelin tasapainossa, sillä Palpatinen kykyvalikoimaa voi hyödyntää tavalla, johon vastapuoli ei kykene vastaamaan.

"Palpatine on poistettu pelistä siihen asti, että saamme korjattua tilanteen. Emme tehneet tätä päätöstä kevyillä perusteilla, mutta uskomme tämän olevan kaikkien etu kunnes hahmoa on korjattu."

Samainen päivitys on myös korjannut ongelmakohtia. Muun muassa saavutuksista ilmoittaminen toimii tätänykyä sujuvammin kuin aiemmin.

Samalla tekijät ilmoittivat keskittyvänsä muutamiin tunnettuihin ongelmiin. Työlistalla on erityisesti Ewok Hunt -tila, jossa Imperiumin iskujoukot eivät voi nousta laisinkaan tehtäväsukkulaan. Keisarin sekä ewok-jahdin lisäksi hahmojen stamina-systeemiin aiotaan tehdä muutoksia.

V2.fi | Markus Mesiä
< Fortniten halkeamat ... Hirviöjahti käynnist... >

Keskustelut (2 viestiä)

Anomuumious

09.07.2018 klo 20.10 2 tykkää tästä

Eli siellä on laskettu että keisarin poistaminen pelistä toistaiseksi on taloudellisesti kannattavampaa kuin sen pitäminen. Raha maailmaa pyörittää
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

09.07.2018 klo 21.21 3 tykkää tästä

Hyvä lohkaisu. Make alkaa sisäistämään V2:n tyylin. Tosin heittomerkit olisin jättänyt pois. Ne luovat turhaa selittelyn makua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova