Tuorein sisältö

Kesällä ei sittenkään esteratailla Nintendo Switchillä ja Xbox-konsoleilla - Fall Guysin julkaisu laitteilla siirtyy hamaan tulevaisuuteen

30.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 1996 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Mediatonic julkaisi tänään huonoja uutisia Nintendo Switch- ja Xbox-pelaajille jotka odottivat pelistudion Fall Guys -hittipeliä kesäksi omille konsoleilleen.

Huolimatta vain pari kuukautta vanhasta kesän julkaisuajan julkistuksesta pelinkehittäjä kertoo olleensa liian optimistinen aikataulujen suhteen eikä usko voivansa sisällyttää kaikkia työn alla olevia ominaisuuksia peliin, joten pelin julkaisu näillä alustoilla tulee siirtymään hamaan tulevaisuuteen.

Huolimatta julkaisupäivän puutteesta, Mediatonic kertoo pyrkivänsä saamaan pelin Switch- ja Xbox-pelaajien käsiin mahdollisimman nopeasti sekä viiveen antavan pelinkehittäjille mahdollisuuden lisätä peliin myös crossplay-tuki jolloin pelaajien pitäisi löytää entistä helpommin peliseuraa.

Muiden konsoliversioiden julkaisua odottaessa peli on saamassa lisää uutta sisältöä piakkoin ilmestyvän Season 4.5 -päivityksen myötä ja peli on yhä tietenkin saatavilla jo nyt PC- sekä PlayStation 4- ja PlayStation 5 -alustoilla.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vaikuttaako Resident... Activision siirtää C... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova