Tuorein sisältö

Playstationin Minecraft-pelaajat pääsevät vihdoinkin leikkimään muiden kanssa

10.12.2019 klo 22.00 | Luettu: 2308 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTästä päivästä lähtien Playstation 4:n Minecraft-pelaajat voivat pelata peliä yhdessä muilla tuetuilla alustoilla olevien kavereidensa kanssa.

Pelin Bedrock-versio julkaistiin tänään ilmaisena päivityksenä Minecraft: Playstation 4 Edition omistajille ja jatkossa ainoastaan Bedrock-versio on hankittavissa Playstation 4 -konsolilla. Minecraftin Bedrock-versio mahdollistaa ristiinpelaamisen kaikkien alustojen välillä joille se on julkaistu, joihin nyt lukeutuvat siis Playstation 4:n ohella Xbox One , Windows 10, Nintendo Switch, iPhone, Android ja Gear VR.

Eurogamerille antamassaan lausunnossa Microsoft kertoo keskustelleensa mahdollisuudesta Bedrock-version julkaisuun jo jonkin aikaa Sonyn kanssa ja aika tuntui nyt sopivalta sekä Studion että yhteisön kannalta.

Voi hyvinkin olla, että Sony vaati hieman taivuttelemista siihen, että Bedrock-version pelaaminen vaatii myös Playstation 4 -konsolilla jatkossa ilmaisen Xbox-tunnuksen. Tunnuksen avulla tosin pelaajien hankinnat ja asetukset siirtyvät ongelmitta alustojen välillä, joten pelaajille asia tuskin lienee ongelma.

Microsoft myös julkisti Playstation 4:n Minecraft Bedrock-versiota juhlistavan trailerin, jonka voi katsoa alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso suorana: Ninte... Huhutusta Call of Du... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova