Tuorein sisältö

Xbox Series S -konsolin ostajat joutuvat tyytymään vanhemmissa peleissä Xbox One S -konsolin tarjoamaan tasoon

15.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1661 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Microsoftin seuraavan sukupolven konsolit paljastettiin tovi sitten. Nyt keskustelua ja pohdintaa on käyty Xbox Series S -konsolin tehokkuuden ympärillä. Pohdintaa on muun muassa käyty sen suhteen, millainen asema vanhemmalle Xbox One X -konsolille jää uusien laitteiden saapuessa markkinoille.

Microsoft antoi VGC:lle lausunnon, jossa yhtiö kertoo Xbox Series S -konsolin olevan seuraavan sukupolven edullisin laite, jolla pelejä voi pelata 1440p tarkkuudella ja 60 ruudunpäivityksen nopeudella. Xbox Series S -konsolin kanssa on kuitenkin jouduttu tekemään kompromisseja. Taaksepäin yhteensopivien pelien kanssa Xbox Series S:n omistajat joutuvat nimittäin tyytymään edellisen sukupolven Xbox One S -versioihin, toki tietyin parannuksin. Tulevalla konsolilla esimerkiksi latausajat ovat lyhyempiä ja mukaan lisätään automaattinen HDR.

Xbox Series S ja Xbox Series X -konsoleiden erosta johtuen, kummatkin konsolit saattavat saada erillisiä päivityksiä pelien suhteen. Esimerkiksi Gears 5 ja Forza Horizon 4 saavat kummallekin konsolille erillisen päivitetyn version.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Tony Hawk's Pro Skat... Ei ostopaniikkia! So... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova