Tuorein sisältö

Mitsubishi pisti välit poikki Blizzardin kanssa Hongkong-kohun vuoksi

31.10.2019 klo 22.10 | Luettu: 1104 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard varmasti haluaisi jo ihmisten unohtavan Hearthstone-pelaaja blitzchungin bännäämisestä aiheutuneen kohun ja keskittyvän huomenna alkavaan Blizzcon-tapahtumaan sekä siellä tapahtuviin julkistuksiin.

Kuitenkin tällä viikolla The Daily Beast -sivusto oli saanut selville, että Mitsubishi-autofirman taiwanilaisjaosto oli vetäytynyt kaksi päivää pelaajabännäyksen jälkeen sponsoriyhteistyöstä Aasian Hearthstone-turnauksen suhteen.

Mitsubishi tai Blizzard ei kommentoinut asiaa enempää mutta kun kyseessä oli Mitsubishin Taiwanin-yksikkö, niin on helppo nähdä kuinka Taiwanin ja Kiinan välinen suhde varmasti toi lisäpainoa päätökseen jättää sponsorointi sikseen. Yritys tuskin halusi tukea Blizzardia tilanteessa, jossa useat pelaajat ja kommentoijat näkivät pelaajabännäyksen johtuvan halusta miellyttää Kiinan hallintoa.

Se jää nähtäväksi onko kyseessä yksittäistapaus vai onko Blizzardin kokema mainevaurio pysyvämpi ja firman on jatkossa vaikeampi saada varsinkin Aasia-alueella sponsoreita mukaan Kiinan ulkopuolelta. Lisäksi on myös mielenkiintoista nähdä tullaanko viikonloppuna Blizzconissa näkemään mielenilmauksia fanien puolelta vai onnistuuko Blizzard uusilla huhutuilla julkistuksilla saamaan pelaajat unohtamaan koko blitzchung-tapahtuman.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n ensitunnelma... Switchin Alien: Isol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


185


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova