Tuorein sisältö

Lokakuun Games With Gold -peleissä mukana mm. Castlevaniaa ja Resident Eviliä

28.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1127 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft on jälleen julkistanut lokakuussa Xbox Live Gold- sekä Game Pass Ultimate -jäsenten ladattavaksi tulevat pelit, joka tällä kertaa on vähän hillitympi tarjonta toimintapelejä.

Aaero on musiikkiräiskintä, joka selvästi ammentanut inspiraatiota sekä Rez- että Audiosurf-peleistä. V2.fi:n lyhyessä katsauksessa Aaero sai 4/5 arvosanan eli vähintäänkin tutustumisen arvoinen teos. Aaero on tarjolla 1.-31. lokakuuta.

Hover on parkour-toimintapeli, jonka inspiraatioina taas ovat toimineet Jet Set Radio- ja Mirror's Edge. Avoimen maailman toimintapeli Hover on saatavilla 16.10. - 15.11.

Castlevania: Harmony of Despair on hieman poikkeuksellinen osa Konamin pitkäikäisessä pelisarjassa, sillä se keskittyy pääasiassa moninpeliin ja tarjoileekin tasoloikkatoimintaa jopa kuudelle samanaikaiselle pelaajalle. V2.fi:n arviossa peli sai 3/5. Castlevania: Harmony of Despair on tarjolla 1.-15. lokakuuta.

Resident Evil Code: Veronica X on kenties viimeinen Capcomin selviytymiskauhusarjan alkuperäistä tyyliä edustaneista peleistä, ennen kuin sarja hyppäsi toiminnallisempaan suuntaan Resident Evil 4 -pelin myötä. Alun perin Dreamcastille ilmestyneestä pelistä on tarjolla sen HD-tarkkuuteen remasteroitu versio ja peli on saatavilla 16.-31. lokakuuta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Liipasinsormet valmi... Microsoft Store avaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova