Tuorein sisältö

Muusikko Mikael Gabriel kasasi unelmajoukkueensa FIFA 19:n Ultimate Teamiin - joukkueessa mukana Teemu Pukki ja Jari Litmanen

02.09.2019 klo 20.00 | Luettu: 4789 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA Sports on valinnut muusikko Mikael Gabrielin mukaan kasamaan unelmajoukkueensa FIFA 19:n Ultimate Teamiin. Gabrielin kasaamaa Faktoi FC -joukkuetta on mahdollista haastaa FUT Squad Battles -pelimuodossa tästä päivästä lähtien aina 8.9. saakka.

Gabrielin kasaamaan joukkueeseen kuuluu muun muassa Teemu Pukki ja ykköslegenda Jari Litmanen. Unelmajoukkuetta valmentaa Liverpool-manageri Jurgen Klopp ja joukkue pelaa HJK:n paidoissa. Paitojen valinta on kunnianosoitus ajalle, jolloin Gabriel pelasi seurassa. Joukkueen logona komeilee Mikaelin suosikkijoukkueen Manchester Unitedin tunnus.

”Maailman siisteintä päästä omalla jengillä FUTtiin inee! Koko EA SPORTS on ollut iso osa mun nuoruutta ja oon aina pelannut Fifaa, mut en ois osannut edes unelmoida, että pääsen ”itse” peliin mukaan. Faktoi FC -jengistä löytyy mun suosikkipelaajia ja mun ystäviä”, Mikael Gabriel hehkuttaa.

Featured Squad Battles -pelimuodossa voi kuka tahansa haastaa idolinsa kokoaman joukkueen. Gabrielin lisäksi omat unelmajoukkueensa ovat koonneet muun muassa artistit Billie Eilish, Childish Gambino, Imagine Dragons ja Marcus & Martinus.

FAKTOI FC

Avauskokoonpano
Teemu Pukki
Jari Litmanen
Kevin De Bruyne
Paul Pogba
N’Golo Kante
Emmanuel Petit
Aaron Wan-Bissaka
Sergio Ramos
Virgil Van Dijk
Alex Telles
Gianluigi Donnarumma


Vaihtopenkki
Nikolai Alho
Perparim Hetemaj
Eden Hazard
Mohamed Salah
Lukas Hradecky
Gerard Pique
Zlatan Ibrahimovic


Manageri: Jurgen Klopp

V2.fi | Miia Lyyra
< Mitäs sitten, kun Bo... Huhu: World of Warcr... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

owgeinedgh

02.09.2019 klo 22.04 2 tykkää tästä

ei maksa kun 15000 e lootbokseilla hakea
lainaa
Andormina

03.09.2019 klo 12.46

Hyvin laulat... Pysy laulamisessa!!
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova