Tuorein sisältö

PlayStation 5:n Access-ohjain sai julkaisupäivän

15.07.2023 klo 11.00 | Luettu: 1783 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Loppukeväästä julkistettu Sony PlayStation 5:n Access-peliohjain sai julkaisupäivän sekä hinnan. Ennakkotilaukset ohjaimelle alkavat 21. heinäkuuta ja maailmanlaajuinen julkaisu tapahtuu 6. joulukuuta. Hinta tulee olemaan euroalueella 89,99 euroa.

Project Leonardonakin tunnettu ohjain tuo konsolipelaamisen ilot myös niiden ulottuville, jotka eivät pysty tavallista DualSense-mallista ohjainta pitelemään. Esteetön ohjain on pyöreän kiekkomainen ja monipuolisesti muokattavissa mukana tulevien, vaihdettavien osiensa vuoksi. Access-ohjain on kiinnitettävissä myös AMPS-telineeseen tai pyörätuoliin.

Pakkauksen sisältöön kuuluvat Access-ohjain, USB-kaapeli, 8 kuperaa painiketta, 4 tasaista painiketta, 4 koveraa painiketta, 2 ulkonevaa painiketta, 1 leveä ja tasainen painike, vakiomallinen sauvan pää, kupera sauvan pää, pallon muotoinen sauvan pää ja 23 merkkiä.

Access-ohjaimia voi käyttää myös DualSense-ohjainten kanssa laitepareina, jolloin kaksi Accessia voidaan yhdistää yhteen DualSenseen yhdeksi virtuaaliohjaimeksi. Mukana on myös kätevä painallustila, jossa haluamansa painikkeen voi määrittää yhdellä klikkauksessa pohjassa pysyväksi Caps Lockin tapaan. Lisätietoa löytyy ohjaimen tuotesivulta.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Jättikasa peliklassi... Assassin's Creed Mir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova