Tuorein sisältö

Valheim-kehittäjät tarjosivat ensimaistiaisia tulevasta Mistlands-ympäristöstä

24.10.2021 klo 14.00 | Luettu: 2502 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuositun Valheimin-viikinkiselviytymispelin kehittäjä Iron Gate Studios on jakanut ensikatsauksen peliin kehityksen alla olevasta Mistlands-ympäristöstä.

Viime kuussa ilmestynyt Hearth & Home-päivitys keskittyi nimensä mukaisesti tarjoamaan pelaajille mahdollisuuksia oman viikinkikotinsa laajentamiseen ja sisustukseen mutta pelinkehittäjien mukaan seuraava työnalla oleva päivitys tulee rakentelun sijaan keskittymään enemmän seikkailuun sekä tutkimiseen.

Sillä välin kun pelinkehittäjä pääasiassa keskittyy Mistlands-ympäristön hiomiseen valmiiksi, niin pelin luolastomestari Erik on yhdessä taidepuolen väen kanssa ideoimassa keinoja tehdä pelin Mountains-alueesta hieman mielenkiintoisempi ja tähän liittyen pelistudio myös julkaisi muutaman konseptikuvan siitä mitä pelaajat voisivat ehkä odottaa jatkossa löytävän.

Toistaiseksi Iron Game Studios ei ole antanut vielä minkäänlaista aikataulua tuleville päivityksille, joten viikinkipelaajien täytyy vain ikävä kyllä odottaa epätyypillisen rauhallisesti lisätietoa.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Konami lykkää lokaku... Alieneita ei enää ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova