Tuorein sisältö

Sony pomo: ''Playstation 5:n uniikit ominaisuudet on vielä julkistamatta''

09.01.2020 klo 22.00 | Luettu: 4758 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony Interactive Entertaimentin toimitusjohtaja Jim Ryan antoi CES2020-messujen yhteydessä haastattelun Business Insider Japan -sivustolle, jossa kertoi hieman yhtiön suunnitelmista tämän vuoden loppupuolella julkaistavan Playstation 5 -konsolin suhteen.

Valtaosa haastattelusta kattaa jo aiemmin julkistettuja ominaisuuksia kuten sen, että yhtiö on sitoutunut tekemään PS5:stä täysin yhteensopivan PS4-pelien kanssa. Sonyn toimitusjohtaja myös kertoo jälkikäteen katuvansa Playstation 4:n Japanin julkaisun myöhempää ajankohtaa ja olevansa huolissaan saman mahdollisesti tapahtuvan myös PS5:n kanssa.

Ehdottomasti mielenkiintoisin kohta haastattelussa on Ryanin yksittäinen kommentti jonka mukaan Playstation 5 ei ole pelkästään paremmalla raudalla varustettu päivitetty versio PS4:sta vaan tulee sisältämään jotain uniikkia perinteisiin konsoleihin verrattuna, mutta Sony ei ole vain julkistanut näitä isoimpia eroja vielä.

Se mitä nämä uniikit ominaisuudet ovat on vielä siis täysi mysteeri ja niiden paljastumista voidaan joutua odottamaan jopa kesän E3-messuille saakka.

Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tässä kaikki Nintend... WB Gamesin Batman-pe... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

Sonylandia

10.01.2020 klo 09.08

Series X:n kuparinhohtoinen piirilevy on jo julkistettu by Phil Spencer on Twitter eikä yksikään suomalainen pelimedia tehnyt siitä juttua vaikka aika iso juttu josta on sen jälkeen kuhistu monta päivää "piireissä" ympäri maailmaa.

Vähän valehtelin. V2 teki tästä jutun, mutta se poistettiin aika pian, kumma juttu. Gamereactorilla on näköjään juttu tuosta, mutta se on kansainvälinen pulju jolla on Suomi osasto joten sitä ei voi oikein laskea.
lainaa
Sonylandia

10.01.2020 klo 09.13

Aika selvää, että mikä taho (köh köh Sony) taustalla vaikuttaa suomi pelimedioiden sisältöön ja linjauksiin.

"Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt"

En välttämättä hanki silti uutta boksia/pleikkaria. Ehkä PC+Switch(2) riittää. Päivitän koneen nextgeniksi varmaan vasta 2023/2024 kun on tarjolla rautaa joka on vielä edistyksellisempää kun näissä koneissa suhteellisen huokeaan hintaan. Toisaalta pleikka houkuttelee nyt jonkin verran enemmän koska kaikki boksille tulevat pelit pyörii PC:llä, ainakin sitten päivityksen jälkeen.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.01.2020 klo 09.38 1 tykkää tästä

Terve,

ei mitään ole poistettu: https://www.v2.fi/uutiset/pelit/31757/

lainaa
123

10.01.2020 klo 16.48

No hyvä. En vaan jotenkin/jostain syystä enää löytänyt tuota. Pahoitteluni.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova