Tuorein sisältö

Humankind-pelin kehittäjät ilmoittivat poistavansa vihatun Denuvo-suojausjärjestelmän ennen virallista julkaisua

21.07.2021 klo 22.30 | Luettu: 531 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenElokuussa julkaistavan Humankind-strategiapelin kehittäjä Amplitude Studios on ilmoittanut poistavansa pelistä Denuvo-kopiointisuojajärjestelmän ennen pelin julkaisua.

Segan julkaiseman pelin piti alkuperäisen suunnitelman mukaan käyttää, myös rehellisissä pelaajissa närää aiheuttaneita Denuvon-järjestelmiä, mutta pelistudion pomo Romain de Waubert ilmoitti pelin foorumeilla studion päätyneen suljetusta betatestistä saadun datan perusteella poistamaan suojausjärjestelmän pelistä.

Pelistudion pomo ei tarkemmin avannut yksityiskohtia mutta Denuvon järjestelmien on aiemminkin väitetty heikentäneen pelien suoritustehoa, viimeksi Resident Evil Villagen kohdalla ja muutkin pelit kuten Metro Exodus sekä Doom Eternal ovat päätyneet poistamaan suojausjärjestelmän peleistä myöhemmin päivityksellä.

Amplituden toinen työntekijä vielä vahvisti myöhemmin foorumeilla, että pelinkehittäjällä ei ole myöskään aikomusta julkaisun jälkeen lisätä peliin Denuvoa.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ubisoftin myynti on ... Jos etätyöt loppuvat... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

destev

23.07.2021 klo 17.00

Eipä tuo ole koskaan aiheuttanutkaan närää muissa kuin rehellisissä pelaajissa, pois lukien alkuaikojen ongelmat kräkkäyksessä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova