Tuorein sisältö

Grand Theft Auto 5 tekee tällä viikolla yllätyspaluun Xbox Game Passiin

06.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 1016 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkisti tänään huhtikuussa Xbox Game Pass -palveluun saapuvia pelejä ja joukossa oli yllättäen jälleen Rockstarin vieläkin suosittu Grand Theft Auto 5 -peli. Peli käväisi jo viime vuoden alkupuoliskolla Game Passin valikoimassa mutta poistui sieltä muutaman kuukauden jälkeen lähes yhtä yllättäen kuin tulikin kun se korvaantui toukokuun 7. päivä Red Dead Redemption 2 -pelillä, joka sekin poistui viime vuoden syyskuussa.

Tänä vuonna jo kahdeksan vuotta täyttävä GTAV jatkaa kuitenkin menestystä ja pelijulkaisija Take-Twon viime vuoden talousraportin mukaan pelillä sekä sen moninpeliosuudella Grand Theft Auto Onlinella vuosi 2020 oli paras sitten julkaisun, pelin myydessä 20 miljoonaa kappaletta ja mikromaksuihin käytetyn rahan noustessa 28 prosenttia.

Jos kuitenkin on ehtinyt pelaamaan GTAV:n puhki viime vuosien aikana, niin Xbox Game Pass -valikoimiin on huhtikuussa saapumassa myös seitsemän muuta peliä. Näihin kuuluvat Sonyn ensimmäinen Xbox-peli MLB The Show 21, Zombie Army 4: Dead War, Disneyland Adventures, Rush: A Disney/Pixar Adventure, NHL 21, Rain on Your Parade ja Pathway.

Mielenkiintoisesti Disney-pelit saapuvat ainoastaan pelattavaksi Xbox Game Pass Ultimate -tilaukseen kuuluvaan Xbox Cloud Gaming -pilvipelauspalveluun eli ovat pelattavissa toistaiseksi vain Android-laitteilla.

Palveluun pelit saapuvat seuraavina päivämäärinä ja ovat saatavissa seuraavilla alustolla:

Huhtikuun 8. päivä
Grand Theft Auto V (pilvipelaus ja konsoli)
Zombie Army 4: Dead War (pilvipelaus, konsoli ja PC)
Disneyland Adventures (pilvipelaus)
Rush: A Disney/Pixar Adventure (pilvipelaus)

Huhtikuun 12. päivä
NHL 21 (konsoli)

Huhtikuun 15. päivä
Rain on Your Parade (pilvipelaus, konsoli ja PC)
Pathway (PC)

Huhtikuun 20. päivä
MLB The Show 21 (pilvipelaus ja konsoli)

V2.fi | Mikko Seppänen
< E3 siirtyy virallise... Jotkut onnekkaat pää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova