Tuorein sisältö

V2.fi laiteuutiset (25/2019): Sankari-anturi ja auringonlaskun värit

22.06.2019 klo 20.00 | Luettu: 945 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viikko sitten ei ehditty laiteuutistella, joten otetaan juhannuksen kunniaksi katsaus kertaluokkaa pidemmältä ajanjaksolta niistä laitejulkistustiedotteista, joita V2.fi:n sähköpostiin on tipahdellut.


SteelSeries julkaisi Arctis 1 -pelikuulokkeet, joissa ovat samat tehokkaat Arctis-kaiutinelementit ja kapea muotoilu kuin Arctis 3, 5, 7 ja 9X -malleissa, mutta joiden hinta on alle 60 euroa. Ne voi kytkeä jotakuinkin kaikkiin pelilaitteisiin ja mikrofonin saa irroitettua.


Logitech on päivittänyt G903-, G703- ja G403-pelihiiret HERO 16K -anturilla. High Efficiency Rated Optical -sanoista muodostettu HERO-lyhenne kuvaa Logitechin omaa optista anturitekniikkaa, jonka luvataan takaavan huipputarkan toimivuuden luotettavasti sekä energiatehokkaasti. HERO-anturia käyttävät uutuushiiret ovat langattomat Logitech G903 LIGHTSPEED ja Logitech G703 LIGHTSPEED sekä langallinen Logitech G403 HERO.


Lenovo julkaisi ThinkPad P -sarjansa uuden sukupolven, joka sisältää viisi uutta ThinkPadia: mallit ThinkPad P73, ThinkPad P53, ThinkPad P1 Gen 2, ThinkPad P53s ja P43s. Erityisesti hehkutetaan 15 tuuman näytöllä varustettua ThinkPad P53:a, joka "murtaa kannettavien tietokoneiden suorituskyvyn rajat – se on tehokkain 15-tuumainen mobiili työasema. Kone on varustettu NVIDIA Quadro RTX 5000 -näytönohjaimella, Intelin Xeon- tai 9. sukupolven Core-suorittimella ja jopa 6 teratavun massamuistilla." Hintaa sillä onkin sitten yli 2400 euroa.


ROCCAT julkaisi uuden Kain 100 AIMO -hiiren, jossa on R8-sensori sekä 8500 DPI:n tarkkuus. Kain 120:ssa taas on uusi Owl-Eye 16K -sensori ja Kain 200 on langaton versio. Hinnat niillä on 52-74 euroa.


Huawei ehti ennen juhannusta tehdä useammankin julkistuksen:

P30 ja P30 Pro -puhelimet saapuivat markkinoille "auringonlaskun" värisinä. “Huawei P30-sarjan myötä haluamme tarjota mahdollisuuksia oman, persoonallisen tyylin ilmaisuun. Suurin osa meistä haluaa älypuhelimen designin ja visuaalisuuden sopivan identiteettiimme. Tyylikäs muotoilu, rohkea väri ja puhelimen laadukas tuntuma ovat tärkeä osa päivittäistä käyttäjäkokemustamme ja luovat jopa tunnesiteen älylaitteeseen”, kertoo lehdistötiedote.

Huawei kertoi myös, että se tuo markkinoille ensimmäisen älypuhelimensa Suomessa: Mate20 X 5G saapuu heinäkuun lopulla. Myös se vahvistettiin, että Honor 20 saapuu kesän aikana Suomen markkinoille. V2.fi vieraili sen julkistustilaisuudessa Lontoossa toukokuussa. Honor 20 saapuu myös heinäkuun lopulla.


Puhelinten lisäksi julkistettiin kuulokkeita: FreeLace-kuulokkeiden ominaisuus on HiPair-toiminto, jolla kuulokkeet voidaan yhdistää Huawein älypuhelimeen latausta ja laiteparin luomista varten. FreeBuds Lite -kuulokkeet ovat puolestaan sirot ja kevyet. Niiden lataus onnistuu tehokkaasti ja nopeasti latauskotelon avulla.


Toinenkin puhelinvalmistaja ehti vielä postitella ennen kesälaitumia. Motorola One Vision saapui Suomen kauppoihin kesäkuun alussa 299 euron hinnalla. Luurissa on Motorolan sanojen mukaan firman paras kamera koskaan ja se pohjautuu ns. QuadPixel-teknologiaan, joka koostaa neljästä "mikropikselistä" yhden kuvapikselin ja näin kuvan tarkkuus ja yksityiskohtaisuus paranevat varsinkin hämärissä olosuhteissa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Hyvää juhannusta kai... Tänään alkaa viikon ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova