Tuorein sisältö

NordicBet lopettaa esports-vedonlyönnin - houkuttelee liian nuoria

05.07.2019 klo 16.00 | Luettu: 5689 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


NordicBet ilmoittaa lopettavansa vedonlyönnin esports-kohteista - ainakin toistaiseksi. Syynä on lajin suuri suosio etenkin nuorten keskuudessa.

Päätös on sinänsä huomattava, että varmasti kilpapelaamiskohteiden vedonlyönnistä on koitunut NordicBetillekin mukavaa kassavirtaa - ja lajin suosio vain kasvaa.

- Tässä tapauksessa vastuullisuus ajaa edelle. Pelimme ovat tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. Esportsin ammattilaisjoukkueiden pelaajissa on kuitenkin paljon alaikäisiä, ja myös lajin faneista suuri osa on nuoria, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi.

Veikkaukselta esports-kohteita vedonlyöntiin löytyy, tosin tällä hetkellä (hiljainen kesäaika) vain muutamia.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sega juhlii kesää - ... Teppenissä Chun-Li, ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

05.07.2019 klo 16.24 1 tykkää tästä

Tyhmiltä rahat vaan pois.
lainaa
fbosbsojf

05.07.2019 klo 16.28 1 tykkää tästä

mita valia jos muksu kayttaa pienet penninsa. kun saa oikean tyopaikan niin tienaa kuikaudessa enemman kuin koskaan ennen ikina oli
lainaa
rane123

07.07.2019 klo 17.50

Miten tämä voi olla ongelma? käsittääkseni vaaditaan 18vuoden ikää, jotta mitään rahapelejä saa pelata. Nuoret todennäköisesti suosivat esport vedonlyöntiä koska tietävät aiheesta, seuraavat pelejä ja sieltä bongataan ne hyvät kohteet hyvillä kertoimilla. Jos nuorten rahoja halutaan suojella niin nämä kohteet pitäisi säilyttää ja jättää maksukanavilta tulevat jääkiekot, sekä jalkapallot pois.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova