Tuorein sisältö

Lähtöpassit saanut Dr Disrespect ei aio palata takaisin Twitchiin

18.07.2020 klo 11.00 | Luettu: 2743 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

26. kesäkuuta suoratoistopalvelu Twitchistä bännit saanut suosittu striimaaja Guy “ Dr Disrespect” Beahm on antanut PC Gamerille haastattelun, jossa hän kertoo ettei edelleenkään tiedä, miksi hänen tilinsä on jäädytetty.

Epäselvää tilannetta ei helpota Dr Disrespectin Twitteriin lataama mystinen video, jonka näet alta. Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.



Haastattelussa hän myös kertoo miettivänsä Twitchin haastamista oikeuteen ja puhuu ympäripyöreästi tulevaisuudestaan. Beahmin tiimi tekee rivakasti töitä luodakseen uutta suunnitelmaa striimaajan uran suhteen, mutta samalla hän ilmoitti, ettei aio enää palata Twitchiin.

Dr Disrespectin ympärillä on pyörinyt runsaasti huhuja muun muassa sen suhteen, että hän ja osa Mixeristä vapautuneista striimaajista olisi perustamassa omaa tai menemässä toisten perustamaan suoratoistopalveluun. Esimerkiksi suosittu Tyler “Ninja” Blevins on tällä hetkellä vapailla markkinoilla, eikä ole tehnyt sopimusta kenenkään kanssa. Guy Beahminin tilanne on kuitenkin mielenkiintoinen, sillä vasta pari kuukautta sitten hän teki useamman vuoden kestävän yksinoikeussopimuksen Twitchin kanssa.

PC Gamerin haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan täältä.


Kuva: PUBG n8bit / Wikipedia







V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft lopettaa o... Paradox Interactive ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fhehehy

20.07.2020 klo 22.10

Kiinalaiset varmaan vetäneet herneen nenään lookista
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova