Tuorein sisältö

Huhujen mukaan yli puolen miljoonan Activision-käyttäjän tilitiedot ovat saattaneet vuotaa hakkereiden käsiin (päivitetty)

21.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 1068 kertaa | Teksti: Miia LyyraPäivitetty 22.9.
Activisionin mukaan hakkereiden isku Activision-käyttäjien tileihin ei pidä paikkaansa. Yhtiö kuitenkin tarkistaa kaikki turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla muistutetaan kaikkia pelaajia pitämään huolta käyttäjätunnuksistaan.

Alla Activisionin Twitterissä julkaisema tiedote, jota ei kuitenkaan voi poikkeuksellisesti kommentoida.Alkuperäinen uutinen:
Useiden lähteiden mukaan yli puolen miljoonan Activision-käyttäjän tilitiedot ovat saattaneet vuotaa hakkereiden käsiin. Activision ei ole vahvistanut hakkerointia, mutta useat käyttäjät kertovat esimerkiksi Twitterissä, että he eivät pääse kirjautumaan tileilleen. Twitter-käyttäjä Okami, joka on tunnettu erilaisten huhujen ja paljastusten uutisoinnista, kertoi asiasta ensimmäisten joukossa. Hänen twiittinsä mukaan hakkerointi on aito ja kaikkien tiliomistajien tulisi vaihtaa salasanansa.

Useat keskustelijat ovat myös arvostelleet Activisionia, sillä yhtiöllä ei ole käytössään kaksivaiheista tunnistautumista. Näin ollen tilitiedot eivät ole parhaimman mahdollisimman suojan alaisena. Vaikka Activision ei ole vahvistanut hakkeroinnin tapahtumista, siitä huolimatta saattaa olla viisasta vaihtaa salasana, mikäli omistaa Activision-tilin.

V2.fi:n toimitus seuraa tilannetta.
Lähde: Forbes, DexertoV2.fi | Miia Lyyra
< Eteläkorealainen K-p... BlizzCon on digitaal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova