Tuorein sisältö

Activision siirtää Crash Bandicoot 4 -kehittäjä Toys for Bobin työstämään Call of Duty: Warzonea

01.05.2021 klo 11.00 | Luettu: 1562 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision on siirtänyt jälleen yhden pelistudioistaan työskentelemään Call of Duty -pelisarjan parissa ja tällä kertaa on pelinkehittäjä Toys for Bobin vuoro. Pelistudio edellinen julkaisu oli odotettu Crash Bandicoot 4: It's About Time, joka sai pääasiassa varsin positiivisen vastaanoton pelisarjan faneilta ja V2.fi:n arviossa 3,5/5.

Pelinkehittäjä virallinen Twitter-tili ilmoitti asiasta aiemmin tällä viikolla ja kertoi kehittäjien olevan ylpeitä päästäkseen tukemaan Call of Duty: Warzone -pelin kolmannen kauden kehitystä.Alustavista huhuista huolimatta muutos ei kuitenkaan aiheuttanut pelinkehittäjällä irtisanomisia mutta esimerkiksi Crash Bandicoot 4 -pelin parissa työskennelleiden ulkopuolisten työntekijöiden sopimuksia ei pelialalle tyypilliseen tapaan jatkettu ja muutamat firman veteraanit kuten kymmenen vuotta studiolla töissä ollut Blake Maloof kertoivat lähteneensä itse muutoksen myötä.

Activisionin viimeisin muutos tarkoittaa myös sitä, että tällä hetkellä kaikki julkaisijan omistamasta yhdeksästä pelistudiosta työskentelevät jollain tavalla Call of Duty -pelisarjan parissa. Pelijulkaisijan mukaan Warzonen pelaajamäärä on yltänyt jo 100 miljoonaan ja pelisarjaa kokonaisuudessaan on myyty jo yli 400 miljoonaa kappaletta, joten Activisionin toiminta on toisaalta ymmärrettävää mutta nähtäväksi jää kuinka paljon pelistudioille jää aikaa muiden pelien tekemiseen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kesällä ei sittenkää... Epicin hankintahuuma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova