Tuorein sisältö

Presidenttiehdokas Joe Biden haukkui pelintekijät hyypiöiksi, joiden tekeleet opettavat tappamaan

20.01.2020 klo 20.29 | Luettu: 2705 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Obaman presidenttiyden aikana useimmiten symppikseksi äijäksi mielletty (tosin miehellä on omaakin epämääräistä historiaansa), silloinen varapresidentti ja nykyinen presidenttiehdokastoiveikas Joe Biden ei kerää pisteitä ainakaan peliteollisuudelta viimeisimpien lausahdustensa myötä. VG247 kertoo haastattelusta, jossa Biden on muisteli seuraavanlaisesti tapaamistaan Piilaakson pelinkehittäjien kanssa:

"...ja yhdessä vaiheessa yksi niistä hyypiöistä - joka oli lähes miljardööri... ja joka kertoi minulle olevansa taiteilija, koska pystyi keksimään videopelejä, jotka opettavat tappamaan ihmisiä... tämä omahyväinen ihminen sanoi minulle, että he ovat Amerikan taloudellinen moottori, että se on heidän ansiotaan..."

Biden kertoo laskeneensa paikalla olleiden yritysten (Microsoftilta ei ollut edustajaa) työntekijöiden määrän yhteen ja todenneensa, että pelialalla työskentelee vähemmän ihmisiä, kuin General Motorsilta lähti viime neljänneksellä, "joten älkääpä luennoiko minulle siitä, kuinka te olette muka luoneet työllistymistä".

"Pointti on se ylimielisyys, ylitsevuotava ylimielisyys siitä, että he ovat muka ykkösiä, jotka voivat tehdä, mitä haluavat. Olen eri mieltä."

Toivotaan, että Biden saa vielä jossain vaiheessa jotain kautta positiivisemmankin kuvan peliteollisuudesta.

Kotaku on sherlockoinut mahdolliset Bidenin uhrit (ehkä EA:n Ritticiello), mutta toteaa myös, että mies saattaa muistaa väärin ja sekoittaa päässään tapahtumia useammasta tapaamisesta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Halo-tekijän uusi Di... Avoimen maailman zom... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

rheofbdh

20.01.2020 klo 22.17 1 tykkää tästä

mikromaksuluennot crunchpakotukset feministipetaymsluennot toimitusjohtajapalkkiot ytn kera ovet paukkuen pelaajaryhmien haukkuminen ymsyms on peliteollisuudessa paljon umpimataa
lainaa
ponttoonilaituri

23.01.2020 klo 23.47

Oikeassahan Joe on. Pelintekijät ovat kuolemalla ja väkivallalla kauppaa käyviä hyypiöitä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova