Tuorein sisältö

Varmistetaanko huomenna hurjat Xbox+Sega-huhut tosiksi? Tokyo Game Show alkaa

23.09.2020 klo 17.51 | Luettu: 1141 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Huomenna alkaa verkossa esitettävä Tokyo Game Show (aikataulu löytyy esimerkiksi Nintendolife-sivustolta). Koko touhun aloittaa Xbox omalla esityksellään ja se on osaltaan lisännyt vettä Redditissä ja somessa pyörivään huhumyllyyn.

Kaikkihan lähti siitä, kun Microsoft julkisti uuden sinisen peliohjaimen, joka on (sattumalta?) hyvin lähellä Segan logon sävyä, ellei täsmälleen. Hurjimmat alkoivat jo epäillä, että Microsoft olisi ostamassa Segaa (ostohousut firmalla on edelleen jalassa), mutta jo kesäkuussa huhuiltiin siitäkin, että Japanin markkinoille paremmin päästäkseen Xbox Series X:ää markkinoitaisiinkin siellä nimellä Sega Series X tai Xbox Series Sega.

Sega Japanin virallinen Twitter-tili on myös twiitannut mm. alla olevan kuvan, jossa firman työntekijä tekee X-merkin laatikon alla (X ja laatikko = Xbox) ja Tokyo Game Show on hashtagina. Toki tämäkin voi viitata vain Segan väriseen peliohjaimeen, ainakin jos se on kyseisessä laatikossa.

Internetin johtavat johtolankasherlokit ovat panneet merkille, että ohjainta markkinoidaan myös hieman erikoisella sloganilla "Still iconic", josta saa muutaman kirjaimen poistamalla sanan "Sonic". Seuraavaksi ruvetaan varmaankin katselemaan teelehtiä ja harrastamaan numerologiaa.

Vai olisiko touhussa kuitenkin jotain perää? Toistaiseksi todennäköisin vaihtoehto on "jotain pientä yhteistyötä on varmaan luvassa", mutta odotellaan huomista Xbox-tilaisuutta.Uutisen yläkuvan aitoudesta voinee kysyä herra Adobelta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Farah ja Nikolai lii... Nintendo paljasti va... >

Keskustelut (5 viestiä)

szgjhgf

23.09.2020 klo 18.34 1 tykkää tästä

Goooddaaaamn menee konsolisota jännäksi, itse odottelen ensivuoden alkua ja "raakaa" pelividota kummaltakin juutupesta mutta vaikeaksi menee päätös.
Nyt on sopiva hetki katsoa dokumentti "High Score", loistava 6 osainen dokkari konsoleiden ja pelaamisen historiasta.
lainaa
thomson

23.09.2020 klo 18.45 5 tykkää tästä

Toivottavasti Microsoft ei ainakaan osta Segaa. Näkisin Nintendon ja Segan paljon parempana matchina.
lainaa
ovnsodgh

23.09.2020 klo 20.21

vaik ostais segan niin sonic saa varmasti pyoria marion peleis ja ainakin kaikki lapsmieliset segan pelit tulee switchillekin. mikin massilla ehka sega vois innostua tekemaan jet setia shinobia bass fishingia ja montaa jaanytta
lainaa
xjgxxgjx

23.09.2020 klo 20.23 1 tykkää tästä

Thomsonilla on pointti mutta veikkaan silloin nintendon marion ja segan sonicin lyövän liikaa päitä yhteen, dokkarissakin selvisi, että ainakin olivat arkkivihollisia amerikan markkinoilla. Toisaalta raha määrää ja kaikella on hintansa. Muutenkin microsoft haluaakin uskoisin enemmän tai vähemmän just sonic -aiheista yhteistyötä koska haluavat jonkinsortin kaupallisen maskotin halo -naaman rinnalle. Sonic nyt on segan oma marion haastaja ja lähes kaataja. Eiköhän microsoftinkin mittarilla saisivat lyödä aika kovat massit pöytään, että irtois koko sega ja eivätkä segalla varmaankaan pidä ajatuksesta muutenkaan myydä koko olemustaan amerikkaan.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.09.2020 klo 21.28

Veikkaan kanssa tyyliin Yakuzat Xboxille, Segan megaton-julkistukset ovat viime aikoina olleet aika kilotonniluokkaa. Sinällään Segan ostaminen olisi MS:lle järkevä veto tietyssä mielessä kyllä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova