Tuorein sisältö

Esteratapeli Fall Guys muuttuu ilmaiseksi ja saapuu vihdoinkin kesällä Xbox- ja Nintendo Switch -konsoleille

16.05.2022 klo 21.35 | Luettu: 1637 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Mediatonic on ilmoittanut, että korona-aikana huippusuosituksi muodostunut esteratapeli Fall Guys muuttuu kesällä free-to-play-peliksi ja ilmestyy yli vuoden viivästyksen jälkeen vihdoinkin myös Xbox- ja Nintendo Switch -alustoille.

Uuden free-to-play muutoksen myötä peli saa myös crossplay-tuen kaikkien alustojen välillä sekä pelaajat voivat siirtää edistymisensä myös vapaasti alustalta toiselle. Pelin aiemmin ostaneet saavat muutoksen myötä itselleen ilmaisen Legacy Pack -kokoelman, joka pitää sisällään kolme asua sekä pääsyn ensimmäisen kauden maksulliseen Premium Season Passiin.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Mediatonic myös kertoi kehittävänsä uutta tilaa, joka antaisi pelaajien suunnitella omat esteratansa mutta pelitilaa ei pelinkehittäjän mukaan kannata odottaa aivan lähiaikoina.

Fall Guys muuttuu ilmaiseksi kesäkuun 21. päivä ja ilmestyy silloin Switch-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleille sekä Epic Games Storen valikoimiin.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony julkisti yli sa... Huhut liikkeellä: Si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova