Tuorein sisältö

Nvidian GeForce Now -palvelun tulevaisuus näyttää synkältä - nyt pelinsä vetää pois 2K Games

07.03.2020 klo 11.00 | Luettu: 2575 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAlustavasti lupaavalta vaikuttava ja kohtuuhintainen GeForce Now -pelipalvelu lupaa antaa pelaajille mahdollisuuden striimata omia PC-kauppapaikkojen pelikirjastojaan. Nvidian pyörittämä striimauspalvelu on kuitenkin virallisen julkaisunsa törmännyt ongelmiin pelikustantajien kanssa, joista esimerkiksi Activision Blizzard ja Bethesda Softworks ovat pyytäneet palvelua estämään pääsyn kustantajien julkaisemiin peleihin. Syynä tähän kustantajat ovat sanoneet olleet se, että Nvidia ei ole sopinut heidän kanssaan erikseen pelien striimaamisesta GeForce Now -palvelunsa välityksellä.

Nyt GeForce Now on kokenut jälleen yhden uuden kolauksen, kun pelijulkaisija 2K Games on pyytänyt Nvidiaa poistamaan omat pelinsä palvelun valikoimasta. Pyynnön myötä palvelun valikoimista häviävät muun muassa Borderlands 3, Civilization 6 sekä NBA 2K -sarjan pelit. Tällä hetkellä aiemmin mainittujen julkaisijoiden lisäksi myös Capcom, Rockstar Games ja Square Enix ovat poistaneet pelinsä striimauspalvelun valikoimista.

Vaikuttaakin vahvasti siltä, että Nvidian täytyy pian saada houkuteltua julkaisijoita takaisin palvelun pariin tai koko GeForce Now -palvelun olemassaolo on uhan alla. Pelaajat tuskin ovat valmiita maksamaan palvelusta, jos sillä ei ole yksinkertaisesti tarjota mitään pelattavaa.

Huonoin mahdollinen vaihtoehto tietenkin on, että jokainen julkaisija pyrkii tulevaisuudessa rakentamaan jonkinlaisen oman maksullisen striimauspalvelunsa, jolloin luvassa on samanlainen rasittava sisällön pirstaloituminen kuin mitä elokuvien ja televisiosarjojen suoratoistopalveluilla on viime vuosina käynyt.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Resident Evil 3 Rema... Minecraft Festival s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova