Tuorein sisältö

Lisää huonoja uutisia korttipelien ystäville, Bethesda pistää The Elder Scrolls: Legend -pelin kehityksen jäihin

08.12.2019 klo 11.00 | Luettu: 1521 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTämä viikko ei ole ollut digitaalisten korttipelien ystäville hyvä, sillä sen lisäksi että CD Projekt ilmoitti lopettavansa Gwent-pelin konsoliversioiden tukemisen, niin nyt Bethesda on kertonut aikovansa pistää kokonaan jäihin The Elder Scrolls: Legends -pelin kehityksen.

Tämä tarkoittaa, että vaikka peli on yhä ladattavissa sekä pelattavissa kaikilla alustoilla, niin laajennusten ja muun lisäsisällön tuotanto lopetetaan. Bethesda lupaa kuitenkin vielä toistaiseksi tukevansa peliä kuukausittaisten palkintokorttien, säännöllisten pelitapahtumien ja teknisen tuen muodossa. Kuitenkin lohdutuksena lopettamispäätöksestä sekä kiitokseksi pelin tukemisesta Bethesda antaa vielä kaikille pelaajille ilmaiseksi uuden Tamriel Collection -nimisen korttikokoelman.

Oletettavasti kehityksen loppuminen tarkoittaa myös vuoden 2018 E3-messuilla julkistettujen pelin Xbox One-, Playstation 4- ja Switch-versioiden hautaamista. Lisäksi pelille aiemmin kevällä ilmoitettu täksi vuodeksi kaavailtu lisäosa jää luonnollisesti myös julkaisematta.

Mielenkiintoisesti Bethesdan uutinen korttipelin peruutuksesta ei vaikuta lainkaan pelin Aasian markkinoille suunnatun mobiiliversion kehitykseen, joka oletettavasti jatkuu entisellään ja josta on vastannut erikseen kiinalainen GAEA-pelistudio.

The Elder Scrolls: Legends -pelin taival ei koskaan ollut täysin ongelmaton sillä, viime vuoden kesänä Bethesda antoi kenkään alkuperäiselle pelinkehittäjälle Dire Wolf Digitalille ja vaihtoi palkkasi pelin jatkokehitystä hoitamaan Sparkypants Studios -firman. Bethesda kertoi, ettei ollut tyytymätön alkuperäisen kehittäjän työhön mutta näki pelissä paljon hyödyntämätöntä potentiaalia.

Lopettamispäätöksen perusteella uusikaan pelinkehittäjä ei lopulta onnistunut Bethesdan näkemää potentiaalia hyödyntämään.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pontikkapannut kuumi... Dragon Quest Builder... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova