Tuorein sisältö

Microsoft lupaa korjata uusia Xbox-ohjaimia vaivaavat ongelmat

06.01.2021 klo 20.00 | Luettu: 2341 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenOsa uusista Xbox Series S|X -konsolien omistajista on kertonut törmänneensä ongelmiin laitteiden mukana tulleiden ohjelmien kanssa ja ohjainten katkeilevista yhteyksistä kertovat palauteketju Microsoftin-tukifoorumeilla on jo yli 40 sivuinen.

Ketjun perusteella ohjainten ongelmat vaihtelevan laidasta laitaan. Osalla käyttäjistä ohjaimet satunnaisesti menettävät yhteydet konsoliin, jotkut taas eivät saa ohjaimiaan lainkaan yhdistettyä konsoliin ja joillain ohjaimet menettävät täysin satunnaisesti yhteyden konsoliin.

Ohjainongelmista kärsivien onneksi Microsoft on kuitenkin tiedostaa ongelman ja julkaisemansa lausunnon mukaan lupaa firman työskentelevän aktiivisesti korjatakseen ongelman myöhemmin ilmestyvällä päivityksellä.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Microsoftin ohjaimissa esiintyy ongelmia, sillä viime firma joutui joukkokanteen kohteeksi Xbox Elite -ohjaimia vaivanneiden drift-ongelmien vuoksi.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Retropelit - kilpa-a... Bulletstorm-tekijöid... >

Keskustelut (1 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

07.01.2021 klo 10.18 1 tykkää tästä

Varsinaisen ohjaimen ongelmilta olen säästynyt - tosin en omista konsolia lainkaan ja käytän ohjainta vaan PC:n kanssa.

...mutta PC-vastaanottimen Microsoft voisi päivittää plug-and-playksi. Se, että vastaanottimen toimintaan saattamiseksi pitää googlata ja ymmärtää asentaa valinnaisia päivityksiä, eikä mikään virallinen ohjeistus näin ehdota, on aika iso ongelma. Ja kun ohjaimeen lisätään kokonaan uusi nappi, olisi myös ihan kiva jos kyseinen nappi tekisi jotain tai olisi edes vapaasti bindattavissa myös Windowsissa. Nyt edes Microsoftin oma "xbox accessories" -ohjelma ei tunnista napin painallusta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova