Tuorein sisältö

Huhujen mukaan EA aikoo esitellä uuden Skate-, Need for Speed- ja FIFA-pelin ensi kuussa

29.06.2022 klo 22.00 | Luettu: 1185 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA ei pitänyt tänä vuonna EA Play Live -lähetystä kesäkuussa samaan aikaan muiden pelialan toimijoiden E3-tapahtuvaa korvaavien ohjelmien kanssa mutta pelialan vuodoista tunnettu Tom Henderson on saanut lähteiltään kuulla, että EA:n suunnitelmissa onkin esitellä useita uusia pelejä heinäkuun puolella.

Toistaiseksi siitä miten pelit esitellään ei ole vielä varmuutta mutta Hendersonin lähteiden mukaan tarkoituksena olisi ainakin näyttää jo pari vuotta sitten julkistettua uutta Skate-peliä, pitkäikäisen Need for Speed -pelisarjan uusinta osaa sekä FIFA-pelisarjan näillä näkymin viimeiseksi jäävää EA:n kehittämää peliä.

Viimeisimmän Need for Speed -pelin nimen on huhuttu olevan Need for Speed: Unbound ja toisen pelialan huhumyllyn Jeff Grubbin mukaan peli yhdistelisi tyyliteltyä realistista grafiikkaa ja anime-tyylisiä visuaalisia elementtejä.

Tuttuun tapaan EA ei ole vahvistanut huhuttuja tietoja ja niihin kannattaa siksi suhtautua varauksella mutta todennäköistä on, että peleistä tullaan kuulemaan lisää ennemmin kuin myöhemmin.

Lähde: PushSquare

V2.fi | Mikko Seppänen
< Modaajilta meni vain... Pokemon Gon tekijä e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova