Tuorein sisältö

Riot Games julkisti: Legends of Runeterra nyt ulkona, esittelyssä Valorantin ruotsalaisagentti

01.05.2020 klo 00.01 | Luettu: 1935 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Riot Gamesilla on pitänyt viime aikoina kiirettä, sillä yhtiöltä on ollut tulossa kaksi toisistaan poikkeavaa peliä: korttipeli Legends of Runeterra ja 5 vs. 5 moninpeli Valorant. Nyt kummastakin on saatu uutta lisätietoa ja videomateriaalia.

Riot Gamesin kehittämä ja julkaisema korttipeli Legends of Runeterra sai julkaisunsa tänään. Ilmaispeli on ladattavissa PC:lle ja mobiililaitteille (iOS ja Android). League of Legends -universumiin perustuva teos on ollut betatestissä tammikuun lopusta asti. Julkaisupäivän kunniaksi LoR sai myös Rising Tides -laajennuksen, joka tuo mukanaan yli 120 uutta korttia ja 11 uutta Champions-hahmoa.

Rising Tides -laajennus lisää mukaan uuden Bilgewater-alueen, josta kerroimme aiemmin viime viikolla. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että uuden alueen Champions-hahmo on Miss Fortune. Lisäksi taistelukentille saapuvat Fizz, Gangplank ja monet muut sankarit.

Legends of Runeterran julkaisutrailerin näet alta.



Valorant puolestaan sai uuden agenttia esittelevän trailerin. Tällä kertaa valokeilassa paistattelee ruotsalainen Breach. Hänen mottonsa on “Hit them fast, hit them hard” eli lyö heitä nopeasti, lyö heitä kovaa. Hahmoa esittelevän videon näet alapuolelta.





V2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legendsin viide... Ensi viikolla nähdää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova