Tuorein sisältö

EA lupaa jatkossa ottaa pelaajien toiveet paremmin huomioon, ennen kuin poistaa pelejä myynnistä

17.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 2264 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



EA on vihdoinkin tarjonnut selityksen sille, miksi GOG-pelikauppa joutui kesäkuun lopussa yllättäen poistamaan myynnistä neljä PC-klassikkopeliä ja luvannut ettei sama virhe pääse toistumaan jatkossa.

Pelifirman markkinointijohtaja Chris Bruzzo kertoi GamesIndustry.biz sivustolle kyseessä olleen yksinkertaisesti julkaisijan pelien digitaalisen myynnin hallinnoinnissa tapahtunut virhe ja Bruzzo kertoo firman muuttaneen toimintatapojaan, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan enää jatkossa.

Bruzzon kertoo julkaisijan aina arvioivan miten pelien myynnistä poistuminen vaikuttaa pelaajiin ja miten ne ovat pelaajien edun mukaisia. Ultima Underworld ja Syndicate -pelien kohdalla Bruzzo kertoo julkaisijan jättäneen arvioimatta täysin pelaajien toiveet ja huomanneen tämän olleen virheen sillä pelaajat halusivat pelien olevan yhä saatavilla GOG-kaupassa.

Tämän vuoksi Bruzzo sanookin EA:n toimineen mahdollisimman pian palauttaakseen pelit takaisin myyntiin ja jatkossa ottavan jatkossa huomioon pelaajien toiveet pelien saatavuuden suhteen. Tällä hetkellä Ultima Underworld 1+2, Syndicate Plus ja Syndicate Wars -pelit ovatkin saatavilla ilmaiseksi GOG-pelikaupasta syyskuun 3. päivään saakka.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< DOOM-legenda John Ro... Cyberpunk 2077:n täh... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

nökkeli

17.08.2021 klo 22.11 4 tykkää tästä

Ehdin nappaamaan Syndicate pelit, kiitos V2 toimitus. ;)
lainaa
fbksnfndn

17.08.2021 klo 23.06

pelaajien toiveet taysin arvioimatta hohhoijaa eiko ea osaa mitaan kun on noin osaamatonta ni ei o ihme kun joku paiva joku peli lakkaa kokonaa toimimasta ja ihmettelevat et haluuko pelaajat muka toimivia peleja oho
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova